Sziasztok!
Nehari,de nem tudok visszaolvasni.
Csak gyorsan magunkról.
Megvolt a 4hós oltásunk. Tegnapi méreckedés alapján kereken 8kg

kis husimusik vagyunk.
Én is próbáltam főzit,nem jött be neki,olyan képet vág hozzá,hogy ezt most muszály?egyél te belőle és jól megrázkódik tőle.Viszont a tejpép abból is a málnás az nagyon bejön.Délben szoktam adni, mikor közösen ülünk az asztalnál. Van amikor annyira behergeli magát,hogy lassú neki a kanalazás és itatni kell a pépet

,mintha soha nem evett volna

kb. 100at megeszik és utánna még szopizik is.

úgy alszik el cicin,de legalább ilyenkor 3-4ig nyomja a szunyát 1től kb.
Az evéstől függetlenül még felkel éjszaka is szopizni.12kor meg 5kor.az 5ös etetésnél meg beszélget is kicsit,de én böfi ágyikó,és lefekszem.úgy 5 perc után csöndben van.,így 7ig alszik.7-9.30ig fent van eszik (szopi ebből nem enged)alszik 11ig.délben kaja és 1körül ebéd után szopival beájulás.4körül ébredés és fentlét 6-7 ez függ a nyüszitől,fürcsi evés (szopi) alvás.Innentől kezdődik az éjszaka.Ha kihúzom a fürcsit meg minden akkor is felkel úgyan úgy éjfélkor.

Inkább lerakom,így legalább Benizhetek. Vele is evés fürcsi olvasás alvás és kb. 9 körül alszik.Húzzósak a napok.
Most meg még szana szét is vagyunk,itt is cuc,ott is cuc..

Pakolom a dolgainkat,hogy március közepént már semmink ne legyen itt apránként visszük el őket.De lányok mennyi kacatot össze gyűjt az ember..

Dobom fel őket a teszveszre..
Röviden ennyi..
Remélem mindenki meggyógyult már! Kiskolbi kakieredmény? Juba-Anikó????
Pusz