Ancsi,
jászóterezésnél a hétvégi szülőn én azt értettem, aki kipattant a vadonáns új ótóból, a legújabb márkás cuccaiban meglóbálni a kétéves öcsit és hozzá az elektromos motort (ami a gyereket nem érdekli:-D), meg a 12éves kiskamasz lányukat, és közben látványosan előveszi a húúúú de drága volt fényképezőgépet és fényképezget.Miközben nem értik, amit beszél a kétévesük és menjünk már, mert anyának nagyon fázik a keze (meg a feneke is, mert kilóg a nadrágból, kabátból...

)Egy szót nem beszélnek a gyerekekkel,de a haja legalább szépen be van szárítva

DD Komolyan azon gondolkodtam,h ezek mikor látták utoljára a gyerekeiket, hogy ennyire semmi közük egymáshoz?Aztán rájöttem,h már megint olyan dolgokkal fárasztom magam,amikkel nem kéne
Jah, és remélem,h eléggé árnyaltam a helyzetet, és senki nem vesz magára semmit a fentebb leírtakból, mert nekem semmi bajom a jó séróval, az új autóval, a drága fényképezővel stb. csak ez a family olyan volt így egyben,hogy értitek...
Jah és mellesleg Csenge lett volna a Mi Attilánk

DE az Adrienn is olyan szép név!!!
Fibi,
tök igazad van,h bárhol előfordulhatnak a kevésbé szimpi anyák, én ezért is nem szeretek "álatlában" játszózni
Homeó kérdés: Remedia vs Boiron?? Adagolás más meg a fémkanál tiltás stb dolgok is különböznek?Ilyeneket hallottam ugyanis megintcsak FÉLfüllel.
Rylie,
lovaglás király lesz tavasszal, bárcsak ajánlhatnám a mi pacinkat,de még egy darabig betegszabin kell lennie egy sérülés miatt
Deni,
hogy vannak az egészségesek??
Lindi,
hajrá fitness!!!!Én is nemsoká nekikezdek (kb Ati almaevésére várok)
Curse,
Nálatok még alszik egyet a csajszi du is?
Melody,
skacok aranyosak
Neet,
hát, aztán meg majd nézhetnek a kiskrapekok,hogy a valódi élet meg nem ilyen...Akkor meg majd jól pofára esnek (kicsit lehet kárörvendeni

)
Azért néha örülök,h mindig fejben tartom:ez egy nyílt topik