Hahó,itt.
Tünde,
bürokráciára vonatkozó kérdésed bizony költői. És persze mindig azokkal vacakolnak, akikkel nem kéne. Tudnék mesélni...
Emlékszel, mielőtt megszületett Villő-Boró, írtam, hogy később beszéljünk a féltékenységről. Ezt amiatt írtam akkor, mert nekem elég nehezek voltak az első hónapok Jankó miatt, nála volt látható-érezhető változás. Majd ha gondolod, szívesen írok róla, csak nem akartam, hogy a szülés előtt ezen lelkizz esetleg.Engem senki sem riogatott, mégis sokat agyaltam, hogy mi lesz. Bene-simogatás

csudaédes.
Ingnél jobban semmit sem utálok vasalni egyébként, de szerencsére Nagyjankó farmer-póló, egy ingje van esküvőre-temetésre. Így se haladok.
Azé olvasd el, amit Borsikának irok. Mert bizony lehet puffadni szopi alatt is.
Erőművész számod még csak a kezdet. Van itt a faluban egy anyuka, egyik fiú 3, másik másfél éves. Na rajta nincs egy deka plusz sem, ha látnád, hogy szalad egyszerre kétfelé a kölkök után-mindkettő tép a motorral.Vidámság. Addig jól mulatok, míg Flórka belekötözhető a babakocsiba...
Dóri,
ez a kislány annyira bájos. Látom, fülbevaló már ott csillog...
Borsika,
nem volt nézeteltérés, sőt szerintem nagyon jó kapcsolat volt köztünk(ezért is fájdigál a lelkem). Csak jött egy kihagyhatatlan buli...Flórka meg úgy döntött, hogy akkor aznap mi is bulizzunk má' egyet...Súllyal kapcsolatban én leszek a negatív példa. Én Kisjankóval 11 kg-ot híztam, Flórkával 10-et.Mégis most kettőjük után még egy 5-ös rajtam van. És én nem tudtam fogyni szoptatás alatt, mert ha nem kajáltam rendesen, egyből kevesebb volt a tej(bár, mint többször megjegyeztem már, ha a szoptatás olimpiai szám lesz, valószínűleg Magyarországot nem én fogom képviselni), és ugye az az aktív mozgás, amit én végzek(vasaló balra húz egy-kettő, fakanál kavar három-négy) túl sok kalória elégetésére nem ölég, no. Úgyhogy most koplalok. És bálványozom Adrit meg Veronikuszt.
Valentina,
látom Viktor csak úgy falja a könyveket

.
Hanna,
összehozzuk, csak legyen csülök! Egyelőre apával kell egyeztetni, de tavasszal egyszerűbb lesz, ha már itt laknak Nagyiék, meg nyárra apjuk pedzeget valami kisautót, azzal talán én is fel merek kerekedni, és végiglátogatunk Mindenkit, aki hív minket. Vagy hát ide vidékiába is el lehet gyünni. Vasalni én is mindent vasalok, ezért nem is haladok. Nekem minden gyűrött, de valszeg nem tudok teregetni, azért...Áron jobban?
Gyuzsó,
most már fiúkkal minden rendben, bár nem állítanám, hogy Kisjankó fal...de legalább már eszeget.Például tortát, VERDÁSOST ugye

. Remélem Micu is alakul és persze Te is. Holnap mi is oltás, már előre reszketek, hogy összeszedünk valamit. Hát ez a macsek mindent kibír...
Borsa,
kedves, amit írtál. Brokkolit mi CSIPÁzzuk, de csak ha tényleg nem kő...(vald be, hogy elfogyott a sampon!

)
Kati,
Szerintem most már kilogikázható, de ha nem, megírom Neked, de inkább privko. Anyóspajti az enyimé, kölcsön nem, csak bérbe

.Két kis egyforma porszívós csúcs! Dani gyógyuljon gyorsan!Születéstörténetet meg pótoljad, engem legalább is érdekelne...
Steffi,
tessék vidulni. Éccaka meg alvás helyett Helikopter? Jobbulást Martin pajtinak. Kösz az istenéltetőset

.
Linocs, Reni,
mi ez a sanyarú gyerekkor? Nekem ilyen nem volt. Jó, nekem is kellett segíteni, de nem vasalni, meg nem is este 9-kor. Szemétledobó meg szerencsére a folyosó végén volt...
Brigi,
Kisjankó csak 8/10-es. Lehet, hogy azért beszél vissza annyit mostanában?
Heni,
talált, süllyedt

.
Adri,
Flórkával is, de azt csak július 7-én mutatom meg. Vald be, több izgalmat okozok ezzel, mint a Született feleségek

.
Tikó,
nemsokára Ti is ünnepeltek. Dorina megy oviba szeptembertől?
Andi,
szép pocak. De hol a fejed? Lehet, hogy nem is te vagy a képen.Vagy jobb lett volna, ha nekem se látszik a képem, mi? Veszem ám a célzást

.
Örülök, hogy Balu jobban.
Veronikusz,
remélem nem az én méreteimre céloztál

...Ti is jobban, ugye? Jó olvasni,idióta hasonlattal élve olyan vagy az írásaidon keresztül, mint Csernobil..(sugárzol).Mért nem Napot írtam?Most már mindeggy...
Linocs,
meg a többi pityogós! Nem azé írtam le...Majd márciusban meg mi hatódunk meg a Te történeteden. Táncol még Rajtad is Mészi doktor bácsi(vagy melletted mondjuk) nőnap alkalmából...
Gabi,
van változás? Fejlemény esetleg?Izgulok...
Üzlettársam nem ír? És Ancsa?
Összegzés: Nagyon kedvesek vagytok és mindenkinek köszönöm a kedves sorokat Kisjankó nevében is. Meghogy a születőssztorit ilyen lelkesen fogadtátok, na meg minden...ugyis értitek.
Jócakk mindenkinek, meg küldök egy ölelést is.
Emese