Jó reggelt csajok,
Nagyon szép rucikat tettetek fel.
Szőlő, a tieid nagyon ismerősek:) Nekünk is van, csak az első body-ból nekünk rózsaszín mintás és nem kék.
Pumpóka, édes lett a kiságy

És alakul már a te pocid is
Páromra mostanában én is kivagyok. Tegnap délután megkértem, hogy nézze meg a cirkót, mert fura hangot hallat, ránézett azt mondta, hogy szerinte semmi baja.. A vége az lett, hogy hajnali kettőkor ki kellettt kapcsolni, mert már annyira hangosan berregett, hogy nem lehetett tőle aludni. Hát persze, hogy reggel 14 fokban ébredtem. Reggel aztán kegyeskedett ránézni a cirkóra. Kiderült, hogy a nyomás esett le, valszeg kevés benne a víz... Ezt tegnap is megállapíthatta volna, és akkor lehet, hogy nem fagyok meg

Őt is csak a PS + a számítógép + a távírányító érdekli. Simán elnézte, ahogy este 7-kor még nekiállok porszívózni, nem segített volna.
Lituka, tudom könnyű azt mondani, de ne idegeskedj a babád miatt. Tök sok oka lehet annak, hogy nem érzed annyira intenzíven a mozgását.
Mezsó, remélem jól vagytok!!
Bambi, szegénykém! Gondolom, jól megijedtél...
Csöppke,
kitartás a laborhoz!
Zorrróné,
Én bal oldalon érzek hasonlót. De nekem a legváratlanabb pillanatban jön a nyílalás, amikor nem csinálok semmit. Együttérzek veled, mert tényleg nagyon rossz érzés. Ma mindenképpen rá fogok kérdezni a dokinál, hogy mi okozhatja.
A Harry Pottert már én is elkezdtem, de fura mód most nem tudott annyira lekötni, mint korábban. Inkább kimostam Lili holmijainak egy részét, aztán estig vasaltam, vasalás után meg még nekiálltam porszívózni is. A végére azt hittem leszakad a hátam, de még mindig van vasalni való (és sajnos varrni való is, mert a Tescos rugik egy része rosszul lett megvarrva

)
Csuklás: hát Lili is nagyon sokat csuklik. Pl. most is
Az utolsó 4D-s UH-n egymás után nyolcszor nyelt a magzatvízből, ha állandóan ezt csinálja, akkor nem csodálom
Ma ismét UH, már nagyon várom.
Mary, Szőlő, Ercsi, jól emlékszem, hogy ti is ma mentek??