A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Húúúúúúú de szupik a képek!!!!!
Fürtöskék és Balász is,és Martin és MIca és Emma...
nemis tudom felsorolni
ja most megyek enci nem hagy,meg fő a kaja.. Kép
pusz majd jövök
Vendég

Kép
2 óra alvás után begyógyult szemmel és önkéntesen barátkozó Csipával :lol: :lol:

Veronikusz,
kis konyhatündérek!!! :wink: jó dolgod van, na!!!

Dóri,
köszünjük a dédisképet! Jó egészséget Neki!!!

Lassan mehetnénk az állatkertbe is vagy a Városligetbe csapatosan!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Dóri!
isten éltesssssse dédit!!!!!!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Balázs nagyon nagyfiú!!! hihetetlen nekem még, hogy áll!!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Ja de kis kómás Micu :lol:
De zabálnivalóóóóóó!!

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzsó,
Balázs mindenhol feláll, ahol kapaszkodni tud!!!!!SŐT mostanába le tolat az ágyunkról :shock:

emano/Andi
KépKép
emano

hát Lányok!
nagyon irigy vagyok, hogy ti a WC-n tudtok olvasni. Én még rókázni is csak dupla-közönséggel tudok. :oops: :lol: Mint két kisliba totyognak utánam, pedig beraktam nekik a Lecsót, hogy nyugi legyen. :? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lecsót én is beszoktam rakni, de inkább Némó köti le,most is azt nézte amig főztem....
Vendég

[b][color=red]Dóri!! [/b]Isten éltessen sokáig névnapod alkalmából!!és dédidet is!!![/color]

Gyuzso! igen igen zoo-ba menjünk.......... :D
Vendég

egyik barátnőm kislánya ma született a SOTE II.-n.
2800g és 56 cm. Laura :D :D :D
első babájuk,és úgy félt a szüléstől.mondtam,h nem kell..
és röpke 3 óra alatt meg is született....szép nap ez a mai!!! :D
Vendég

Gabi!
gratulálunk az újdonsült szülőknek!!!! :D

A SOTE I. ill. II. hol van??? :? :idea: :?:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gabi!
Gratulálok a barátnődnek!!!!!

Olyan furi,mert én nem féltem a szüléstől (mindenki furán is nézett rám :? )Ez normális dolog?????Úgy voltam vele, hogy azért van ott a szülésznő és az orvos (bár nagyrészt a szülésznő),hogy segítsen!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Emano! normális dolog,mert én sem féltem...pedig mindenki:nem félsz?nem félsz? nem.mitől. a legcsodálatosabb dolog fog történni velem, amit ha fájdalommal is jár-el fogok viselni.- én ezt válaszoltam. De a fájdalomtól se kell félni, a fogorvos sokkal rosszabb!!!!
Veronikusz! a SOTE I. Baross utca, a SOTE II. Üllői út (itt voltam sajnos)
Vendég

Andi!
én sem féltem, csak izgatott voltam a NAGY TALÁLKOZÁS MIATT. :D

Kata vonyít!!! :oops: hiányzik neki a cumi, de azért ügyes. Eddig még egyszer se kérte. :D

Mondtam már, hogy Szofi két napja rákéredzkedik a WC-re? :D Persze termés az nincs, de nagyon büszkén ücsörög. :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!!
Annyira édesek lehetnek a csajok :lol: :lol:

Én úgy voltam vele, hogy van értelme a fájdalomnak!!Egy hatalmas nagy ajándék....(amire iszonyat sokat vártunk,legalábbis az az 1 év az volt!!!!)

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!
Na, én féltem a szüléstől. Én meg a császártól nem féltem :)

Gyuzsó, állatkert jó ötlet, azt a nagyobbak is élveznék! Akár bérletet is vehetünk, mint Zsófiék, és akkor lesz mindig alibi találkozni! :D

T

mtunde

Ancsa!

szerencsétlen második gyermek úgy járt, hogy már nem fényképezzük minden nap. Rossz a gépünk :D Jövő héten viszont itt lesz anyum (ez utóbbi kissé sok konfliktussal fog járni... nehéz lesz), és lesz gép végig, na majd akkor blogolok.

mtunde

Sziasztok!

Csak egy percre.

VERONIKUSZ! Vagyis nem, csak suttogva:Veronikusz, puszi...

Mikolt meg már egy éves? pui neki is Manóka!

Csak nagy lépésekben olvastam, bocsánat.

Az osztályról: nekem semmilyen rossz tapasztalatom nem volt (egyetlenegyszer találtam az egyik csecsemős nővér modorát egy kissé idegesítőnek, de ez sem volt számottevő, most másodjára vele sem volt még ez sem, sőt). Most csak a gyerekorvos néni volt kicsit rosszkedvű, de a végén nála is meghozta a gyümölcsét a mosolygás, vagy nem t'om.
Idén persze még könnyebb volt minden, ha épp szülés volt este, megfürdettem én Esztert, és az ügyeletes nővér megköszönte, búcsúzás előtt mégegyszer lekezelte a köldökét, mert kicsit csúnya volt, apróságok, de jók. Láttam én is kismamát panaszkodni, aki nem boldogult és nem tudta, hogy kire hallgasson, de láttam azt is, hogy tavaly a mellettem levő kismama mennyi segítséget kap, mert nem akart szopoizni a kisfia.
Én nagyon szerettem ott lenni, most ráadásul, hogy kevesebben voltunk benn, teljesen családias volt. :)
Így hát drukkolok, hogy maradjon az osztály az idők végezetéig, még én is akarok menni egy kört... :)

mennem kell.

Kép

Kép

Kép
memme

Paklincs! nem jössz erre vasalni????annyi cucc van...
de uuuuuuuutálok vasalni,inkább sütök-főzök,takarítok,csak vasalni ne kéne... :shock: most is begyúrtam a tésztát, aranygaluskát csinálok majd....már ha Enci hagy, mondjuk most kel a tészta..addig nyugi van...kiszaggatni meg majd befogom őt is. :lol:
Vendég

Borsa?Gyuzso?Eni?Heni?Vica?Monácska?Borsika?Brigik?Ancsa???
Vendég

Valentina!(miért is vagy Valentina? :wink: ) nemsokára Viktor is 1 éves lesz!!mit fog kapni első szülinapjára a kislegény???
Vendég

aranygaluska
nyaminyami :wink: :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Lányok!
van valakinek valami bevált módszere ezekre a hányásokra??? B6 ill. Cocculine nem jött be. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, vagyok. Csak ma van az a bizonyos gyümölcsnap és most már kezdem igazán érezni... Ma átszaladtam az újuló lakásba, a melósoknak vittem egy kis sült tarját meg grillcsirkét, mustárral, rozscipóval és hát mikor elkezdték bontogatni bizony át kellett mennem a másik szobába..mondtam, hogy "nézem, milyen szép már a fal"... :lol:
Éhen halok! De majd korán lefekszem.
Szóval igen, 10 kilót szedtem fel eddig (bár a doki folyton 14-ről beszélt..nem akartam kötözködni, de az is lehet, hogy ő már a végkifejletet nézi..?), ezért a diéta.

Veronikusz!
Hatalmas gratula! És drukk, hogy kukis legyen! Hú, egy fürtös kiskrapek, odalesznek a csajok... :) Meg gondolom a két nővére is el fogja kényeztetni de rendesen! (Anyukáról már nem is beszélve... :D )
Kitartást a klotyó-túrákhoz! (mármint a rászoktatásra gondoltam, de Neked is a porcelánnézegetéshez! Peluscserét hogy bírod így forgó gyomorral?)

Ancsaboszi,
Mona Lisa? :D Ezt biztos nekem akartad írni? Mert akkor nagyon örülök neki!

Nagyon édik a fotók, jöhet még sok!

És jó, hogy megírjátok a véleményeteket az első napokról, olyan jó olvasni..

Linocs,
kitartás a finishez, jó, hogy ilyen jól bírod még a pörgést, de tényleg nem árt néha pihenni is.

Nálam már alig érezhető a csípőfájás, mostmár csak szimplán nem tudok aludni éjjelente. Múltkor éjjel f3-f5-ig sétálgattam, még jó, hogy van a Rába kutya, így rá fogtam... :) Olyan nagy nyugalom volt az utcákon!
Vendég

Borsika!
ki ez a szigorú doki? :shock: elárulom, hogy Katánál 18, Szofinál 20 kilót híztam. :oops: :oops: :oops: és csak Katánál maradt rajtam egy kevés. :D Mit is kell most pontosan betartanod? heti 2x gyüminap???
Irigylem a sétákat. De jó lenne egyszer nyugiban, egyedül csak úgy sétálgatni. :D
Köszi a pelusos kérdést!!! mond! te idelátsz??? vagy csak jó az orrod? :lol: most tojt be! :evil: fúúú! lehet meglesz ma még az a 3. róka is. :cry: :cry: :cry: nem tudom mi van ma velem, de ma teljes a dögrovás. :cry: közben meg korog a gyomrom. :shock: :lol: tiszta vicc! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Én is így voltam! :lol:
Hiába hánytam sokat, azért nagyon jókat tudtam enni!
Most, hogy mondod, a szagtól én is előre tartok....Jön a nyár, a meleg, nyaralóban a kis család, pelusok a sarokban, vagy kinn a fán lógnak.... :lol: élmény lesz!
Ja, a doki Szalay. Tudtam hogy szigorú, de lehet, hogy majd még hálás leszek neki ezért. Mondjuk, amikor ezt parancsba adta, nem igazán szerettem.. :lol:
Ügyi vagy, hogy nem maradt rajtad plussz kiló! Csak magától lement, vagy oda is figyeltél rendesen?
Vendég

Csajok,
fejvédőt szeretnék varrni a leendő rácsoságyba, a mintás anyagokat már megvettem, de belevaló (mosható) szivacslapot sehol se találok. Nem tudtok véletlen valami nagyon belevaló hobbi/kézimunka boltot?
Vendég

Sziasztok!

Ma szinte semmire se jutott időm. :cry:
Gabi: Azért vagyok Valentina, mert régen erre akartam cserélni a Krisztinát. De mire 18 lettem megszoktam,hogy minden 3.-dik embert Krisztinának hívnak.
Na meg utáltam amikor le Krisztáztak vagy Krisztikéztek :twisted:
Szóval ézért vagyok Valentina. :lol:
Hogy ne legyen kavarodás.

Lányok!
Visszatért az álommanónk, gyorsan le is kopogtam :lol: :lol: :lol:
és egy pár kép a Viktorról.
Ja hogy mit kap szülinapjára? Fakockát, nadrágot, pulcsit, na meg anyóstól turacipőt,pedig még nem is tud menni.
Kép
Kép
Kép Anya! a Kacsa már végzett a fürdéssel! :lol:

valentina

Kő kemény fogyókúra volt :x az ára. :D
ezt a szag dolgot nem értem! nekem csak a terhességek elején szokott gond lenni vele. Később már nem izgat. Már vágom a centiket. Nekem mind a két lánynál a 14. hét után múltak el a rosszullétek.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

tudja vki, hogy a Praxisban mennyi most egy 4D? bogarat ültettetek a fülembe. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Veronikusz!
Annyira, de annyira irigyellek...
Majd olyan április körűl lesz a vizsga, de ha egyzser társaság hiányod lesz egyik szombatok akkor megyünk akkor :D :D :D
De ha úgy adódik akkor jöhettek Ti is... :D :D :D

Gyuzso!
Micun ez a kendő...haláli :D
Csak úgy divatból??????????? Annyira szép ez a gyerek, hogy az hihetetlne...de tényleg...biztos sokan mondják Neked...ugye????????????
És mit szólt a cumihoz?????? Tudott vele mit kezdeni??????

Borsa!
Emma már olyan nagy...és olyan szép...furi mi, hogy már mindjárt egy évesek...nemrég voltunk szűlni :lol: :lol: :lol:

Ancsa!
Tényleg voltatok Operabálon???????? Kiszel tünde ott volt :lol:
Bennem annyira megmaradt amikor törtetett egy autógrammért a Lolobrigidához (így kell írni?????).
Mármint én nem voltam, csak láttam a tvben...

Csajok a németen elkezdődtek az új született feleségek részek....
Kinek is vannak meg letöltve????????
Szóval az egyik terhes a másik rákos a harmadik felakasztja magát... :roll:
Nem is tudom mi lesz még...
Most a house-t néztem végig csak sajna feliratozva....

Akartam még mondani,hogy ha valaki szeretne meséket dvd-n...nekünk van rengeteg és szívesen átmásolom, elküldöm...

Amikor én wcre megyek akkor Orsi jön és leűl elém :oops:
Dani meg amióta tud közlekedni azóta jön Orsi után és bemászik ő is....
Így azon az 1 négyzetméteren hárman vagyunk :lol:

Szép estét

Kép

Kép
cukipofa

Veronikusz!
olyan 10000

Kép

Kép
cukipofa

Lányok!
Aranyosak vagytok jól esik hogy hiányoztunk :D (Gabi te mindenkire figyelsz :D)
Köszönjük a dicséretet sajna nem rám hasonlít bár így is elég pofás lett :D

Veronikusz!
Nagyon nagyon gratulálunk, aki meg nem örül az vessen magára. Ilyen gyönyörű fürtös tündérekből kár lenne "csak" 2. :D

Kati!
Remélem nem bántottalak meg Gozár dokival kapcsolatban esküszöm nem akartalak főleg téged nem szülő-társam :D És igen mindjárt 1 úr-ég!

Florkának boldog boldogot Dejákéknak jobbulást!

Nálunk katasztrófa van takony hőemelkedés és újabb rece-fice ez utóbbit okolom!

Ancsa!
Igen C &A Steffiéktől kaptuk! 74-es de már kicsit kicsi....

Petyának gratula a mászásért!

pocakosok kitartást! Csendben szurkoltunk ám a kórházért!

Viktor cukor-baba.

Bocsi ha valakit kihagytam de hulla vagyok.... 2 napja nem alszunk ha igen csak ölben még éjjel is.... állandőan felsír szegény a fájdalomtól!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Jaj és Balázs is egy tündér :D

Tündér pedig magától érthetődően az :D

Orsi

borsa

Sziasztok!
Nagyon jjóóóóóók a képek! Már nézegetem a gyerkőcöket egy ideje, de nehéz betelni velük. Mindegyik nagyon ari :D :D :D

Gyuzsó
Jelentem Nátha Manót hazahozták az iskolából, de eddig nincs nagy gond. Étvágya,kedve jó. Lehet, hogy marasztalom egy kicsit, mert mióta ideköltözött, Matyi csak egyszer kel föl éjszaka. Este 8-tól 3-ig alszik, majd néhány perc után visszaalszik 6-7-ig.

Veronikusz, Cukipofa
WC-helyzet ismerős, mi is hárman voltunk bennt, de legalább a gyerekek elszórakoztatták egymást.

Nyugodalmas, jó éjszakát mindenkinek!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Ja és Veronikusz a praxisban voltam kb 1 éve 10 000 volt pár fekete fehér kép + dvd járt hozzá (ez az alapcsomag)
+1000 cd képek
+1000 narancs színű képek

Orsi

borsa

Vagyok egész nap, csak olvasó módban. Annyira fáj a fejem reggel óta, hogy majd megvakulok…

Borsika csak nem állom meg… Ez a diéta tuti jó ötlet? Én nem vagyok se dietetikus, se orvos, se… csak kismama, aki hisz abban, hogy a szervezeted tudja mi kell neked és a babádnak. Miért kell ebbe beleavatkozni, ha nincs orvosilag indoka??? Szalay tuti nem volt még terhes. Nyílván nagy szaki, tudja mit beszél, de én most se bírnám ki szénhidrát és fehérje nélkül, hát még terhesen… 10 kiló. Ugyanmáááá… Magas a cukrod vagy miért találta ezt ki neked?
Ez csak egy vélemény. A TE TESTED, a TE BABÁD és a TE BABAVÁRÁSOD Érezd jól magad és edd meg amit megkívánsz. Majd számolod a rizsszemeket ha már nem szoptatsz.

A nagy pironkodásomban elfelejtettem BOLDOG NÉVNAPOT kívánni Balázs bébinek! :D :D

Valentina Viktorod nagggyon édes és nagggyon komolyan néz ki azokkal a fogacskákkal! :D

Gyuzso a képen felbudzulva én se tiltom majd ennyire a macsekot. Kristóf nagyon szeretné „megnézni” meg Fruzsi is érdeklődik (bocsi Lányok, nálunk a macskát hívják így, viszont mentségünkre szóljon, hogy az első közös szerzeményünk volt Petivel és Ő adta neki a nevet hazafelé a kocsiban.) Én is mindig parazitakezelek mindenféle cseppel/tablettával. Tuti nem lehet semmi baja, ugye?? Bocsi, hülye a kérdés mert nyílván te se engednéd oda Micuhoz. Csak mond, léccciii, hogy OK! :wink: :P :P

Dóri nagyon édes a Kiscsaj! És hogy hasonlít rád!!! Nagypapádról meg Éder mester jutott eszembe. Olyan igazi PAPA. Tök jó. Az én nagypapám sajnos már nincs velünk. Kár . :cry: Biztos imádnák egymást Kristóffal.
Köszi a képet, jó volt nézni.

Cukipofa hát… a héten már nem lesz pálázást. Jövő héten is kíváncsi vagy még ránk? :P :P
Van Pumuklitok is??? Nekünk gyakorlatilag minden jöhetne, mert a Jégkorszakon és pár magyar mese DVD-n kívül nincs más… Veszek üres lemezt és léci-léci!!!

Cukorfalat beletrafáltál. Elkerítettük tegnap délben a gyerekszobát. Kristóf először jött önállóan utánam a fürdőszobába és félrehúzta a függönyt, amikor zuhanyoztam. Hát majdnem újraélesztést kértem… Utána megnézte (volna) a domestost, meg a budikefét. Így berácsoztuk. Egyébként tök jó. Kapaszkodik benne és áll fel. Csak leülni nem tud… így ordít. Én meg rohanok és megmentem. :D

Kép
vkbrigi

Adri!
Ügyes Matyi hogy ilyen jól szuszékol :D

Orsi

borsa

Borsa
Köszi Matyi nevében, csak egy baj van, én felébredek a szokott időben és hallgatom egy darabig a szuszogását, mire vissza tudok aludni. De nem baj, már így is jobb, mint volt.
Puszi mindenkinek.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Brigi!
Naná...majd leírom, hogy mik vannak meg...pumuklit megnézem...most hogy mondod az biztos bejönne Lujzikámnak...
Akkor maradjunk a jövőhétben...előre szólok, hogy ha szerdán jöttök akkor csak Danit látod, mert Orsi anyósoméknál lesz...

Borsa!
ááááááá, dehogyis.....nem vagyok megbántódós....lássuk be egyik orvos sem lesz tökéletes...

Kép

Kép
cukipofa

Kati!
Köszi :D Én csak leírtam amit akkor tapasztaltam nem lehet senki tökéletes, hisz emberek vagyunk! :D

Adri!
Reméljük nem csak Matyi hanem te is belejössz az alvásba ;)

Orsi

borsa

Sziasztok,

Csak egy gyors bekukk, és kérnék én is: zenét, rajzfilmet, ha lehet. Nekem van cserébe mp3 mesék, mondókák, népzenék.

Most rohanok, majd jövök...
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Már visszaolvasni is alig győzöm...

emano
Nekünk Chicco 0,5 ct babakocsink van. Én nagyon szeretem. 6,3kg, de jó a fogása. Könnyebb feltenni egy buszra, mint a Peg Perego Ariat, ami lapra csukható, igaz kicsit könnyebb. Én sokat szemeztem azzal, de a kerekei is kicsik, és nálunk sok a macskakő és a parkban is elég göröngyös az út. Féltem kirázza a kicsi lelkét :shock: A Chiccohoz van lábzsák (ezt most télen használtam, pedig ugye már elég nagy a gyerkőc). Nyáron a hátsó zseb levehető, így jobban szellőzik a kocsi, ha kell a naptetőt is leszedheted. A bevásárló rekesz pici... Praktikus viszont, hogy ha összecsuktad, akkor van rajta egy fül, aminél fogva viheted. Mi elsőn lakunk, lift nincs, ezért sokat használom. Egyik kezemben kocsi, másikban gyerek és nyomás. Könnyebb így, mint 2:1-ben 8)
Ha akartok még gyerkőcöt, akkor lehet, hogy jobban járnál olyan kocsival, amit újszülöttkortól lehet használni, mint pl. az Esprit, amit vmelyik lány ajánlott...

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!
gyors leszek,mert elvagyunk iszonyatosan csúszva .........
diétával engem is kiborított az orvos 2 hónapig nem hízhattam semmit!Kemény diétán voltam
Kép

Zenéim nekem is vannak (gyereknek valók is,majd csinálok listát)
mesék, mondókák, stb...........
ha valakinek van vmi konkrét szóljón megnézem

Cukipofa
mien dvd-k vannak?????

emano/Andi
KépKép
emano

Balázsnak és Benének boldog hófordulót kívánunk!!

Veronikusz,
én minden nap úgy örülök a Hármaska vonalzójának!!! rókarudi meg keressen tyúkokat máshol!! minthogy Téged zavarjon!!! :)

Brigi,
hát igen, a cseppek bőrön szívódnak fel, ezért akkor senkinek sem ajánlatos simogatni a cicát 1-2 napig.. én nem tiltom el a macskától, nyilván ésszel-felügyelettel, a kutyák iránt is nagyon érdeklődik, ideje lovakat, birkákat néznünk (mármint csak megnéznünk, nem vennünk!!!) :lol:

Valentina,
Viktor milyen nagyhajú!!! kacsa mindenhol beugrik a vízba, úgy látom!! :wink:

Kati,
a kendő nyálfogó eszköz funkcióban van, édesapa motoros kendői, most úgy sincs szezon! :wink:

Andi,
mondjuk ott ugrott egy magas vérnyomás is, de biztos stresszelt a dokid!! :wink:

nem is értem a nőgyógyászokat... persze majd mind pasi... a terhességi cukorbetegség miatt érthető, de egyébként legritkább esetben híznak 10 kg-ot a kismamák (tisztelet a kivételnek persze!!)
emlékszem a tornán volt egy ropi kismama, aki 30 hét feletti volt, de ha félidősnek kinézett.. és ott nyígott, hogy ő eszi a vitaminokat, de a gyerek csak nem nő... :shock: enni kéne tán...

én 66,5-lel kezdtem (más ennyivel befejezi... :oops: ), 83,2-vel mentem be.. nem diétáztam még egy percet sem, nem is futok, csak sétálok és emelem a fiam, így van még 1,5-2 kg rajtam
majd kora nyáron gyümölcs-zöldség kúrával leadom :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Orsi,
remélem, Emma jobban van vagy legalább némi kajával el lehet terelni a figyelmét a recefice-bumról!! :lol:

Eni??? Vali??

Nálunk köhögés, hétvégi kiruccanás lemondva, most apa szabin van (ma indultunk volna), játszanak a Fiúk épp!!
elvileg hétfőn kéne oltani, de ebből sem biztos, hogy lesz valami...

KépKép
Kép
gyuzso

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:24-kor.
Vendég

Lilluska
jobbulást a gyerkőcöknek!!
Gyuzsó
igen,ott magas volt a vérnyomásom,nem is voltam jól!!!!(Fájt a fejem és iszonyatos szél fújt!!!)
Micunak soksok gyógypuszi

emano/Andi
KépKép
emano

BOrsa,
Emmus is beteg????

emano/Andi
KépKép
emano

Ja összeírtam a gyerekeknek valós zenéim listáját!Ha érdekel valakit szóljón!!!! :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: