A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nektarin Micsoda kis hurkácskák :lol: :lol: :lol: Gyönyörű szép szemei vannak Robesznak :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ildike, Bertus, szépek vagytok!

Hajhullás: Zitának nem is volt minek kihullani. Az enyém meg marokszám hullik, mint eddig, de úgy emlékszem, hogy a fiúknál hat hónapos korukban maradt abba.

MIt is akartam még? Ja, hogy az üveges málnás kajából valahogy kiszedik a magot, azt lehet etetni. De közben más is írta már!

Botmixerre még egy szavazat! (Egyeskénél még nem volt, ketteskénél igen, és imádtam, úgyhogy Zitánál is ezt fogom alkalmazni!)

Regi! Sok-sok boldogságot még és további gyermekáldást kívánság szerint!

Viranka, fantasztikusak a képek! De hát ezen már nem is csodálkozom!

Maggie, gyorsan nyomd le azt a 100 oldalt (vagy azóta már túlvagy rajta?) és gyere este!

Na a villámgyors olvasás és írás után rohannom kell, egyedül vagyok és három gyereket kell végigcsutakolnom![/b]

KépKépKép
bongyi

Viranka!

Csúúúúúcs :lol: :lol: :lol: :lol:

Regi!
Még nagyon-nagyon sokszor ennyit kívánok nektek!

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Köszi csajok a dicsiket!!! :oops:

Vrianka nagyon édesek a gyerkőcök,micsoda loboncot varázsoltál Bálintnak! :lol:

Móni!Szerintem az a kis kócos nem Bálint hanem Míra :lol: Persze lehet,hogy tévedek,Vrianka?

Hajhullás az nekem is van ezerrel!Bertusomnak viszont jön vissza a vörös démonos sérója 8)

Regi boldog évfordulót!!Tessék rendesen megünnepelni!!

Tündi!Nem irigyellek a sok rakodás miatt :cry:
És köszi meggyógyultunk! :D

KépKép
juba

Köszönjük a jókívánságokat! :D
(Az ünnepléssel meg úgy jártunk, mint Timi(26)ék... :( )

Igen, a kóci Míra! Nagyon édi! Bálint is cuki! :D

Juba! Ez a hozzáállás már jobban tetszik!!! "vörös démonos séró"!!! :P
Bertus is édes!!!

Szelikét letettem, mert kihagyta az utsó alvást. Bár amúgy meg fél 9-kor alszik. Ahhoz képest jól bírta. Na, persze a kádban meg egyáltalán nem volt gond az álmossággal, annyira imádja!!! :wink: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: BOLDOG ÉVFORDULÓT!!! Ne aggódj, majd bepótoljátok az ünneplést! Ha apa nem alszik el, mi ma este pótolunk!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

Halihó!

Bongyi, parancsszóra itt vagyok! Egyébként végeztem én is. Nem volt egyszerű, kicsi Albert ma szintén sztrájkolt. Reggel fél hét óta (most aludt el) négy részletben aludt két órát.

Regi, nagyon GRATULÁLOK! A 2x7 Nektek is jár!

Viranka, Juba! Csodálatosak a képek!
dmaggie

Jó hideg volt ma :( és állítólag jön a zima :(

Dettyk
Hát kellene szólniuk.

Mesi
wow miket csinál már kismanó :)
Aztaaa milyen nagyot nőtt :) hogy jó e??? Ne viccelj mááár :) nem hízhat mindig olyan sokat mint újszülöttként.
dehogy dugulsz el!!! Minden baba próbálkozásaira kiváncsiak vagyunk!!!!
Pisi, bukás szőnyegen? De úgyis elmondod :)
No én aztán nagyon fiatal vagyok :lol: de legalább annak látszom.
Mi van, h még 7x is és csak anyatej :)

Móni
Gréta jobban van már?
fúú és meg sem mutattad??? no majd legközelebb.
Kaqk nyertél :lol:

Regi
De láttam már megtaláltál
ez a kép tényleg nagyon jó apával :)

Nektarin
Nekünk nagyon bejött a kicsi kocsi :) könnyű, jól irányítható és kis helyen elfér. No de a pesti kátyúk néha ezen is kivognak. Borzasztóak az utak.
Mit kerestek ti a Blikkben?Jaaa vagy úgy :)
Én már nem adok teát.
No akkor elkéstem :) milyet vettetek végül?? na akkor erre is válaszoltál :lol: örülök, h tetszik :)

Timi
Édesek a gyerkőcök

Ancsi
Hát akkor így utólag is boldog hófordulót. Nagyon ügyes a kislányka :) Szuperek a képek

Kiskolbi
De azért akkor szerencsére nem volt olyan szörnyű és nem roham volt legalább.
Hogy én is bíztassalak sok pasi nem tud mit kezdeni ezzel a kisbabás korszakkal. Nekem a férjem anno be is vallotta, h fél tőle és ne haragudjak rá, ha nem tud majd mit kezdeni a lányunkkal.
De végül ment neki. A te párodnak lehet most nem megy, de amint tényleg járni, beszélni kezd el sem tudod majd tőle venni. Háát elhiszem, h rosszul esik.
Amúgy esetleg finoman nem próbálkoztál? Közös játékba bevonni, mikor látja, h kacag, vagy kezébe nyomni...ilyesmi jajj no nem akarok okoskodni.....
Jajj ha tudnád mennyit agyaltam honnan jött neked ez a név :lol:
Ez jó Fluor :) ő meg kémikus?? :lol: :lol: :lol:

Marcinak, Áron boldog hófordulót!

Sense
szuper, h Botond "megjavult" :) szerintem ne aggódj, még ránk is jók a 62-es ruhák. Pont a határon vagyunk mi is.

Gyermeknevelés
Az én férjem próbálja az én igényeimet nézni, hogy nekem is könnyítsen a feladatokon, hogy én is tudjak lazítani. Amúgy gyereknevelés téren egyezőek az elveink, szerintem nem lesz gond.
Ami a mostani korszakot illeti ő tök jól elvan, eljátszik Lillával, de mivel nincsen benne a mi napi ritmusunkban azért néha meg kell kérdezni, h pelust cserélt e vagy ilyesmi.
Ha itthon van fürdetéskor mindig bent van, vagy ő fürdik vele. És játszani is szoktak. Imádja a lányát. Néha azért én is érzem rajta, h nincs türelme, mert
az egész hetes hajtás után szeretne kicsit ellazulni (mondjuk egy játék vagy ilyesmi) olyankor nem erőltetem. De ha megkérem mindig segít.
Most azért akárhogy is nézzük ő a fő kenyérkereső a háznál és azért ez sem egyszerű feladat.

ÁÁÁ nálunk apa az ezermester, mérnök és számítógépguru (én ilyeneket nem csinálnék) és az ügyeletes nyugodt békítő :lol: imádom :lol:
No szóval somindent megcsinál...

Dotildi
Gratula

Név
No az enyém hosszú, de igyekszem rövid lenni. Szval először egy telnet nevű fantasztikus zöld fekete képernyős chat programmal tartottuk apával a kapcsolatot a főiskola ideje alatt.
És mivel állandóan kis virágokat rajzoltam mindenhová és mindenkinek :) ajándékba, unatkozásból meg ilyenek ezt a becenevet választottam. No de pár év ezennév alatt futás után (a nevem is be volt regisztrálva és publikus volt) az egyik idióta kollegám rákeresett a nevemre és kidobta nekem
a babanetes dolgaimat. Ami ugye marha kellemetlenül érintett, mert nem akartam a kollegák orrára kötni, h mi babaprojekten vagyunk. Főleg, h akkor elég depis voltam (már jó pár hónap próbálkozás mögöttünk állt)
Ekkor kilőttem magam bbnetről és újra regisztráltam a most is ismert nevemen. Végül is ugyanazt jelenti. Direkt nem írtam ki, de csak rájöttök :)

Bongyi
:lol:

Maggie
Jajj írigy neked is van mosogató géped :) eccer nekem is lesz.

Dettyk
Hahahaha :lol:

Nevek hát nagyon jó melyik honnan jön. Fúú, h én mennyit kaptam aputól, de egy megragadt picsás csirke, mert erre mindig elkapott a röhögő görcs anno. Csak nem emléxem honnan jött.

Ágica
Szédüléssel kapcsolatban nemsokára írok közösben OLVASD el és orovos lásson mindenképpen!!!

Juba
Mit nyal a lányod?? Édes :)

Viranka
Az első képen nem a lányod van????

KépKép
KépKép
fleur

No és a tegnapi nap..hát csajok szörnyű volt. Fél 9 kor elkezdtem szédülni és nem bírtam az ágyból felkelni. 11 kor felhívtam a férjem, h jöjjön haza, mert nem tudok Lillával mit kezdeni. :( szerencsére elég hamar hazaért. Kicsi lányom meg egész jól elvolt mellettem az ágyban.
Ugye mi háziorvosilag maradtunk a II. ker Vérhalom téren, mert annyira szuper orvosunk volt. Viszont ő nem jön ki lakásra Miklósra.
Az asszisztens azt javasolta hívjunk ügyeletet. Kiderült itt nincs ügyelet este 7 előtt. No akkor próbáltuk végig a dokikat. Végül egy eljött (addig csak passzolgatták a labdát) 2 körül és teljesen tanácstalan volt. Annyit megállapított, h alacsony a vérnyomásom 100/70 körül volt (120/72 helyett) és hogy nem iszok eleget de ennyi. Mondta, h vegyek Dedalon (remélem jól írtam) kúpot, ami mint utólag kiderült a gyógyszertárban nem adható szoptatós anyáknak :shock: még jó, h kérdezek. Olyan 4 órára lettem jobban.
Még ma is kótyagos voltam de., de amúgy is elmentünk volna a dokinkhoz, h nézzen rám.
Hát az van, hogy a nyaki izmok úgy beálltak olyan csomósak, hogy elnyomták a nyaki eret,főleg a bal oldalon és az agyam nem kapott elég vért ......de szerencsére kimasszírozta, most meg a férjemnek is kell minden este. Ez a gyógyszer :)
Szóval Ágica DOKIIIIII mert akármi is lehet. Lehet ugyan ez, lehet vízhiány (napi 4 liter folyadékra lenne szüksége annak aki szoptat) és lehet fülből, vagy fejből eredő probléma is. Az utóbbi meg már tényleg nem játék.

KépKép
KépKép
fleur

Ma eszembe jutottál Ágica, közben láttam, hogy mi a helyzet. Jobbulást Neked!

Szerintem nem mind Bálint, vagy mégis? Az a bandzsítós Isteni, hogy erőlködik! Imááádom! De ezek régebbi képek szerintem. Melyik szülő?

A hajhullás nálam még csak most kezdődik. Talán? De lehet, hogy csak kicsi Albert cibálja ki a hajszálaimat. Lassan nem lehet feléje hajolni, mert úgy beleragad a hajamba, hogy csuda. Jókat mosolyog neki.

Hol van az éjszakai műszak?

Ha már itt vagyok, leírok még egyet. Szombaton jöttek a barátnőmék, mások, nem akikkel tegnap találkoztam. Ő még középiskolából barát. Hajdúnánáson laknak, ahol születtem. Nagyon jó volt találkozni velük. A középső gyerekük, a fiú a mi két nagyobb fiunk legjobb barátja. Ha hazautazunk, állandóan azt hallgatjuk, hogy mikor megyünk már Lacushoz. A jövő hét végén disznótorozunk anyukámnál, a fiúk kitalálták, hogy ők átmennek majd Lacusozni. Én meg viccesen megjegyeztem, hogy majd küldöm a kicsit is, mert apa valszínűleg nem tud ott lenni, mivel konzultációja lesz. Az én édes, drága barátnőm azt mondta, ok, szívesen segít. Én jó tréfának fogtam fel, erre tegnap este csörög a telefon, Icus szabadkozik, hogy elfelejtette, de akkor lesz az iskolában a farsang, és mennie kell szendvicseket gyártani. De a legnagyobb gyerekük (17 éves) azt mondta, hogy ő nagyon szívesen eljön és vigyáz a kisfiunkra. Most modjátok meg! Majdnem elsírtam magam. Ilyen barátaink vannak.
Az itteniek meg, amikor szültem úgy elláták a fiúkat, annyi kaját hoztak, hogy csak úgy dőzsöltek. Ilyenkor mindig megjegyzem, hogy csak van még jó. Megéri jónak lenni!
dmaggie

Ja és Lilla próbál négykézlábazni annyira cuki. Ha sikerül riszál előre hátra :) és amúgy fejre is áll mint Zsófi csak mindig eldől :lol:
És ma reggel nyelvkidugós brrr volt a játék olyan igazi nyálköpködős :)
No meg még a kaja. Megkóstoltunk egy Hipp-es alma csipke levet..hát nagyon bejön neki. Csak úgy tolja a kanalat. Ami a reszelt almát illeti az hol ízlik neki hol nem (van ilyen üveg bébi reszelőnk). De a pépes résszel egyenlőre nem nagyon tud mit kezdeni.
Egyenlőre ebben nem mennyiségre megyünk, csak kóstoltatunk vele. De úgyis holnap találkozok a védőnénivel, majd beszélek vele.

Találós kérdés: No mi lesz holnap??????? :lol:

Anyu: ma bementek reggel a kórházba Egerbe, de délben hazaengedték, mert jók a hormoneredmények. Azért még kell majd menni, de nem kell befeküdni. Apu meg tegnap szét idegeskedte magát, mert akkor volt fent Pesten anyuért, felhív erre rosszul vagyok (tudta, h egyedül) aztán meg anyu barátnője is telefonált otthonról, hogy öcsi sincs jól csíp a pisi.
Kiderült két keresztes gennyes, véres vizelet. Egy jó kis felfázás.
De szerencsére már jobban van, én is jól vagyok és anyu is otthon.
Még 6 hét lábadozás.
Most már csak azon kell izgulni, h a héten ő ne legyen pöttyös.

Megyek gmailt nézni

KépKép
KépKép
fleur

Maggie, ez olyan jó történet és a "csattanó", ézzel kellett volna zárni a napot! De ne mám úgy, hogy most záróra, hanem csak úgy értem, hogy jó lett volna később zárszónak is!

ÓÓ, Fleur, vigyázz ám magadra!

Annyira élvezem olvasni a nicknevek magyarázatait!

KépKépKép
bongyi

Maggie
hát persze, h van és ha te úgy állsz hozzá te is azt kapod vissza. Persze vannak rosszakarók, meg szeretetből rosszat tevők, de az utóbbi legalább nem szándékos.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur, örülök anyukádnak!
Mi lesz holnap? Csak azt ne mondd, hogy házassági évforduló, a topikban most ez nagyon megy!

KépKépKép
bongyi

Fleur! De jó, Te itt! A mosogatógépet nagyon szeretem, áldom a feltalálóját. Sőt, amikor a lakásbiztosítást kötöttük, direkt rákérdeztem, hogy ez is biztosítva van-e. Azt szoktam mondani, ha betörnek, bármit vihetnek, de azt ne.
Most meg szárítőgépre fáj a fogam, fogunk. Ugyanis a ruhákat a tetőtérbe, a kazánházba hordjuk, (jaj, még itt van egy adag)száradni. Már nagyon unjuk a sok mászkálást, én meg Mosó Masa vagyok. Minden nap mosok, sokszor több adagot is. A nagy család szépsége, ugye.

Szegénykém, nagyon rossz lehetett, de a gyógyszer, a gyógymód talán enyhíti. :lol:
dmaggie

Timi!Akkor hajrá
Kép :lol: 8)

KépKép
juba

Ó a nagycsaládi lét szépségei...
Mariskámat (mosogatógép) én is imádom egyfolytában és hát igen, én is minden nap mosok. De egyelőre azért biztos kevesebb a piszkos ruha, mint neked, Maggie, mert az itteni utódok ugyebár egyelőre kisebb méreteket hordanak! Igaz, van, hogy naponta többet!

KépKépKép
bongyi

Fleur, de jó hírek! Én is arra tippelnék, mint Bongyi, kiegészítve egy Lilla hófordulóval.
dmaggie

Sense
Nem tudtam Botond kacagósát megnézni :( már nem tölti be

Detty
A tied sem :(

Móni
De ügyes cica :)

Mesi
Ez a duma :) ebbbeeeee beeeee :)

Nektarin
Cuki, jó a szék is :)

KépKép
KépKép
fleur

Ne is mondd Bongyi, az a rengeteg zokni, meg gatya. Sokszor úgy érzem, csak hadakozok a sok ruhával, de egyszer biztosan elnyelnek. Utána meg a vasalás...

Hogy vagytok?
dmaggie

Na ha már megjött Juba egy képpel és a mosogatógép is szóba került, hát dobok egyet én is!

A legolcsóbban fenntartható mosogatógép:
Kép

KépKépKép
bongyi

Nekünk már csak két hörcsögünk van, ők nem hiszem, hogy jók lennének. :lol:
dmaggie

NO, akkor egy találós tőlem is. Hogyan állítja meg a ninja a száguldó autót?
dmaggie

Köszi Maggie, egészségileg jól, de most már kezdem érezni, hogy kicsit sok itthon együtt összezárva (tudod, a hogy középsőm a teljes gyógyulásig, illetve az oltásáig nehogy visszaessen, negyedik hete vesztegzár alatt vagyunk).

KépKépKép
bongyi

Maggie, kicsi a bors, de erős, este beraknád őket, reggelre végeznének! :lol:

KépKépKép
bongyi

Bongyi
Nem az 14 nap múlva lesz :lol:
Lilla 5 hónapos lesz. A fene ezek szerint az én vonalzóm sem jó, pedig nem nőivonalas. :? no majd holnap elválik.

Maggie
Hát ennyi emberre nem csodálom. Nekem is sokat kell pedig mi csak 3man vagyunk
Talált!!! :lol: tiéd a csíkos napernyő :lol:

KépKép
KépKép
fleur

Hogy állítja meg?

KépKépKép
bongyi

Jaj, megértelek, gondolom a bezártságon van a fő hangsúly. A legtündéribb gyerekek is bedobják a törcsit egy idő után.
dmaggie

Hófordulósoknak gratula!!!
Csodaszépek a Babák ülve fekve állva mászva forogva mosolyogva :lol: Kisbetegeknek gyors gyógyulást!+++++++++++++++++++++++

Köszi Lányok a segítséget a papírügyekhez (GYED) végülis kellett ez a belépési nyilatkozat, de túl vagyok rajta szerencsére 8)

Bongyi!Nagggyon jó, köszi, jót nevettem

Vili is jó vót :lol: :lol: :lol:

Viranka! Hol a meglepi?

Nektarin! Nolka nem iszik meg semmit az anyatejen és a tápszeren kívűl
Új babakocsikról képet kérünk :lol: ! Fleur! Neked is szól :wink:

Emese! Én azt hittem anyajegy :oops: de látom Kolbi is :lol:

Kiskolbi! szerintem is unja az ízét a tápinak, estleg váltani másikra?

Kakqk! Mi 4-5-kor csak szopi, 8körül tápi, 11-12 gyümölcsös, 14-15 tápi, 18körül rizspép, és lefekvés előtt szopi+tápi

Regi! Sok boldogságot Nektek!

Anitja = szanszkrit szó, állandótlanság, múlandóság a jelentése :wink:

pusza

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Bongyi
:lol:

Maggie
:? :?:

KépKép
KépKép
fleur

Juba, te már el is tűntél?

KépKépKép
bongyi

Köszi, tényleg csak tipp volt, a másik gépen mentettem le a táblit, és becsszó, hogy nem voltam most a gmail-en. Én csak kapkodom a fejem, hogy mennyire telik az idő. A terhességem bezzeg nem rohant ennyire.
dmaggie

Húúú, aztaaaaaaa, Fleur, csak másodpercekkel előzhettél meg....

KépKépKép
bongyi

Hááát a fékkel! :lol:

Bocs, de imádom az ilyeneket.
dmaggie

Jupiiii oldalt kezdtem :lol:

Anitja
De jó én azt hittem a nevedből jön :)

Bongyi
De Maggie is megelőzött :lol:

Maggie
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
:lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor én jövök, a nagy kedvencem
Mi a különbség az eper és a rózsaszín párduc között???? :?:

KépKép
KépKép
fleur

Juba, gyeeereee viiiissszaa! Kéééérlek!
dmaggie

Az eper az csak terem, a rózsaszín párduc meg terem terem :lol: (persze az utóbbit dúdolva)

KépKép
KépKép
fleur

Mesi ugyan merre csavarog????

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!Szegénykém remélem most már minden rendben veled!!!Öcsédnek jobbulást!! Látod anyukáddal is minden rendben,nagyon örülök neki!!

Maggie!Ritka az ilyen jó barát!!

KépKép
juba

Fleur! Nekem nagyon tetszett! Itt röhögök! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Szijjjja Juba! :lol: Szerintem is, de nekem tényleg több ilyen is van. De én is uígy vagyok velük, nem tudnának olyat kérni, amit ne tennék meg értük. Albert (a férjem) szokta mondani, hogy vigyáz a nagy szívemre, mert ha rajtam múlna hajléktalanok lennénk, mert az utolsó falat kenyeremet is odaadnám valakinek.
dmaggie

Akkor hívjuk Emesét! Föld híja Emesét, Emese jelentkezz!

Bongyi, lefagytál?
dmaggie

Bongyi!Nekem max ilyen mosogatóra telik!

KépKép
juba

Fleur! Megdicsiztem már az új avatarokat? Annyira jók! Olyan békések vagytok a közös képen! A nevetős Lilla meg.......
Nekem Te mindig olyan nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak tűnsz. Valamilyen megfoghatatlan belső béke árad belőled.
dmaggie

Na mi van mindenki kidőlt??Merre vagytok?

KépKép
juba

Bongyi! Kép Ne faggyá le!!!!!!!

KépKép
juba

Ugye? Én is ezt akartam kérdezni. Juba, kaki fronton mi a helyzet?
dmaggie

Köszönöm kérdésed,úgy néz ki rendeződik a helyzet,bár néha még egy kicsit híg neki de kapja rá a répa+rizsnyák bébiitalt.

KépKép
juba

De bimbó vagyok. Móni nem válaszoltam, itt írom meg, igen, köszönöm, megkaptam már a jelszót. Kép
dmaggie

Nem szép dolog köszönés nélkül lelépni!!

KépKép
juba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: