A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Mi együtt szoktunk olvasni:
Kép

Anya ide tesz le aludni...
Kép

...én meg innen kajabálok neki 2 perc múlva! :D
Kép

Kép
Kép
timi26

Anitja, Gyed, bocs, csak most tudtam leírni, lehet, h már késő, szóval nekem volt eredeti tagsági okiratom, azt lemásolta a nő és kész, de nekem Apa intézte, simán ment.

Blikk, hát a barátnőm szerkesztő, aztán ha nincs téma, jövünk mi :D

Kép
Kép
nektarin

Na jó, nem téma nincs, csak alany nincs hozzá :D
Timi, nagyon jók a képek.
Boldogságos hófordulót Marcinak és Áronnak, és Melinek boldog szülinapot!

Kép
Kép
nektarin

Hahó!!!!

Jól elvagyok tünve,dehát amit ti itt műveltek.... :shock: :shock: :lol: :lol: ,azt lehetetlen követni!!!! :oops:

Meli megint a hisztis korszakát éli,Molli még mindig kel 2-szer éjszaka én meg kicsit zombi vagyok!! :?

Amúgy jól vagyunk,Molli még forogni nem igazán tud...próbálkozik,de még nem sikerül neki.
Viszont már nagyon ügyesen ül egyedül!!! :D :D

Majd rakok képet!!

Timi!!

Melinek szept.11-én van a szülinapja!!! :shock:

ancsi26

Ancsi: bocs, elcsesztem!!! :oops: I.Móni táblázatában szoktam nézni a hófordulókat a szeptembernél! Automatikusan néztem Melit is... :oops:

Kép
Kép
timi26

Timi26: jóvanna, leírni szabad, csak zavarba hoztok, meg Őt is, ha netalán olvassa. :oops: Néha ugyanis szokta. A képek, amiket feltettél, nagyon jópofik. VikDan fel is húzza magát a rácsnál, vagy csak ketrecébe zárt oroszlánként döngeti a kapukat? :shock:

Akkor a hétvége:
Végül csak anyóspajtás jött, mert apóspajtás valamin felhúzta az agyát (nem velünk kapcsolatban), és úgy döntött, nem jönnek G. öccsével :? (Anyós külön jött, mert volt Pesten dolga). Most persze lelkifurdalása van, be is ígért egy látogatást jövő vasárnapra... akkor hiszem el, ha itt lesz.
Anyós: megdícsért minket, h Máté korát meghazudtolóan tartja magát, hogy szépen tornázik, és hogy jól megy a víz-megszerettetés is (tesitanár-úszásoktató a lelkem). Aztán jól összevitatkoztunk, mert szerinte nem kéne ennyi mindent a családomért tennem, éljem csak az életem, építsem a karrieremet és csináljak, amit akarok, mert később úgyis megbánom, hogy ennyi időt és energiát fordítottam a családomra. :shock: Mindemellé a Páromtól ne várjak semmit, egy férfitől nem szabad semmit várni, nem az ő dolga, mindent oldjak meg magam (gyerek, háztartás, kikapcsolódás, munka). Ergo úgy néz ki, hogy a Család fogalma számára 2 egymás mellett (és nem egymással!) élő szuverén felnőtt, akik élik a saját életüket, és amikor kedvük és idejük van, foglalkoznak a gyerekekkel meg egymással. Egymástól pedig ne várjanak semmit. Ja igen, és hogy menjek, kapcsolódjak ki, de ne várjam, hogy majd Apuka vigyáz addig a Kicsire, oldjam meg másképp, pölö vigyem magammal (mikor KIKAPCSOLÓDNI megyek!), vagy bízzam rá valakire (hiába van Apja). Nem is tudom, majd biztos Anyámat fogom felrángatni 80km-ről, de ha gondolja, akár őt is felrángatom szívesen 300km-ről... :shock:
Mindegy, jól felhúztam magam rajta, de már nem érdekel. Mi boldogok vagyunk így, ahogy vagyunk. Nyilván nálunk is vannak viták, de megoldjuk, a többi meg nem számít. Gergő meg olyan amilyen, szereti a Fiát (és engem is), de inkább showman-apuka, mint pelenkázós-fürdetős. Eröltetni nem fogom, majd rájön később. (Persze ilyen anyós-féle nevelés mellett az is csoda, amit most tesz).
Bocs, de ki kellett írjam magamból, jól le is fáradtam. ÉS NEM AKARTAM SENKIT MEGBÁNTANI, csak ez van.
Kérlek Titeket, Ti is óvatosan reagáljatok, ha akartok, ez mégiscsak egy nyilvános fórum, és nincs szándékomban senkit lejáratni.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi Csinálj mindent saját belátásod szerint. Ahogy a szíved diktálja. Mátékát ti ketten nevelitek és ha valamiben szükség lesz tanácsra akkor kértek. Ezt szerintem meg is mondhatod a párod anyukájának. Persze kicsit szebben tálald neki mint ahogy én tettem anyósomnak :roll: :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csajok! Átnevezhetnénk a topicot "Dühöngő"-nek. :shock: :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Pár neve már lehetne, ha mindig az aktuális dolgokról, történésekről neveznénk el :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kiskolbi! Én csak egyet jegyeznék meg, Anyósod nézete nem százas!

Ma voltunk oltáson. Szokásos: végig üvöltötte, és megint lepisilte a dokinénit.
Meg lettünk dicsérve, hogy milyen egészséges, jól fejlődő baba, és milyen szép színe van! :oops:

Méretek: 8660 g / 70 cm.

Kép
Kép
Kép
gremese

Még egy apróság: a vita onnan pattant ki, hogy nálunk az a rendszer, hogy fürdetés után Mátét már nem tesszük le dorbézolni a matracra, hanem bemegyünk a félhomályos szobába, és ha nem éhes még, akkor is csendben játszik az ölemben, míg megéhezik. Szóval, hogy miért nem teszem be a kiságyba, és vacsizok meg addig. (Azután szoktam vacsizni, miután elalszik). Azért nem teszem bele, mert frászt kapna, hogy aludni kell, ráadásul kajálás nélkül. Oké, talán nem f9-kor kéne vacsiznom, de hadd döntsem ezt el én. Akkor inkább fürdetés előtt, de semmiképp se meghitt fürdés utáni perceink alatt/helyett!

Detti
KépKép
kiskolbi

Mesi Micsoda méretek :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi Jaj de aranyos vagy :lol: Köszönöm, akkor majd egyik nap jógázunk a másik nap tornázunk :lol: Puszi érte

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kiskolbi, vedd könnyedén!
Egyik füleden be, másikon ki; ha esetleg elhangzik olyan, amit érdemes megfontolni, azt gondold át; aztán úgyis mindent úgy csináltok, ahogy Ti gondoljátok :wink:
(legalábbis én így szoktam, ill. ezt próbálom csinálni; igaz, nem mindig sikerül)

Emese, húúú, Zsófi nagyon belehúzott! A múltkor még ""csak"" 8kg körül volt :D

Kép
dotildi

Kiskolbi! Még az a szerencse, hogy nincsenek Nálatok gyakran. Szerintem ha valaki ilyen elveket vall, azzal nem is kell "harcba szállni". Én ebben az esetben meghallgatnám őt minden egyes alkalommal, és ráhagynék mindent.
Magyarázkodni tilos! Azzal csak magadat hergeled. Aki ennyire ellentétes elveket vall a családról, a családban lévő szerepekről és a gyermeknevelésről, mint a nagy átlag (akik helyesen gondolkodnak), azzal jobb nem vitába szállni - magadat kímélve.
Eljön, elmondja, Te ráhagyod, elmegy, és minden megy tovább, ahogyan Ti szeretnétek!

Apáról még annyit, hogy ha nyáron lesz a terasz-tali, akkor neki fürdőnaciban kell ülnie a szuper vízforgatós medencében, mert kell egy úszómester, aki vigyáz a babákra, és ha jól gondolom egyetértenek itt az anyukák, ha Őt választjuk eme nemes feladatra.
A táplálásáról is gondoskodunk, mivel NEM szállhat ki a medencéből! :lol:
Viktor Apa meg nyomatja a ritmust! :wink:

Meningococcus: Mi ezt adattuk be ma. 2 oltás kell 2 hónap különbséggel, 2880 Ft/db.
Azt mondta a dokinéni, nagyon jól tesszük, hogy beadatjuk, mert a tudomány mai állása szerint sem mindig gyógyítható ez a betegség.

Ha átlagot nézek, akkor Zsófi az elmúlt hétben 150g/hét hízott. Tudom, hogy jó, de Ő 200 g körül szokott.
Ez normális ilyenkor? Lelassul a gyarapodás, vagy csak a több mozgással jobban égetik a kalóriákat?

Ja, és puncija újra összenőhet, úgyhogy figyelnem kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk, Panka csúcsédes!!! Nagyon csinos a rózsaszín ruhácskáiban!

Gremese: hát igen, ez a fuldoklás szörnyű dolog, az ember nem is tud rá mit mondani... Pedig (mint az Embergyerekben is elhangzott) a kisbabák gégefője még feljebb van, ami elvileg akadályozza a fulladásokat (bizonyos fajtákat persze). Mondjuk engem Ádinál sem annyira a kisebb félrenyelések zaklatnak fel igazán, ez mindenkivel előfordul, hanem az effektíve fuldoklások, amiknek a kiváltó okát nem is igazán értem (nem nyelte le a tejet szopi közben? hogyhogy?).

Jelentem, hosszú ködös reggel után itt süt a nap.
Viszont a HP-kötetem még mindig sehol (na nem mintha unatkoznék külömben... :wink:).

Kép
Kép
irina

Csajok, összeírtatok egy oldal, amíg írtam a rövidke hsz-emet. Most csak egy rövidet, aztán a többire is reagálok, ha Ádi hagy!

Dmaggie: DÉR vagy? Nahát!!! Iwiwen nem vagy fent? Rádkeresnék!

Lányok, egyébként tényleg és komolyan ne kínozzátok magatokat a tanulmányom olvasásával, ugyanakkor nagyon megható és megtisztelő az érdeklődésetek! :oops:

Kép
Kép
irina

Na, Ádi az ölemben, mert újabban minden tennivalón felhúzza kicsit magát, pl. ha veri a lógó pillangót, ha forogni próbálna, de nem tud, ha hason tovább van 3 percnél stb. Viszont ölben szeret lenni elég sokáig (ez új).

l. móni: Grétikének sok gyógypuszi, és írd meg, mit mondott a doki!

Timi26: nagyon jók a képek a picidről és a Nagylányról! ;-)

Kiskolbi: fura anyósod lehet, ilyen eszmefuttatást sem hallottam még... főleg nem az unoka érkezte után... nekem ebből az jön le, mintha a karrieredet féltené (talán mert neki nem volt? vagy nem volt neki a sajátja elég jó?). Tudod, van a Bridget Jonesban az a rész, amikor B. anyja kifejti, hogy megbánta, hogy gyereket szült, mert nem volt egy nagy fíling... hát vannak ilyen anyák, de hogy nagyanyák is...? Akiknek csak az a dolguk, hogy imádjanak egy kis lényt, de a terhek nélkül szerethetik. Nem olyan rossz dolog az.
Amúgy nálunk a családban a dédi (férjem nagyanyja) kérdezett rá, amikor a terhesség kb. felénél jártam, hogy "de ugye valamennyit otthon maradsz a kicsivel?" Jó ég, gondoltam, minek néz ez engem? Nem, majd beadom rögtön a bölcsibe.
Amúgy a női önmegvalósítás sajnos még mindig a legtöbb ember szemében amolyan "nem tudom hova tenni" dolog. Szóval azt gondolják róla, hogy oldja meg a nő, ahogy tudja, ha már annyira akarja, de MINDEN MÁS maradjon a helyén (férj kiszolgálása, gyerek felnevelése, háztartás). Na ja.
Én egyszer mondtam el a férjemnek, hogy a gyereket nem magamnak szültem (nem mintha szükség lett volna rá), hanem két ember akarta egyszerre, nagyon. Ennek megfelelően neveljük. Legjobb az, ha mindketten itthon vagyunk vele, de hát vkinek dolgozni is kell (mármint melóhelyre bejárni a gyednél nagyobb összegért).

Kép
Kép
irina

Kiskolbi, jó az a 300 km :wink: . Érdekes nézetek :shock: . Már javasoltam, hogy próbáljunk meg anyósokkal, öreg nyanyákkal szemben szelektív hallást kialakítani :wink: . Mosolyogj, bólogass, és halkan jegyezd meg, óóó, nagyon jó nekünk így, ahogy van 8) . Lehet, hogy megdöbbenést váltanál ki, és a továbbiakban elállna attól, hogy a nem mindennapi nézeteivel traktáljon :shock: . (Megjegyzem: Éld a saját életed, majd én megmondom, hogyan :shock: :evil: ?!)
Én meg megijedtem, hogy megharagudtál, amiért lehelyeseztem apátokat, erre látom: szombat esti témává nőtte ki magát :wink: :D .

Regi, húúú, már alig várom, hogy ideérjen a torna és a jóga :D ! Képzeljétek, szombaton ugye táncikáltunk, vasárnap nem fájt a hátam :shock: .

Mesi, csodálatos méretek :D ! Mi jövő héten megyünk, szerintem a drágám még 7 kiló sincs, pedig majdnem 4-el született :shock: :oops: .

Juba, próbálj meg egy sima emailt dobni a gmailre, és csatold hozzá fájlmellékletként a videót (ha nem túl nagy).

Timi26, naggyon jók a képek :D !

Mollinak, Marcinak, Áronnak boldog hófordulót!!
dettyk

Timi26! Nagyon ügyes VikDani! És hogy szökik! Nem semmi!
Jaj, de édesek, ahogy együtt olvasnak Rebekával! A kétgyerekes lét szépségei... :D

Irina, Dmaggie! Még kiderül a végén, hogy rokonok vagytok! :)
Irina! Te az első, vagy a második keresztnevedet használod?

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: az elsőt használom! :-) A másodikat is csak azért, mert az egyetemen kiderült hogy kettő van belőlem amúgy (l. wiw, ott meg három!).
Hát, rokonok lehetünk, ha Dmaggie családja is Tolna megyéből származik, bár apukám falujában több Dér család is volt mindenféle rokoni viszony nélkül (a legjobb barátja is Dér volt, de nem rokon ;-)).

Kép
Kép
irina

Irina, belőled csak 3 van az iwiw-en :D ? Belőlem 29 :shock: . És azt hittem, nem mindennapi a nevem :twisted: .
dettyk

Voltunk sétálni. Szeli több, mint 1 órát (!) aludt a babakocsiban. Én meg majd odafagytam… :shock:

Mesi! Én is kivi vagyok, mekkora Zsófi. A múltkor csodálkoztál, hogy Szelinek 74-es ruhát vettem. Ti hányas méretnél tartotok? Nem ám beelőzünk Titeket!!! (Most olvasom, hát nem sokkal vagyunk lemaradva. Utolsó mérés szerint Szeli 6800 g, 67 cm. :oops: )

Nektarin! Megörökítetted azt az ajándék pólót? Úgy megnézném!!! :D

Maggie! Nagyon ügyesek a fiaid! Gratula! :D

Timi26! Jaj, ne is mondd a hétvégét, egész nap feküdtem. De szerintem a gyógyszer miatt is voltam ilyen dög, amit a térdemre kaptam… :evil:
Aranyosak a gyerkőceid! :lol:

Ancsi! Ül??? :shock: Nem semmi! Nagyon ügyes! :D

Mollinak, Marcinak és Áronnak boldog hófordulót!!!

Kolbi! Ezt most nem értem. Most akkor foglalkozz magaddal, vagy oldj meg mindent egyedül? :roll: Szerintem a két dolog totál üti egymást…

Szerintem, ha versenyt rendeznénk az apukák számára, hogy ki a legkevésbé pelenkázó típus, Zsolti nyerne. De én elfogadtam őt ilyennek. Emellett imádja Szelit, és 100%-osan gondoskodik rólunk. Ő (ahogy már írtam is) a Suttogó szerinti „nem az én dolgom” típus. Emellett az anyagiakat maximálisan előteremti, ő Bika és neki ilyen az értékrendje. Biztosan az "érzékenyebb" apukák mások, ami miatt szoktam is néha irigykedni, de mindegyik típusnak megvannak az előnyei. 8)

Az a baj, hogy ezek a megjegyzések szerintem annyira váratlanul érik az embert, hogy hirtelen nem is lehet rájuk mit mondani, az ember csak ledöbben, aztán felháborodik, majd, mikor lenyugszik rájön, hogyan kellett volna reagálni… :roll:

Dühöngő: Jó ötlet! :lol: :lol:

Hú! Én 5-6 körül vacsizom… De kb. mióta aerobicra járok (10 éve, nem mindig rendszeresen), Valahogy megszoktam, mert fél 7-kor kezdődik, tehát 5-kor kell ennem, hogy ott nem jöjjön vissza, és hogy alvás előtt már ne legyek éhes. :wink:

Szelire ma adtam először zoknit… Szerintem szörnyű (elfordul, lecsúszik). :?

Ma 15.05-kor lesz az Embergyerek!!! Aki tudja, nézze!
:wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Zokni, mi is vettünk egy csomót, mire kitapasztaltam, hogy melyik "jó fajta" :lol: . Egyébként Panka elég nagy lábon él, amióta megszületett. Már akkor is lecsúszott róla minden zokni, mert hosszú és vékony lábfeje volt :roll: .
dettyk

Csak gyorsan egy dologra reagálok, a többire majd este. Hamarosan indulunk a vendégésgbe!!!!!

Irina, mi Hajdú-Biharban vagyunk. Névrokonok biztosan vagyunk! Csak meglepődtem, mert nem egy gyakori vezetéknév. Egyébként az iwiwen Kiss Albertné néven találtok meg!

Pusz, majd jövök: Maggie
dmaggie

Sziasztok!
Jelentem Botond megint Önmaga!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Újra jókedvű, mosolygós. Újra lehet játszani vele és ÉLVEZI. Fúúú. Nagyon rossz volt az elmúlt pár nap. Nem azért, mert Botond nyűgös volt, hanem mert nem szokott az lenni, és féltem, hogy vmi baj van.
Voltunk ma védőnéninél : 6740 g. Hát nem sok. :cry: Picit aggaszt is a dolog. 200 g hízás 2 hét alatt. Nem tudom, mit tegyek. Tegyek-e egyáltalán valamit, vagy Botondnak ez a normális növekedési üteme :?: :?: :?: :?: :roll: Mi még 62-es ruhát hordunk! Igaz, már a végét járjuk, de akkor is!

Gyereknevelés:
Mi eléggé szétdobtuk a feladatokat, és szerintem mindenki azt csinálja, amit jobban kedvel vagy jobban tud. Balázsnak nem derogál kitakaraítani (sőt! :shock: ), én meg simán megszerelem a fűnyírót, vagy polcot fúrok, ha úgy adódik, és ő nincs itthon. Ettől nem leszek kevésbbé nő, és ő sem lesz kevésbbé férfi. SŐT!!!
Botonddal kapcsolatban is kialakult egyfajta munkamegosztás. Az oroszlánrész az enyém (etetés+pelenkázás+játék+ringatás+beszélgetés), Balázs pedig a kezem alá dolgozik, és mindenben segít, hogy ezeket a lehető legjobban el tudjam látni. Persze van amikor ő végzi ezeket, amíg én mást csinálok. De azért ez ritka :wink: .
Mindenesetre így nem szalad a lakás, a ruhák ki vannak vasalva, van kaja (köszi, anyu :wink: :lol: ) és Botond sem látja a hiányunkat.
Az úgynevezett gyereknevelésbe pedig majd bekapcsolódik akkor, ha már tud Botonddal kommunkikálni, racionálinsan (hisz hát férfiból van!).
Nekünk ez jött be. És ha valakinek a családból ez nem tetszene (anyósok, apósok, sőgornők és sógorok), hát teszek rá.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Regi!
Most adtál először zoknit??????????????????
Én születése óta éjjel-nappal adok Botondra.
De én is utálom. Vagy lecsúszik, vagy bevág. Balázs minden felvétel előtt izomból nyújtja ki a zoknik szárát! Vicces látvány, ahogy a hatalmas férjem egy mini zoknival expanderezik. :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Gremese: :shock: Mi csak a hónap végén megyünk mázsálásra!

Ilyenkor lelassul a gyarapodás, de ha kicsit utánaszámolsz, érthető!
Gondold el, ha végig ilyen ütemben gyarapodna 3 éves korában enyhén túlsúlyos lenne! :D

Az jó, adjunk az apukáknak feladatot akik jönnek, hogy érezzék, ők is fontosak!!! :wink:

Különben asszem az augusztusiak piknik partyt szerveznek családosoktul. Szerintem az is naggyon jó ötlet lenne!!! Persze csak a teraszparti után!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

Maggie!
Be is jelöltelek :D

Ildikó
KépKépKép
sense4

Maggie, juhu, megtaláltalak, bejelöltelek a wiwen! ;-) Remek szakmád van, a segítő szakmák a legszebbek (szívesen lettem volna nővérke vagy szülésznő, de nem bírom a vért, vágást stb.)! És már értem, honnan az Albert név... :D

Kép
Kép
irina

Sense, örülök, hogy minden rendeződött, jókedvű Boti ismét! A családi leosztás szellemében meg teljesen egyetértünk. Nálunk apa főz, fürdőt suvickol, gyereket altat vagy bármi, ha megkérem. Oké, szólnom kell, de meg lesz csinálva (előbb vagy utóbb 8) ).

Kép
Kép
irina

Ja és, Dmaggie, ha a HP felénél vagy, akkor nem sokat aludtál mostanában... :lol:

Kép
Kép
irina

Irina!
Előbb vagy utóbb : :lol: 8)
98 %-ban én kelek fel éjjel Botondhoz, amikor felébred. Nagyon ritkán, amikor tudom, hogy nem kell ennie, csak 2 perc cumi után visszaalszik, akkor kérem meg az uram, hogy menjen már ő plííz. És mit csinál :?: :?: :?: Cicceg. Hogy már megint neki kell felkelnie!! :shock: :lol:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Fél éves korukra kell duplázniuk a súlyukat a babáknak. Szerintem nincs gond nálatok!
Igen, eddig mindig olyan rugiban volt, aminek van lábfej része!!!

Na, erről beszéltem. Apa ezeket nem teszi meg... :roll: De asszem ez nem véletlen, hogy őt választottam, mert én meg szeretek minden egyedül megoldani úgy, ahogy én szeretném. Meg én eléggé pörgök, amiket általában mások nem tudnak követni... :oops: Tehát nálam a segítség inkább hátráltatásnak tűnik... hihihi! :lol: :lol:
Viszont Apa jár a boltba. Beszerelte, majd bevakolta az ablakokat, szőnyeget ragasztott, tapétázott, festett stb... Elvileg tavasszal megcsináljuk a nagyszobát is. Ott is padló (még nem tudjuk, hogy szőnyeg vagy járólap), ablak, szekrénysor, festés. Jaj, de várom!!! Szeretem, amikor megújul valami! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Bár bocsánat! Azért Apa is elmosogat néha, ha látja, hogy már hulla vagyok! :D Ami mostanában nem ritka... :oops: :D

Kép

Kép
regcsiken14

Leosztás: mikor összeköltöztünk, hátulról jöttek vissza a megjegyzések, hogy az uram főz, mert én nem stb. :evil: . Ez nem teljesen igaz, bár tény, hogy ő jobban otthon van a konyhában, szereti is, a pelenkát is kicseréli, porszívózik, én viszont videót szerelek, összeállítom a csaptelepet, amit 2 pasi 1 órás tanakodás után feladott :lol: , kertet ások, szögelek, sőt, a lakást is én festettem ki :lol: . Mások véleményére már rég nem adok, mindenki azt csinálja, amit szeret :roll: .
dettyk

Sense: CICCEG? Enyje-bejnye és nahát! 8) :lol:
Nekünk apával muszáj kooperálni, mert az altatás komplex dolog: mellen ugye csak én tudok altatni, DE ha az nem sikerül elég mélyen, ÉS Ádi felébred, ÉS az apja nem tudja megnyugtatni, akkor megint jövök én. De ha már cicizett ÉS nem bír megnyugodni, csak az apja tudja megnyugtatni. Ez aztán a szimbiózis nálunk! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
irina

Regi: a mosogatás kardinális kérdés minden családban, úgyhogy tudsz valamit!!! :lol: :lol: :lol:

Dettyk: tök jó;-) Sense is nagy polcszerelő, látod! ;-) Bútort pl. csak én szerelek nálunk (kisajátítottam a dolgot), de amíg nem voltam férjnél, anyáméknál is én szereltem mindig a videót. Mondjuk nálunk a családban nagy hagyománya van a bivalyerős nőknek (bár én nem vagyok az), anyámnak erősebb szorítása van, mint tíz másik nőnek együttvéve.
:wink:

Kép
Kép
irina

Maggie, lesz vagy 30 függő kapcsolatod :wink: :lol: :lol: !
dettyk

szorítás = kézszorítás

Kép
Kép
irina

Hello,

Egyszerüen olyan sokat írtok, nem tudom követni.

Gratulálok a hófordulósoknak!!!!!!!!!!

Emma is a RÉGi, ahogy Sense4 írta Botira!!
Vigyorog állandóan. Tegnap apóséknál, anyuéknél is voltunk, mindenhol vigyorgott, kacagott,
Ma meg voltam bankba, ahol szintén figyelte azt aki beszélt , mintha értené is, meg vigyorgott rájuk. Nem bírták ki mind a két nő odajött hozzá akikkel "kikezdett", olyan büszek voltam rá, csendben nyugiasanelvolt az ölemben, és vigyorgot. vagy 20 percig.

:oops: :lol: :oops: :lol:
büszke büszke......

Ja és nállunk is beindult a tolatás, ha segítek meg tud négykézláb állni, de magától még nem tudja összehangolni, viszon tolatni kezdett, meg forgolodik mint egy kis ringlispir.. vagy mi a szösz. :lol:

Egyik percről a másikra már a szőnyeg másik oldalán van......

Mesi: szép méretek!! ( én úgy tudom lelassul a gyarapodás..... )

Banán: Tudom sokan már kivagytok tőlem, mert szerintem csak 1 éves kortól ajánlják. mostmár tudom miért, nmem csak az allergia miatt hanem mert zölden jön be a banán és itt érlelik gázzal. Annyu mondta Ő dolgozott egy cégnél ahol így csinálták!
Ja és a primőröket sem ajánlják. Semmit ami nem itthon terem. télen téli gyümi ( alma ) nyáron nyári,... mindig azt ami érik.

Bocsi, nem kritika, csk megosztom veletek amit hallottam!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sense, de jó, h Botika a "régi"!
Kaqk, Emma is biztos nagyon kis édes!

Dettyk, Sense, polcszerelés, fúrás, vidoszerelés ez igen, én ilyet csak akkor csinálok, ha nagyon-nagyon muszáj, de általában Apa megcsinálja, miután kb. 100 szor megkérem rá. :D

Mi is közösen csinálunk sok mindent, persze a pelenkázás, etetés, altatás kb. 95 %-ban az enyém, de ha megkérem a férjem, hogy most vigye át, vegye át, vetkőztesse le (a pelenkázást nem annyira szereti, de ha nagyon muszáj megteszi) rögtön segít. Szokott mosogatni is és porszívózni is, de csakis akkor ha megkérem, és akkor sem elsőre, de idővel megcsinálja :D

Regi, a polót a tesóm lefényképezte, ha megkapom feldobom, Anyukámmal együtt :D

Maggie, én meg majd jól megkereslek:)

Kép
Kép
nektarin

Irina, Sense, a polcszerelés az egyik kedvencem :wink: :D .

Nektarin, lehet, hogy azért lettem ennyire profi benne, mert elegem lett abból, hogy 100x kell szólni :wink: 8) :D .
dettyk

Kaqk, nagyon édes lehet Emmácska, ahogy tolat :lol: :lol: .
dettyk

Sziasztok!

Maggie Jelöltelek az iwiwen :wink:

Ancsi26 Jó újra olvasni rólatok. Stabilan ül :shock: Gratula hozzá :lol:

Irina Felhívtam őket és azt mondta a védőnő ( együtt rendelnek ) hogy ne vigyem be mert még túl sok most is az influenzás kisgyermek :( Egyenlőre kezeljem itthon. Ha holnap is van hőemelkedés akkor telefonáljak és kijön a doktornő. Mondta a sterimár, mondtam használjuk. Mondta a cebion cseppeket, mondtam kapja. Mondta teáztassam a folyadék miatt, mondtam még sose kostólta és hogy jó lesz-e helyette a sűrűbb cicizés. Azt mondta igen. erre a kiscicám még mindig alszik :shock: 2-kor kellett volna ennie. De az alvásra is azt mondták, hogy ilyenkor nagyon fontos :roll: :roll: :roll: Remélem jól csinálom, a szívem szakad meg érte. Ébredezik, Orrszívás jön aztán szopi.

Puszi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kioskolbi, egyik fülön be a másikon ki, ez a egjobb, persze nem mindig megy nekem sem, pont ma beszéltema sógornőmmel (férjem révén) 28. hetes ikreket vár, ők együtt élnek anyósommal, pont mondta, h kezd belejönni ebbe a taktikába :D

Kép
Kép
nektarin

Nektarin! Ez ám a találós kérdés... tehát a sógornőd a férjed révén, és neki is "anyós" a Te anyósod... tehát a férjed fiútestvérének a párja... eltaláltam??? :lol: :lol: :lol:

Csajok! Annyira tetszett Az embergyerek, hogy majdnem sírtam!!! :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: