Deni,
Bulást Nektek és drukk, h ne legyen több beteg a családban!!!Bálintodnak pedig boldog hóforulót!
Szellőke,
Nem semmi a védőnőtök, én biztos szólnék neki, h ugyan mosson már előtte keze

Nem mintha nem kéne tudnia az alapvető higénis szabályokat.
Oltást meg tényleg én bénáztam el, mert olyan hirtelen rávágta a nőci a dátumot, h nem jutott eszembe semmi hazugság (persze, ami nem szép dolog

). Az meg, h betelefonálok, h beteg lett közben a gyerek, biztos az lenne a következő kérdése, h akkor miért nem megyünk be a dokinőhöz, áhh, szóval béna vagyok

Pacis kép rulez!!
Nuk,
Egyáltalán nem probléma, h panaszkodni jössz. Mi tudod, h meghallgatunk, te pedig megkönnyebbülsz egy picit, és közben küldünk is Neked sok +++++++++++++++!!!
Gratula Réka új tudományaihoz

és bulást a pici lábának!!!
Ja és mi vagyunk a legjobb pld arra, h van 15 hós, holnap megyünk.
Lindi,
Tényleg nagyon jó áll az új frizkó, jó választás volt

És nagyon jól hangzik ez a fitneszterem.
Votiv,
De jó, h betetted a pacis helyesbítést, nem értem miért kell rögtön rémhíreket terjeszteni
Szrek,
Annyira igazad van a sörözös-cigizős tinikkel kapcsolatban. Nekünk meg most kezdték firkálni a kerítésünk falát

Eddig csak egy aláírás van, de vhogy az az érzésem, h nem ez lesz az utolsó. Komolyan nem értem a falfirkásokat sem, h mi okoz abban örömöt nekik, h vkinek a tulajdonát rongálhatja
Ancsi,
Az Adrienn is nagyon szép név, az is jó választás
Melody,
Szép neveket választottak a fiúknak
Zsanci,
Szerintem mindkét helyen kell fizetni, háziorvosnál is (nálam még 5e ft-ot volt) meg az ocsmányirodában is. Egyébként, ha már megvan az orvosid, akkor max csak egy ejnye-bejnyét kapsz a rendőrbácsitól. Végülis a jogsi hosszabbításnál az orvosi számít. Párom is hónapkoig járt csak az orvosival (meg persze a lejárt jogsival).
És Neet jól írta, nekem is felhívták a figyelmemet, h az az igazolás nem jogosít vezetésre, de ez az a papír, amit akkor adtak, amikor kiváltottam először a jogsit. Szóval hosszabbításnál biztos más a helyzet.
Johi,
Fannika lábának ++++ és még mindig gyulladt Neki?