Sziasztok!
Juba, Te nem vagy egyszerű eset
Gremese, Te hogy tudod lefotózni Zsófi fogacskáit?
Én akárhányszor lehúznám Dorka alsó ajkait, vagy csak elkezdek ott matatni, rögtön odadugja a kis nyelvét, takargatja a fogait. Szégyenlős a lelkem
Lindusnak, Levinek boldog névnapot! Lillácskának boldog hófordulót!
Micsoda hatalmasa kék szemei vannak Áronnak!
Bfagi: Dorka tízóraira, uzsira gyümölcsöt kap, néha rizspéppel keverve, hogy tartalmasabb legyen.
Irina, köszi a linkeket!
[quote][ írta:b]Ne adjunk a picinek olyan terményeket, például import szőlőt, szamócát, amelyekben a hatósági vizsgálatok során gyakran találnak határérték feletti mennyiségű szermaradványt.
– Kerüljük az importból származó, messzi földről ideszállított gyümölcsöt, a szállíthatóság érdekében ezeket többféle szerrel is kezelni szokták. A banán és a vastag héjú déligyümölcsök kivételt jelentenek, ezeket ugyanis szinte kizárólag a felszínen ható szerekkel kezelik.
A mai napig nem értem, honnan vette a helyettes dokinő, hogy szőlőt adjak Dorkának
Tényleg,
Silka, hol vagy? Már tök régen írtál!
Timi26, ez felettébb érdekes - már amit a konduktor mondott, - nekem kifejeztten felhívta a dokinő a figyelmet arra, hogy még ne engedjem ülni, és persze ne is ültessem Dorkát!
Anitja, szívesen! Majd írd meg lszi, hogy tetszett-e neki.
Hajni, Lillának jobbulást!
És tádádádám!
Dorkának ma reggelre kibújt a 2. fogacskája is!
És volt vele egy sietős dokinéni-látogatásom, mert észrevettem, hogy val.sz. köldöksérve van!!

Szerencsére megnyugtattak, hogy csak nagyon enyhe, de azért figyelni kell.