A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gremese: Nagyon jó ez a kép! Ilyen anyasimit mi is szoktunk, és nálunk úgy élvezi a legjobban, hogy a kis kezecskéivel a szememtől indul, vagyis eltakarja a szemeimet, és mikor lejjebb viszem a kezét, és nagyra nyitott szemekkel ránézek, köben mondom, "kukk", mindig nagyot nevet :lol:

Dotildi: én is tízórai és zsira gyümt adok, te ugyanazt adod neki uzsira, mint amit délelőtt? És gyüminek mi számít,csak a gyümölcs, vagy a sütőtök is? Mert ilyen hozzátáplálási táblázatban a gyümölcsök között sorolja fel a sütőtököt és sárgarépát is :shock: , pedig sz'tem az zöldség, vagy nem :roll: Így nem tudom, ha tízóraira és uzsonnára pl.sütőtök-almát kap, akkor az gyümölcs, vagy mi?

Kép
bfagi

Bfagi, a sütőtök szerintem is zöldség, de én is láttam már gyümölcsökkel keverve. Ha szereti, szerintem adjál neki nyugodtan gyümölcs mellé is; vagy ahogy gondolod.
Dorka néha ugyanazt kapja uzsira, mint tízóraira (de arra én is nagyon figyelek, amit Timi26 írt, hogy ami már érintkezett babanyállal, azt nem teszem el későbbre), de van, hogy mást, mikor hogy alakul.

Kép
dotildi

Gremese: kis bohócka! Iiimádooom!!! :D :D :D :D :D :D

Robesznek és Lillának csodaszép kék szemei vannak!!! :D

Kép
Kép
timi26

Szép napot :)

már 1/2 4-óta fent :evil: Bálint új szokása felkel szopizni és utána dumál. Vagy nem szopizik és dumál :evil: Mire elaludt Míra felkelt :evil: és dáthás is vagyok :evil: :evil:

Hajni!
Jobbulást Nektek,sajna kajaügyben én sem tudok segíteni,szopizunk :) Merre jártatok?

Mesi!
De jók a képek :) A vigyori Zsófi fantasztikus :)

Maggie!
csatlakozunmk hozzátok/alhoz :) fül-fog arányában :) de még orrunk is több mint fogunk :)

Motiot!
De ügyes vagy :) Fiúk cssudaszépek :)

hogy miért boszitopik? azért mert írtam h. jó lenne már eladni a lakást s aznap hívott az ingatlanos srác,h. megvennék a lakást :)

Szopi: Mírát hiába kínálgattam bármivel,8 vagy 9 hós koráig semmit/alig volt hajlandó bármi mást enni.
A 2 felső kép Míra alsók pedig Bálint Míra hajjal :)
S mostanában Míra így kedveskedik :) Anya Én úgy szeretlek,mint ételben a sót :) :)

no mék mert kicsi lányom felöltözött aztán lassan mehetünk oviba :)

KépKép
viranka

Jóóóóó reggelt! :D

Mindenkinek boldog Valentin napot, el ne felejtsétek :wink: !

Bálintnak boldog névnapot!!!

Petyának boldog hófordulót!!!
dettyk

Viranka! Te szegény! :( Küldök Bálintnak így névnapja alkalmából :D visszaalvós vudut!
BOLDOG NÉVNAPOT KICSI BÁLINT!

Mirának frenetikus a dumája, már reggel itt nevetek a laptop felett. :lol: :lol: :lol: Gyűjtsed, mennek a honlapra.

Lányok, még kis türelmet kérünk, Apa jövő héten tudja elkezdeni a honlapot érdemben készíteni. Eddig csináltam neki a vázlatot, csak hát a határidős munkákat kellett csinálnia.

Bfagi! Olyan édik a babák, minden kukucs-játékot hatalmas kacajjal díjaznak! :lol:

lmóni! Gréti cica hogy van?

Zsófi pár napja szinte csak harisnyában van, mert Apa azt mondta, így nagyon babás, szerinte minden babának harisnyát kellene hordania, mert így az igazi.
Van nekünk egy olyan rózsaszín, hogy minta van a két lábán, meg a popóján! :wink: Nem véletlenül találták ki így. Annyira cuki, ahogy a macis-katicás popója az égnek mered. :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26, mééé nem aluttá te éccaka :shock: ???? Jaaa :oops: ...pótoltatok, mi, aztán egy kis Babanet :oops: :wink: :lol: .
Rebekának gyógypuszik 8) .

Mesi, ez a hónap fotója címre is pályázhatna, annyira buli :lol: :lol: :lol: :lol: !

Ja, bulis képek: de csajok, korán reggel, megfulladok a kávétól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Juba, vörös-démon naggggyon cute :wink: :D !!

Négy ébredős éjjel után 2 reggel óta újra tejben tocsogva ébredek 8) .

Szoptatós mamik, nektek nem nézi ki a baby a kaját a szátokból :oops: ? Mi úgy kajálunk, hogy Panka az asztal tetején a csücsüben, körbeüljük és ebédelünk...esküszöm zavarban vagyok, úúúúúgy bámul :shock: :D .
dettyk

Viranka, csak nem Magyar Népmesék fun Míra :wink: :lol: ?!
dettyk

Dettyk! Mi nem ünnepeljük a Valentin-napot (és bocsánat, ha valakit ezzel megbántok, de ez az én véleményem), mert szerintem ez egy baromság! Átveszünk egy amerikai szokást, ami újabb forintocskákat csal ki a zsebünkből, és megjelöl egy napot, amikor mi húúúúúúú, de szeretjük egymást. Szívlufi, mert mindenféle mütyürök..... grrrrr.......

(Hálaadás dettó! Mi a fene az? És miért árulnak itthon mindenféle tököket? grrr......)

De persze ez nem Neked szólt :wink: , virágos jó reggelt! :D

Ma érkezik egy hidegfront, hétvégén hideg lesz, jövő héten már megint enyhe idő. Keleten zápor, hózápor, az ország közepén köd. 7végén a csúcshőmérséklet fagypont körül. (Most mondta az időjárást). :? Végül is még tél van.... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! De! Kinézi!!!!! :shock: Én meg elfordulok. :oops: Néha még a kis száját is mozgatja hozzá. Olyan édi!

Kép
Kép
Kép
gremese

Ébresztőőőő :lol: :lol: :lol: :lol: !!

Árbevétel-tervezés

Az árbevétel-tervezésnél érdemes figyelembe vennünk az egyes üzletágak egymásra való hatását is!

Gyárlátogatás egy gumigyárban, a látogató csoport éppen a cumisüvegfejet gyártó gépsor mellett áll.
- Sí, pop, sí, pop, sí, pop, sí, pop, … - zúg a masina.
- A gép „sí” hangot ad, amikor megformázza a cumisüvegfejet, és „pop” hangot, amikor tűvel kilyukasztja azt - magyarázza a vezető.
Nem sokkal később, az óvszergyártó gépsor előtt ismerős hangot hallanak:
- Sí, sí, sí, pop, sí, sí, sí, pop,…
- Itt mit jelentenek a hangok? – érdeklődik az egyik látogató.
- Ugyanazt, mint az előbb: a „sí” formáz, a „pop” lyukaszt.
- Lyukaszt? – hallatszik a döbbent kérdés. –De ez nem tesz túl jót az óvszer-üzletág bevételének, nem?
- Hát annak lehet, hogy nem, –hangzik a válasz –de a cumisüvegfej-üzletág bevételének…!
dettyk

Persze a Valentin napban lehet jó is, ha demográfiai ugrást eredményez! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na gyüvök a kávémmal olvasni!

KépKépKép
bongyi

Dettyyyyyyyyyyyyyyk!!!!!!!!!! :shock: :lol: Azt hiszem én nem adok cumisüveget Zsófinak! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi! A kávéd is olvas? :o

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, egyébként teljesen egy véleményen vagyok veled, de már napok óta ezt halljuk mindenhol, sőőőőőt, a gyerekemet is felkészítették rá a református iskolában :shock: , tőle pedig nem tagadhattam meg, hogy csokit vigyen az újdonsült, és első szerelmének :oops: :D !
Különben meg, nézd csak meg az ünnepes táblicskut 8) . Ki köszöntene fel engem Valentin nap alkalmából :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: .
dettyk

Ha azonban bejelenteném, hogy a nem tervezett 3. gyermekemet várom, az a cumisüvegfej gyártás fellendítésének lesz köszönhető... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Most megyek, 12 óra alvás (bocs mindenkitől :oops: :oops: ) után sikongat a pici lány :D . Már szétdurranok :oops: ...
dettyk

Dettyk! Megnéztem a táblát. Nem éjteem.... :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi, szülinapom 02.17, névnapom 02.18 :evil: . Szerinted megajándékoz engem báááárki is 02.14-én :wink: :D . (Na nem mintha elvárnám 8) , én sem vagyok Valentin nap-párti. Üdvözlöm a virágbóóótosokat :twisted: ). (Jujj, ugye senkit nem bántottam meg, senkinek nincs virágbóóótja :wink: :D ).
dettyk

Dettyk! Ha egyet értesz velem, akkóóóóó nem csodálkozz, ha nem köszönt fel senki Valentin napon! :wink:
Mennyé má szoptatni! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nem tom', mit hallottam, de békésen alszik 8) .
dettyk

Boldog névnapot Bálint!
Kép

Maggie! Te szegény! Tökéletesen átérzem a fejfását, bár nekem nincsen, anyukámnak fiatal lánykora óta és dettó ugyanez. Egyszercsak jön, és gyakorlatilag semmi nem használ, sötét, csend, fekvés és várni a végét. Annyi ilyen emlékem van, hogy szenved szegény, mi meg próbálunk segíteni és masszírozzuk a fejét!
Ugye már jobban vagy?

Bertuska nagyon édi-bédi!

Milyen megható jeleneteket írtatok este! Zita is az apja fejét így odahúzta magához, hát apukája odavolt teljesen! MOndjuk a hajamat viszont csak tépi....

Emese, tényleg csúcs a fotótok!

Viranka, akkor szerinted írjuk ide kívánságainkat és teljesülni fognak? Egy próbát megér?

Boldog VAlentin napot annak, aki tartja, de Emese szívemből szólt, pont ezt írtam volna én is, dettó mint a tökös ünnep!

Kajakinézés: Zita még nem, csak néz nagy szemekkel, de annak idején Ákos azt csinálta, hogy kimeredt szemekkel bámult, hozzá cuppogott, nyammogott, nyeldesett.....ezért kezdtem neki a hatodik hónap betöltése előtt egy-két héttel adni az almalevet!

Dettyk, gumigyár :lol: !

KépKépKép
bongyi

Bálintkának Boldog névnapot

Péterkének Boldog Hófordulót

Dettyk :lol: :lol: :lol: Nagyon jók a vicceid. Jó szokásod tartsd meg kérlek. Minden reggel kérünk egyet. :wink: :lol:

Dotildi Gratula a 2 fogacskához.

Mesi Köszi az érdeklődésed, sokkal jobban van. Ma már megyünk sétálni végre. Már nagyon untam a bezártságot. :lol: :lol:
Édes lehetett Zsófika :lol: Grétike is szokott ilyet, mondjuk van amikor akaratlanul megkarmol :roll: , de tudom, hogy csak simogatni akart.

Maggie Nővérem is így járt a második gyermeke megszületése után mint te. :( Neki az vált be, hogy amikor érzi, kezdődik. Akkor vesz be algopyrint és iszik egy adag citromos kávét. Viszonylag hamar kiveszi a fejfájást és legalább a hányásik nem jut el.

Valentin nappal egyetértek. Hülyeségnek tartom. Apa direkt más napokon szokott nekem virágot hozni :lol: :lol: Mondván Ő minden nap szeret, nem kell külön napot kinevezni rá :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi, a kávé igen! De legalábbis segít nekem!

Egyébként még Valentin naphoz, hiába utáljuk/ják sokan, a gyerekeinknek már olyan természetes lesz, mint nekünk a nők napja....

KépKépKép
bongyi

lmóni! Örülök, hogy Cica jobban van! Azt hiszem - ha Zsófinak végre nem lesz hőemelkedése -, mi is megyünt sétizni.

Így van! Mi minden nap szeretjük egymást!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Peti, boldog hófordulót! Anyukád rég járt erre.....

ÚÚÚtálom a hideget!!!

KépKépKép
bongyi

Juba nem tudom miért írtad anno, hogy Bertus fiús. Igazi kis csajszi a képeken :lol:

Mesi Nagyon jó ez a kép :lol: :lol:

Viranka Jaj de jó. Gratulálok, végre elkelt.
De ha boszitopik akkor szeretném végre megtalálni álmaink házát, hogy odaköltözhessünk és Grétacica kistestvére már oda születhessen :roll: :lol:

Kajakinézés Gréti még nem, figyel minket mit csinálunk de sosem mutat érdeklődést arra, hogy esetleg megkóstolná.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bongyi! Nem olyan biztos az! Mivel a család az elsődleges szocializációs színtér, és az itt kapott dolgok erősen bevésődnek, és ha azt látja, hogy a szülei nem ünneplik ezt a napot (illetve nem látja, hogy ünneplik), az iskolában meg még kicsik ehhez, szerintem Ő sem fogja fontosnak tartani.
Én bízom benne, hogy a család erősebb, mint a közösség. Nagyon bízom benne! :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi, én a nőnapért sem vagyok oda, annál jobban már csak a húsvéti locsolkodást úúúútálom, el is szoktam menekülni itthonról, de apáéknál sajna szokás, és viszi Bencét :( .
dettyk

Bongyi Azt hiszem igazad van. Nekik már természetes lesz sajnos, ámbár talán ebben is fog számítani egy kicsit a szülői nevelés és nem viszik túlzásba.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!

Képzeljétek, Szeli végigaludta az éjszakát. :D :D :D :D Este fél 9-től 6-ig aludt. Hurrá! :lol: Persze én meg fél 4-kor sasoltam az órát, hogy „na, mi van?”… :shock: :lol:

Motiot! Ügyi vagy, hogy nem adtad fel a fogyit a stagnálás miatt! Én teljesen meggyőzödtem arról, hogy ki kell várni a 9 hónapot. :roll: De akkor lehet, hogy mégsem??? Mindegy, én most már megvárom a zöldség-gyümi szezont. :D
Aranyosak a fiúk! :D
Jobbulást!

Hajni! Jobbulást Lillának!

Kaja:
6.30, 10.00, 13.30, 17.00. 20.00 óra 180-200 ml tápszer
És tegnap kezdtük a kóstolást (almalével).

Kaqk! Jobbulást a csípődnek!!!

Kiskolbi! Jó munkát, azért próbálj meg néha jönni!

Hát én már nem tudom, hogy mi volt a kórházi csomagban… :roll: Szerintem kidobáltam a feleslegesnek tartott papírokat, a termékeket meg jól "bezsebeltem" (elképzelhető, hogy nem is néztem meg, csak: „á, a hülye szórólapok… :oops: ).

Zsófi olyan azon a képen, mint egy kisnyuszi! Szép fogacskák! És milyen egyformán nőnek!!! :D
Mesi! Igen, tudjuk, hogy mik vannak (pl. VikDani kiflipóz) és (amit még hozzáteszek), hogy tudjuk hogy sok védőnő meg doki mekkora baromságokat mondd néha. :evil: Így meg nyugodtak vagyunk, mert nem ijedünk meg minden apró eltéréstől… :D

Én egyébként a vízben szoktam ültetni Szelit, mert ott nem nehezedik akkora súly rá, és egyébként is fogom (mert ha eldőlne… zsupsz, bele a vízbe… :wink: :lol: ).
Jaj, de jó a nap fotója!!! :D

Dotildi! Egyébként én sem értem, hogy készített Mesi ilyen fotót. Én, ha lehúzom Szeli alsó ajkát, akkor egyből odadugja a nyelvét (mint Dorka), és semmit nem látok. Így csak tapintásból tudom, hogy fog még sehol…
Dorkának gratu a 2. fogacskához! :D

Maggie! (doktori disszertáció) :lol: :lol: :lol: :lol: …hát mekkorát röhögtem a dumádon!!!
Migrén, jaj! Nagyon rossz. Nekem is volt tinikoromban. Anyukámnak sokszor, ő nyugtatót szedett rá. És valóban, sötét szoba és tök kuss, és még úgyse jó… + nekem még látászavarom is volt előtte. Ráadásul Anyu éppen milánóit készített (amit imádtam), és utána évekig ha megéreztem az illatát, megfájdult a fejem, és hányingerem lett. Szerencsére már újra szeretem!!! :D

Szeli is olyan cuki! Amikor föléhajolok, kinyújtja a kezét, hogy meg akarja fogni az arcomat. És akkor tapogat! Imádom!!! :D Meg persze néha jóóól belemarkol a számba… hihihi! :lol:
Mesi! Ezt az anyasimit én is szoktam. Hátha megjegyzi, hogy Anyát nem bántjuk! :wink:

Köldöksérv: én úgy tudom, hogy csak ragasztani kell, vagy még azt se, és magától helyreáll. A ragtapaszt meg mindig más irányba kell ragasztani. (Valaki babájának volt, azt tudom. Akkor meg is kérdeztem a védőnőnket. De hogy kinek? :roll: )

Juba! Jesszus! Ennyi antibiotikum… :evil: aztán majd alig tudják visszaállítani szegény babának a bélflóráját… :evil:
Bertus nagyon ari!!! :D

Na, akkor úgy látom, még időben vagyunk a kóstolással. Nem baj, ha egy kicsit lassítotok!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Mesi Hasonló a nézetünk :lol:

Dettyk Nőnap szintén. A húsvétról ne is beszéljünk :? Én szívem szerint elmennék kirándulni de Zoli ragaszkodik a hagyományokhoz :? Remélem cica is utálni fogja és jövőre közösen szavazzuk le apát :wink:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese, legyen igazad, csak hát az utcán végigmegy, minden bolt tele a rózsaszín cuccokkal, bekapcsolja a tévét, napok óta csöpög, szóval nehéz lesz....

Dettyk! Elevenemre tapintottál, a húsvétnál jobban semmit nem utálok! Hihetetlenül vágytam a kicsi lányomra, de születése óta már eszembe jutott, hogy eddig el tudtam menekülni a locsolkodástól, de a kiscsajjal majd várni kell a hódolókat!

L. Móni, örülök, hogy jobban vagytok!

KépKépKép
bongyi

Regi, mégis csak átmeneti éjszakai zavar volt, csak kicsit hosszú volt az átmenet...

KépKépKép
bongyi

Én nem útállom a Valentin napot, igaz nem is szeretem különösebben. Igazából semmit nem jelent, talán annyit, hogy ilyenkor tényleg tele van mindenféle csecse-becsével minden, ami sz'tem jól néz ki, bár mi nem veszünk :)
Nálunk sem jelent extra napot, vagy különbséget, de engem egyébként nem irritál, aki szeretné, miért ne :roll: Egyébként sz'tem inkább a kamaszok, vagy akik első párjukkal, értem úgy, hogy mégcsak nemrég randizgatnak, azoknak jelent inkább vmit, ők adnak ilyenkor egymásnak. Nem hinném, hogy akik több éve együtt vannak, azok ünnepleik :roll:
És a tökös ünneppel is így vagyok, mi nem tartjuk, nem is díszítem fel a lakást, nem teszek ki tököt, de egyébként nekem tetszenek a díszek, és némelyik háznál, ahol ki van téve, sz'tem jól néz ki.
Engem az sem irritál.
Sz'tem nagyobb hülyeségeket is vesznek át az emberek, mint ezek.

Kép
bfagi

Gremese: ilyenre Kép gondoltál :lol: :lol:
két elefánt mered a plafon felé

Kép
bfagi

Bfagi! Jaj, de éééédes Timike! Igen, erre gondoltam! Éljen a harisnya!!!!!!! :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Jobbulást! Szegénykém, jó korán keltél… :(
Akkor cseréltek lakást? Tök jóóó! :lol:
Én felismertem őket a képeken!!! :wink:
Míra ismeri a mesét a sóról? :D

Bálintnak boldog névnapot! :D
Péterkének boldog hófordulót! :D

Jaj Mesi! Akartam már kérdezni, hogy nem tudsz (illetve Apa) valami egyszerű könyvet vagy progit honlapkészítéshez? Kezdőknek? Anyukám szeretne belemerülni. :roll:

És a harisnya mellé pulcsit adsz Zsófi felsőtestére? Nincs kint úgy a dereka (mármint a body-ja)? :?: Nekem az a bajom ezzel, ha nem rugit adok Szelire, minden felemelésnél a nyakában az összes ruha… :? Vagy csak body (ahhoz nálunk hüvi van)??? :?: :?:

Kukucs: Szeli egyelőre néha megijed. :oops: Pedig olyan finoman kukucsolok neki… :D

Dettyk! Szeli is kinézi a kaját a szánkból! Egyelőre nem cuppog hozzá.
Jó a vicc! :lol:

Én már TAVASZT AKAROK!!!!

Mi se tartunk Valentin-napot, de azért kaptam egy puszit pluszba! :wink:

Boszitopic: Úúúúgy szeretnénk egy 3 szobás lakásba költözni! :!:

Bongyi! Hát majd kiderül… :roll: Lehet, hogy csak a mai átalvós éjszaka volt az átmenet… hihihi! :wink: :lol:

Bfagi! Hogy tolja Timike a popót felfelé!!! :lol:

Há! Végigolvastam! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Zsófi tényleg nagyon formás a harisnyában!!! :D Látom, hogy nincs rajta pulcsi... :roll: Nálatok hány fok van???

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Már jöttem volna hamarabb is, de én botor azt hittem el tudom altatni a 6 óta kukorékoló Albertet. Kilenc körül aludt el úgy, hogy tegnap is alig aludt két órát, reggel hatkor felkelt. Most aludt addig, amíg a cicin lóghatott. Mivel fáztam a pizsiben, gondoltam felöltözök, reggelizek. Nem jött be.

A fejem még mindig fáj, most hozott a Kedves Algopyrint. Jól elbeszélgetett a patikussal, aki megsajnált és adott neki egy dobozzal recept nélkül.

Bálint királyfinak nagyon boldog névnapot kívánok!

Péter herceget meg Isten éltesse!

A Valentin-nap nekünk arra jó, hogy legyen alibi a csokika megvásárlására. :lol:

Emese, már megint olyan jó képet csináltatok. Nekem meg soha nem sikerül. A nap legnagyobb részében egyedül vagyok, sokszor eszembe sem jut, hogy előkapjam a fényképezőt. Apa mostanság reggel héttől este hétig dolgozik.

Nem tudom folytatni, mert reklamál a kakasom. Nem vele foglalkozok!!!! :lol:
dmaggie

De cukik ezek a harisnyás popók :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Regi Na végre csak visszatértek a régi kerékvágásba.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Most akkor várjunk még a hozzátáplálással??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? :roll: :roll: :roll:
Mindig elbizonytalanít valami... De sz.r! :(

Kép

Kép
regcsiken14

egyet csak megpróbálok az ölemben levő kakaskával.

Regi, adj rá 2 bodyt! Alulra lehet rövid ujjú vagy ujjatlan. Albert is helyesel, mondja: he, he
dmaggie

Regi Már miért kellene várnod? Ha te úgy érzed, hogy elkezditek akkor hajrá. Ma is kapjon Szelina drága almalevet. :lol: :lol: :lol: Szerintem mindenki belátása szerint csinálja.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ez az 500. hozzászólásom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie! Kép De hülye vagyok! A 2 body eszembe se jutott! :oops:

Móni! Igazad van, így beszéltük meg Apával. És a védőnő meg a gy.doki is 4,5 - 5 hónapos kort mondta... most akkor pit parázok??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi Maggie! :lol: Már nézegettem csini csíkos harisnyákat!!! Ma beszerzek 1-2-t!!! :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi Neked bevált a mei-tai? Nem tudom, hogy vegyek-e vagy maradjak a kengurumnál :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Illetve ez a kérdés azokhoz is szólt akiknek ilyen hordozójuk van. Ha jól emlékszem Viranka és Bongyi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: