A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szia Szösszenet! hogy bírod a nagy pocakot? minden ok?

Szia Zsini, mesélj még a gyerkőcökről, tudod, ez a beugró! :wink:

a játszóteres sztorikon csak nézek, ez a Bia ilyen kultúrhely, vagy csak pont akkor járunk játszótérre, mikor az aranyos gyerekek-szülők?? :D
az is igaz, hogy ehhez elég ritkán is járunk, Istók mindennél jobban szeret az építkezések között sétálgatni, ahol betonkeverők, billencsek és flexek lakoznak... a hinta ehhez képest smafu, báááár, a csúszda... :roll: :wink:

Szellőke, meséből nálunk a Szezám utca mindent visz (azon belül is Elmo). 2. Süsü (Sütyü), 3.Thomas (Moasz) - már én is megszoktam, pedig ha valamit utáltam, akkor az a beszélő, bárgyú mozdony. A hosszú mesék közül érdekesmód a Polar expressz jött be a nagyfiamnak, egész hosszan nézte, kb 10 percig.

tv-ben mint általában az arany középút lenne a legjobb, szvsz. A tiltás és a kontrollnélküliség egyformán veszélyes lehet, marad a legnehezebb, a tudatos fogyasztóvá/felhasználóvá nevelés, rászoktatni a minőségi szellemi táplálékra a gyereket (és ebbe belefér könyv, képregény, film, és tévé is). Hosszútávon ezzel járna jól, ha tudja is használni a médiát saját épülésére, és akár kikapcsolódásra is, nem csak az agyát zsibbasztja, minden mást kiirtva belőle. Biztos eljön az az idő is, amikor majd mi fiús anyák (és pár lányos is) azon fog majrézni, hogy szedje ki a gyereket a PC meg az XBOX elől. Én ebben is megengedőbb lennék, ha pl. a Sims-szel játszik, és nem öt éve a Wolfensteinnel :x :) sőt, asszem játszanék vele én is, csapnánk egy kis itthoni LAN-partit :lol: (hol lesz akkor már a LAN...)

lépek én is, mert leragadok szemestül

votiv 8)
votiv

Szrek, deee! egyik nagy kedvencem. vajon kiadták már 990 FT-os DVD-n? :P

votiv 8)
votiv

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv,
igen, én is szeretnék szgépes játékokat játszani :).

én egyáltalán nem tiltom Lencsét a tévétől, ő maga mondja, hogy "ez szar", "ez marhaság", "ezek hülyék", úgyhogy csak olyan mesét néz, ami neki megfelelő (99%-ban DVD-n Mazsola, Tesz-VEsz város, Hello Kitty, Vakond, Futrinka, Macskafogó, stb). múltkor volt egy anime rajzfilm (kegyetlenül utálom ezeket, már a figurák is visszataszítók, de maga a "történet", ez mind szemét....), azonnal el is kapcsoltam. erre Lencse: "Anya, kapcsold vissza arra a hülyeségre, ha nincs más mese" :)
nálunk nagyon bejön a saját házi DVD nézegetése is. pl. szombaton voltunk a Zooban, felvettem kb. 30 perc anyagot, azóta már vagy 3x megnéztük az állatokat.

ancsipancsi

Nálunk a tévénézés nagyon gázos. Ugyanis én tévéfüggő vagyok, ha itthon vagyok. Ha nem tudom nézni, nem hiányzik (ugyanúgy, mint a számítógép), de ha itthon vagyok, nem tudom nem nézni. Már nagy haladás, hogy arra rávettem magam, hogy d.e. 10-kor kikapcsolom és "csak" d.u. fél 4 körül kapcsolom vissza. Sajna, ilyenkor Tünci is látja a tévét. Megpróbáltam már, hogy helyette inkább rádiót hallgatok, vagy zenét. Nem jött be. Elvonási tüneteim lettek. :oops: Van valami ötletetek, hogy lehetne "leszokni"? Mert hát a műsorért épp nem kár. Lehet, hogy több külső programot kéne csinálnunk. :roll:

Kép
Kép
tinu

Jó reggelt!

Még egyben... :lol:

Macsék mikor jönnek?

Üdv. az újaknak :D

petergabi

TILTÁS:
hogy mennyire igaz, hogy az kell, amit nem lehet. egyetlen dologtól igyekszem tiltani Lencsét, az a csoki, különösen a keserű, mert székletproblémákat okoz nála. úgyhogy az egyetlen dolog, amiért képes felmászni a konyhaszekrénybe, képes innen-onnan elcsórni, ha talál valahol a lakásban (pl. apa éjjeli szekrényén, aki olvasás közben tömi magába a csokit), csak hogy hozzá jusson. mióta nem adok neki csokit, a túrórudit is kettesével falná, amit úgy küszöblök ki, hogy nem tartok itthon, csak nagyon ritkán.

GYEREKSZÁJ:
pont most, hogy ezt írom be, Nyuszi játszik egy óriás malacával, és mondja neki, hogy "ne harapd meg a Fricit, mert fáj neki. kérsz egy kis mogyorót? hogy képzelted, hogy egyedül kimégy az erkélyre? hát hogy? nem látod, hogy mennyi vihar jön? veszélyes! na gyere, fújjad ki a taknyot, mert lázas lettél!" :D :D :D

előzmény: Lencse utóbbi időben többször kiszökött az erkélyre, mert már ki tudja nyitni az erkélyajtót sajna.
ancsipancsi

Szia Gabika!
képzeld én már olyan rosszul alszom! se így, se úgy nem jó, nagyon keménynek érzem a hasamat. szerintem most nő egy nagyot a gyerek. aztán hajnalra vhogy behelyezkedik úgy, hogy már tudok aludni.

Tinu!
én is nézek Nyuszi előtt tévét, főként főzős műsorokat és dok. filmeket. kb. 3-4 percig nézi velem, de nem érdekli, és inkább szembe fordul velem és közben játszunk. mivel multitaskingos vagyok :), tudok egyszerre hat helyre is figyelni. úgyhogy szitu játékot játszunk a plüssdögökkel + figyelem a tévét, s tegnap még mogyorót is törtem közben neki.
nem hinném, hogy függő vagy. aki igazán tévéfüggő, ott háttérzajnak is tévé megy, amit nem nagyon bírok. (faterom v. tesóm) náluk valahogy bekapcsolódik a tévé, és sose akar kikapcsolódni, sőt szundiztatják elalvás közben, mert csak arra tudnak elaludni. ez nagyon gáz és szégyen :), de ez van. szerencsére minket nem zavar, mert nem vagyunk velük annyit.
nálad a jó idő meg fog oldani sok mindent. tavaly télen még sokszor néztem a Balázs v. Mónika showt, most meg hánynék tőle; szóval az ember változik.
ancsipancsi

Ancsi: nálunk is volt szundiztatás egy ideig. Egy időben voltak halálfélelmes szorongásaim esténként, akkor könnyebb volt úgy elaludnom, hogy nem figyelek az agyamra. De aztán az megoldódott. Az uram is nehezen alszik el, gyakran használja a tévét álmosítónak. De most már csak fejhallgatóval. Hiába na, kicsit nyomik vagyunk. :lol:
Meg az a baj, hogy TÜnci tök sokáig tudja bámulni a tévét. Főleg, ha kókad. Ő még nem érti, mi van benne, de a képek, meg a villogás odavonzza a szemét. Ezért akarok leszokni.

Kép
Kép
tinu

Tinu,
olyan ez, mint mikor a hóhért akasztják? azt hittem a pszichológusoknak soha semmi baja :).
vegyél egy LCD tévét és akkor nem árt még a szemnek se :),ugyanis csak a katódsugárcső lövöldöz ki a szemre bombákat :).
ancsipancsi

Jó reggelt lányok!

Én ma fél 8-ra beállítottam a telefont ébresztőre, kiosontam a néma házból és 8-kor a fitness teremben kezdtem a napot :lol: :arrow: Hulla vagyok. Ez az óra nagyon gyilkos volt :evil: Most már aztán minden porcikámat érzem.

Szellőke! Nálunk pont ezért 4 éve nincs tévé :) Mindenki csodálkozik és szerintem hülyének is néz miatta, de nekünk egyáltalán nem hiányzik. (sőt még újságot sem olvasunk, egyszerűen nem is vagyok kíváncsi rá, hogy hol robbant bomba és hányan haltak meg, hol milyen szerencsétlenség történt, és hogy éppen melyik politikus fikázza a másikat)
Anyuméknál viszont van tévé, és ott szinte éjjel-nappal megy, iszonyat, és a legnagyobb gáz az, mikor ott vagyunk és már Gréti si mondja, hogy kezdődik a Híradó, csöndben kell lenni :evil: Meg reggel, ahogy lemegyünk a nappaliba, első útja a tv kapcsolóhoz vezet és keresni kell neki mesét. De hogy milyen idióta mesék vannak azon a Cartoon Network csatornán :roll:
Itthon nálunk meg olyan jó a csend, régen én is mindig hallgattam a rádiót, de már az sem hiányzik, így is olyan nagy a zaj a 2 gyerektől.
A lap-topon néha megnézünk esténként 1-1 jó filmet, illetve a számítógépre fel van téve egy pár mese Grétinek, amit akkor néz, míg fürdetem és altatom a Bajnit. Most épp a Tom és Jerry a sláger.

Votiv! Képzeld én is vettem olyan pedál nélküli bringát Grétinek, de majd májusban a névnapján kapja meg. Ez az:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=264605

Zsini! Szia :)

KépKép
KépKép
lindicita

Ancsi
gyerekszáj :D :lol: Már várom én is újra...

Itthon nálunk nincs Playstation, Xbox és társai, kifejezetten azért mert naggggyon útálnám ha a negyedikes kiskamaszodó ezek előtt meresztené délutánonként. Volt nagy kísértés,mikor pl. Karácsony előtt már utánad vágták a boltok a PSeket és persze ment a nyávogás ,hogy jaj de jó lenne, stb , no és a leleményes rokonok meg olyan szívesen vettek volna szegény gyereknek... :twisted: de galád anya ellenállt :shock: . Számítógép van külön Eriknek, hozzá rengeteg játék, éppen elég azt szabályozni. Mert sajnos egyszerűen muszáj szabályozni. SIMs most az abszolút nyerő, ennek azért örülök... persze innen-onnen hazakerülnek néha borzalmas pc játékok (barátok lemásolják, suliban, stb), na ilyeneken kiakadok, mikor semmi logika, csak hagy verjem szét a fejed action :x
Tv-je nincs külön, szerintem nem is lesz még egy ideig.
Sőt, aminek nagyon örülök, hogy a hálónkból sikerült száműzni a Tv-t pár hete. Semmi bajom a tv nézéssel, ne értsétek félre, csak már nagyon untam,hogy tul. képpen altatóként funkcionált, pláne a férjemnél. Sleep rátesz, aztán jóccakát. Brrrr. Én a legutóbbi terhességem alatt szoktam le az ágybantévéről, és így is maradtam. Amúgy meg a nappaliban van, na az délután kb. 6-tól megy estig :lol: Ahova viszont néha jó lenne, az a konyha, mivel nálunk teljesen külön van és néha úgy érzem jó lenne valami háttérnek , talán többet is töltenék ott :oops: Pláne hogy én pl. az esti fél7-es híreket szertem(ném) nézni, de olyankor meg legtöbbször a konyhában vagyok....

üdv.
melody :wink:
melody11

Hű Lindi, le a kalappal hogy ilyen "normális" család vagytok!!!! :lol: Komolyan, szerintem ritka az a pasi aki elvan Tv nélkül például. Párod sem hiányolja?

üdv.
melody11

[quote="votiv"]Melody, azta, eeekkora szép nagy fiad van? :o :o :) :) dejóóó :D és a picúr is cuki! :D a nevük is nagyon különleges!! hogy választottátok?
Viadukt lakópark nem lenne messze tőlünk :) egy ottani sorházban (vagyis a legutolsóban, mindjárt a patak mellett) lakott egy régi topikoló, Pirus. de ő sokat panaszkodott a sorházi szomszédokra, mindenért beszóltak, pl. hogy mit csinál a kertben, miért sír a gyerek stb. és durván át is hallatszott minden. ]

Valószínű mi is arra néztünk amerre ők, ezek a házsorok lettek legelőször készen. Jól van ,akkor nem sajnálom annyira :P
Ti ezek szerint nem az új parcellás részen laktok, hanem bent a faluban?

üdv.
melody11

Melody! Pont a zuram kezdeményezte a tv-nélküliséget, ő azelőtt se nézte. Mondjuk én se sokat. Ha anyuméknál vagyunk, ott is csak a Született feleségeket nézem meg meg Zsanci kedvéért a Dr. House-t, bár a legutóbbi, amit láttam, nagyon nem tetszett (mikor a kiscsajnak majdnem levágták a kezét meg a lábát). Ez a kb havi 1 sorozat ki is elégíti az igényeimet. :)
Mi esténként a januári nyaralásunkra gyúrunk :wink:
lindicita

nem kereteződött be az idézet..... ?![/quote]

üdv.
melody11

Isten hozott!! mármint engem, így nektek nagy Hahóóó! 8)

üdv az Újaknak! :)

Mindenkinek Sok boldogot, akiknek lemaradtam a bármely ünnepéről :)

egyenlőre nem lárszik megvalósíthatónak a viszaolvasás, de még nem adom fel.. :lol:

remélem mindenkivel, minden okés :)

Mi remekül vagyunk, az út übernagyon jó volt, Nagymama egy szuperfej, mert itthon egy vidám, nevetős, kiegyensúlyozott Füles várt, aki betéve megtanult egy teljes mondókás-könyvet és úgy kaptuk vissza, hogy totál egyedül alszik el. Kapott egy nagy iguánát ajándékba, azóta azzal rohangál és mindenkinek mutogatja hogy : "Annya meg Apa hozta Iguánát Diának ajagondba jepülővel. Igujána alanyos, táncol velem és mondja hogy blekekeke-blekeke" :)

szóval minden a legnagyobb rendben :D

szép napot mindenkinek!

csók

macsek
macskanyu

januári nyaralás?! lemaradtam valamiről :oops: ? :lol:

üdv.
melody11

Szijjja Macs! :)
Képeket teszel fel nekünk?
lindicita

Lindi,
képek lassanként töltődnek fel az albumomba, ha kész szólok és aki akarja megnézheti :) sajna abból az 1000 képből még össze kell válogatni.. :lol: :lol: de hétvégére sztem megleszek :D

de ha megmondod milyen képet szeretnél, bekicsinyítek egyet :wink:

Melody,
még január végén mentünk el és most jöttünk vissza :)
macskanyu

Macs! Olyan képet szeretnék, ahol a gyönyörű szép kék tenger fehér homokos partján belóg egy pálmafa :) És lehetőleg ti meg ott napoztok alatta :lol:
Vagy valami hasonlót :)
És és és olyat is szeretnék, amilyet a víz alatt csináltál :)
lindicita

na akkor egy belógós:
Kép

egy "macska a parton":

Kép

egy vízalatti:

Kép

és egy romantikus, avagy napfelkelte:

Kép

Lindi mondtam már, hogy ök jó lett a séród? :D
macskanyu

tök :mrgreen: sorry
macskanyu

Húúú, de klasszak :)
És látom fürdőrucid is lett :)

Lépek, mert Bajnim ébredt ...
lindicita

Macs, gyönyörűek a képeid!!!!! Mééég...

:oops: én tul.képp. lindire reagáltam, ő írta a januári nyaralást , hogy arra gyúrnak, na ezt nem értettem(értem) :oops:

Aztán miután elküldtem, láttam a te írásodat Macs. Tök jól egybevág, mert ti meg tényleg nyaraltatok :lol: :P

üdv.
melody11

Bajni ébred, Ári meg most megy aludni :lol: :wink:

üdv.
melody11

Lindi, ez állati szuper bringa, és tök jó vétel!! (a www.arzuhanas.com oldalon is kb 9e+szállítás uez a RatzFratz) és biztosan Gréti is imádni fogja. én nem bírnám ki májusig, hogy oda ne adjam :oops: Nyuszit nem tartjátok? - csak hogy kicsit lobbizzak :P
fitnesz woww, le a kalappal!! nekem már attól is izomlázam van, hogy futok a bringás gyerek után 8) rémesen el vagyok tunyulva, de itthon nem tudok tornázni, azt meg nem tudom megoldani, hogy minden(más)nap lelépjek, ennél kevesebnek meg már nem lenne értelme - ezzel áltatom magam :oops:

votiv 8)
votiv

Szia Macs!!! hiányoztál :D

a képek döglesztően jók, méééég léci léci és sztorikat is kérünk!!! :D :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok lányok!

Macs, elakadt a szavam is a képektől! Szupeeeer lehetett! Remélem nagyondenagyon jól éreztétek magatokat! És az külön szuper, hoyg Füleske is jól elvolt a Szupernagyival! :)

Egy gyors kérdés, mert Borikám szólít: sztetek (főleg, aki használja már) P nek jó lenne még egy ilyen Ratz Fratz? Ezen meg a rolleren gondolkodom szülinapjára (4 lesz). Mondjuk, azt is számításba veszem, hogy ha hamar ki is növi, B majd belenő.

Megyek, mert egyre hangosabb, mindenkinek puszi!
rídonli#

Lindi,
nálunk 3 csatorna jön be (gyerekműsor) Minimax (ami este már Animax = fúj), Cartoon Network és Jetix. ebből csak és kizárólag a Minimax nézhető, ott legalább valami felismerhető figurák ugrálnak, és tanulságos sztorikat próbálnak produkálni, a másik kettőn ferdeszemű figurák ütik verik egymást. múltkor úgy jártam, hogy fél óráig kapcsolgattam, megnéztem egy főzős műsort, s mikor visszakapcsoltam a Jetixre, még mindig két kínai szemű borsó ütötte verte egymást. ezek valami minimál költségvetéssel készült szarrakás "mesék". ha rajtam múlna , betiltanám őket. Anyudéknál nincs Minimax esetleg?
nálunk is hasonló volt a szitu, mint nálatok, de ahogy Nyuszi megszületett, már nem kell csendben lenni, ha híradó van, sőt, üvölteni kell, mert nem halljuk egymás szavát a tévétől :). viszont fejlődnek, mert utóbbi fél évben úgy mentem haza, hogy nem volt bekapcs a tévé és be se kapcsolták egész este.

több mint 5 éve lakom Pesten, s most jutottunk el oda, hogy előfizettünk egy tévécsomagra. most aztán teljesen rákattantam a TV Paprikára, Discoveryre és ilyenekre. férjem teljesen kivan, hogy én mindig a főzős és dok. műsorokat akarom nézni :). szerencsére nagyon sok az ismeretterjesztő/tudományos adás a Discon, úgyhogy minden este megnézzük a hogyan készült c. sorozatot, amiből Nyuszi is tanulhat, ha akar :D

a tévét - mivel filmbuzi vagyok - DVD nézésre használom főként még most is. olyannyira nem vagyok mindenevő, ha egy film nem tetszik 5-10 perc után, ott hagyom a frászba, míg legtöbb ismerősöm megnézi, ha már elkezdte.

Melody!
az előre látó csajok, mint én, úgy tervezik a lakást, hogy amcsikonyhás legyen, ahol, ha főzök, látom a gyereket, mint játszik a nappaliban, s látom a főzős műsort is a háttérben, ha esetleg megy. :)

Votiv,
júúúúúúúúúúúúúj, 21eFt egy gyerekbicaj? :( úristen. akkor nekünk sose lesz, sztem férjem ennyit nem áldoz ilyesmire. :( (persze majd összeadatom a családdal szépen... ;-)
Lencse mondjuk egyelőre még a lábbal hajtós nagy autókért van oda, de az is 10eFt, pedig csak egy műanyaghalmaz.

Macs,
már tudom miért gyúrtál a vízalatti fotózásra. ABC-ztetek is? :) gyönyörű a vízalatti látvány, ahova mi szoktunk menni (Kroácia) már csak a nyílt vízen van ilyen, az öbölben nincs. :(

jajjj, de imádom a tengert, s most minimum 1,5 évig nem fogok benne úszni :(

ancsipancsi

Macsek: wow mennyire jó képek. Még kérünk. Szuperül nézel ám TE is ki a képen. Az pedig külön jó, hogy Füles is jól birta és ilyen meglepikkel várt Titeket.

Ancsi: köszi a segitséget, továbbitom. És tényleg szinvonalas az a hely esküvőre?

Melody: igen teljesen saját a cég....nagyon sok vele a meló.

Neet: tényleg felháboritó ez a sok lehetőség, remélem enyim gyerek nem lesz ennyire link. Hát ezek a mai fiatalok :lol: :lol: :lol:

Na ennyit a zug irásról.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
mi a Mexikói úton voltunk, ami jóval bénább, mint az új, a XI. kerületben. viszont a miénk is tökéletes volt, külön termet kaptunk, nagyon szolídan és szépen feldíszítették, csak svédasztalos kaja van, erre számítani kell, viszont all you can eat ;-), szolíd zene, árban benne a sör, bor, üdítő (rövid nem). ha meg egész estére rendeli az ember, azt nem tudom, mert nem próbáltam.
http://www.trofeagrill.hu/ itt a honlapjuk
ez meg közvetlen az újbudai: http://www.trofeagrill.com/trofea-ujbuda/index.php
ez egy jó ajánlat:
I. B. Külön Svédasztal felállítása
* különteremben
* korlátlan étel-és italfogyasztással
* fehér abrosszal terítve
* zárjegyes rövidital behozható
* minimumlétszám meghatározott
* ajándéktorta
* 18-24 óráig

50 főnél nagyobb létszámú esküvők lebonyolítására több különböző nagyságú különterem áll rendelkezésükre. Ezekhez kapcsolódóan külön svédasztal állítható fel, amelynek választékát a megrendelő kívánságának figyelembevételével állítjuk össze.
Ára: 6999 Ft/fő

egy lakzin nagyon sok nem várt költség merül fel. több ismerősöm meghökkent pl. az italfogyasztási számlán. számított mondjuk Xszázezerre és lett a duplája. itt meg nincs apelláta, 7eFt/fő, minden benne van, be lehet vinni rövidet, meg kell adni az ukázt a pincérnek, hogy rövidet senkinek ne vigyen külön (mármint az éttermi rövidre gonolok)

ez egy hosszú lakzi ára, de ha 3 órást akartok, mint a miénk, az asszem 5eFt/fő hétvégén.
ancsipancsi

Joni,
és ne valami spúr kajákra gondolj! én előre szóltam, hogy legyen diabetikus süti, meg harcsapörkölt és vad. és volt! isteni harcsapörköltet főztek, volt valami szarvas valamilyen mártással, meg hortobágyi palacsinta, diabtikus sütik, + alapvető előételek, és egy csomó más fajta husi. a torta nem olyan volt, mint a képen, hanem egy béna kocka formájú torta :), de lehet, hogy azóta fejlődtek. (kaját elhozni utána nem lehet, és a meghatározott létszámot ki kell fizetni, akkor is, ha csak fele násznép megy el, de szerintem ez evidens.)
ancsipancsi

Macs:
Szia itthon!!!!
Képek csodaszépek, alig várom, hogy készlegyen az album!!!!!!!!

Pár kép, hogy lássátok, azért nálunk sem olyan "rossz" az élet, mint ahogy néha feltűntetem:

Kép

Újkutya (Szörmi) tegnap kozmetikusnál járt:
Kép

És egy a GYIVInek: Réka nyomja arcba az újhagymát (rezzenélstelen arccal, na, ekkora paraszt a lányom :lol: :lol: :lol: :lol: )
Kép

nukada

Johi:
A miénk Budaörsön volt
www.friedmann.hu

nukada

Macs: hahóóóóóóóó! MÉg még képeket és nagyobb méretben is!!! Annyira jó lehetett!

Nuk: a kajázós képek nagyon ott vannak! :lol: Na erre megjött az én ihletem is, és a múltkori palacsintázós után egy kevésbé hízlalós Tünciről:
Kép

Kép
Kép
tinu

Tinu:
Tünci de jó húsban van!!!!!! Édes a pocókája!!!!
Réka egyre véknyabb, csak nő és nő és nő...

nukada

Nuk: úgy képzeld el, hogy Tünci úgy hízik, hogy gyakorlatilag alig eszik. Ha jobb napja van, akkor kb. fél adagokat lenyom. De ha nem, akkor minden étkezésnél egy-két kanállal. Ma pl. az ebédet hanyagolta. Valamelyik nap mértem és már 10 kilón felül van egy picivel. Nőni annyira nem nő. Mondjuk se én, se a párom nem vagyunk valami magasak. Rékának tök jól nő a haja viszont!

Kép
Kép
tinu

Johi,
eddig böngésztelek Titeket, fantasztikus miktek vannak! Naon tecccik 8) Én nem rég vettem olyan antifluenza spray-t, annnyira bírom az illatát! Még az autót is néha meghintem vele belűlről :D
Nuk,
képek nagyon tutik, kutyus tényleg új ? Börsi vagy? Ári is nagyon vékonyka, pedig eszik rendesen. A legutóbbi méreckedésen meg is ijesztettek a súlya miatt. Mit csináljak, jó az étvágya, rengeteget mozog, jó erőben van... csak soványka. :cry: :roll:
Ancsi,
azannyát, már mindjárt négyen lesztek! Pakolsz már, készülődsz? Babaszoba, stb...? (Te is B.zs. páciens?) szülésznő? szóval minden érdekel, ha van kedved írni ezekről :lol: :wink:

üdv.
melody11

Tinu, irigy vagyok :lol: --- súly miatt :oops: :roll:

üdv.
melody11

Sziasztok!
Macs: üdv újra itthon. Nagyon szép helyen voltatok, imádom az ilyen naplemetés képeket :)
Votiv: grat a bicajhoz, futkosáshoz már annyira nem, Isti biztos jól elvan vele :)

Nukada, tinu: kajás képek :lol: és a gyerekek is tündériek.
Nálunk tv-vel az a helyzet, hogy ha nem lenne szerintem bekattannék. Nem vagyok annyira függő, mert pl ma még be se kapcsoltam. Általában Minimax, vgy discovery, de este már a sorozatok. Ezekben kicsit függő lettem, de max este -ig tv-zünk (Ádi lefektetése után) aztán alvás. Néha szeretném megnézni a híreket is, de ez sajna nem sikerül minden nap. Andrisom nagyon szereti nézni az autós műsorokat a discovery-n és olyankor Ádi is letelepedik mellé, hiába apja fia. A gyerek szokott a gép előtt is ülni, az apja ölében és ilyenkor szintén autók (de mondjuk péntek este sikerült egy fél bögre vizet beleöntenie a laptopba, szerencsére kiszáradt és működik). Nem igazán tiltom tőle, mert csak akkor csinálja, ha ő akarja, ha megunja megy tovább, előkerülnek a kisautók, könyvek.
denizsa: többé kevésbé meggyógyultunk. Ádi szeme teljesen rendben van, most kezd megint hörgizni (nem értem én ezt már :? ), nekem még folyik az orrom, de most már a gyerek kevert orrcsepjét fogom használni, mert attól legalább csökken a mennyiség. Tényleg, ha jól vettem ki értetek a homóhoz. Nem nagyon foglalkoztam még vele, de lehet kéne. Ádi hörgijére tudtok valami jó szert?
Ádi felkelt, ebéd, aztán irány a játszó.... Kép Kép
[/b]

Noé

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
noncsibabó

Melody:
Mi Törökbálint!

nukada

Az sincs messze :) Tök jó, lassan kezdem behatárolni ki merre is van, és rájövök hogy közel vagyunk egymáshoz :D Hurrá :P
Kutyus 1 van, vagy több is? Nekünk is van egy altatás elől megmentett, imádjuk!

üdv.
melody11

Macs,
szia :D wow, micsoda csoda képek :D

TV témában nálunk is ugy van mint Lindiéknél: apjuk kezdeményezte, hogy ne legyen, és én nem bánom utolag egyáltalán. most itt van hely neki, beüzemeltük, de csak dvd filmet és a Dr. House-t nézzük rajta :D és aminek örültem, hogy a helyi védönö is ezen a véleményen van, hogy a gyereknek nemjo a tv-s háttérzaj sem, a villodzo képeket meg még nem tudja a kis agya feldolgozni.

KépKép
fibi

ja, az kimaradt hogy amugy nem tiltjuk, pl baján nézi néha, de szerencsére pár percnél tovább nem érdekli.
fibi

Nuk,
addig egye a hagymát, amíg bírja. Lencse régen falta, most meg aszondja erős. az enyém másképp paraszt, tömi a szalonnát, de kenyér nélkül :))
a kiflis kép nagyon jó, nálatok olyan vidám az élet! :) Réka már csámcsogja a kiflit? mert lehet ám neki adni nyugisan, szépen elszopogatja.

(ja, és kíváncsi leszek, h lesz-e beszólás a blogodban a képek kapcsán...)

Melody,
én is BZS páciense vagyok, s remélem hamarosan a haverja is leszek :), azaz hosszabb időt együtt töltünk majd, s most nem császár lesz. ez a leányzó fekvésétől függ.
pakolnom az új gyerek miatt nem kell, csak a régi csinálja a disznóólat, de gyak. mindenünk megvan, legalábbis majdnem. annyi, hogy Lencse komódjnak fiókjából át kéne pakolnom a rucijait (pedig olyan kényelmes fiókból öltöztetni :( ), hogy Adrikának legyen a fiók. és át kéne mosnom az első cuccokat, de várok márciusig, hogy a napon száradjon. (habár most is ott szárad temérdek ruha, pl. kb. 15 db Lencse-féle bugyi, amik némelyikét "jaffával" amortizálta le)

és Tinu súlyára én is irigy vagyok, a lányáé már kevés lenne nekem ;-)

Noncsi,
kafa a bébitaxitok.

Fibi,
én meg úgy olvastam, hogy az idegrendszer fejlődésén segítenek a villódzó képek, csak a színeket, kontrasztokat nézi, fogja fel.

amit furcsállok, hogy a topic tévéellenes tagjai pont a Dr. House-t nézik, amiből eddig 1 rész egy részét néztem és nagyon morbid volt. szóval pont azt?? miért nem a tücskök életét, meg a vizilovak párzását? :)

és én Barátokközt perverz lettem!!!!!!!!!!!!!! apucika vett nekem decemberben egy frankó sony dvd felvevős izét, és azóta felveszek 4-5 részt, majd egyben, kb. 2 órában megnézem őket úgy, hogy néhol pörgetek és ignorálom a reklámokat. így sose izgulok, hogy jaj, Zsófit kinyírja egy XY, vagy hogy jaj Tildát lefekteti-e az ezermester, stb. ja és persze az estéimet így mással tudom tölteni.
ancsipancsi

TV: ritkán van minimax, és Kukori meg akkor ha beteg. Kisvakondon még mindig sír többi mese nem érdekli (Kockásfülű stb) sőt képzeld Szrek újabban a Furulyás Palkón is elkezd sírni, amikor a Palkó elszöntyömpörödik a barik miatt :roll: :o
Ancsi: animék felnőtteknek szóló rajzfilmek (manga a képregény) és a japóknak nagyon bejön, hm más kultúra ennyi. egyébként én se bírom.

napközbeni tv: hm...hát vagy a gyerekkel játszom vagy tv-t nézek. nekem nem megy a kettő együtt, mert akkor egyik tevékenyéség se 100%os. Nagy ritkán ha este nem tudok aludni akkor nézek max tv-t, pl South Parkot :)
Tinu: tudatosan simán le lehet építeni a tv-t! Mindenről le lehet szokni, még a kokoról is, de hát ezt te is tudod ;)

Macs: SZIJA!!! És NEM ÉRRRR ilyen giccses képeket betenni!! :mrgreen: bizti egy hétig azon dolgoztál, hogy szépen ráretusáld magad a képekere, vagy csak ezek amolyan szoci posztertapéták, mert az életbe nincs is ilyen :mrgreen:
Szuper lehetett!! Mesélj! Fülesre hányszor gondoltál egy nap?
És de szupi, hogy Füleske is ilyen jól elvolt!! és nyugtass meg, hogy nem igazi igut csempésztetek haza ;) és még még fotókat!!!

Lindi: fitness wow! irigyellek ;) eccer majd én is...most még növesztem magam, hogy maximális legyen a kihívás 8)

Votiv: Bia még jobb is mert egy hangyaf@sznyival közelebb van mint Herceghalom! Eregess felhőket mikor lehet menni és rászervezünk!
Szellő: azért köszi a felajánlást, remélem pacitok hamar gyógyul!
Votiv: Istinek jóóó a zenei ízlése ;) bicajos fotót dobjál fel!!

Curse: Ha boiron cuccot veszel azt lassan bármelyik patikában megkaphatod nem kell Gazdagrétre menned beégni :) de Remedia sajna csak ott van, meg a Lajos utcában :?

Újak: helló!

GABI: Azt hogy jaj de izgi már írtam sokszor, de jobb nem jut eszembe! :lol: :lol: Be vagy már készülve? Utiterv, hogy hogy indultok, ki vigyáz a gyerkőkre stb lefixálva?

Hát én meg már tisztára kész vagyok...biztos fijam lesz, mert érzelmileg teljesen hadilábon állok és olyan hülye kényszerképzeteim vannak, hogy áááá...egyik barátom szerint túl sokat gondokozom az a bajom :roll: nagyon fura most ez a várandósság nekem...

Ja és képzeljétek tegnap megnéztük (ingyé volt hál'Istennek) az Operettbe a Mozart! c. darabot Mr. Dolhai Attillával. Háááát én régen untam valamit ennyire és én spec a Dolhaitól se voltam eldőlve, de a végén majd szétszedték a népek olyan ováció volt, mi meg csak néztük egymást Anyuval bután, hogy mivan? :lol: Nekem a Bereczki Zoli tetszett, de a darab egy nagy rakás ühüm ühüm...bocs ha valaki itten Dolhai fun :oops: :lol:

Rylie
rylie

Ancsi,
ezt hol olvastad? :o
én nem vagyok TV ellenes :) a gyerekek miatt nem nézzük napközben (csak ritkán este 9-10 után). és imádom a Spektrum, Discovery és társait de még nincs bevezetve a kábel itt :wink: . az rtl meg tv2 számomra nem sok érdekeset nyujt, és baromira unom az örökös reklámokat. House egy más világ :lol: pont azért szeretem :P
fibi

Macs,
eszeveszettül jó (azaz giccses :wink: ) képek. Én azt hittem, ez csak photoshoppal hozható össze.
Elannyira megával ragadott,h majdnem el is bőgtem magam az egyiken, még szerencse, h csak majdnem, mert azért má' nehogymá'...
és éljen Füli és az iguána, aki még brekeg is, és éljen a te anyósod, aki eeeeeeennyire ügyes nagymama!!!!!!!!

Rylie,
én sem vagyok oda Dolhaiért, akkor már a kis veres hajú inkább...

Gabi,
HAAAAAAAAAAAJRÁ!!!!
figyi, a ha 14-én nem bújik ki Boti, nem kérnéd meg, h várjon 25-ig??? :wink:

Tinu, Noncsi, Nuk,
képeken gyermekek éééédesek!

Újak,
nagyon nagy ÜDVÖZLET itt nálunk!!!! Gyertek gyakrabban!

Én:
1. aranyér (durrrva) és az a legdurvább,h nem tom mitől, azaz igen, de senki nem hinné el, h attól.
2. apeh megsúgta,h van 650k köztartozásom. Ami a legszomorúbb, h TÉNYLEG. Diákhitel, aminek a halasztását elfelejtettem kérni második gyerek után, plusz az új lakcimemet is elfelejtettem megosztani velük, igy jogos is, és szar is....
3. majd' elmurdálok, de ma el kellett menni tortát rendelni kiskorú K. Igornak, a 13. kerületbe. Voltam boltban is, és erőst túlélésre játszom, de JÓL VAGYOK!!! :lol:
4. mi van még?
SEMMMI...minden rendben, igazán ZAJLIK az élet, Meme mászik mint egy tank, néha sir is közben, mert lássuk be, elég igazságtalan, h én nem szánom meg az ő nyomorát, és nem veszem fel, neki meg másznia kell.
Emellett feltérdel, és ha eléri a lábamat, megharap azzal a két fogával, ami már kint van, de épp most láttam ,h jobb felső lapát áttörte ici-picit az inyét, tehát már hivatalosan is több foga van, mint füle!!!!!!

és immmmmmádom őket, mert igy kell, meg itt a tavasz.

ANcsi,
én nem tiltom a tv-t, de épp tegnap előtt kapcsolták ki (hehe... fentről folyton kapjuk a jelzéseket, h TÚL SOKAT HALOGATUNK). Azért vicces a TV, mert pont aznap du. mondta Levi,h HOLNAP befizeti, mikor is este (épp nem voltunk itthon) kikapcsolták.

Neet,
tudod, én elég libsi (vagyis túl megengedő) vagyok a diákokkal, de az már nálam is bicskanyitogató, ha egy olyan vizsgára nem mennek el, ami nekik lenne egy LEHETŐSÉG. Szal, az ilyenek menjenek a p...csába.
Remélem G már jobban...

:lol:

Votiv,
Isti személyes kedvencem, remélem hamarosan láthatom gurulni a cangán!

ugye nem hagytam ki senkit????

további szép, napfényes napot kivánok nektek!!!
zsancikant

Fibi :D :D :D :D végre nettel!!! :D :D

Rájli,
nem igazi igut hoztunk, csak egy életnagyságú textíl igut. De nagy kedvenc :mrgreen: NEM ÉR lebuktatni a poszterképekkel, meg a retusálással!!!! :mrgreen: egyebekben ha feltöltöm az albumot, akkor nézegethetitek, itt nem akarok mindent szétoffolni ezzel :)

Mi tv-t csak hiradókor nézünk, egyebekben max. dvd. Régebben Füles a reklámokon sírt, amikor a whiskas reklámban a cica fejére esik a kupac hó, illetve mikor a pannon reklámban a kutyus lerántja a telefont. De megbeszéltük, hogy a cica játszik és a kutyus lerántotta telcsi vicces és most már, ha látja nevet. De csak olyankor látja, ha 5 percel a hiradó előtt sikerül bekapcs a tv-t....
South Park naaaagy kedvenc, itt figyel a gépen, meg dvd-n a nagyfilm... :)

na megyek a bölibe a kölökért :D

tsók

macs

egye fene...:

Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: