A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

M Szentendrén voltunk, gyönyörű volt az idő, nagyot sétáltunk. Én Bt toltam babakocsiban, aki egy nagyot aludt, de előtte sikítva örült minden kutyának, akiket "babának" hív. (Meg a Nagyim macskáját is, mindegy milyen, ha arca van, akkor baba :) ) Viszont, ha kutyaugatást hall, akkor azt mondja,h "va-va",meg néha a kutyáknak is (pedig én direkt nem hívom a kutyát vauvaunak, mert az olyan gyagya, úgy csinál, de nem az a neve). ÉS
s először sétált füvön, úgy indíttt, hogy hanyattdőlt, és vigyorogva feküdt a földön. :)
P meg elcsatangolt Anyukámmal a Duna árterében, közvetlen a parton, és rettenetesen élvezte, ezt mondta (egy mese alapján, de akkor is tök jól kifejezte az érzéseit):
"Olyan, mintha egy másik világba csöppentünk volna" :lol: :lol:
rídonli#

Melody, nem véletlena nevem, én is így kezdtem :wink: :lol:
rídonli#

Ma tényleg nagyon szép idő volt, mi is gondolkoztunk hogy el kéne menni kicsit csatangolni valamerre 8)
melody11

Mindig kimarad egy hsz. ,mikor elküldöm, akkor látom csak hogy valaki még írt.....
melody11

Kis fejecskék, Pannim szerint : "sájga szemes"
rídonli#

Ez édes!
Az én kisfiam ( 14 hónapos) ugyan még nem beszél semmit, de ha kutyát/vagy macskát lát, mindig rákezd,hogy Húú-húú
melody11

Megyek aludni (előtte még pár ruha elpakol, kicsit -nagyot betakar, ,stb üzemmód), aztán holnap jövök tovább ismerkedni :oops: :wink:
Jóéjt!
melody11

Fibi! ez a dalköltés édesen hangzik :lol: ! az alma a fájától... 8)
Gratula a felálláshoz :D ! s örülök a helyi jófajta tapasztalatoknak :lol:

Ancsi! a hangyaírtósóknak anno telefonáltam amikor ajánlottad, s sajna aaaaaaaannyira telítettek, hogy lakossággal nem foglalkoznak. DE a pasi nagyon segítőkész volt :lol: .

Nuk! a goldie meg fog sülni odabent. mondjuk nem tudom nálatok hány fok van, de annak a kutyának a szőre mint 3 bunda. a vizsla más tészta.

Tinu! Angit elsőre nem érdekelte a palacsinta. néztem is, hogy milyen gyerek lesz ebbő :mrgreen: :wink: ? azóta már rájött :lol: (bár töltelék nélkül szereti)

Ríd! Nálunk is vélkám lennél szalma- vagy széna-napokon is :wink: . és édes a mainapi sétálósstory :lol:

szia Melody :D
hú-hú: akkor az szellemkutya/macska :mrgreen: ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Akkor csak 1 hónappal nagyobb a én kisebbemnél, ő ma volt 13 hós. :)

Bakker, az új szomszédainknál lakásavató party van (remélem lakásavató, és nem ez lesz minden 7végén), elvont zenét hallgatnak, és rossz angolsággal dumálnak hangosan, és idétlenül röhögnek... (Én meg milyen zsémbes egy öregasszony vagyok!) Nagy kár, hgy nem Indi és Dominó vette ki a szomszéd lakást, hanem egy egyetemista pár. Lehet, hoyg átköltözöm a gyerekszobába ma éjjelre. Szólni nem akarok, ennyire azért nem vagyok vénasszony... :) Kifüleltem a folyosóra, sajna arra nem hallatszik ki nagyon (pont az ágyam van a közös falnál), ha kihallatszana, akkor tuti jönne vki a házból balhézni, ezek itt ilyenek.
(Nálunk egyszer volt egy szolid lánybúcsú, igyekeztünk az utcafront felé lenni, csak egy rövid ideig voltunk az udvar felé lévő konyhában, az is este 10 körül volt és nem éjfélkor, és rövid időn belül jött a házmester, hogy vki szólt,h nagyon zajosak vagyunk... Zene nem is volt, csak 6-8 csaj vihogott.)

Macsék lassan hazajönnek, nem? Kíváncsi vagyok, mit fog mesélni! Remélem nagyonagyonszuperjó hetük volt!!!! :)

Előkészítettem a holnapi ebédet, megpróbálok aludni térni. Jószakállt!
rídonli#

Barb, köszi! Leszek én még szalma máskor is! :)
Jóéjt!
rídonli#

Lányok, egy fontos kérdésem lenne, aztán tényleg húzo aludni (halkabbak lettek, gondolom, valaki szólt):
DIAVETÍTŐT HOL LEHET KAPNI????
Ha vki tud lelőhelyet, lécilci írja meg nekem!
Jóéjt!
rídonli#

Sziasztok csajok!

Most fejeztem be Manci szülinapi tortáját :roll: :evil: :twisted:
Hát cukrász biztosan nem lennék ...

Ti is vagytok úgy néha valamivel, hogy 4 óra gürizés után, a munka felénél kihajintanátok az ablakon az egész addigi munkát. Vagy csak én vágom mindig túl nagy fába a fejszémet :roll: :evil: :evil: :evil:
Bakker 8 órakor kezdtem neki. Deeeee, az eredmény nagyon jó lett, holnap lefotózom nektek.

KépKép
KépKép
lindicita

És egyébként 3 évvel ezelőtt ilyenkor már apró jeleit véltem felfedezni annak, hogy Grétikémnek szűkös a heyl odabenn ...

Nyugi :), ezzel a születéssztorival nem foglak benneteket fárasztani :)

KépKép
KépKép
lindicita

Pálinkásat! :)
Most ébredtem rá, h holnap meló, egy másfél hetes szünet után, fú, nem lesz könnyű elindulni. ;)

Szia Melody,
üdv itt. 3. babát terveztek, vagy ez még korai?

Ríd,
játékboltban? ;) :lol: De a PeCsa piacon asszem 4000ért adják, mínusz amit lealkudsz.
És Macsék biztos szuperül vannak, az ő világhoz-való-hozzáállásával nem is lehet ez másképp. :)
Ja, és sose tudom, h Klotild vagy Matild, tán a második?

TISZTA TAVASZ van!!!! :D :D

Barbi,
palincsát Eszter is töltelék nélkül eszi, ami kiváltképp a takarítás szempontjából szuper! :lol:
neet
neet

Ríd: Tüncinek kizárólag az a palacsinta tetszett, amit én ettem. :mrgreen: A sajátját zászlóként lobogtatta (abban nem volt töltelék). :D Amúgy egyáltalán nem eszik az utóbbi napokban (anyatejen él), viszont lelkesen imádja a kanalakat, amivel engem akar megetetni. Elég balesetveszélyes az étkezés mellette. :roll:

Kép
Kép
tinu

Szép Reggelt!

Naponta itt vagyok, olvasok, de másra nem jut időm :( Most akadt egy kicsi...
Lindi: kicsilánykádnak nagyon boldog szülinapot...
Rid: tesz-vesz esetleg vatera? Persze ha jó a használt is és még lehet filmeket is kapni hozzá...
Megyünk ma a dédihez... karácsony óta nem láttuk.
Már mennem is kell, de kaptok képecskét :) Kép Kisbeteg

Noé

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
noncsibabó

Grétit Isten éltesse nagyon sokáig :D

Rid, Barbi,
köszi a gratulát :) azért jobban örülnék, ha inkább a stabil ülésre koncentrálna. vagy a "rendes" mászásra. :? de tudom, hogy Deniéknél is hasonlo a szitu, és már ki lett vesézve itt a téma. ugyhogy nem parázok.

Rid,
diavetitöt én is kérdeztem itt nemrég, és a Régiot meg csomo játékboltot ajánlottak a csajok.

Barbi,
és Te szortad a hangyákat vmi bio cuccal??

Szrek, Zsan,
tök érdekes ez a sapka dolog. biztos h vmi miatt védik igy magukat a külvilággal szemben. mintha el akarnának bujni az ö kis világukba.

megyek, mert lejárt a mosogatógép 8)

KépKép
fibi

Sajnos nem volt nálam a telefon (videózni 8) ), de délelőtt a Réka alvás előtt és alvás után is 10-10 percet kommentálta folyamatosan a kutyák játékát! Én dobáltam nekik a labdát, ő meg bíztatta őket! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És jelentem, nálunk is kitört a tavasz! A szomszéd cseresznyefája rügyezik, az össze tulipánom, jácint, krókusz kibújt! Sztem pár nap és a krókusz kivirágzik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A jó időre való tekintettel Réka kocsiját átszereljük "felnőtt" verzióra! Mármint az elejére feltesszük a kapaszkodós részt, hogy többet ülhessen! Olyan sportkocsis lesz!
"Sajna" kell majd vennünk valami egyszerűbb esernyőkocsit is, mert az új üléstől (igen, megvettük hétfőn, de nem a leghiperebbet, mert azt NEM lehetett beszerelni a kocsiba) nem tudjuk már ezt a batár Bergont beszuszakolni a kocsiba... Na, nem mintha eddig sokat vittem volna magammal, de azért nem árt néha!
Jobb lenne nekünk venni egy új, nagyobb kocsit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Gabi :) De szép pocak! :D :D drukkok mennek!!

Ruz :) Vizsg.időszak vége, hurrá! Bendinek bulást! Hű de jól hangzik ez a Zalakaros!!

Tinu :) Palacsintázó Tündi nagyon édes!! :D palacsintát ide is! :lol:

Neet :) Szupi, hogy apa otthon!! hogy van?

Szrek :) Böli témában nem vagyok járatos, csak ovikról olvasgattam, és hogy ott milyen foglalkozások vannak. De nagyon drukkolok, hogy találj megfelelőt!! Aftádnak +++++

Szellőke :) Akkor továbbra i s+++ a gyerkőknek a fogakhoz! Nálunk is dúl a fogzás, ma jött ki Bencus 4. fogának recéje 8)

Fibi :) Vendégjárás rulez! :D Nagy gratula Ábelnek a felálláshoz!! :D és nálunk nagyon is hasonló a szitu :lol: de nyugi, ettől a mászás még nem marad ki, Bencus is egyre többet mászik, bár a fő közlekedési mód még a kúszás és ülni is nagyon tud már. :)

Melody :) Üdv itt! :D majd mesélj bővebben magatokról!

Ríd :) Szentendre de jó lehetett!! :D És boldog 13hóst B-nek!! Diavetítőbe én is játékboltokban futottam bele.

Noncsi :) Ádi és a porszívó :D :lol: Meggyógyultatok már?

Nuk :) Rékának gratula! :D sportkocsi rulez!

Mi meg betaknyosodtunk mára :( kéne vmi fejkisebbítő szer...
denizsa

Deni,
bulást! és köszi :)
tényleg, Ti ovi témában nézelödtök már? vagy elég áprilisban a nyilt napokra elmenni nézelödni?

ma azt mondta B, hogy "olyan házba akarok költözni, ahova soha többé nem jönnek vendégek" :lol: Pedig tökjo fejek, megbeszéltük az anyukával, h nyitunk majd itt a lakoparkban vmi vállalkozást, hogy ne kelljen majd 8 orába visszamenni melozni...
fibi

ja, és tegnap meg azt kérdezte, hogy "Ha Ábel nagyfiu lesz, akkor Bálint lesz majd a neve?" :D imádom a logikáját :)
fibi

Lindi,
akkor majd én mesélek helyetted!
3 évvel ezelőtt ilyenkor már NAGGGGYON untam,h mindenki megszül körülöttem, és már Lindi is pedzegette,h ebből nem lesz együtt szülés...
de azért még reménykedtem... :lol: :lol:

további szépet és jót! 8)
zsancikant

Boldog születésnapot Grétinek! :D

Ríd: még lemaradt reggel, hogy igen, jövő nyáron remélem már ketteske is itt fog engem amortizálni. :wink:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok :)
Nagyon elrohant a mai nap , nagyfiamnak reggel jutott csak eszébe ,hogy holnap témazárót írnak és még egy hosszú szöveget is meg kell tanulni kívűlről :roll: Így aztán borult a program.... Pedig annyiszor megfogadtam és elhatároztam hogy nem fogok vele tanulni, meg kéne már egyedül is oldania... aztán mindig odaülök és megy a különóra :? Most negyedikes (10 éves) , kezd a kiskamaszkor minden előnye és hátránya előjönni nála. Néha nem könnyű, pedig alapjábavéve nagyon rendes, jó gyerek,hatalmas lelke van. :oops:
A picike meg egy született hétördög, de megzabáljuk természetesen :D Harmadik gyerkőcöt nem tervezünk, ha egész véletlenül jönne (khmm) akkor nem zárkóznék el, de azt hiszem maradunk kétgyerekesek :roll:
A napokban azon gondolkoztam,vajon mikor fog a pici elkezdeni érthetőbben gagyogni, netán beszélni?! Mert egyelőre semmi jele hogy mondani szeretne valamit. (A szellemkutyán kívül :shock: :D )
melody11

NAGYON BOLDOG SZÜLIT GRÉTINEK!!!!!!! :D :D :D
Kép

Tinu,
reméljük, már az új lakásban amortizál ;) :D :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

"Ismeretlenül" is Boldog szülinapot napot nektek, Lindi! :!:
melody11

Na, azt hiszem eddig tartott a gép előtti időm, hívnak fentről. Megyek, majd még este megpróbálok jönni :( :roll:
melody11

Deni,
4. recéhez gratula!!! :D
Még nem mondtam a rokonoknak a szemészeti dolgot, majd megtudják a hírlevelünkből :wink:

Neet,
Én is végig olvastam a BK összefoglalást és halába röhögtem magam :lol: főleg a Noémi és nemlétezőbájain :mrgreen:
Bölcsitek tényleg nagyon szuper lehet a leírás alapján :)

Gabi,
Ez a szépséges pocak már tényleg lent van :D Hajrá!!! :wink:

Ruz,
Éljen a lezárt vizsgaidőszak, ügyes csaj vagy nagyon! :D

Tinu,
Palacsintaevős kép rulez, nagyon édes Tüncid :lol: Mi mondjuk még nem próbáltuk a palacsintát, de már ott tartunk, h Adél csak olyan kaját eszik meg, amit mi is :roll:

Szrek,
Bölcsiben nem tudok segíteni, de tényleg olyat válasszál, ami Neked szimpatikus, amikor kételyek vannak, az már nem igazán okés :?
Sapkamániához kitartást!!! Ja és aftára tényleg a borax jó, nekem is nem rég írták a többiek, meg Rylie ajánlott még vmit, meg talán Deni. Azok azt hiszem kifejezetten felnőtteknek való :?

Fibi,
Olyan jó olvasni a soraidat, h milyen jól ériztek magatokat az új helyen :D Ábelnek gratula a felálláshoz :D És Bálintod szövege nagyon édes :D

Szellőke,
Hú, akkor tényleg fogzás a javából. Sok ++++ Nektek!! És tényleg Eszterednek az utolsó kettő foga jön? :shock: Nem semmi.

Melody,
Üdv itt :) és gyere majd még mesélni magatokról :wink:

Ríd,
Szentendrézés jól hangzik :D

Lindi,
Én is ilyen típus vagyok. Borítottam ki kaját főzés vagy sütés közben, mert nem tetszett, amit látok :lol:

Noncsi,
Porszívós Ádid :lol:

Nuk,
Kutyakommentálás :D

Mi tegnap felmentünk a Normafához, mert olyan szépen sütőtt a nap. Aztán amikor már ott voltunk még sem volt olyan jó idő :roll: Hiába sütőtt a nap, mégis hideg volt. Mondjuk csak mi (apa és én) fáztunk és ez persze nem is lényeges :mrgreen:
És tegnap, amin megragadt a szemem, Régió játék nyílt a Bredon mellett Budaörsön.

Kép Kép
curse

Köszi a köszöntéseket Grétim nevében, de én nem a gyors és egyszerű szülésről vagyok híres :), így 3 évvel ezelőtt még javában kínlódtam ... és még folytattam is egy darabig, csak holnap hajnal 4-kor bújt ki :twisted:

Pár kép a 3 évvel ezelőtti délutánunkról á la BZs:
Kép
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Nuk,
szted mennyibe kerül egy marcipános forma torta a horváth cukiban? rendeltél már tőlük?
zsancikant

Lindi,
ezek GYÖNYÖRŰ képek :oops: :D

Kép

Kép

szrekuc

Még ilyen művészi fotót is találtam az esténkről :)
Természetesen ez is made by BZS :) (nem mi vágtuk ki)
Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Zsanci! Te minden szülésemnek részese voltál eddig :D
És mindkét gyerekemet az apjuk után te láttad először :)
Lassan befogadunk családtagnak :)
lindicita

Lindi,
büszke is vagyok rá!!!!! :lol: :lol: :lol:
zsancikant

Lindi,
jaj, ne tedd ezt velem, most a képeid láttán megint szülni akarok :D ennél szebb pillanatok talán nincsenek is az életben...
fibi

Zsanci,
és az a Bori nem védőnő volt? vagy őt is keverem? :)

Ruzy!
férjem is azt mondta az utolsó vizsgámnál, hogy "végre, szabad leszek". :) szóval magát ünnepelte, nem engem :)

Fibi!
kérdezz utána, ahol majd veszel szert, de ezek a szerek elvileg nem ártalmasak az emberekre, legalábbis olyat kell venni. sajnos a bio izé neve nem jut eszembe, de semmi köze a bio-hoz, ha erre gondolsz, csak van a nevében ez a három betű.

Barbi!
igaz, én céghez hívtam ki, de nem tudhatták, hogy az egy családiház valójában :)).

Lindi!
épp akartam mondani, hogy képet a tortáról, majd utána rendelünk tőled! :)
Grétit Isten éltesse sokáig!
fotógép nálunk is lesz, hátha BZS nálunk is nyomat páros/hármas képeket.

Melody,
szerintem nagyon változó, hogy ki mikor kezd el beszélni, aztán 3-4 éves korukra behozzák egymást a kőcök. én szerencsés vagyok, mert Lencsém első szava 8 hósan hagyta el a száját, s utána igen hamar el tudta " mondani", hogy mi a baja (ha baja volt).

MÁK
nálunk apának csak este 5-re lenne ideje oda menni, és 6-ig van ügyfélfog., úgyhogy lehet, hogy lenyomatom az ügyet faxon és meglátom. végülis max. visszautalom nekik az összeget, ha véletlen tovább küldik a marhák. (azért marhák, mert most az adóigazolásomat is rosszul állították ki)

ancsipancsi

Lindi, lúdbőrös lettem a képeid (főleg a legutolsó) láttán, ezek olyan feledhetetlen pillanatok (órák?!?), szerintem biztosan benne lesznek abban a bizonyos filmben ami lepereg előttünk tudjátok mikor... :oops: :cry: Nálunk ilyen fotókat nem készített a dokink (szintén zenész!), mert ő éppen műtött :arrow: engem. :wink: Császárral jöttek a babók. Utána ugyan csinált rólunk a párommal és a babóval egy -két képet, de azok ugye már after party fotók :lol:
melody11

Lindi:
Jajjjj, de szép képek!!!!

Nekem is kedvem támadt szülni, de aztán hamar el is ment :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsan:
Mi régen rendeltünk már (hegedű, Yoda, vadászgép) sztem mérettől függően 6-10e lehet, bár nem tudom, mennyire szálltak el az árak! De azért baromi jó, mert a nagyja "sportszelet" anyagból van és bazivastag a marcipán! Sztem Rékának is onnan fogjuk! Vagy itt Börsön van a Friedmann, ők is csinálnak szépeket! És sztem nem olyan drágák, mint a Horváth.... Milyen formát szeretnétek???
Ja és Loráéknak volt már Pókember, Shrek, meg volt olyan torta, hogy "sima" torta az alap és Hófehérke és a hét törpe egy jelenete volt megcsinálva erdő, patak, kishíd, Hf.+törpék, állatok... Bencének meg legutóbb volt uilyen focimeccses!

nukada

SZiasztok!

Jelentem: gyermekeim atyja hazérkezett, vége a szalma-létemnek! :) :) :) Nagy a hepinessz.

Lindi, ezek a képek nagyon szépek, kismamaújságot lehetne illusztrálni velük! :)

Deni, remélem már jobban vagytok! További bulást! (Börzét végül én is kihagytam.)

Tinu, hajrá 2eske, nem csoda, ha belendültetek, a prototipus nagyon klasszul sikerült! :)

Curse, nektek van hírleveletek? :)

Ruz, milyen a szabadság? :)

Fibi, Bálintod szövege nem változott-szerencsére!! :)
És Lindi képeire ugyanígy reagáltam... :wink:

Macsék mikor érkeznek?

Votiv, Indi, el vagytok tűnve!

Diavetítős tippeket köszi, kezdem a Régióban.

Jóéjt mindenkinek!
rídonli#

Olyan tortát s láttam, aminek atetején egy vékony ostyalap volt, amin egy kép volt (pókember, törpilla, meg ilyenek) tökre úgy nézett ki, mint egy fénykép. Bár ez nem olyan látványos, mert rendes torta formája van.
Lindi, képet kérúnk Grétiről és az ő tortájáról!!
rídonli#

Lányok, egy kérdés: mit gondoltok, nagy baj ha a 15 hós oltás elcsúszik mondjuk egy hónapot? Nálunk most az a helyzet állt elő, hogy jan. közepén kapta kismanó az első adag pneumo.ellenit, márc. közepére hívott vissza a doki a második adagra , de mivel kell 1 hó szünet a 15 hós és e között, így az csúszni fog későbbre. (ápr. közepére) Nov.legvégén született, szóval 16,5 hós lesz akkor. Tök bonyolultan írtam le, mindegy :oops: . Persze kézenfekvő az orvost megkérdezni, de az a helyzet hogy nagyon fura fazon, nem mond sokat, és neki meg nem tűnt fel így ez a dolog..... Szerintetek? :roll:
melody11

Ancsi, nem vagyok nagyon képben, de látom hogy mindjárt jön a picuri!!!! :) Tudjátok (akartátok tudni) hogy milyen nemű , név, stb?
melody11

Melody, sztem semmi baja nem lesz, ha késik ennyit az oltás. Egy kis vírus miatt is szokták csúsztatni az oltásokat. (Bár, nekem mind2 nagyjából időben megkaptt eddig minden oltást, max hetekben mérhető eltérés volt, tahát nincs tapasztalatom.)
rídonli#

Na, télleg L, szabad lett a fürdőszba. Jóéjt!!
rídonli#

köszi ríd, jóéccakát! :P
melody11

Melody! Grétim a 15 hós oltást 2,5 évesen kapta :roll: Persze ÁNTSZ már kérdezősködött a védőnőnél, de Mancim is beteg volt, aztán meg hosszú antibiotikum kúrán volt.

Én szokás szerint fordítok, most épp a "csömöszölt beton" kifejezésnél akadtam meg. Valaki tudja esetleg angolul???? :lol:
Amilyen gyorsan haladok ezzel a sz@rsággal, még esélyes, hogy pont a 3 évvel ezelőtti születés időpontjában (3 óra 50) rakjam be a megszületés képét :)

Addig is berakom a tojta képét. Végül nem túrókrémeset csináltam, hanem kókusztekercseset, mert Peti kókuszgolyót kívánt, így két legyet akartam egy csapásra ütni, de jól ki is toltam magammal. Mindegy, a lényeg, hogy fincsi lett.

Persze Gréti ahogy meglátta, rögtön megörült, hogy ez olyan ajándék, amit a Tjéfi szokott adni, aztán meg majd el bőgte magát és mint kiderült, attól félt, hogy fel fog robbani :lol: Tök nehezen és sokára tudtuk megnyugtatni, hogy ezt nem felbontani kell, hanem felvágni és nem robbani fog, hanem süti van benne. Úgyhogy a képek ezért nem túl vidámak :?

KépKép
KépKép
lindicita

Na, végül csak a tortáról rakok képet, mert nem elég, hogy Gréti olyan kis szottyos a képeken ,még anyósomék is rajta vannak majdnem mindegyiken ...

Ezt még tegnap gyorsan lefotóztam, mikor elkészítettem, ha véletlenül az éjjel valami baja lett volna a hűtőben, akkor is legyen róla egy kép :)
Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
nem fogod elhinni, sztaki szerint to tamp az csömöszölni úgyhogy akkor akár lehet tamped concrete :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
szinonímaként megadja a ledöngöl szót és így a batterét esetleg mint olasz megfelelőt
jól elvagyok, nem akar valaki helyettem sékszpírt írni-olvasni????? :roll:

Kép

Kép

szrekuc

milyen ügyes vagy!!!!!!! :o :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek! Közben megnéztem a szótárban és benne volt :shock:
Cemento pestato vagy vibrato.