Emi!
Én a helyedben nem dolgoznék addig, ha van rá lehetőség, hogy előbb elgyere... én Barnival a 38.hétig dolgoztam és rettenetesen fáradt voltam, miután megszületett... nehezen birtam az éjszakázást, nagyon megéreztem! Az rendben, hogy az utolsó két hétben sem pihentem, mert akkor meg nekiestem a lakásnak, de az más azért, az ellen úgysem lehet tenni, amikor az utsó hetekben rájön az emberre a lakássuvickolás!
Mindenkinek gratula az uh-hoz és örülök, hogy mindenkinek minden rendben!!!!

És mindenkinek nagyobb mint az enyém, pedig van aki hét szerint mögöttem jár....
Lituka! Én már előre félek, hogy amikor megszületik a bébi, az éjszakát hol fogja tölteni Zoli...

hát nem itthon, az is bizti, igy nekem tuti helyet kéne keresnem a fiúknak arra a 3-4 napra, amig bent vagyok, mert lehet, hogy minden este enyhe illuminált állapotban lesz!

Bár lehet, hogy inkább pont ezért kéne csak az első éjszakára máshova rakni a fiúkat, mert utána legalább nem lenne lehetősége elmenni, ha a fiúkra kell vigyáznia éjjel, reggel meg oviba vinni, du. meg hazahozni őket..... uhh, még ezt is meg kell szerveznem majd!
Most legutoljára nekem sem nézett a doki méhszájat, előtte mindig... mondjuk, mondtam neki, hogy mostanában nem keményedik annyit már... biztos azért nem! Majd legközelebb ha megyek, azért megkérem, hogy nézzen egyet, hogy megnyugodjak énis. Nekem 3 hetente kell menni, mondjuk, már az elejétől... igy lehet, hogy a köv. alkalomtól majd 2 hetente fog nézni. Nemtom... meglátjuk, én nem bánnám.