Deni,
4. recéhez gratula!!!
Még nem mondtam a rokonoknak a szemészeti dolgot, majd megtudják a hírlevelünkből
Neet,
Én is végig olvastam a BK összefoglalást és halába röhögtem magam

főleg a Noémi és nemlétezőbájain
Bölcsitek tényleg nagyon szuper lehet a leírás alapján
Gabi,
Ez a szépséges pocak már tényleg lent van

Hajrá!!!
Ruz,
Éljen a lezárt vizsgaidőszak, ügyes csaj vagy nagyon!
Tinu,
Palacsintaevős kép rulez, nagyon édes Tüncid

Mi mondjuk még nem próbáltuk a palacsintát, de már ott tartunk, h Adél csak olyan kaját eszik meg, amit mi is
Szrek,
Bölcsiben nem tudok segíteni, de tényleg olyat válasszál, ami Neked szimpatikus, amikor kételyek vannak, az már nem igazán okés
Sapkamániához kitartást!!! Ja és aftára tényleg a borax jó, nekem is nem rég írták a többiek, meg Rylie ajánlott még vmit, meg talán Deni. Azok azt hiszem kifejezetten felnőtteknek való
Fibi,
Olyan jó olvasni a soraidat, h milyen jól ériztek magatokat az új helyen

Ábelnek gratula a felálláshoz

És Bálintod szövege nagyon édes
Szellőke,
Hú, akkor tényleg fogzás a javából. Sok ++++ Nektek!! És tényleg Eszterednek az utolsó kettő foga jön?

Nem semmi.
Melody,
Üdv itt

és gyere majd még mesélni magatokról
Ríd,
Szentendrézés jól hangzik
Lindi,
Én is ilyen típus vagyok. Borítottam ki kaját főzés vagy sütés közben, mert nem tetszett, amit látok
Noncsi,
Porszívós Ádid
Nuk,
Kutyakommentálás
Mi tegnap felmentünk a Normafához, mert olyan szépen sütőtt a nap. Aztán amikor már ott voltunk még sem volt olyan jó idő

Hiába sütőtt a nap, mégis hideg volt. Mondjuk csak mi (apa és én) fáztunk és ez persze nem is lényeges
És tegnap, amin megragadt a szemem, Régió játék nyílt a Bredon mellett Budaörsön.