Vagyok egész nap, csak olvasó módban. Annyira fáj a fejem reggel óta, hogy majd megvakulok…
Borsika csak nem állom meg… Ez a diéta tuti jó ötlet? Én nem vagyok se dietetikus, se orvos, se… csak kismama, aki hisz abban, hogy a szervezeted tudja mi kell neked és a babádnak. Miért kell ebbe beleavatkozni, ha nincs orvosilag indoka??? Szalay tuti nem volt még terhes. Nyílván nagy szaki, tudja mit beszél, de én most se bírnám ki szénhidrát és fehérje nélkül, hát még terhesen… 10 kiló. Ugyanmáááá… Magas a cukrod vagy miért találta ezt ki neked?
Ez csak egy vélemény. A TE TESTED, a TE BABÁD és a TE BABAVÁRÁSOD Érezd jól magad és edd meg amit megkívánsz. Majd számolod a rizsszemeket ha már nem szoptatsz.
A nagy pironkodásomban elfelejtettem BOLDOG NÉVNAPOT kívánni Balázs bébinek!
Valentina Viktorod nagggyon édes és nagggyon komolyan néz ki azokkal a fogacskákkal!
Gyuzso a képen felbudzulva én se tiltom majd ennyire a macsekot. Kristóf nagyon szeretné „megnézni” meg Fruzsi is érdeklődik (bocsi Lányok, nálunk a macskát hívják így, viszont mentségünkre szóljon, hogy az első közös szerzeményünk volt Petivel és Ő adta neki a nevet hazafelé a kocsiban.) Én is mindig parazitakezelek mindenféle cseppel/tablettával. Tuti nem lehet semmi baja, ugye?? Bocsi, hülye a kérdés mert nyílván te se engednéd oda Micuhoz. Csak mond, léccciii, hogy OK!
Dóri nagyon édes a Kiscsaj! És hogy hasonlít rád!!! Nagypapádról meg Éder mester jutott eszembe. Olyan igazi PAPA. Tök jó. Az én nagypapám sajnos már nincs velünk. Kár .

Biztos imádnák egymást Kristóffal.
Köszi a képet, jó volt nézni.
Cukipofa hát… a héten már nem lesz pálázást. Jövő héten is kíváncsi vagy még ránk?
Van Pumuklitok is??? Nekünk gyakorlatilag minden jöhetne, mert a Jégkorszakon és pár magyar mese DVD-n kívül nincs más… Veszek üres lemezt és léci-léci!!!
Cukorfalat beletrafáltál. Elkerítettük tegnap délben a gyerekszobát. Kristóf először jött önállóan utánam a fürdőszobába és félrehúzta a függönyt, amikor zuhanyoztam. Hát majdnem újraélesztést kértem… Utána megnézte (volna) a domestost, meg a budikefét. Így berácsoztuk. Egyébként tök jó. Kapaszkodik benne és áll fel. Csak leülni nem tud… így ordít. Én meg rohanok és megmentem.