Timi26: jóvanna, leírni szabad, csak zavarba hoztok, meg Őt is, ha netalán olvassa.

Néha ugyanis szokta. A képek, amiket feltettél, nagyon jópofik. VikDan fel is húzza magát a rácsnál, vagy csak ketrecébe zárt oroszlánként döngeti a kapukat?
Akkor a
hétvége:
Végül csak anyóspajtás jött, mert apóspajtás valamin felhúzta az agyát (nem velünk kapcsolatban), és úgy döntött, nem jönnek G. öccsével

(Anyós külön jött, mert volt Pesten dolga). Most persze lelkifurdalása van, be is ígért egy látogatást jövő vasárnapra... akkor hiszem el, ha itt lesz.
Anyós: megdícsért minket, h Máté korát meghazudtolóan tartja magát, hogy szépen tornázik, és hogy jól megy a víz-megszerettetés is (tesitanár-úszásoktató a lelkem). Aztán jól összevitatkoztunk, mert szerinte nem kéne ennyi mindent a családomért tennem, éljem csak az életem, építsem a karrieremet és csináljak, amit akarok, mert később úgyis megbánom, hogy ennyi időt és energiát fordítottam a családomra.

Mindemellé a Páromtól ne várjak semmit, egy férfitől nem szabad semmit várni, nem az ő dolga, mindent oldjak meg magam (gyerek, háztartás, kikapcsolódás, munka). Ergo úgy néz ki, hogy a Család fogalma számára 2 egymás mellett (és nem egymással!) élő szuverén felnőtt, akik élik a saját életüket, és amikor kedvük és idejük van, foglalkoznak a gyerekekkel meg egymással. Egymástól pedig ne várjanak semmit. Ja igen, és hogy menjek, kapcsolódjak ki, de ne várjam, hogy majd Apuka vigyáz addig a Kicsire, oldjam meg másképp, pölö vigyem magammal (mikor KIKAPCSOLÓDNI megyek!), vagy bízzam rá valakire (hiába van Apja). Nem is tudom, majd biztos Anyámat fogom felrángatni 80km-ről, de ha gondolja, akár őt is felrángatom szívesen 300km-ről...
Mindegy, jól felhúztam magam rajta, de már nem érdekel. Mi boldogok vagyunk így, ahogy vagyunk. Nyilván nálunk is vannak viták, de megoldjuk, a többi meg nem számít. Gergő meg olyan amilyen, szereti a Fiát (és engem is), de inkább showman-apuka, mint pelenkázós-fürdetős. Eröltetni nem fogom, majd rájön később. (Persze ilyen anyós-féle nevelés mellett az is csoda, amit most tesz).
Bocs, de ki kellett írjam magamból, jól le is fáradtam. ÉS NEM AKARTAM SENKIT MEGBÁNTANI, csak ez van.
Kérlek Titeket, Ti is óvatosan reagáljatok, ha akartok, ez mégiscsak egy nyilvános fórum, és nincs szándékomban senkit lejáratni.