Jó reggelt!
Én is korán keltem: 4-kor

. 6-ig dvd-ztem, aztán még sikerült egy fél órára visszaaludnom, de kár volt mert iszonyú fejfájással ébrendetem. Hát, nem vmi jól indul ez a nap
Mumin - nekem személyes tapasztaltom nincs a faktum bútorokkal, de nem szokott vele garanciális probléma lenni, azt mondták az ex-kolléganőim. Szóval jó minőségűek.
A belinkelt babakocsi nekem is nagyon tetszik, de sajna tapasztalat híján nemtom megítélni mennyire jó. Azt mondták a Brendonban hogy mikor lesz náluk készleten?
Pironya - én melltartó téren még semmit se változtam. Talán kicsit duzzadtabbak az eredeti állapotnál, de én is szívesen továbblépnék már a 80/b-ről!
Bogi - "Néha álmodok róla, de ébren nem fűlik hozzá a fogam" - a számból vetted ki a szót!!!

De tényleg!!!!
Mimi - nagyon cukik a srácok a jelmezben!!! Ügyin megoldottátok, én azt sem tudnám hogy kezdjek neki
Bárány - rajtam is úrrá lett a döbbenet hogy milyen drágák a jobb fajta 3 kerekű kocsik. Nagyun durva, pedig nekünk is az tetszik a legjobban... nemtom végül milyen választunk, mert hát azért 160 ezer kicsit sok(kkkk) lenne érte!
Köldök téma: nekem mostanra került teljesen egy vonalba a hasam többi részével. Gyerekkoromban iszonyúan utáltam, mert szerintem nekem kicsit valahogy nagyobbra hagyhatták és sokáig kiállt. Amikor tudatosult bennem hogy a terhességgel megint ki fog jönni elég morci lettem, de hát ez van...
Melike - ez a táppénz-dolog sosem egyszerű. De még örülhetsz hogy csak annyit nem fizettek ki és hogy hamarosan megkapod!
Én okt 31 óta vagyok táppénzen és még egy fillért nem kaptam azóta sem!!! Már kiderült hogy az oep-nél akadt el a dolog, mert a 8 évvel ezelőtti tanulmányaim befejezéséről nem volt papírjuk... elfaxoltam nekik, azóta se történt semmi. Tegnap felhívtam őket és 25 perc telefonálgatás után közölték hogy az ex-munkáltatóm már átküldte nekik a tb kiskönyvem, ami nem jó, mert nincs benne hogy megszűnt a m.viszonyom. Hívjam fel munkáltatót, hogy küldjön egy faxot az oep-nek, hogy küldjék vissza a kiskönyvem, hogy beleírják hogy megszűt, majd küldjék vissza nekik és akkor majd talán lesz belőle valami... Rohadjon szét az egész rendszer!!

Szerintetek??????????
Elan - jó hogy elmentél az ügyeletre, legalább kicsit megnyugtattak!
Ami - nekem csak akkor szokott légszomjam lenni, ha nagyon teleeszem magam, de ezt már inkább nem kockáztatom meg egy ideje, mert egyszer jól megijesztettem magam!

A testtartásom viszont egyre pocsékabb, pedig nem ártana ha nem most kezdenék el görnyedten járni...