Szösszenet párszázoldallal előbbi kérdésedre.

Nálunk 3 gyerekorvos van, egyikkel sem találkoztam. Az egyiköjük a sajátom volt, úgyhogy hhmm... meggondolandó, hogy melyiket válaszam. A védőnőnek kell szólnom, hogyha döntöttem és ő kihozza a recepteket a jövő hónapban. Előre feliratható. (nálunk)
Támogatás Felhívtam az önkormányzatot, és alanyi jogom nálunk semmilyen támogatás sincs. Segélyt lehet igényben venni. A védőnő mondta, hogy később az oltásoknál van támogatás, de a nő még ezt is cáfolta, úgyhogy majd meglátjuk. Ennek még utána kell járni.
Tegnap előtt én is férjhez mentem. Nagyon jól sikerült, jókat kacagtunk, és roppant szerény lett. Csak a két tanú volt ott, meg a Story újság

Még a szülők sem tudták. Aztán este elmondtuk, az én szüleim rendesen könnyeztek, de azt mondták nagyon jól van ez így. Nagyon megható volt. Párom szülei méghátra vannak, az nehezebb falat lesz. 7 éve vagyunk együtt. Csak nem volt fontos a papír. De babuci az apukája nevét kell, hogy kapja, és ez így biztosítva lesz.
Szülésznő még kedden szülésznőt is fogadtam. Sajnos akit ajánlottak már nem vállalt el, mert sokan vannak. Ha akartok fogadni, akkor izibe intézzétek, nehogy így járjatok. Ajánlott egy másokat, akivel beszélgettünk. Szimpatikus volt, és egyet is értettünk. Viszont felkészítetett, hogy esélyes vagyok a császárra, alkatomnál fogva, úgyhogy ……
EMI, nem tudom együtt leszünk e.
Tegnap voltam a dokimnál is. A baba a korának megfelel, és kb 1700g, ami megnyugtató, mert eddig ijesztgettek, hogy a nagy hasban, nagy baba lakik. Fejvégű. Viszont a cukromra nagyon rá kell feküdnöm, és megint ismételni kell a terheléses cukrot vizsgálatot., és közben diéta. 4 hete mikor voltam, még nem volt ilyen fontos kérdés, de tegnap már máshogy látta.
Mamacka nekem is jöhet minden info.
Suomi.judit@t-online.hu
Zsuzsa te merre vagy? Minden Ok? Most aggódunk eleget!
Pumpóka, ez több mint lehangoló. Mármint az alkoholos ovónéni.Az ilyenen annyira fel tudom magam bosszantani.