A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Curse, és ha bármilyen bogyót szeretnél, legközelebb mondd, hogy közepes vagy alacsony potenciát adjon. Innentől kezdve majdnem tökmindegy, mit ad. És ha lehet, akkor Remediát kérj, mert szvsz jobb minőségű. Vagy kérd a legkisebb kiszerelést (1g-s) máris nagyon szűk lesz a választék!! :wink:

votiv 8)
votiv

Igen, ezért is örültem mikor a ltp aljában (eleven) nyílt az új patika :lol:

üdv.
melody :wink:
melody11

Votiv,
És éljen a gyakorlóbicaj :D Akkor ezek szerint bejött Istóknak :D :wink:

na megpróbálom a csajomat elaltatni, már megint túlpörgi magát :roll:

Kép Kép
curse

Votiv,
Köszi :) így fogok legközelebb tenni :) az az igazság, h nem készültem keresztkérdésekre a patikustól :lol:

Kép Kép
curse

Curse, ok, értem én, de ezt nem hagyhattam ki :lol:

Mel, igen! Bia! jártok erre?

Rylie, a lovak kb 1 éve átköltöztek Biára. Attól még érdekel? :) ahogy kicsit jobb idő lesz, megyünk majd mi is lovagolni, és akinek van kedve csatlakozhat, legalább félnapos program az egész családnak, kirándulással, kézműveskedéssel, mondókázással, énekléssel, pónikkal és minigazdasággal (van sok más aprójószág is), szóval kész kis gyerekparadicsom! és fent a Nyakaskőnél, szóval nincs forgalom, se veszélyes hulladékok, el lehet ereszteni a gyerkőket nyugodt szívvel! :)

votiv 8)
votiv

Vot,
:D minket mindenképp érdekelne, majd szólj lécci, ha indul a lovas szezopn ;) :D :D
és éljen a gyakorló bicaj! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Votiv
Majdnem ott lakunk :D Ezt úgy kell érteni, hogy mikor kerestünk lakást/házat (kb.5 -6 éve),akkor majdnem belevágtunk egy akkor épüt sorházba a viadukt lparkban (mára egy kisebb város lett). Már tök konkrétan megvolt hogy melyik ház, gondolatban már rendezkedtünk, de végül mégsem az lett..... Azóta is sokszor járunk "vissza" sétálgatni, én is babóval ha szép az idő,és néha családilag is. :P Olyan nosztalgia-kíváncsiság keverék feeling :lol:

üdv.
melody11

szrekuc
nem megy :cry: Pedig a program az amit írtál , akárhogy próbálom,vagy a ...X... méret, vagy a Kb nem jó neki :(
Azért nem adom fel, próba tovább :)

üdv.
melody11

Votiv,
Engem is érdekelni fog a pacis dolog, szóval, ha beindul a szezon, szólj :wink: Bár nem tudom Adélnál mennyire lenne szerencsés ilyen korán kezdeni :? Mondjuk apjuk profi lovas (legalábbis hozzám képest :lol: ), szóval ellennének :)

Melody,
Nem tudom még milyen progid van, de a photoshop a jpgt is simán lekicsinyíti olyan méretre.

Kép Kép
curse

[quote="melody11"]s írta:melody11zrekuc
nem megy :cry: Pedig a program az amit írtál , akárhogy próbálom,vagy a ...X... méret, vagy a Kb nem jó neki :(
Azért nem adom fel, próba tovább :)

ne csak a resize-zal variáld, hanem a jpg tömörítést is vedd kisebb %-ra.
ancsipancsi

próba

üdv.
melody11

Siker!!! Köszönöm mindenkinek a segítséget :D

(bár, ha jobban nézem látom hogy alig látni mi is van a képen :D .... ez egy gólya kérem szépen ami éppen bekap egy békát, az meg a karjaival elkapja és fojtogatja a g. nyakát. a felirat: soha ne add fel! )

üdv.
melody11

Most abbahagyom, irány a család, este szakítok időt a képekkel kísérletezni :P :P

üdv.
melody11

Pár kép :

Csak itt, csak Most ,csak Nektek! :lol:

Kép

Kép

üdv.
melody11

Melody: Fanni lába még novemberben eltört, de annyira rosszul, hogy kétszer műtötték és sínezték, igy azt majd ki kell venni és utána lesz boldog a lelkem, ha annak is vége. :-)
Hát csak annyit tudok tőle, hogy Budapesten akarja, de nem akar 10rugót fejenként kiadni. :lol: Nem igazán tudom a lehetőségeket, de itt annyi mindenkinek volt már lagzija, velem ellentétben. :-)

Zsanci: fura ez a betegség. Tuti észrevett és megismert, de köszönni azt már nem.... Vagy lehet, hoyg láthatatlan volt a családom?? :lol: Ideiglenes jogsit simán elfogadják, én is vezettem ám olyannal.

Kép
Kép
johanna1975

Melody: jók a képek.

Szrek: nem semmi mennyiségű szülése volt a csávónak. 450/év, azért az majdnem másfél per nap...

Kép
Kép
johanna1975

Curse,
tudom, hogy Votiv itt a föguru a homeoban; én azért irtam 2 bogyot, mert anno nekem Zsanci ajánlotta igy. (asszem a dokijuk tanácsára, de ez nem biztos.) de látom, már Votiv is megerösitett ebben...
fibi

Johi,
Szegényke, jobbulást ,ill. gyógyulást kívánok neki én is! :!: Melyik kh-ba "jártok" vele?
A link (biofalva) saját cég? Megnéztem, jó dolgok vannak rajta :wink:

üdv.
melody11

Fibi,
Ne hari, én kérek elnézést :oops: :oops: :oops: totál elkerülte a figyelmemet, h írtad a két bogyót :oops: :oops: :oops: csak annyi ragadt meg, h a nyelv alá kell :oops: :oops: :oops:
Én Mindekitől szívesen fogadom a segítséget, mert tőlem biztos Mindenki jobban tudja ezeket az adagolásokat :oops: :D Nekem nagyon bonyinak tűnik :oops: lehet, h tényleg kéne vennem egy könyvet :? Szóval tényleg nagyon köszi Mindenkinek a segítséget!!! :D

Kép Kép
curse

Eredeti kép, csak hogy láthassátok mi is ez :D

Kép

üdv.
melody11

Melody,
Éljen az új avatar :) és a srácok édesek :D Konyhabútor rulez :wink:

Kép Kép
curse

Melody,
a topik nem elhanyagolható része angolos (tanár, bölcsész, vagy csak nagyon tud :lol: ) és mi úgy ismerjük, h never give up. :mrgreen:
Hány év van a "babáid" között?

Ma volt osztályzó vizsga azon félkegyelműek részére, akik b..sztak bejárni év közben, ezért nekünk össze kell nekik állítani egy feladatlapot, ott ülni, amíg megírják (du, nincs kifizetve), és kijavítani, jegyzőkönyvezni, stb. Tudjátok, hányan jöttek el? A töredékük. Több tanár volt bent, mint diák... És (asszem) jár nekik még mindig esély, ezt már nem is kommentelem.

Család maximálisan jól van, ideje, hogy egy igazi anyához méltóan én is ágynak essek. :roll:
neet
neet

melody,
bocs, hogy belekotnyelek, kicsit alakítottam a képeden, és ezt sikerült kihozni belőle:

Kép
oximoron

Ancsi,
jászóterezésnél a hétvégi szülőn én azt értettem, aki kipattant a vadonáns új ótóból, a legújabb márkás cuccaiban meglóbálni a kétéves öcsit és hozzá az elektromos motort (ami a gyereket nem érdekli:-D), meg a 12éves kiskamasz lányukat, és közben látványosan előveszi a húúúú de drága volt fényképezőgépet és fényképezget.Miközben nem értik, amit beszél a kétévesük és menjünk már, mert anyának nagyon fázik a keze (meg a feneke is, mert kilóg a nadrágból, kabátból... :-D )Egy szót nem beszélnek a gyerekekkel,de a haja legalább szépen be van szárítva :-DDD Komolyan azon gondolkodtam,h ezek mikor látták utoljára a gyerekeiket, hogy ennyire semmi közük egymáshoz?Aztán rájöttem,h már megint olyan dolgokkal fárasztom magam,amikkel nem kéne ;-)
Jah, és remélem,h eléggé árnyaltam a helyzetet, és senki nem vesz magára semmit a fentebb leírtakból, mert nekem semmi bajom a jó séróval, az új autóval, a drága fényképezővel stb. csak ez a family olyan volt így egyben,hogy értitek...
Jah és mellesleg Csenge lett volna a Mi Attilánk :-D DE az Adrienn is olyan szép név!!!

Fibi,
tök igazad van,h bárhol előfordulhatnak a kevésbé szimpi anyák, én ezért is nem szeretek "álatlában" játszózni :-)

Homeó kérdés: Remedia vs Boiron?? Adagolás más meg a fémkanál tiltás stb dolgok is különböznek?Ilyeneket hallottam ugyanis megintcsak FÉLfüllel.

Rylie,
lovaglás király lesz tavasszal, bárcsak ajánlhatnám a mi pacinkat,de még egy darabig betegszabin kell lennie egy sérülés miatt :-(

Deni,
hogy vannak az egészségesek??

Lindi,
hajrá fitness!!!!Én is nemsoká nekikezdek (kb Ati almaevésére várok)

Curse,
Nálatok még alszik egyet a csajszi du is?

Melody,
skacok aranyosak :-D

Neet,
hát, aztán meg majd nézhetnek a kiskrapekok,hogy a valódi élet meg nem ilyen...Akkor meg majd jól pofára esnek (kicsit lehet kárörvendeni :-D)

Azért néha örülök,h mindig fejben tartom:ez egy nyílt topik :)

Kép
Kép
szelloke

ja, én ismét lonely (lehet itt valami szalma versenyre benevezni?)

Holnap megint kettős oltás lenne (3hós és 18hós -mindkettő csúszik), de úgy döntöttem, h csak A kap,mert sajna kivezető ide, kivezető oda mégis totál kiütötte az előző :?
A 18hós egyébként már nem gáz, ugye?Ahhoz is a DPT D30 kell?
szelloke

Szellő, ma este én is lonely!
Összebeszélteka férjeink? :) :wink:

Ja, nem dehogy, nekem itt a szakdoli "társaságnak". Kár,h estére már alig van agyam...
rídonli#

Ríd,
segítsek? ;-) Mi a téma?
szelloke

Mi elindultunk a kisállatartás lejtőjén: E ma kapott hárm aranyhalat :-D

és és és azt már akartam írni,h:
Zsanci, Leni, Indi, Kisün és minden őstopikos:
nem ér, hogy most kezdtek el dolgozni és adóbevallani és fordítani és minden mással foglalkozni, mikor már nem vagyok readonly... :(
szelloke

Szellőke,
nyugi, vannak ők (sztem) csak most ők lettek csakolvasó üzemmód. Egyébként is, dobj fel érdekes témát, elvégre te vagy az új, és majd jönnek és szépen beleszólnak/-unk. :D
És aranyhalak rulnak. :)
A "kiskrapekok" meg minimum 16 évesek már..
neet
neet

Játszóteret én is az idióta szülők miatt nem bírom, pláne ha idióta gyerekkel jönnek, akiknek mindent szabad, és semmiért se szólnak rájuk, én meg ugye ne neveljem más kölkét. Eddig mondjuk annnnyira rossz tapasztalat nem volt, meg a konfliktuskerülő életmód se rossz sztem, de én jobb szeretem, ha csak 1-2 apuka van lent. ;)
neet
neet

Neet,
kiskrapekok jelzőt azért adtam, mert elgondolásom szerint ezek a min.16éves emberkék valójában még kiskrapekok,csak ők csinálnak magukból ilyen nagy kinemondjam mit :-D Ismerem én ezeket,mint a rosszpénzt ;-) (Messziről 8) )

Dobjak be témát? :lol: Igyekszem majd, csak még az újak szerénységének álcájában nyomulok :wink:
De igazad is van, régóta csak magam rágódom a kérdésen: TV-nézés...
Mert nálunk most még egyszerű a kérdés,mert egyszerűen kölcsönadtuk inkább tesómnak a TV-t. Viszont most anyóséknál ment és totál kiakadtam rajta. Észre sem veszik,h délután ötkör gépfegyverrel megy a faszi kinyírni az ellenséget. És E meg csak nézett ,mint a moziban persze.Én meg szabályosan kiakadtam,mikor kiabálni is kezdtek a filmben egymással, mert olyan volt,mintha bejöttek volna és a lakásban ordibálnának- 1éve nem Tv-ztem és most látom,h brutál módon hat!!!És én is bőszen néztem a sorozatokat régen,s hamar észrevettem,h mennyire magamtól vettem el velük az időt. Most olvasok, Bnetezek :wink: ,beszélgetek/nék az Urammal és rokonyokkal.
A minap pedig hallottam rádióban,h egyre többen teszik ki az otthonukból a TV-t. Nem tom,h legyen-e nekünk a későbbiekben, vagy totál tűnjön el az éleünkből. Csak attól félek,h akkor meg olyan "elmaradottnak" fogja majd a gyerekeinket látni a többi gyerek. ezen elmélkedek mostanság.
Mik azok a mesék, amik nyugodtan mehetnek 1,5évesnek (most kisvakond és vizipókék rulenak)?
Szóval evvan, nem baj, ha nem érdekes téma és nem lendültök be rá, én legalább leírtam végre :wink: :lol:
szelloke

Oximoron nagyon ügyes vagy, köszönöm. Esetleg fel tudom használni valahogy ezt a javítottat ? :roll:
(Most nézem csak, Te emiatt regisztráltál be??? :oops: :D )

üdv.
melody11

Neet
ez jóóó volt :D Én is angolos vónék eredetileg-ha már szóba jött,- aztán mellészegődött még másik kettő idegen is, de ez a felirat valóban övön aluli volt ,elismerem. :lol: :P Hollandusul van ezért furi :wink:
Ezt a javítottat nem tudom viszont elmenteni... így marad a homályos enyém :cry:

üdv.
melody11

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=219&cid=29744
Holland-flamand gyereknap szombaton a Millenárison

02.16. szombat, Fonó
17.00-18.00 Kolompos táncház

02.23. szombat, Fonó
11.00-12.00 Kolompos Színház "Furulyás Palkó"

Szelloke,
nálunk tv van, de dvd-t nézünk rajta, tv-műsort normális rajzfilmet leszámítva nem nézünk, se Ábel se én (meg nem is nagyon jön be max m1 és rtl ha úgy tekerem az antenna csonkját, ami Ábel szerelőtevékenysége után az antennából maradt :roll: ), de anyunál szokott késődu menni a tv, azt látja időnként Ábel
mesékből sokféle, Shrek és Süsü pl nagy kedvenc (bár Shrek már kevésbé), de mindig változó és most határozottan többet szeretné nézni, mint korábban (és ebben nem is vagyok se túl következetes se túl jó :oops: igazából az kialakult nálunk, hogy ébredés után rajzfilm a reggeli mellé :oops: és olyankor még én is félkóma vagyok, depróbálok figyelni, hogy csökkentsük a dvd-zést, mert kicsit soknak tartom)
amúgy is hiszti korszak legszebb pillanatait éljük, szóval harcok vannak és nagy sírások és határok feltérképezése és átlépése - és ma is felhúztam magam, hogy egy ilyen hiszti után hogy néztek ránk Ábelnél kisebb gyerekkel rendelkező anyukák; gondoltam is, hogy na most itt jól ítélkeznek, aztán majd meglátják később, milyen is egy vérprofi kétéves :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Melody,
milyen nyelvek? :o :D :D
képet hogyhogy nem tudod elmenteni? jobb egér gomb kép mentése és máris a tiéd :D

Kép

Kép

szrekuc

1. angol német holland :roll:

2. jobb gomb megvót,el is mentett valami megnyithatalant.
Alkalmazni már nem tudom újra, igazából megnyitni sem :cry:

üdv.
melody11

Melody,
hú, a holland de különleges :D :D
öö nem tudom, kipróbáltam én is a lementést, pont avatar méretű jpeg formátum, szóval nálam eddig tartott a tudomány, nem tudom, miért nem tudod használni

Kép

Kép

szrekuc

megpróbálom újra... Tudod, nem adjuk fel- soha!!!! :lol:

üdv.
melody11

Szellőke
Ilyen érzések bennem is kavarogtak régebben játszóterezések közben. Mostanában nem,mivel nem jártam, :lol: na de majd tavasztól... lehet újra "élvezni" anyukák társaságát. Én meg azon akadtam ki ,hogy volt aki tök egyedül (!) otthagyta a gyerekeit (egyik mondjuk 4, másik 2 éves),mondván majd vigyáznak egymásra,mi bajuk eshet?! Addig anyuci meg bement a kisboltba és hosszasan vásárolt, kijött,megnézte messziről a kölyköket és rágyújtott :evil: Igazi ki szolicicus hosszú műkarmokkal. Le sem sz.rta a gyerekeit. Akik-megjegyzem- közben az összes gyereket fejbeverték homokozólapáttal,belgylogoltak a kész "művekbe" és ordítottak. Persze ezt csak a saját anyjuk nem látta, de legalább megvolt a napi játszóterezésük :x

üdv.
melody11

bakker, most meg eltűnt a gólyám.

üdv.
melody11

Sziasztok!
(Eddig bírtam az olvasást, nem haladtam ma vmi sokat...)

Vot, nekem nagyon tetszik ez a lovas program, nekem is szólj majd légyszi,ha beindul a szezon! Bár P eddig még sosem akart felülni a kis pónikra sem, amikor lett volna rá lehetőség, de nagyon szereti nézni őket.
LiliRóza is dumál már! :)
De jó,h Isti örül a bringának! :)
Te hogy vagy?

Mel, nagyon helyesek a fijjúk! :)

Oxi, te ki vagy? :)

Nít, ez azt jelenti,h Apjuk is jól van már? Hurrá, egészséges Neetcsalád!

Macsék megérkeztek már, vagy még tart a luxustelelés?

Mi végül voltunk táncházban, kicsit késve, de már meg volt beszélve a barátnőmékkel. Csajok végig kajáltak...B táncolt is, folyton bement a közepébe és ott rugózott, vagy ki a folyosóra lépcsőzni (az új hobbija). P szokás szerint a végén lendült bele a tánciba.
B legújabb: ha kutyát lát/hall, elkezd üvöltve ugatni: "Va-va-va-va...!"

Újabb homeós + élmény: már a múltkor Tinu mellett írtam,h nekem is időnként gond van az egyik mellemmel, vhogy nehezebben jön belőle, és B sem szereti, és bevettem a Bryonia cretica (9ch)-t, amit pont egy éve, a mellgyulámra ajánlott egy szülésznő, mert segíti a mell ürülését, és használt akkor is és most is! (Pedig nem is emlékszem az adagolásra, vmi fura volt, 1 aztán 2 aztán 3 óránként kellett szedni, vagy vmi ilyesmi.) Az sem túl kellemes, hogy B egyik éjjel 2x, másik éjjel egyáltalán nem szopizik, és a nappal sem sokkal jobb, ma pl.reggel és este szopizott csak, tegnap ezenkívül még 2x. Szal, a kereslet összevissza, a kínálat nehezen alkalmazkodik. (Bezzeg P ennyi idős korában, napi 4-5 simán megvolt!)
rídonli#

Én el, ébredés van. Jóéjt! :)
rídonli#

Oxi eddig egyszer írt be máshova - oda is csak egy latin idézet-félét :shock: (most néztem utána 8) ) Szal sokat nem lehet róla megtudni.....

üdv.
melody11

És az ottani vonalzója alapján van egy 2 évs 2hós 1hetes 1 napos babója. Oxi, gyere ha olvasol még :)

üdv.
melody11

Sziasztok Anyukák!

2004. nyara óta olvasgatom a hozzászólásaitokat könyvtárakban, Internet kávézókban, rokonoknál (ahol, és amikor csak lehetőségem volt), mert nekünk mostanáig nem volt itthon Internet. Nagyon szerettem volna a csapat tagja lenni, mivel akkor vártam az első babámat, aki 2005. márciusában született a Szent Imrében. Az eltelt időben újabb taggal bővült a családunk, második kisfiam januárban volt egy éves. Szeretnék csatlakozni hozzátok, bár nem biztos, hogy napi gyakorisággal be tudok majd jelentkezni!

Üdvözlettel:
Zsini
zsini

[quote]S írta:zösszenet
Mi a Rapp dokihoz járunk, nekünk bejött. Nem kapkod az antibigyó után és nem paráztat, mondjuk a gyerkők alig betegek, így nincs sok dolga velünk. Johiék vmelyik hölgyhöz jártak, de nem ugrik be melyikhez, szóval majd ő is tud véleményt mondani, ha jön.

Denizsa - Köszi :)

Ha más is reagált, az elkerülte a figyelmem .. pár napig nem volt gépem :(

Kép
szösszenet

Szia Zsini! Ez klassz, úgy látszik többünknek mostanra jött meg a bátorsága :D Gyere mikor tudsz (persze jó invitál... én is új vagyok :oops: ).
Megyek,mert leragad a szemem 8)
Jóéjt!

üdv.
melody11

Na, még egy kis vicces mára :D

Kép

üdv.
melody11

Melody, azta, eeekkora szép nagy fiad van? :o :o :) :) dejóóó :D és a picúr is cuki! :D a nevük is nagyon különleges!! hogy választottátok?
Viadukt lakópark nem lenne messze tőlünk :) egy ottani sorházban (vagyis a legutolsóban, mindjárt a patak mellett) lakott egy régi topikoló, Pirus. de ő sokat panaszkodott a sorházi szomszédokra, mindenért beszóltak, pl. hogy mit csinál a kertben, miért sír a gyerek stb. és durván át is hallatszott minden. alig 2év után már kerestek új lakást :( de Biát megszerették, úgyhogy itt :)

Szellőke, itt egy elfúló hang 10 tonna adóbevallás és kézirat alól :P dasz iszt szünet :wink:

homeóból szvsz Remedia és vagy Peithner. minőségben is jobb , másképp állítják elő, még az íze is más. (persze ez nem azt jelenti, hogy a Boiron szar, inkább csak 5/4 pont) És ha az 5g-s üvegcsét veszi az ember (pl Arnicából, Belladonnából), akkor még árban is jobban megéri (1000 golyó <1000Ft). Arról nem is szólva, hogy az apró golyókat még a bébik is könnynen elszopogatják, és nem kell feloldani vízben, műanyagkanállal beadni stb. de az alapszabályok ugyanazok, fémmel/mással ne érintkezzen, tehát tenyérben izzasztani se túl szerencsés, és a földről összekaparni az elgurult golyókat sem, és TV, mikró, mobil lehetőleg ne legyen közel hozzá. Túlzott fény és hő és pára se az igazi neki. A legjobb neki egy fadobozka, vmi száraz, árnyékos fiókban :)

bakker, egész este hallgathattam a nyüszítést, hogy bicli, bicili!!! csak úgy aludt el Isti, hogy 2000x elénekeltem neki, hogy Hajolj bele a hajamba, dúdoljad azt, hogy La bamba... ez a kedvence :lol: de majd berosálok a röhögéstől, hogy énekli a rádióból a számokat (Dondáj-dondáj meg Én vagyok a mennő, mennő) :lol: :lol:

votiv 8)
votiv

Vot,
csak nem az egy kis kiruccanás? ;)

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: