A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Pumpóka: nagyon-nagyon cuki az ágy! Én is imádom Malackát, vele is alszom (mármint egy 35 cm-es plüss példánnyal)! :D Bár egy időre a franciaágyból átraktam a babaágyba, hogy kipróbálja Beni helyét...

Tegnap reggel óta nem vagyok valmi jól! Egy konkrét ponton tökre szúr a hasam (jobb felén, alul) de csak ha megmozdulok, vagy ha Beni mozdul meg, egyébként nem! Amint fordulok, felülök vagy felállok, egyből belenyílal! :( Mi a fene lehet ez!!!??? :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szőlő: édesek a rucik!

Mi is vettünk pár dolgot a hétvégén (C&A-ban+Tescoban): egy kis pulcsit, egy bodyt, egy babaplédet meg egy fürdőlepedőt... Ha lesz energiám, majd le is fotózom őket...

Lolka: üdv. itt!

Kép

Kép

zorroné

Sziasztok

jajj Pumpi de jóó nekünk nem Malackás hanem Füleses :D
de nagyon jól néz ki..
de jóó nektek már kész a szoba..nálunk mégcsak márciusban lesz festés..aztán utána lesz berendezve minden.

engem megőrjit a picuri..egyszerüen nem akar mozogni..nem akarja anyát jol megrugdosni..mikor sirásig bepánikolok meg rug eggyet kettőt hogy megnyugtasson aztán megint kezdődik az aggódás..oké hogy elöl van a lepényem ami felgogja a rugásait..de nem is tudom..alig várom hogy kedden meghallgassuk a szivhangot..hallani akarom hogy minden rendben..
komolyan kezdek pánikolni..eddig nem féltem a vetéléstől meg semmi de most a vége felé egyre inkább aggodom hogy minden rendben legyen vele..és ügyesen maradjon benn minél tovább..

ma egész nap takaritottam..kivagyok..annyira fáj a hátam..leülök és nem birok felállni..pedig ugy vigyáztam ne erőltessem meg magam..és tessék.. :? a porszivózást is igy anyukám csinálta ..rögtön ágyba dugott hogy pihenjek..ugy szeretem :D

nálunk torta van hogy a gofriról és a palacsintáról eszembe jusson :D hugom tegnap volt 14 éves :D

nem emlékszem ki irta hogy 8 kg a babakocsija..az enyém 18..:D
de nekem nem kell emelgetnem sem ciperésznem ugyh ezért mertem bevállalni ezt a csuda gépsárkányt :D

megjött a neten rendelet hordozóm is :D Zelefánt plüssünk már benne pihen :D

ja és csütörtökön tokoskodtunk..jo volt elmenni vacsizni..szombaton megyünk ujra..apa visz névnapom alkalmából :D:D

na elcsitulok..:D
Vendég

és megint majdem sirtam..Máté nagyon okos mert megelözött és kicsit rugkapált :D jajj de irigylem akik intenziven érzik a babájukat..
Melléklet feltöltése :roll:
Vendég

:lol: Lituka! Nálunk a szoba már másfél éve kész van... :lol:
Ugyanis velünk egy szobában lesz Zsófi.
Ne izgulj, az a lényeg, hogy érezd, hogy mocorog, nem kell, hogy túl intenziv legyen! :wink: Meghát az, hogy én a 30.héten úgy érzem, kirúgja az oldalamat, te pedig a 26.héten nem annyira, normális! Fogod még érezni, hajjajj! :) Csak semmi para! Mozog ő ezek szerint, csak kicsit lustibb baba a többinél. A fiúk nekem sem voltak ilyen ficánkák, mint Zsófibaba!!! :wink:

A kiságyban jelenleg kislánykori csecsemőbabám nyugszik, Zsófi ruhájában (egy olyan, amelyiken nem jó a patent, meg egy sapi, ami nem annyira tetszik, hogy a bébikémre majd ráadjam), épp hason fekve élvezi a Malackás ágynemüt (fiúknak nagyon tetszik, hogy belefektettem a babát) :lol:

Bár én holnap lehúzom az ágynemüt, mert Zoli közölte, hogy két hónap alatt ez még bőven porosodhat, főleg, ha már ablakot nyitogatok, mert jó idő van... :roll: én sajnálom lehúzni, de igaza van végülis! Addig majd felhúzom az egyik sk. varrtat :) és abba fektetem a babát! :)

Zorróné! Nekem is volt ilyen furi szúrás, de pár nap múlva már semmi... nekem akkor azt mondta a védőnő, hogy biztosan elnyomta valamimet.... vagy nyúlnak a szalagok... :roll:

Holnap kapom meg postán (vagy holnapután) a plédet meg a pólyát is.... lassan minden meglesz! Már csak a gyerek hiányzik! :)
Vendég

Pumpóka nagyon szép a pocakod!!! :) Édi a malackás ágnemű is (bár én nem szeretem Micimackóékat :oops: :) )

Én voltam a nyóóckilósbabakocsis, de lehet ám hogy több, mondom a szobamérlegem mértem le kíváncsiságból :lol: :lol: Egyébként annyira jó, mert tegnap hoztuk haza és pont éppenhogy befér a liftbe, a bibi annyi hogy én nem férek már be.... Most azon dolgozom hogy fölé hgy tudnék bemászni és kitámasztani magam a lift két falához :lol: :lol: Ha más nem, akkor cipelem, de azért 2 emelet csigalépcsőn.... Ha nem lenne muszáj inkább nem szeretném.

Most meg örvendek mert az adómból visszajár egy egészen kellemes kis összeg, úgyhogy holnap el is küldöm a bevallásom hogy minél előbb megkapjam :D

Kép Kép
szõlõ

Nici, örülök, hogy kilók szempontjából legalább jó a diéta. Ha ez vígasztal, most a fekvés miatt én is eléggé visszafogom magam. Négy napja épphogy csak egy szelet csokit mertem megenni édesség gyanánt. Érzem, mennyivel kevesebb kalóriát használ fel így a szervezet, mennyivel lassabb az emésztésem.

Szőlő, a ruhák nagyon édesek. Én most sajnos csak neten vadászgatok.

Pumpóka, hát te sem vagy eleresztve pocakkal, de ez már rendesen látszik.

Lolka, én is üdvözöllek. Amit én vettem babakocsit, arra azt mondták a boltban, hogy 13 kiló (nem ellenőríztem itthon). gyerek nélkül ott könnyen megemeltem, azért plusz 3-5 kilóval vannak kétségeim.

A baba rugdosása egyébként engem is nagyon megnyugtat. Már alig várom, hogy reggel ő vajon mikor ébred, és azt se bánom, ha éjjel rugdos. Legalább tudom, hogy ő jól van.
Vendég

:D A mi babakocsink hordozóstul 9 kiló... :D
Nekem szempont volt a könnyü kocsi, mert sokat fogok bkv-zni és nálunk az utcakaputól egy adag lépcső vezet felfelé, amin fel kell hozni... :?
Hát Szőlő, minden elismerésem a két emelet miatt... :?
Vendég

Szőlő az jó könnyű. mondjuk kérdés mennyi a mózes? a másik amit kinéztem azzal együtt 10,5 kg. én nem tudom hol fogok lakni, úgyhogy könnyű kell, mert valószínű a lift nélküli ház. jajj, az ideiglenes lakás pedig 6.on van, remélem befér a liftbe:)
az én gyerekem sem volt aktív. először úgy igazán a 21-22. héten éreztem. mondjuk azóta sem ugrál egész nap, de mozog.

lituka, ha lepihensz nem mozog jobban? nekem mindig akkor kezdi?

Szőlő mennyi volt atescoban az a csodás hátizsák?

ja és minden tiszteletema fekvőknek, diétázóknak...

én nem vagyok nagy édességes, de most ölni tudnék a csokiért mióta terhes vagyok

lolka_zs

[quote="pumpóka"]: írta:pumpókaD A mi babakocsink hordozóstul 9 kiló... :D
Nekem szempont volt a könnyü kocsi, mert sokat fogok bkv-zni és nálunk az utcakaputól egy adag lépcső vezet felfelé, amin fel kell hozni... :? ?

milyen kocsid van?

lolka_zs

Lolka a mózes meg a sport rész is nagyon könnyű, az sokat nem számít a súlyban, a váz a nehéz. Hát meg majd benne a gyerek pluszban ugye.

A hálózsák 3700 ft volt.

Kép Kép
szõlõ

Lolka!

Graco, de hogy pontosan milyen tipus, azt nem tudom, mert mi használtan vettük, de a babakocsit (hordozó nélkül) fél kézzel fel tudom emelni... hordozóval két kézzel, de simán... nekem a fiúknál is Graco volt és aránylag könnyen raktam fel buszra, vittem fel lépcsőn még egyéves korukban is! :) Én ráálltam a mérlegre a kocsival, levontam a saját súlyomat, igy 9 kiló kb. :)
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:05-kor.

Kép
1bambi

Lolka, üdv errefelé! :D

Pumpóka, szép a babaágy, meg a pocid is!

Szőlő, édesek a rucik!

Kép
babyteve2

Ne aggódj, a bukásnak nincs köze a csukláshoz! (minden baba csuklik, de nem minden baba bukik :D ) Az milyen, amikor az egyik elkezdi az egyik oldalon, és a másik meg folytatja a másikon...(Egyszerre még nem csuklottam, na, azt már várom :shock: :D )

Kép
babyteve2

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:05-kor.

Kép
1bambi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:06-kor.

Kép
1bambi

Tomival az utolsó hónapot végighánytam a sav miatt, 2 kiló le is ugrott :D Remélem, ezt most kihagyom...nem is tudok már lehajolni a pocaktól... :oops:

Kép
babyteve2

Kellemes :D A rugdosás megy egyszerre, bár Gergőt nem érzem olyan intenzíven, ill. gyakran, mert az Ő lepénye mellső fali. Szóval, ott van párna, általában reggel és este, nyugiban fekve érzem, de Mira bepótol mindent helyette is :D

Kép
babyteve2

hú, nem is gondoltam bele, hogy a savtól is hányni lehet. azt hittem ennek vége...sokat hánytam az elején:(
sajnálom bambi:(
Grco-k nekem nehéznek tűntek. de én csak a neten néztem. na jól mgnézem újra.

honnan tudjuk, hogy csuklik? én hülye vagyok vagy nem tudom megkülönböztetni a mozgásokat, csuklásokat

lolka_zs

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:06-kor.

Kép
1bambi

Bambi!
Enyém bébi is csuklik sokszor! De ahogy Babyteve is irja, semmi köze a későbbi bukáshoz/nem bukáshoz! :wink: A fiúk is csuklottak, de még mennyit! :) Aztán buki csak akkor volt, amikor több lett a kaja, mint amennyit elbirt a gyomruk, kijött a felesleg... de ennyi, semmi kóros! :wink:
Hát ez nagyon kellemetlen lehetett éjjel erre ébredni! :? Szegény!
Nekem tegnap reggel a vastablitól lett hányingerem, de én voltam a hülye, mert éhgyomorra (1 kávé után) vettem be... :roll: aztán amikor ettem pár falatot, jobb is lett! Ma nem vettem be... majd holnap egy kiadós kaja után... :roll:

Pelus a Pampers volt, amit nagy többségben leszavaztunk, de a 29Ft-os darabár nem rossz... bár én (ÉN) nem veszek olyat még ha olcsó sem, de próbáld ki ha gondolod, és legfeljebb többször nem veszel, ha neked sem jön be! :wink:
Vendég

Kép
1bambi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:19-kor.

Kép
1bambi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.02.24 16:20-kor.

Kép
1bambi

Bambi, de irigykedem azért a csúnya nézésért!!!! :lol: Az én Zolim nem néz engem csúnyán, ha a gép előtt ülök, mert az csak akkor fordul elő, ha ő már odaült 2.menyasszonya, a PS2 elé és nyomja, akkor én meg a gép elé... de ha nem igy van, akkor ő ül 1.menyasszonya a gép előtt és én rakom magam ide-oda, hiába várva a velem (4.menyasszonyával) való foglalkozást... hja, kimaradt, a 3.menyasszony a telefonja.... mondtam, hogy ezeket mind visszük az anyakönyvvezetőhöz szép kis fehér fityulával a tetejükön, hogy nekik is kimondhassa az igent! :lol: Kinomban röhögök ám, mert minnyá itthon van és kezdődik az esti 1.számú szerelmével való foglalatoskodás (vagy bármelyik másikkal, csak éppen velem nem)....
No, megint panaszkodok, abbahagyom....

Zsófi épp a gyomrom régi helyén készül kitörni a hasamból, komolyan, néha el sem hiszem, hogy a csöpp kis egykilós kicsilány miket müvel odabenn!!! :lol:
Vendég

Én még mindig azon tűnődöm, hol is vannak most a szerveim...ill., kb mekkorák. Rá is fogok kérdezni a dokinál...lehet, hogy majd döbbenek? :D

Pumpóka, ezt nem tudod megbeszélni vele? Hogy legalább a 3. helyre kerüljél...az már dobogós :oops: Jóvanna, tudom, ez egyáltalán nem vicces, de ha megszületik a babó, akkor még inkább érzékenyebb leszel a törődésre, és az emberi beszédre... :(

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Ma (és tegnap) tényleg nincs itt túl nagy forgalom, de így legalább képbe kerültem. Olvasgattalak titeket napközben is, de ma nincs igazán hangulatom az íráshoz. Kevinszpésziéket (mint már említettem) személyesen ismerem... :cry:

Lolka!

Üdv. itt :lol: ! A mi babakocsink is Graco, de -ellentétben a Pumpókáéval- nekünk hordozó nélkül 11.5 kg.

A mi babónk eddig 4-szer csuklott, és tényleg vicces volt érezni azt az ütemes kis mozgást...egy darabig. Aztán azon paráztam, hogy szegénykének biztos jól összerázza a kis gyomrát, pláne mert a legutóbbi csuklása legalább 10 percig tartott :shock:

A lepényem nekem is melső fali, de ettől azért elég nagy rúgásokat, mozgásokat érzek néha. Ha egy pontban "döfköd" sokáig, akkor még fáj is, de sebaj :wink: ! A Genesisben mondta az UH-s nőci, hogy Ő még ilyet nem is hallott, hogy a melső fali lepény miatt nem érzi annyira a kismama a baba mozgásait. Szerinte max. kívülről nem lehet annyira érezni, belül ugyan úgy :roll: .

Ezzel a gyomorsav dologgal most jól megijesztettetek :( :shock: , ugyanis nekem a terhesség előtt alapból refluxom volt, az első pár hétben (mivel ugye a gyógyszert nem szedhettem) rengeteg is volt a savam, de azóta szerencsére nem volt vele gondom. Mostanában attól rettegek mikor tér vissza :shock:

Tesco-s lelőhely tippeket köszi! (pár napja adtátok már, fáziskésésben vagyok :oops: )

Zorróné!

Neked meg köszi :) , hogy megnyugtattál azzal kapcsolatban, hogy talán a babónak nem árt, hogy néha napján egyáltalán nincs étvágyam :? (bocsi, ez sem ma volt már :oops: ) Holnap azért jelzem a védőnőmnek is.

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Sziasztok!

A hétvégén a Mátrában jártunk, állati jól éreztük magunkat. :D Tök hirtelen jött az ötlet, péntek du. kocsiba pattantunk, és most délután jöttünk haza. Kellenesen elfáradtunk, nagyokat zabáltunk :oops: :D

Visszaolvasni esélytelen vagyok, mint mindig :lol: , de a képeket megnézegettem, klassz uh képeket, babakocsikat, babaholmit, pocakokat láttam. :D

Egyelőre ennyi, asszem én már csak ilyen ritkán bejelentkező zugolvasó maradok. :lol:

Holnap reggel laborban van jelenésem, 2. toxo szűrés és egyéb nyalánkságok, jajdenincskedven fél7 kor kelni. :oops: Mondjuk Dominó sem hagyna sokkal tovább aludni, de azért +1 óra is jelentős :D

Szép estét!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Most olvasom kevinszpésziéket. Nincsenek szavak. :cry:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 15:43-kor.
Vendég

Sziasztok! Én egész hétvégén csavarogtam a kölkökkel, vásároltunk, játszótereztünk, sétáltunk, olyan szép idő volt :) Bár nem volt egyszerű lejutni az emeletről 1 bicaj, 1 kismotor, 1 babakocsi, meg 2 gyerek társaságában, de részletekben lehordtam :) Katával nem könnyű, mert akaratos kis törpe, sose arra jönne, amere kellene, de sajnáltam volna kihagyni a szép napsütést...

Olyan jó nektek hogy így tudtok vásárolgatni, nekem egyszerűen nincs rá pénz :( Bár ruhából több van mint elég (csak 50-56-os tipegőnk van 18 db, és akkor hol vannak még a nacik, szoknyák, ruhák, no meg a többi méret), meg megvan a bölcső, de azt még csiszolni és festeni kell, mert még az enyém volt (csak nincs most 21e ft-unk Katának ágyra, így majd az anyasági támogatásból lesz megvéve, és utána kerül át a kicsi a kiságyba). Hordozót vettem, holnap hozza apa, mert Pécsről való :) Egy Maxi Cosi citi-t sikerült kifognom a teszveszen 7e-ért :) És ez azért nagyon jó, mert rá tudom tenni a Zapp babakocsimra, így ezzel fogok bkv-zni. A babakocsinkért talán holnap este megyünk, de erre is csak úgy lett meg a pénz, hogy sikerült eladnom a régebbi fényképezőnket. De szeretnék a kicsinek hintát, forgót az ágyra, pár játékot (mert sokat elajándékoztunk) mellszívót, szép ágyneműgarnitúrát (mindent eladtam a Kata után, mert nem akartunk most harmadikat..) stb...

De remélem előbb-utóbb lesz valahonnan pénzünk, ha máshogy nem, majd szülés után a gyedből fussa ezekre :)

Mennem kell, álmos vagyok :( És még rendet kell raknom...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jajj, NOno, nem adnád kölcsön? Nincs pénzem megvenni, pedig olyan kíváncsi vagyok rá :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.11.30 15:44-kor.
Vendég

Sziasztok!

Kevinszpésziékre nem találom a szavakat! :( Drága kicsi lány,vigyázz a tesóra onnan fentről,és segítsd a gyógyulásban!! :cry: :cry: :cry:

lituka: nekem is mellső fali a lepényem,és megértem a pánikolásaidat,de ne aggódj,még egy kicsit növekszik,cseperedik a babód,és olyan rugdosásokat fogsz érezni hogy ihaj!!!! :wink: Kb.a 30.hétig én is alig alig éreztem a mozgásait,de utána...mintha elvágták volna a dolgot...én babócám főleg este aktív de akkor rendesen!Akkora rugdosódásokat szokott levágni,hogy öröm érezni. :wink:

nono: de jó neked hogy kiolvastad a Harry Pottert!!!Én is olvastam eddig az összes részét,de most erre az uccsó részre nem maradt pénz,hogy megvegyük... :cry: elég mindenre kell ezen kívül is költenünk. :cry: Pedig engem is nagyon érdekelne! :D Egyszerűen imádom a sztorit. :wink:

Lányok!!!Én nem tudtam,hogy babóm csuklik,de most hogy leírtátok azt hiszem már egy jó pár hete műveli alkalmanként a dolgot... :wink: Én nem szoktam belső remegésként érezni,de viszont van egy olyan érzés ami nem rugdosódás,nem is mozgás,mégis egy ütemes valami.De én nem remegésként érzem...ez valami más,de határozottan ütemes.Szóval azt hiszem csuklik az én picikém is. :lol:

Kép

Kép
mezsó

Sziasztok,

Szőlő
a c&-ba mi is beszabadultunk és nekünk is van ilyen brekuszos rugink, meg olyan hihaa-s is :) szerintem is annyira édesek, bár a férjem tüntetőleg kivonult az üzletből,h. most már elég lesz :) Azt hiszm, nekünk is már 3-4 hónapra előre megvannak a gyerekruhák, most már csak ezt a 2,5 hónapot kell kibírni vásárlás nélkül!!!!!!

Megyek 9-re UH-ra a kórházba. Fogorvoshoz nem merek elmenni, mert legutóbb közölte,h. újabb 2 korona kell, 56ezer forintocska :) :)

Az én kicsikém rengeteget mozog, be is vagyok rezelve, mert Csenge is sokat mozgott benn, de nem ennyit, kinn is igazi energiabomba!!!
A sav nálam is visszatérő vendég :( :( Pénteken bevettem egy Renniet, kivételesen hsznált!!!
mango.

Nagyon sajnálom Kevinszpésziéket, Marcinak kitartást, legyetek vele minél többet!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Jó reggelt csajok,

Nagyon szép rucikat tettetek fel. Szőlő, a tieid nagyon ismerősek:) Nekünk is van, csak az első body-ból nekünk rózsaszín mintás és nem kék.

Pumpóka, édes lett a kiságy :) És alakul már a te pocid is :)
Páromra mostanában én is kivagyok. Tegnap délután megkértem, hogy nézze meg a cirkót, mert fura hangot hallat, ránézett azt mondta, hogy szerinte semmi baja.. A vége az lett, hogy hajnali kettőkor ki kellettt kapcsolni, mert már annyira hangosan berregett, hogy nem lehetett tőle aludni. Hát persze, hogy reggel 14 fokban ébredtem. Reggel aztán kegyeskedett ránézni a cirkóra. Kiderült, hogy a nyomás esett le, valszeg kevés benne a víz... Ezt tegnap is megállapíthatta volna, és akkor lehet, hogy nem fagyok meg :( Őt is csak a PS + a számítógép + a távírányító érdekli. Simán elnézte, ahogy este 7-kor még nekiállok porszívózni, nem segített volna.

Lituka, tudom könnyű azt mondani, de ne idegeskedj a babád miatt. Tök sok oka lehet annak, hogy nem érzed annyira intenzíven a mozgását.

Mezsó, remélem jól vagytok!!

Bambi, szegénykém! Gondolom, jól megijedtél...

Csöppke,
kitartás a laborhoz!

Zorrróné,
Én bal oldalon érzek hasonlót. De nekem a legváratlanabb pillanatban jön a nyílalás, amikor nem csinálok semmit. Együttérzek veled, mert tényleg nagyon rossz érzés. Ma mindenképpen rá fogok kérdezni a dokinál, hogy mi okozhatja.

A Harry Pottert már én is elkezdtem, de fura mód most nem tudott annyira lekötni, mint korábban. Inkább kimostam Lili holmijainak egy részét, aztán estig vasaltam, vasalás után meg még nekiálltam porszívózni is. A végére azt hittem leszakad a hátam, de még mindig van vasalni való (és sajnos varrni való is, mert a Tescos rugik egy része rosszul lett megvarrva :( :( )

Csuklás: hát Lili is nagyon sokat csuklik. Pl. most is :)
Az utolsó 4D-s UH-n egymás után nyolcszor nyelt a magzatvízből, ha állandóan ezt csinálja, akkor nem csodálom :? :?

Ma ismét UH, már nagyon várom. Mary, Szőlő, Ercsi, jól emlékszem, hogy ti is ma mentek??

Kép
emi29

Emi: hát ezek a férfiak... :roll: Azért vigyázz ne hajtsd túl magad a házimunkával.Nekem szerencsém van ilyen szempontból,mert párom ha meglát hogy valami olyat csinálok,mint pl.porszívó szabájosan rámkiabál,hogy tegyem le,majd ő megcsinálja. :) Én köszönöm vagyogatok,ma megyek úgy döntöttem a 32hetes kötelező vérvételre,mert ha így folytatom kicsúszok az időből...éppen várom hogy leteljen az 1órám a reggeli után,hogy mérhessem a cukromat,utána indulok.És ma végre veszek hastartó pántot!!! :) Remélem segít a kellemetlenségeimen.Amúgy pár napja nagyon érzékeny az egész hasamnak az alja.Balról,jobbról,középről,mindenhol!! :( Csütörtökön mikor voltam a dokinál neki is említettem,meg is nézett,de azt mondta minden oké.Ahhoz képest ha megérintem a hasam alját,már az fáj! :( :(

Akkor kérjük majd minden mai UH-tól a beszámolót!! :wink: És drukk hogy minden rendben legyen! :)

Kép

Kép
mezsó

UH-ról azt akartam írni... :oops: és porszívó helyett porszívózást... :oops: nah reggel van még hiába... :oops: :lol:

Kép

Kép
mezsó

Jó reggelt mindenkinek :D :D

Tudom,nem jelentkeztem ezer éve,de azért olvasgatlak benneteket.

A hétvégén bemeszeltem a hálószobát,kitakarítottam,és betettem a pelenkázót is.A kiságy még mindig dobozolva,emberke nem hajlandó még összeszerelni,mert még korainak tartja.

Hanem rájöttem arra,hogy nekem is kellenek olyan matrisák a falra,(azt hiszem Eminek van),mert így nagyon egyszinű az egész.

Csütörtökön vagy pénteken megyek Szegedre az új dokimhoz,és akkor beruházok egy fényképezőgépre,és akkor majd tudok fotózni.

Ja és tegnap,mivel nagyon szép idő volt,megnyitottam a rostélyosszezont.A szomszédoknak csak úgy csorgott a nyáluk :D :D

Gyomorsav-hát,nekem is jelentkezett egyszer kétszer,mindig este.Elég kellemetlen :(

Pumpo-nagyon édi az ágynemű :D

Kép
szibi

Jó reggelt mindenkinek!

Gyomorsav az nekem szerencsére nincs. Vagy ez még később jön?

Mezsó! Nekem is nagyon érzékeny volt az alhasam. Most a fekvéstől viszont szinte teljesen elmúlt. A doki erre azt mondta, ha ettől elmúlt, akkor valószínűleg valami vértolulás, vérpangás lehetett ott. Esetleg próbáld ki :wink: (Bár tudom, van elég bajod e nélkül is).

A csuklást sajnos nem tudom azonosítani, pedig olyan élményszerűen írjátok le! Csak mozog, rugdos, hullámzik, de jó ez így is.
Vendég

[quote="emi29"]
írta:
emi29Én bal oldalon érzek hasonlót. De nekem a legváratlanabb pillanatban jön a nyílalás, amikor nem csinálok semmit. Együttérzek veled, mert tényleg nagyon rossz érzés. Ma mindenképpen rá fogok kérdezni a dokinál, hogy mi okozhatja.

Kiváncsi vagyok nagyon, hogy mit fog mondani! Majd mindenképp írd meg légyszi! Remélem Pumpókának igaza van és tényleg csak a szalagok nyúlnak, vagy elnyom valamit a babó! Korábban is előfordult már nekem is, de akkor nem folyamatasosan! Most már ez a 3. nap, hogy minden mozdulat fáj... :-( Nekem csak a jövő héten lenne jelenésem a dokimnál, de ha 1-2 napon belül nem múlik el, szerintem elmegyek hozzá...

Kép

Kép

zorroné

Jo reggelt lanyok!

Mar csak 50 napom van! :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Bocsi a hanyagolásért, de párom mostanában a nyakamon volt... nagyon nincs melójuk... és így képtelenség fórumozni.
:oops:

Kevinszpésziéknek :cry: sok kitartást, és remélem mostmár minden rendben lesz... én is megkönnyeztem a hírt... :cry: :cry:

A képeket visszanéztem, és lassan irigyellek titeket, hogy ennyit vásárolgattok a babóknak. Én arra is nagy nehezen vettem rá páromat, hogy a várandós mama csomagot kiváltsuk, hogy végre több dolog legyen a lakásban, ami manónkké lesz. :shock: :lol:

Nem tudom ki hogy van vele, de engem mostanában nagyon elkapott a takarítási láz. Ezért néha bevallom töredelmesen olvasgatni sem tudtalak titeket. :oops:

Hétvégén végre kicserélték a bejárati ajtónkat, lassan belefogunk a lakás felforgatásába is. 2 hónap könyörgés után végre párom belátja, hogy az idő csak úgy rohan, mi meg nem haladunk sehova... :shock: :lol:

Apukán tegnap meglátogatott minket, és nagyon édes ajándékokat kaptunk manóval. A nagy szatyor almán kívűl :lol: , még kaptunk gyapjú manótakarót kispárnával, meg derékaljjal, meg párommal mi is kaptunk egy nagy takarót. Manóéba beleszerettem, mert nagyon édes nyuszi van rajta. :roll: Le is fotózom majd, és felrakom.

Na egyelőre ennyit rólunk, szerintem már így is sok voltam...

Ja, majdnem elfelejtettem: Üdv Lolka!

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Szép jó reggelt mindenkinek!

Jaj nagyon sajnálom Kevinszpésziék babáját kitartást kivánok nekik!!!!
Látom már mindenkinek jönnek elő a bajai, de minannyiunknak kitartás már nem kell sokat kibírni!

Vásároltunk mi is hétvégén próbálok képeket mutatni nektek!

Kép
geni

Sziasztok Lányok,

Magika,

csak 50 nap, hihetetlen!!!! Bennem csak nemrégiben tudatosult igazából, hogy nemsokára szülés és itt lesz végre a kezemben a kis drágánk! Nagyon várom, és izgatott is vagyok egyben!

A szúró fájdalom:
engem is megtalált tegnap éjjel. Minden egyes fordulásnál olyan érzésem volt, mintha elk akarna szakadni a baloldalon a méhszalagom, ijesztő volt. NApok óta 1-2 vad rugdosásokat éle át, amikor nyugalomban ülök vagy fekszem. Remélem nem azért mert kényelmetlen neki, ahogy ülök?!
Minden éjjel a baloldalamon fekve próbálok elaludni, de mindig a hátamon fekve ébredek....(éjszaka kb. 3-4x, mert nem tudok rendesen egyhuzamban aludni)
De nem fulladok, nem szédülök, remélem akkor nem nyomodik a hasi véna...

KépKép
kisfruzsi

Jó reggelt!

Emi, igen, mi is ma megyünk dokihoz, 3-ra. Szerintem ettől vagyok ma feszültebb, de minden idegesít már megint.... :oops: :oops:

Én a házimunkával úgy vagyok megmondom őszintén, hogy tűzoltás jelleggel csinálok mindig valamit. Ha nekiállok és egyszerre kitakarítom az amúgy csöppnyi lakásunkat akkor meghal a derekam 2 napra, de teljesen. :?

Jaj Emi, képzeld! Állítólag rendben van az OEP-es bejelentésem. El sem hiszem, fél év alatt sikerült is elintézni... *örömtánc*

Egyébként az a Kinckin' feet-es talpacskás felső nagyon édes, én is szemeztem velük, de a stílusa nekem egyiknek sem tetszett :oops: C&A-s kismamaruhák nekem nagyon nem jönnek be.

Kép Kép
szõlõ

Kép Én beleszerettem maximálisan...

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Sziasztok!

A mai UHzóknak minden jót, és csendben irigykedek :D
Én már megjártam a labort, toxo, ellenanyag, stb, úgyhogy egy darabig megint levan a gond.

Magika, 50 nap, tökjó :lol: Most megint nagyon repülnek a napok, amit én spec nagyon sajnálok, olyan hamar elrepül ez a pocisságom is. :(

Szép napot mindenkinek!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: