A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT GRÉTINEK!!! :lol: :lol: :lol:

most vmiért nem ment a színezés és nagyítás:(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Lindi,
szerintem nagyon jó a hajad, és teljesen jól áll, nyilván soha nem olyan, mint pont a fodrász után, de még jobb is, mert a fodrászok néha búra fejet csinálnak :). a színe szerinted barna? :) nekem vörösesnek tűnik. neked milyen a saját hajszíned, olyan sötétbarnás?
különben nekem kb. 2 évig vágta mesterfodrász a hajamat (súlyos tizenötezrekért) , és sose nem állt úgy mosás után, mint ahogy ő szárította be, úgyhogy haja válogatja. az enyémet nagyon durván ki kell húzni meg vasalni, hogy álljon vhogy.
ancsipancsi

Szellőke,
én nem elemeztem ilyen mélyen a játszótereket, úgyhogy nem tudom mire gondolsz a hétvégi szülőkön, de ugye nem rám céloztál, aki csak nagy ritkán viszi játszóra a kőkét és rohangál utána, mert nem meri egyedül hagyni? :lol:

Curse,
férjem visszalépett a Csenge ügyből :), marad Adjienn.

btw
Lencse érzi a vesztét. minden hajnalban átjön és közénk furakszik, csak tegnap még azzal is spékelte, hogy előtte 2x ébresztett éjjel, én meg támolyogtam, úgy értem oda az ágyához, h aszittem elájulok, vérnyomásom lehetett v. 50. azt hadoválta, hogy bogárral és hallal álmodott; ami, ha igaz, nem tudom mit tegyek, ha nem igaz, akkor se. és nem vagyok tetű, betakargatom, meg ott alszik szépen köztünk, de én innentől (meg eddig se túl jól) nem tudok már alvadni, mert folyon furakszik, meg lenyom, passzíroz. szóval ezért zavar, hogy átjön, nem más miatt. Adjitával rendesen bánik újabban (kopkopkop), nem üti-veri a hasamat, hanem aszondja neki, hogy "cicám, ne rúgd anya hasát!", meg puszilja, de bizonyos cuccokra irigy (pl. kinőtt cipőit erőlteti magára, mondván, nem adja Adjitának)
ancsipancsi

Sziasztok!
Tegnap előtt nem akartam boldog szülit kívánni Grétinek, mert hogy majd tegnap, erre meg nem jutottam ide. De ez midndenkor érvényes:
Isten éltesse a 3 éves nagylány Grétit!!! :)

Lindi, klassz a hajad, és tényleg jól kiemel a világítókék szemedet!

Szellőke, E a lovon :shock: De az Apukák télleg nagyok és erősek, és tudnak vigyázni a picike lányukra! :wink:

Ancsi, én is a Csengénél tartottam, de az Adrienn is nagyon szééép! Lencse és a puccskísérlet, szegénykém, azért megszenvedik ők a tesóérkezést! De még nem tudják, h az sokkal rosszabb lenne, ha nem lenne tesójuk, rengeteg mindenről maradnának le. Ez a "kistesónak adjuk" duma Pnél még mostanában is kiveri a biztosítékot néha. Jobb kerülni a témát. P pl. pontosan tudja,h melyek azok a babajátékok, amiket B kapott, és nem tőle maradtak, és eleinte csak a sajátjait adta oda Bnek. Azért már sokat javult a helyzet, ill.sosem volt olyan vészes, de láthatóan okozott némi lelki vihart a tesóérkezés.
rídonli#

Lindi: Grétinek Boldog szülinapot kivánunk mi is. Hajad jól áll... de tuti elmentem volna melletted mondjuk a biopiacon, mert nem ilyen hajjal keresnélek. :-)

Kép
Kép
johanna1975

Off:Lányok: egyik ismerősöm férjhez megy, tudtok valami olcsó megoldást a vacsora leszervezésére? Előre is köszi a segitséget.

Kép
Kép
johanna1975

S.O.S.
hogy kell jogsit hosszabitani???
ha azt mondom, évek óta lejárt jogsival járok...akkor hazudok, de mégis.
És: milyen büntire számithatok, ha megállit a rendőr????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci: azt hiszem orvosi papir a háziorvostól.. ez sok ezer ft. manapság és amúgy okmányiroda. :
http://www.ujbuda.hu/page.php?template= ... edes_jogsi
Hogy mennyi a büntije, nem tom... de inkább intézkedj gyorsan.

Kép
Kép
johanna1975

Köszönöm, amiket írtatok a fotókról, de könnyű róluk jó képet készíteni, mert mindegyik képen olyan édesek, mint minden kisgyerek, főleg együtt :D

Lindi,
Szuper a torta!!! És csini a hajad!

És most felsírt Dénes, úh L...
blaye

JOhi,
köszi.
de most néztem, az üf szolgálaton is kell csengetni 4k-t. Aztán még a dokinál is????
mert régen csak a dokinál kellett... :roll:
Fanni hogy van?

mindenkinek szép napot!
zsancikant

Lindi, frizurád tényleg szuper! Szvsz jobban áll ez a szín, mint a BZS-s képeken . Valaki írta a világító szemeket, abszolúúút! :D
A pneumo. oltás marha drága, ha jól emlékszem 15 ezer körül volt :shock: . Mi más választhatóban már nem gondolkozunk, a meningot és ezt kapja/kapta. Annak idején mikor Viko (egyébként Erik :D )volt volt pici, még nem volt kötelező, csak ajánlott a Hib oltás, ő ezt kapta extrának. Gyerekdokink (sajnos váltani kellett a picinél, mert az eredeti orvosunk nagyon beteg lett és már nem praktizál :( )nem túl bőbeszédű, úgy kell kihúzni belőle valami infót, de ezeket még ő is ajánlotta.
Curse valóban majdnem egyidősek a gyerkőceink, Ármin 28.-án lesz 15 hós :wink:
melody11

Zsanci: mindenért fizetni kő, miért nem tanulod már meg?? :lol: :lol: Köszi a kérdést...Fanni lába még egyben. :-) még vaslédi... Minden héten kontroll, de legkésőbb két hét múlva műtét. Képzeld tegnap P.A. nem is köszönt vissza nekünk, hová lett a kedves főorvos?? Egyébként szuperül van észre sem vennél rajta semmit. :-)

Kép
Kép
johanna1975

Szia Johi! Mi van a pici lábával, milyen műtét kell? :(

Zsanci, lejárt jogsihoz nem tudok érdemben hsz-ni, de valóban minden fizetős már, naná :twisted: :oops: :lol:
melody11

Ismerősöd merre felé akarja a lagzit lebonyolítani?
melody11

Lindi :) Nagyon jó lett a hajad!! a színe és a formája is!! :D :D családi fotó meg szééép! :D Bevallom, én fólián szoktam a keksztekercs tésztáját nyújtani, befröcskölöm vízzel a munkalapot és arra tök jól ráragad a folpack, aztán csak tekerni kell :wink:

Nuk :) ++++++++

Szellőke :) 2hós lovasod nagyon édes!! :D :D

Szrek :) Égő kukák :evil: ez azért durva, erre szerencsére ez nem jellemző, sőt most újították fel az egyik csúzdát, nagyon király lett, csak a kapuk lógnak-lötyögnek, de ez még elmegy :)

Zsan :) Igen, a doki plusz kör és pénz :x

Ancsi :) Éjszakákhoz sok ++++ Neked! És Lencsinek is, neki sem könnyű...

Johi :) Fanninak +++++ Gyulladás hogy van? változatlan? és már csak 2 hét... drukkolok!!!

Curse :) Adélnak boldog hófordulót!! :wink: :D

Kép
Kép
denizsa

Zsanci,
nem olyan vészes, kb. 5eFt a hosszabbítás a háziorvosnál, azonnal megcsinálja, s ezzel mehetsz az okmány irodába. nem kell reklámozni, hogy használtad közben a jogsit. régen volt olyan, hogyha X éve lejárt, akkor már csak PÁV-val lehet meghosszabbítani, de már sztem ez se él. (ja és psze az ügyfszolgon a kártya kiáll díjat fizeted a dokinál meg az ő díját szerintem, habár elvileg a doki ingyenes...)

Johi,
a legolcsóbb megoldás a Trófea, mi legalábbis oda szerveztük. nem egy egész estés vacsorát kértünk (az már nem lett volna olyan olcsó), hanem a 3 órás megoldást, és teljesen bejött, addigra mindenki bekajált, táncizni én spec nem akartam, és nagyon jó jazz és komolyzene szólt a kaja alatt, az idő is elég volt, és utána édes a pihenés. még az egész estés lakzis áruk is olcsóbb, mint máshol, érdemes felhívni őket.

ancsipancsi

Zsanci,
még egy: ideiglenes jogsit is lehet kérni, amíg megjön az új, de nekem valami jó gyorsan kiállították az újat.
ancsipancsi

Lányok,
nagyon köszi!
Jesszus, az eszembe sem jutott, h nem azonnal adják oda a jogsit.
hát banyek... :roll:
de nem az ideiglenes jogsi az, amit vagy elfogad a rendőr vagy nem???
zsancikant

Zsanci,
ha az okm. iroda ad neked egy ideigl. jogsit és a rendőr nem fogadja el, az szégyen. intézd mielőbb, mert viszont lejárt jogsival már nem bánnak veled kesztyűs kézzel.
ancsipancsi

Ancsi,
köszi!
a vicces az, h kb 1 éve elmentettem a telómba, h csörögjön egy hónappal a lejárat előtt.
hát, nem csörgött.
vagy nem nekem... :lol:

Johi,
én mondtam,h elég mufurc bácsi ez a P.A.
de valszeg csak "nem vett észre" titetket.
ez amolyan orvos-betegség.
Én pl. kórház után csomót jártam még be a Hba relaxra, meg ilyenek, eleinte előre köszönt BB a végén meg már nem is köszönt vissza...
zsancikant

mondjátok meg, hogy honnan a francból szerezzek Pampers popsitörlő kendős nagy dobozt, mert anyósom fél éve eltörte, s azóta Babylove-osból nyerem ki a cuccot, de sokkal bénább a nyitószerkezete, s ha majd napi 8x kell pelusoznom (most ugye csak alváshoz), akkor ki is tépem a hajam azzal a dobozzal.
még nagyon régen egy babás kiállításon vettük azt, amit anyósom eltört, de már sehol nem látok :(
ancsipancsi

ZSan: ha bent van a 3 gyerek ill a 3 gyerekülés +1 gyerek stb stb és elkap a rendőr hát akkor az bazi szívtelen ha lejárt jogsiért megbüntet! De azért nem árt elintézni ;)

Lindi: nagyon jó a hajad!!!! Szerencsés vagy, hogy ennyiféle szín jól áll ;)

Ancsi: doboz: vatera? pl ott még döglött verebet is árulnak

Szellő: lovas kép dejóóóó!! Én is szeretnék lovazni majd tavasszal Kamillával!! CSak hát hun?
Votiv: van még a herceghalmi lovas hely? Mert az nekünk talán közel lenne...
Votiv: böfizős Isti :lol: majd ha a zokniját is megszagolja!! :lol:

Johi: drukk Fanninak továbbra is!!!

Szrek: nálunk akkor király az összes játszó egy szavam nem lehet!!! Igaz persze az idő melegedésével előbújtak a "kedves" játszós összeszokott anyukák is, hát ez van. Sőt most nem messze tőlünk lesz egy mégújabb játszó csőcsúszdával meg nagy libikókával!

Rylie
rylie

Zsan,
amikor levizsgáztam, én is ideiglenes jogsit kaptam és rá vagyon írva, h autóvezetésre nem jogosít, azaz igen, a rendőr joggal büntethet. Nem tudom, h ez a menetközbeni jogsikra is így igaz-e, de simán elképzelhető. Úgyhogy hajrá papírszerzés. (És meg is vizsgálnak, hogy hallasz, látsz-e rendesen, vagy csak csengetni kell? )
neet
neet

[quote="neet"]Z írta:neetsan,
amikor levizsgáztam, én is ideiglenes jogsit kaptam és rá vagyon írva, h autóvezetésre nem jogosít,

nem furcsa ez egy kicsit? :)
különben szerintem az Önkorminál más fajta "ideiglenest" adnak, direkt megkérdezik, hogy vezetni akar-e közben az ember, mert akkor adnak egy igazolásszerű valamit; ergo vezetésre jogosíthat.
ancsipancsi

Sziasztok lányok!

Köszönöm mindenkinek a köszöntést, a dícséreteket, aztán most már leállok a képekkel, mert oldalakon keresztül nyomattam őket.

Szellőke! Lovas kép nagyon szuper :) Valaha én is lovagoltam, egészen addig, míg ki nem kellett volna menni a szabad rétre. Peti bátrabb volt és neki jobban ment az egész lovaglás, így ő hamarabb kimehetett, hát akkor én azt mondtam, hogy nekem elég, ennyi volt, körbe-körbe tudok egyedül lovagolni, de vágtázni már nem mertem.

Zsan! Nekem amikor hosszabbították a jogsit, akkor az okm.i adott egy papírt, amin rajta voltak a jogsiba kerülő adatok, még a fénykép is, az szolgált átmenetileg a jogsi helyettesítésére. Nem kellett külön ideiglenes jogsit kérni. És szerintem ha nem olyan rég járt le, nem olyan szőrösszívűek a rend őrei. Szerintem a lejárt műszakival meg zöldkártyával meg a kötelezővel szívóskodnak inkább, mondjuk jogosan.

ÉÉÉÉÉÉÉS, tudjátok hol voltam ma délelőtt???????
FITNESS TEREMBEN ALAKFORMÁLÓ TORNÁN !!!!!
Itt van a szánkban, és nem is tudtam róla. Ráadásul gyermekmegőrzés is van, ingyenesen. Mondjuk én mst gyerekek nélkül voltam, és azt hiszem, míg ennyire öltöztetni kell őket, sokkal inkább kikészülök attól, mire oda eljutunk, de nagyon szeretnék rendszeresen járni. És az árak is teljesen jók. 20 alkalmas bérlet, amit 3 hónaoig is fel lehet használni, csak 10 ezer ft, így 500.-ft-ra jön ki egy alkalom, de van havi bérlet is, ami 8.000.-ft, és azzal akárháynszor lehet menni, akár naponta 2-re is. (ez mondjuk csak 8-15 óráig, amilyan mellékidős bérlet).
Most már csak a kaját kellene valahogy visszafogni ...

KépKép
KépKép
lindicita

igen, ez sztem is érdekes.
mi a francnak szeretnék én ideiglenes jogsit, ha nem arra, hogy VEZESSEK!
most komolyan.
minek adnak ideiglenes jogsit, ha nem vezethetsz vele???
zsancikant

Hahó!

Ez tényleg mocsoda hülyeség: a jogosítvány arra jogosít,h autót vezessen vki. Még akkor is, ha ideiglenes. Akkor mé'nem lehet azzal vezetni? Nemértem.

Hűű, Lindi, klassz vagy! Napok óta tervezem,h ELŐKERESEM a torna dvdmet. De még az előkeresésig SEM jutottam el...
Viszont nem eszem édességet, ez is vmi!

Deni, hogy vagytok? Rem.már sokkal jobban!

Ha kisebbik lyányom hajlandó lenne aludni (ma még csak fél órát sikerült a babakocsiban, de az oviban fölordították), akkor elmennénk du.táncházba.
rídonli#

Áhhh, nem alszik, jár a szája az ágyban. :(
rídonli#

Sziasztok,

épp erre jártam, s látom Zsanci jogsi meghosszabbításról érdeklődik :)

Nem olyan régen éppen ezzel kapcsolatban írtam a vizit díjakat is belevéve :wink:

Szóval, dokihoz el, ő csináltat - nem biztos, nekem kellett, mert szülés után még nem volt - labort, ha az megvan, vissza hozzá, ott látásvizsgálat, ami tábla olvasásból és színlátásból állt. Utána kiállította az alkalmassági papírt, 6300 forintért. Eztán irány az önkormányzat - ha van a 11 kernek is online üfsz-a, érdemes regisztrálni és időpontot foglalni - ahol csinálnak egy képet, kicsengeted a 4000 forintot, aholis kapsz egy olyan papírt, amit Lindi is írt.
Én is rákérdeztem, hogy vezethetek-e vele, erre mondta kedvesen a hölgy, hogy van, amelyik rendőr elfogadja, van, amelyik nem. :roll: :shock:

Remélem, tudtam segíteni,

Minden betegeskedőnek jobbulást kívánok és gyógypuszikat küldök,

Vica

Kép
Kép
vica94

Ja, és még annyit, hogy kb. két hét, míg küldik a jogsit.

Vica
vica94

Lindi,
ez jol hangzik! itt is van fittness terem 2 utcányira, már én is tervezem, hogy apát 6-ra hazarendelem, és átugrom :) bár engem maximálisan lefárasztanak a köcök egyelöre. (és a költözés alatt 5 kilot fogytam...)

Deni,
és ha nincs nyilt nap (febr. végén), akkor csak ugy elmentek? körül lehet nézni? mi áprilisra tervezzük a nyilt napokra, a védönö szerint nem érdemes elötte menni, nincs várolista v ilyesmi. A Waldorfot viszont jövö héten felhivom, a mini csoportok miatt.
Vállalkozás még távlati és nem szeretnék public beszélni rola.

Szelloke,
lovas kép tök jo! :) Zuglo is közel van hozzánk :wink:

Játszotéri buta anyukák, égö kukák: sztem ez bárhol elöfordulhat, kerülettöl függetlenül, hüje emberek mindenhol vannak...

KépKép
fibi

LÉCCI segítsetek, mert a gazdagréti patikás nőci totál elbizonytalanított :?
A 15 hós kivezetőszer bogyóját elég a nyelve alá tenni, nem? Vagy tényleg fel kell oldani vízben? :? (Ha igen, hogyan kéne?)
És tényleg elég egy bogyó/nap? :?

bocsi, h csak most ezzel :oops: majd még jövök

Kép Kép
curse

Curse,
ha a Remedia-t vetted, én a nyelve alá tenném. és kettő bogyót adnék. de majd jönnek a tudorok :)
fibi

Curse, melyik nőci volt? Az idősebbik (Judit) vagy a fiatal hosszúhajú lány? :) Én is oda járok bogyókért és az idősebb már többször simán átdiagnosztizálta és elküldete a csudába (szóban) a dokit :lol: :roll: Hi-hi Nem tudom mit vettél, de általában a legtöbbet lehet feloldani pici vízben és elkortyoltatni.
melody11

Kép

Kép

:D
szrekuc

Zsanci, ugyanígy jártam, 1 évig lejárt jogsival vezettem! :oops: :)

1. a háziorvos (akihez persze bejelentkezés nélkül mentem) rögtön kitöltött/lepecsételt/aláírt egy szabvány papírt, 5 rugóért. ill az asszisztens volt az, a dokival nem is találkoztam és nem is kérdeztek semmit, azt se vették észre, hogy 6. hós terhes vagyok :shock:

2. a dokitól kapott papírral és a régi jogsival az okmányirodába (XI. ker Hamzsabégi út) odamentem (nem előre kért ip-ra, hanem csak úgy), és kb 10 perc sorbanállás után kitöltették a papírokat, modellt ültem egy fotóhoz, és készült a jogsi. kaptam erről egy papírt , és AZZAL A PAPÍRRAL MÁR VEZETHETTEM, rá is volt írva. talán még kértek egy illetékbélyeget, de azt az ományiroda postáján megvehettem helyben. És ne izgulj, a lejárat senkit sem érdekelt!!!

votiv 8)
votiv

Ja , és ha már Grét jött szóba, egy kis "reklám": az Eleven Centerben (nem tudom ki merre lakik, de hátha útbaesik) átalakítják a DM-et, csütörtökön nyitnak és az első 3 napon (cs,p,szo) 20% kedvezmény mindenből. Ma láttam a kiírást :wink:
A patika pedig -ami szintén ott van- szerintem nagyon jó, a patikusok tök kedvesek, együtt gondolkodnak veled ha bizonytalan vagy, és nincsenek nagy sorok! Nna, ennyi volt a reklám :oops: :D
melody11

Curse, 15 hósnak simán mehet a bogyó a szájába, nem kell feloldani, nagy lány.

Melody, woww, köszi az infót! :P

votiv 8)
votiv

Fibi,
Köszi :) és Remediát vettem, amit Votiv ajánlott :)

Melody,
Az idősebbik hölgynél voltam, de olyan hülyének és kellemetlenül éreztem magam a végére :roll: Egyfolytában kérdezte, h ki ajánlotta a szert, mert a középső nevét nem tudta hova tenni. Mondom neki, akkor lehet, h elírtam a lényeg az az, h a 15 hós oltás kivezetőszere kell. És akkor én balga még rákérdeztem az adagolásra is, na ezt már végképp nem kellett volna :roll: Hogy hogy nem tudom? Nem mondták el? Ki ajánlotta a szert stb? Ott égtem, mint a tarkarongy :roll:
És végül még ennek dacára rákérdeztem, h van-e belladonnájuk és hogy milyen poteciálban. Válasz sok fajta van. És melyik az általános? Olyan nincs, azt a gyereken kell kitapasztalni, h melyik potenciál jó. Na itt végképp feladtam a dolgot. De ha egyikre sem kapok lehetőséget, akkor h próbáljam ki, h melyik a jó. Azt hiszem, nem leszek gyakori vásárló náluk :roll:

És ha már a kivezetőszernél tartunk. Az egyik ismerősöm dokija azért beszélte le az ismerősömet a kivezetőszer adásáról, mert az nem hagyja az oltást dolgozni a szervezetben? Az csak rontja az oltás hatását.
Ebben van igazság? :?

Kép Kép
curse

Votiv,
Köszi :) én is így gondoltam, de totál elbizonytalanított a patikás nőci :?

Kép Kép
curse

És milyen adagolásban fogod most adni?

üdv.
melody :wink:
melody11

Deni,
Bulást Nektek és drukk, h ne legyen több beteg a családban!!!Bálintodnak pedig boldog hóforulót! :D :wink:

Szellőke,
Nem semmi a védőnőtök, én biztos szólnék neki, h ugyan mosson már előtte keze :evil: Nem mintha nem kéne tudnia az alapvető higénis szabályokat. :roll:
Oltást meg tényleg én bénáztam el, mert olyan hirtelen rávágta a nőci a dátumot, h nem jutott eszembe semmi hazugság (persze, ami nem szép dolog :oops: ). Az meg, h betelefonálok, h beteg lett közben a gyerek, biztos az lenne a következő kérdése, h akkor miért nem megyünk be a dokinőhöz, áhh, szóval béna vagyok :lol: Pacis kép rulez!! :D

Nuk,
Egyáltalán nem probléma, h panaszkodni jössz. Mi tudod, h meghallgatunk, te pedig megkönnyebbülsz egy picit, és közben küldünk is Neked sok +++++++++++++++!!!
Gratula Réka új tudományaihoz :D és bulást a pici lábának!!!
Ja és mi vagyunk a legjobb pld arra, h van 15 hós, holnap megyünk. 8)

Lindi,
Tényleg nagyon jó áll az új frizkó, jó választás volt :) És nagyon jól hangzik ez a fitneszterem. :)

Votiv,
De jó, h betetted a pacis helyesbítést, nem értem miért kell rögtön rémhíreket terjeszteni :roll:

Szrek,
Annyira igazad van a sörözös-cigizős tinikkel kapcsolatban. Nekünk meg most kezdték firkálni a kerítésünk falát :evil: Eddig csak egy aláírás van, de vhogy az az érzésem, h nem ez lesz az utolsó. Komolyan nem értem a falfirkásokat sem, h mi okoz abban örömöt nekik, h vkinek a tulajdonát rongálhatja :roll:

Ancsi,
Az Adrienn is nagyon szép név, az is jó választás :) :wink:

Melody,
Szép neveket választottak a fiúknak :) :wink:

Zsanci,
Szerintem mindkét helyen kell fizetni, háziorvosnál is (nálam még 5e ft-ot volt) meg az ocsmányirodában is. Egyébként, ha már megvan az orvosid, akkor max csak egy ejnye-bejnyét kapsz a rendőrbácsitól. Végülis a jogsi hosszabbításnál az orvosi számít. Párom is hónapkoig járt csak az orvosival (meg persze a lejárt jogsival).
És Neet jól írta, nekem is felhívták a figyelmemet, h az az igazolás nem jogosít vezetésre, de ez az a papír, amit akkor adtak, amikor kiváltottam először a jogsit. Szóval hosszabbításnál biztos más a helyzet.

Johi,
Fannika lábának ++++ és még mindig gyulladt Neki?

Kép Kép
curse

Látom az aláírást már sikerült beállítanom, már csak a képpel vagyok bajban...... Akármint csinálok túl nagy, nem tudom 6kb-ra kicsinyíteni :( . Megáll 12 kb-ál és nem kicsinyedik tovább...Help :shock:

üdv.
melody11

látod, Curse, jobban jártál volna az én bogyóimmal :lol:
nozódát (kivezetőt) csak a Remedia gyárt :)
adagolásban nincs szentírás, a mi dokinénink a 15 hós kivezetésére napi 2 bogyót mond, 2 v 3 napig ismételve, amíg kell.
az ország legnagyobb homeós patikájában az ország legrosszabb modorú patikusai szolgálnak ki, és még finom voltam. És ez nem csak az én üldözési mániám, az összes homeopata orvos (mind a 4) akit ismerek, ugyanezt mondta, mikor szóba került a Gazdagréti patika :evil:

megjött Istók gyakorlóbicaja, csudajó és úúúgy teper vele :lol: és alig lehet 7 lóval felvonszolni az udvarról :?

votiv 8)
votiv

Melody,
más formátum? a gif kisebb szokott lenni mint jpeg
ha xp-n picture managert használsz akkor pl exportálással lehet ezt megoldani :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Melody, ez nem neked szemrehányás, de engem az is felháborít, milyen alapon küldi el a patikus az orvost "a csudába", és diagnosztizálja felül???? :shock: :shock: :evil:
Mégis milyen alapon alázza le az orvosodat előtted? mert ő azt hiszi, hogy okosabb/jobban ért a gyógyításhoz/a homeopátiához/a gyerekeidhez? :? :?

votiv 8)
votiv

Melody,
Mivel Votiv nem javította ki az egy bogyócskát :D akkor egyet ma, aztán egyet holnap és holnap után megint csak egyet.

Kép Kép
curse

votiv, egyetértek 8) ! (patika) Jól tudom,hogy ti Bián laktok?
Nuk, ti pedig Börsön? (bocsi, de lehet hogy keverem az infókat)
Csak mert mindkettőhöz van "kapcsolatunk", azért kérdem :P

üdv.
melody11

Ööö felülírom az előző hszemet, nem láttam, h közben Votiv is írt :oops: szóval úgy fogom adni, ahogy Votiv írta :wink:
És igen Votiv 100x jobban jártam volna, ha tőled kérem el, csak tényleg nem volt pofám zargatni téged :oops:

Kép Kép
curse

köszi szrekuc, megpróbálom!!!

üdv.
melody11

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: