Jó hideg volt ma

és állítólag jön a zima
Dettyk
Hát kellene szólniuk.
Mesi
wow miket csinál már kismanó
Aztaaa milyen nagyot nőtt

hogy jó e??? Ne viccelj mááár

nem hízhat mindig olyan sokat mint újszülöttként.
dehogy dugulsz el!!! Minden baba próbálkozásaira kiváncsiak vagyunk!!!!
Pisi, bukás szőnyegen? De úgyis elmondod
No én aztán nagyon fiatal vagyok

de legalább annak látszom.
Mi van, h még 7x is és csak anyatej
Móni
Gréta jobban van már?
fúú és meg sem mutattad??? no majd legközelebb.
Kaqk nyertél
Regi
De láttam már megtaláltál
ez a kép tényleg nagyon jó apával
Nektarin
Nekünk nagyon bejött a kicsi kocsi

könnyű, jól irányítható és kis helyen elfér. No de a pesti kátyúk néha ezen is kivognak. Borzasztóak az utak.
Mit kerestek ti a Blikkben?Jaaa vagy úgy
Én már nem adok teát.
No akkor elkéstem

milyet vettetek végül?? na akkor erre is válaszoltál

örülök, h tetszik
Timi
Édesek a gyerkőcök
Ancsi
Hát akkor így utólag is boldog hófordulót. Nagyon ügyes a kislányka

Szuperek a képek
Kiskolbi
De azért akkor szerencsére nem volt olyan szörnyű és nem roham volt legalább.
Hogy én is bíztassalak sok pasi nem tud mit kezdeni ezzel a kisbabás korszakkal. Nekem a férjem anno be is vallotta, h fél tőle és ne haragudjak rá, ha nem tud majd mit kezdeni a lányunkkal.
De végül ment neki. A te párodnak lehet most nem megy, de amint tényleg járni, beszélni kezd el sem tudod majd tőle venni. Háát elhiszem, h rosszul esik.
Amúgy esetleg finoman nem próbálkoztál? Közös játékba bevonni, mikor látja, h kacag, vagy kezébe nyomni...ilyesmi jajj no nem akarok okoskodni.....
Jajj ha tudnád mennyit agyaltam honnan jött neked ez a név
Ez jó Fluor

ő meg kémikus??
Marcinak, Áron boldog hófordulót!
Sense
szuper, h Botond "megjavult"

szerintem ne aggódj, még ránk is jók a 62-es ruhák. Pont a határon vagyunk mi is.
Gyermeknevelés
Az én férjem próbálja az én igényeimet nézni, hogy nekem is könnyítsen a feladatokon, hogy én is tudjak lazítani. Amúgy gyereknevelés téren egyezőek az elveink, szerintem nem lesz gond.
Ami a mostani korszakot illeti ő tök jól elvan, eljátszik Lillával, de mivel nincsen benne a mi napi ritmusunkban azért néha meg kell kérdezni, h pelust cserélt e vagy ilyesmi.
Ha itthon van fürdetéskor mindig bent van, vagy ő fürdik vele. És játszani is szoktak. Imádja a lányát. Néha azért én is érzem rajta, h nincs türelme, mert
az egész hetes hajtás után szeretne kicsit ellazulni (mondjuk egy játék vagy ilyesmi) olyankor nem erőltetem. De ha megkérem mindig segít.
Most azért akárhogy is nézzük ő a fő kenyérkereső a háznál és azért ez sem egyszerű feladat.
ÁÁÁ nálunk apa az ezermester, mérnök és számítógépguru (én ilyeneket nem csinálnék) és az ügyeletes nyugodt békítő

imádom
No szóval somindent megcsinál...
Dotildi
Gratula
Név
No az enyém hosszú, de igyekszem rövid lenni. Szval először egy telnet nevű fantasztikus zöld fekete képernyős chat programmal tartottuk apával a kapcsolatot a főiskola ideje alatt.
És mivel állandóan kis virágokat rajzoltam mindenhová és mindenkinek

ajándékba, unatkozásból meg ilyenek ezt a becenevet választottam. No de pár év ezennév alatt futás után (a nevem is be volt regisztrálva és publikus volt) az egyik idióta kollegám rákeresett a nevemre és kidobta nekem
a babanetes dolgaimat. Ami ugye marha kellemetlenül érintett, mert nem akartam a kollegák orrára kötni, h mi babaprojekten vagyunk. Főleg, h akkor elég depis voltam (már jó pár hónap próbálkozás mögöttünk állt)
Ekkor kilőttem magam bbnetről és újra regisztráltam a most is ismert nevemen. Végül is ugyanazt jelenti. Direkt nem írtam ki, de csak rájöttök
Bongyi
Maggie
Jajj írigy neked is van mosogató géped

eccer nekem is lesz.
Dettyk
Hahahaha
Nevek hát nagyon jó melyik honnan jön. Fúú, h én mennyit kaptam aputól, de egy megragadt picsás csirke, mert erre mindig elkapott a röhögő görcs anno. Csak nem emléxem honnan jött.
Ágica
Szédüléssel kapcsolatban nemsokára írok közösben OLVASD el és orovos lásson mindenképpen!!!
Juba
Mit nyal a lányod?? Édes
Viranka
Az első képen nem a lányod van????