A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Köszönjük a dicséreteket :oops: :D !

Móni! Örülök,hogy Gréti cicának nem volt hőemelkedése!

Kolbi! Öcséd nem gyenge :lol: !Jó fej lehet :lol: !
Sajnos a cumisüveg témához nem tudok mit hozzászólni,nálunk örül mikor meglátja mert egy éhenkórász!

Dettyk!Pankesz nagyon édi!!

Csajok SOS!!!Nem tudok a G-mailre felmenni azt írja ki:ERROR :shock: Valaki????????

KépKép
juba

Maggie!Dukkolunk Momónak!!!!!!!!!

KépKép
juba

Juba, nem tudom, mi a baj, nekem sikerül :shock: .
dettyk

Maggie: teljesen jó dolgokat írsz a szülő-iskola-tanár-nevelés kérdéskörről!!! :wink:
Dettyk: ne is mondd!!! A Beeernadett az borzalom (olyan tenyeres-talpas parasztasszonyos, már bocs), a Betti és a Bettina szintén!!!! Falra tudok mászni tőle!!!! :twisted: :twisted: Bevarrócímke: remélem nem sértődsz meg, de a képen Pankusz olyan, mintha épp kibelezné azt a Lényt!!! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Szijjasztok!

Olvasok, csak még nem tudtam írni!
Muszáj voltam elkezdeni takarítani, mert ilyen kosz még nem volt nálunk, mióta beköltöztünk!!!
Lusti lettem... :oops:

Dettyk: úgy legyen...mármint hogy 18 év múlva is 26-nak gondoljatok!!!
Egyébként VikDan előtt amikor víkony voltam, rendszeresen fiatalabbnak néztek a koromnál! A dicsoban simán 19-nek, (akkor már terhes voltam VikDannal, csak nem tudtam), egyszer Miskolcon cigit akartam venni az uramnak, hát igazolnom kellett magam!!! Nem számított, hogy a 4 éves lányom velem volt... :shock:
És a húgomat rendszeresen a nővéremnek nézték!!!

Most meg lecsókolomoz mindenki!!! ÚÚÚtálom!!!

Köszi a fiam dícséretét!!! Olyan büszke vagyok rááá!!!

Juba: én is be tudtam lépni! Lehet, hogy csak pillanatnyi elmezavara volt a g-mailnek! Múltkor én is így jártam! Nekem azt írták, hogy szokatlan fiókhasználat miatt zárolták!!!

Dmaggie: de jó lehetett a tali!!! Legközelebb vigyél fényképezőt!!! :D

I.Móni: nagyon édes Gréti cica!!!

Granda? Motiot? Többiek???

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat Dorka nevében!

A kis Porontyom egyébként épp rajtam alszik a hordozókendőben: megígértem Anitjának, hogy lefotózom majd a megkötési módot, és hát annyira sikeres project lett, hogy a nagy fotózkodás közepette bealudt a Drágám :D :D
(a képeket fel is teszem majd délután)

Köszi a keresztallergiás infókat! Egyébként volt egy olyan megérzésem, hogy a paradicsommal én még várok egy kicsit Dorkánál. És most, hogy látom, a banánnal egy "családba" tartozik allergia szempontból, tovább várok még 1-2 hónapot.

Bongyi: valóban más most olvasni e sorokat (6-12 hónapos kor)

nálunk az alábbiak nagyon találóak:

[quote]a írta: főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából

[quote]a írta: baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát
- ezt eljátszottuk már egy párszor :lol:
[quote]t írta:uti a mellbimbód a fogódzó

[quote]a írta: tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán
- nálunk ez a zoknival van így
[quote]h írta:a eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked

[quote]a írta: nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra

Kiskolbi: mostanában mi is küzdünk a tápszerrel, ill. a cumisüveggel. Van, hogy egy kis szünet után mégis hajlandó meginni. De volt már olyan is, hogy akkor sem kellett neki, így kapott helyette gyümölcsöt vagy főzeléket, amit hipp-hopp betermelt :shock:

Kép
dotildi

nickname: Dorottyát szoktuk Dotinak is becézni, engem meg ugye Ildinek hívnak, én meg "összegyúrtam" a kettőt

Kép
dotildi

Kiskolbi :lol: :lol: :lol: .

Timi26, ne is említsd a csókolomozást :evil: :evil: :evil: !! Kész vagyok tőle :cry: .
dettyk

Dotildi!
A Párom szerint meg kellene kérdeznünk a dokinénit, nem tudna-e valami ízesített tápszert javasolni. Mi arra gondoltunk, hogy miután egyre több ízt ismer és szeret, talán nem tetszik neki az a borzalmas lötty (az eddigi tápik közül azért még mindig messze ez a legjobb). Csak olyan furcsa, hogy egy 5 hónapos bébi ekkora ínyenc lenne?! :roll: :shock: Azon is filóztam, talán a cumisüveggel van a baj, de a vizet meg simán elfogadja belőle. Nem értem. :(

Timi!
Ismerős a fiatalabbnak néznek probléma... :? mindenki azt hiszi, "gyerekfejjel" lettem Anya, pedig nem is. Persze pár év múlva jól jön majd, mindenki nézi, Apának milyen fiatal pipije van. :wink: :lol: Nálunk a szüleim is elég fiatalosak, Apámat sűrűn nézik a férjemnek :evil: , Mátét meg simán el lehetne képzelni az Ő gyereküknek. Késői gyerek, de nem unoka. :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok

Titeket tényleg vagyis inkább lehetetlen visszaolvasni:)

Nagyon édik a babák.Gratulálunk Grétinek:)

Nálunk semmi jele a fordulásnak de majd ez is eljön nem sokára remélem.

Drukkolunk a barátnődnek Maggie+++++++++

Ma megyünk először babamasszázsra kiváncsi vagyok Petrus hogy fogja viselni:) Csak kicsit gondba vagyok mert most ha megetetem nagyon álmos lesz mire kezdődik ha meg nem akkor meg az lesz a baja de mindeképp adok neki enni.Szerintetek?

Sajna én még szédülök de lecsökkent a szédülések száma szinte csak este van.Sajnos nekem még mindig nagyon hullik a hajam de a Petrusnak is.
A nicknevem: agica az adott:) a 1126 pedig ekkor születtem nov.26-án.

Kép

Kép
agica1126

Ágica!
És ha csak gyümölcsöt adsz Neki? :roll: Azzal talán kihúzza a masszázs végéig, bár Te ismered a szokásait, igényeit...
Jobbulást Neked. Azóta nem voltál dokinál?

Detti
KépKép
kiskolbi

Ágica, én megetetem Dorkát itthon a masszázs előtt, az odavezető úton (kb 45 perc séta) jól kialudja magát, így jól viseli a masszázst. Hazafele megint bealszik.
Szerintem etesd meg, úgy türelmesebb lesz.

Kiskolbi, én is egyrészt erre gondolok, hogy már változatosabb ízekre vágyik (állítólag a babák sokkal jobban érzik az ízeket, mint mi, pl. ami nekünk épphogy édes, azt ők jó édesnek érzik).
Másrészt gondoltam még arra is, hogy a fogzás miatt kellemetlenebb neki szopizni, és a kanalas kaját jobban fogadja.

Kép
dotildi

Kiskolbi: Megpróbálom a gyümit bár utána is szokott balhézni velem hogy még kéne más is:):):)
Dokinál még nem voltam tegnap készültem de nem jutottam el sajna.De a nőgyógyóhoz megyek mert oda küldött azaz idióta :oops:

Dotildi: Ez is egy jó ötlet és lehet bealszik egy kis ideig na majd meglátom melyik is legyen.

Kép

Kép
agica1126

Detti!
Nagyon aranyos Panka

Kép

[quote]h írta:a eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked

Bár ez nálunk fordítva szokott lenni én puszilom meg véletlenül a nyálas arcát :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Halihó!

11-kor letettem cicát aludni és én is elaludtam vele :oops: Ő még durmol :lol:

KiskolbiEgyik ismerősöm kakaóport tett a tápszerbe. Nem sokat és olyan fajtát amit cukorbetegek is fogyaszthatnak. Nagyon bejött a picinek :lol: Hátha nálatok is beválik :roll:

Köszönöm a Gréti dicséreteket :oops: :lol: :oops: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kolbi! Most,hogy Móni írja nekem meg az jutott eszembe,hohy esetleg répát lehetne bele tenni a kórházba mikor voltunk a nővér tett az egyik babájéba és tök ízlett neki!Próba szerencse!

KépKép
juba

Timi26! Szerintem nem lusti lettél, csak babanet-függő. :? És, mint tudjuk, ez nem a gyerekektől, hanem bizony a házimunkától veszi el az időt… hihihi! :lol: Én is csak hébe-hóba takarítok, de nagyjából mindig tisztaság van (mindig egy kicsit). De a konyha!!! Utálom!!! :evil: Kb. akkor volt felújítva, mikor én születtem… ezért sose látszik, ha takarítom, így nincs is sok kedvem hozzá… :?
Én most is mindig fiatalabbnak nézlek a fényképeken!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: lehet benne valami... :oops: Általában itthon a gyerekek után persze mindig a babanet következik! Aztán ittragadok, utána meg nincs kedvem semmihez... :roll:
Köszi, hogy így látod, de látnál életben...basszus, te láttál már...pocakosan!

Kiskolbi: én ezen keresztülmentem Rebekával, csak ő 2 hónaposan döntött úgy, hogy nem kell neki a tápszer! 3 hónapos koráig ami volt a tápszerpiacon, mindent kipróbáltunk, aztán feladtuk. Tápszer helyett tejpépet evett. Azt nagyon szerette!
Azt hiszem a Milupának meg a Humananak is van banános tápszere, beszélj a dokitokkal, hátha ő tud javasolni valamit.
Az ízesítéssel is próbálkozhatsz, nekünk az sem jött be!
Most meg liter számra issza a tejet... :roll:

Horcsog: látom Ildike is rácsok között él!!! :lol:

Dettyk: CSÓKOLOM!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Na ha már mindenki takarít akkor én dobok fel pár képet!
Kép Kép

Hörcsög!Ildike nagyon édesen csorgatja a nyálát :lol: Van már fogacskája?

KépKép
juba

Hello,

a KAQK a vezetéknevemből jön: kakuk csak ku=Q, hát ennyi. :-)

Emmának is ezerrel hullik a haja!!!!:-( minden csupa a haj.

Vasárnap és tegnap nagyon jó napja volt, vigyorgott egész nap. ma délben megint iszonyatosan sírni kezdett és nagyon rágni az újjam, és folyik orra, nyála.
Abba hagytuk a homeos bogyeszt, lehet nem kellett volna, újra adjuk neki. :-(
Most alszik egy jót, kíváncsi vagyok mi lesz ha felébred.

Ma kóstolta az alma-barack pürét. (kecskeméti) tetszik neki.
Holnap fagyasztott barackkal próbáélozom.

Egyébként napi 1 szer adtok gyümit, vagy zöldséget? a többi tej/táp?
vagy tízórai-gyümi, uzsi-zöldség. reggel,délben,este tej/táp..... vagy hogy kell?????????????????????????????????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Hörcsög! Látom Ildike is extra magasra tudja a szemöldökét felhúzni! Ez ismerős! :lol:
Nagyon édes! :)

Juba! Bertus továbbra is egy tündibündi gyömöszölni való babácska!!!!

Zsófinak hőemelkedése van az oltás miatt. a második alvása 1 órás volt (30 perc helyett). Mintha tudta volna, hogy el kell mennem ügyet intézni. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Nálunk is van itthon alma-málna gyümidesszert. Én azt hiszem, a magok miatt nem lehet ilyeneket adni, de ez annyira homogén, hogy lehet, hogy odaadom. És tök jó, mert 24 óráig tárolható... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba, cuki
Regi, jaj nem írtam, de az apás kép nagyon jóóóó

Kaqk, én egynelőre csak de. adok neki gyümit, hát megoszlanak a vélemények, valaki szerint, először egy szopit kell kiváltani, kb. 2-3 hét aztán jöhet a következő du. szopi/táp, majd az ebéd helyetti szopi/táp.
És elvileg gyümit de. du., főzelék ebéd. És akkor a reggeli és az esti marad meg, azátán majd az is eltűnik. No persze ezek hónapok.
Mi most két hete esszük a gyümit de. a szopi után, én nem kóstoltattam vele még csak az almát és a barackot. Egy hétig egy íz, illetve a barackot keverem almával, mert neki úgy jobban ízlik, most jön majd a körte aztán a meggy.
Szóval szerintem ha ízlik neki a gyümi lehet du. is. Csak figyeld a reakcióit.

Kép
Kép
nektarin

Jöjjön valaki! Nem akarok egyedül írogatni!

Ma (harmadik napja) szilvát eszik. Nagyon ízlik neki! :)

Ebben a topikban csak fiatal anyukák vannak!!!!! :wink:

Dudúdúúúúú......

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: a málnás üvegeset szerintem is adhatod neki, mert abból kiválsztják a magot.

Kép
Kép
timi26

Rebeka vonalzója jó, VikDané meg egy napot késik! :shock:

Kép
Kép
timi26

Szia Timííííííííííííííííííí!!!!!!! Te 18 éves anyuka! :lol:
Oké, majd az is gyün szép lassan!

Amúgy most én is takaríthatnék, ehelyett Babanetezek.... :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba, nagyon vidám baba Bertus! :D

Hörcsög: nagyon édes ez a fotó Ildikéről. És vele szemben egyébként is elfogult vagyok, mivel ugyanaz a keresztnevünk :wink:

Kaqk: nálunk a következő most a rendszer:
reggeli: csak anyatej (ekkor még van elég)
tízórai: szopi+gyümölcs
ebéd: szopi+főzelék+husi
3-kor: szopi+tápszer
6-kor elővacsi: szopi+pár falat gyümölcs
fürdés után vacsi: szopi+tápszer
(van, hogy a 3 és 6 órai kajálás helyett csak egy van 4 körül, akkor gyümit kap szopi után)
Majd ha már nagyobb lesz, az esti kajánál kiváltom a tápszert vagy főzelékre, vagy tejpépre, esetleg valami tejes kajára (ez utóbbira csak 1 éves kor körül). A reggeli szopit pedig megtartjuk mindaddig, amíg csak lesz elég anyatej. Remélem, jó sokáig!

Kép
dotildi

Dotildi! Ti már husiztok? :shock: Azt hogy adod neki? Megpárolod, összeturmixolod? Magában, vagy zöldséggel?

Kép
Kép
Kép
gremese

Most látom, hogy 6x esztek egy nap?

Kép
Kép
Kép
gremese

Vettünk könnyű babakocsit, végre mehetünk autóval, úgy, h nem szakad le a karom mire beviszem valahová, aztán onnan sehová sem tudtunk menni, mert a nagykocsit nemvittem sosem magammal :D
bocsi, de most Úgy örülök :D

Nekem eredei gyümi-alma hippes van itthon, és pont azon gondolkoztam, hogy ilyet csak egyéves kora után lehetne, de az van ráírva, h 6 hótól.

Kép
Kép
nektarin

Ja, és mivel napközben most már nem mindig mutat érdeklődést a szopizás iránt (van, hogy csak az egyik ciciből hajlandó enni, a másikat már köszöni, nem kéri), szerintem olyan 6 hós kora körül a tízórainál fokozatosan elhagyjuk majd a szopizást. Aztán majd rá 1 hónap múlva az uzsinál. De majd meglátom, Dorka hogy alakítja...

Kép
dotildi

Hahó!

Köszi a tápszeres tippeket! Sajna a sárgarépa kilőve, mert mikor ebédere próbáltam Neki egyszer, végigfutott rajta a hideg, és iszonyú képet vágott. :( Kakaó?! Szabad azt már ilyen korán?! :shock: :roll: (Speciel én kakaófüggő vagyok :oops: , nem csodálnám, ha Máté is azzá válna, de kicsit korai, nem?). Az viszont nagyon jó vóna, ha a Humanának lenne ízesített cucca, mert most is azt eszünk, csak natúrt. TIMI: tejpéppel szabadon kiválthatod a tápszert? Egyáltalán 5 hónaposan mennyi tápszer ajánlott még (hányszor, kb mennyi, stb) a többi kaja mellett?

Kaqk: nálunk jelenleg a következő a felállás (de Máté dinamikusan változó lény, úgyhogy tényleg csak jelenleg):
hajnal: tápi
reggel: tápi
tízórai: gyümölcs
ebéd: főzelék
uzsi: tápi v tejpép
vacsi: tápi.

Hörcsög, Juba: mecsoda csajok!!!! :D 8)

Emese: nálunk a heti újdonság a pipihusi és a gesztenye!!!! Rákattanva ezerrel! :D

Képzeljétek! Ma ebéd után olyan rászáradós-maszatos volt Máté a gesztenyétől, hogy gondoltam, itt nem elég a vizes törcsi. Hát bevittem a csaphoz. És FÉL A CSAPTÓL!!! Szó szerint remegett a kezemben és sírt, mikor a pracliját a víz alá dugtam! Pedig lassan, óvatosan csináltam, magyaráztam közben, és még a víz is jó hőmérsékletű volt. Asszem szoktatnom kell szorgalmasan. Már máskor is vonakodott. Olyan furcsa! :roll:

Detti
KépKép
kiskolbi

Köszönjük a dicsiket.

Timi26!
Leginkább csak akkor van rácsok közt ha a konyhában vagyok,
vagy ha ki megyek valamiért legtöbbször csak itt fekszik az ágyon.

Juba !
Nem is fiús ez a lány Berta is nagyon bájos.
Igen néha rettenetesen folyik a nyála
de még nincs fogacska.

Mesi!
Olyan jót szoktunk rajta nevetni amikor így fel húzza a szemöldök
olyan muris. :D

Dotildi!
Az anyukájáról kapta a nevét. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Gremese: a husit 2. napja esszük (a dokinéni engedélyt adott rá a múlt héten :wink: ); a zöldséggel együtt főzöm meg nagyon apróra vágva, és együtt turmixolom.
Igen, 6x eszünk általában, néha csak 5x. A 6 órai evés igazából csak olyan "csipegetés"-féle, de igényli.
(Érdekes, hogy amikor csak szopi+tápszer volt egész nap, akkor 5x evett, és amióta elkezdük a hozzátáplálást, visszaállt a 6-ra :shock: )

Kép
dotildi

Husit Máté még csak bébiételben kapott, nem tudom, házilag hogyan tudnám úgy homogenizálni, hogy meg tudja enni. :roll: Darálóm nincs, meg szerintem azzal se tökéletes. Turmixgéppel mennyire lesz egynemű?

Nektarin: megértem, hogy örülsz az új kocsinak! Képet kérünk!!!

Detti
KépKép
kiskolbi

Mi is 6x eszünk, mert, hogy hajnalban is van szopi, aztán jön a többi, nagyon kíváncsi leszek a hajnali (4-5 között) mikor szűnik meg, lehet, h nem elég neki a tejci azért ébredne?
Mert utánna alszik mint a bunda 8-9-ig, ki sem nyitja nagyon a szemét úgy szopizik.

Kép
Kép
nektarin

Turmixszal olyan nagyon apró "szálkás" lesz a husi, de Dorkát abszolút nem zavarta.
És most már nem passzíroztam át neki a főzeléket szitán (nagy rohanás volt a főzés :oops: ), de így is megette (ha véletlenül talált benne 1-2 egészben maradt kis zöldésdarabot, azt egyszerűen kilökte a szájából).

Kép
dotildi

fussunk neki még1x: szóval zöldségdarabot
(és rájöttem, hogy ma már 3. napja kapott husit)

Kép
dotildi

Kiskolbi, a gesztenye üveges bébikaja volt, vagy Te csináltad? Hogyan készítetted el?

Kép
dotildi

Egy pár képet küldem a gmailre, a kocsi nincs rajta, de majd csinálok, olyat vettünk mint Fleurék, Apa intézte, több variációt kapott, ezt hozta, de örülök, nagyon könnyű kis kocsika:)

Kép
Kép
nektarin

Csajok! Kész vagyok! Most jött ki rajtam a fáradtság...
Kép
És Apa is csak egy óra múlva jön... :cry: :cry: :cry:
Pedig ma vagyunk 3 (!) évesek (milyen kevés, mi? :lol: )

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Míra elment apjával objektívet venni,Bálint végre hajlandóságot mutatott arra h. szopizzon,most meg pihen :)

Én speciel azt utáltam mikor be akarták bizonyítani h. nem Vera vagyok hanem Veronika :evil: ezen soxor ment vita míg sulis voltam.Attól meg falnak tudtam menni ha vki Veronikának hívott :evil: 1 pasitól mondjuk eltűrtem mert olyan szépen mondta (de nem a férjem :oops: ) :) :)

Ágica!
Mikr mész dokihoz?mert nekem is kellene mennem még nem jutottam el hozzá :)

Juba!
Lányod tiszta Te csak kicsiben :) S egyáltalán nem fiús :)

Husi:
érdemes többet megcsinálni belőle,pürésíteni és jégkockatartó zacsiba beletenni.Így nem kell állandóan pepecselni vele :) szerintem :)

mikor Míra megszületett akkor a szomszéd srác aki addig tegezett elkezdett csókolommal köszönni :shock: :shock: szó szerint sokkolt :)

mék eldőlök egy kicsit és hallgatom Bálint morgását :)
szép estét :)

KépKép
viranka

Regi!

nem kevés :) még minimum 15* ennyit :)

mi holnap 11,5 évesek :oops: :oops:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Nehari,de nem tudok visszaolvasni. :(

Csak gyorsan magunkról.

Megvolt a 4hós oltásunk. Tegnapi méreckedés alapján kereken 8kg :roll: :shock: :) kis husimusik vagyunk.
Én is próbáltam főzit,nem jött be neki,olyan képet vág hozzá,hogy ezt most muszály?egyél te belőle és jól megrázkódik tőle.Viszont a tejpép abból is a málnás az nagyon bejön.Délben szoktam adni, mikor közösen ülünk az asztalnál. Van amikor annyira behergeli magát,hogy lassú neki a kanalazás és itatni kell a pépet :shock: ,mintha soha nem evett volna :shock: kb. 100at megeszik és utánna még szopizik is. :shock: úgy alszik el cicin,de legalább ilyenkor 3-4ig nyomja a szunyát 1től kb.
Az evéstől függetlenül még felkel éjszaka is szopizni.12kor meg 5kor.az 5ös etetésnél meg beszélget is kicsit,de én böfi ágyikó,és lefekszem.úgy 5 perc után csöndben van.,így 7ig alszik.7-9.30ig fent van eszik (szopi ebből nem enged)alszik 11ig.délben kaja és 1körül ebéd után szopival beájulás.4körül ébredés és fentlét 6-7 ez függ a nyüszitől,fürcsi evés (szopi) alvás.Innentől kezdődik az éjszaka.Ha kihúzom a fürcsit meg minden akkor is felkel úgyan úgy éjfélkor. :shock: Inkább lerakom,így legalább Benizhetek. Vele is evés fürcsi olvasás alvás és kb. 9 körül alszik.Húzzósak a napok.

Most meg még szana szét is vagyunk,itt is cuc,ott is cuc.. :evil: Pakolom a dolgainkat,hogy március közepént már semmink ne legyen itt apránként visszük el őket.De lányok mennyi kacatot össze gyűjt az ember.. :shock: Dobom fel őket a teszveszre..

Röviden ennyi..

Remélem mindenki meggyógyult már! Kiskolbi kakieredmény? Juba-Anikó????

Pusz
varga tünde

Kép Kép
Kép Kép

KépKép
viranka

Kiskolbi: csaje!!! Hát vegyél botmixert!!! :lol: :lol: :lol:
5 hós korban napi 3x ajánlott tápszert enni! Nálunk reggeli, tízórai, vacsora tápszer, ebéd-főzelék, uzsi-gyümölcs vagy tejpép.

Rebekánál meg kénytelen voltam kiváltani a tápszert tejpépre, mert NEM ETTE MEG! :D

Kép
Kép
timi26

Viranka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
dettyk

Viranka, csúcs :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Viranka Bálint ezen a kócos képen haláli :lol: :lol: Igazi kópé :lol: :lol:

Regi Gratulálok. Nagyon sok szép évet még nektek együtt. Igyál gyorsan kávét. Hisz hosszú lesz még az este :wink: :lol: :lol: :lol:

V.Tünde Néha azért pihenj te is. Azt elhiszem, hogy sok a kacat. Mikor 2 éve pestre költöztem zsákszámra vittem a cuccokat a vöröskeresztnek.

JubaNagyon édes Bertus :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: