Sziasztok!
Végre visszaolvastam
Vucuska, nagyon sajnálom!
A fagyis beültetésről annyit, hogy igen, ott tudtuk meg. Más intézményben ez úgy van, hogy előző nap felengedik az embrio(ka)t, telefonon egyeztetnek a pácienssel, hogy minden oké, másnap menjen a megbeszélt időpontban. Azt nem tudom, hogy a BMC-ben előző nap vagy a beülti napjának reggelén engedik-e fel őket.... de ez nem egy pár perces folyamat, tehát nem akkor derült ki, hogy nem ébredt fel, mikor mi már ott voltunk. Ez az egy rossz tapasztalatom volt eddig a BMC-ben... nem értem, miért nem lehet felhívni az emberkét, hogy tudja, mire készüljön. Nagyon rossz volt

Mikor beléptünk, Irénke egy másik beteggel foglalkozott, de rám nézett, és azt mondta, hogy "Anett, üljenek le egy kicsit!" Itt már tudtam, hogy baj van, nekünk nem lesz beültetés. Fél óra várakozás után, behívott a Tanár úr, és közölte, hogy nem ébredt fel a kis drága......

70% az esélye, hogy felébred a fagyasztott embrió, de a BMC ebben (is) nagyon jó, náluk 94% az arány... mi sajnos a 6%-ot erősítettük....
Azt csak félve kérdezem meg, hogy a DVD-ből lesz esetleg valami?
Gil, igen, egy év után meg kell csináltatni minden vizsgálatot, kivétel a HSG, a 20. és a 24. napi vérvétel
Meggyógyultál már? "Tündéri" a háziorvosod
Gabicsibe, szuper az új tábla!!!

Csak annak nem örülök, hogy visszaestem az előkelő 3. helyről..... Minél feljebb szeretek lenni, akkor tudom, hogy "helyzetben vagyok" és történik valami
Nika, utólag is nagyon boldog Születésnapot kívánok Neked! A kezed jobban van már?
Sünike, holnap találkozunk!!!

Alig várom!
Milyen volt az Aviva? Az én érdeklődésemet eddig nem nagyon keltette fel. Nem tudok olyan problémáról, ami miatt kellene.... a két ismerősöm, akik már egy éve csinál(gat)ják, azok meg még mindig nem lettek babásak tőle.... Alexandrában még tavaly láttam a könyveket, de nem vettem meg.
Zsókuci, lehet hogy egyszerre kezdünk? Örülök, hogy minden rendben!
Noki, üdv! Sajnálom, hogy nem sikerült!
Dorcsi, fogadd részvétem! Mielőbbi jobbulást Neked!
Vic, ciszta... influenza...gomba!!

Áhhh! De látom, csak sikerült helyrehozni magad, és meglesz az az inszem!
A franciaországi út biztos nagyon klassz lesz! Én is szívesen visszamennék... de ez álom, álom, édes álom
Eger? Szeretem! Oda jártam fősulira.
Krisztamili, nagyon örülök Nektek!

Olyan izgalmas volt visszaolvasni a vérvételed előtti napokat! Látod, mégis sikerült!
Brummadzag , hajrá! Örülök, hogy elkezdtétek! Jó kis kabala az a helyes kis zebra!

Kineziológushoz 19-én megyek ismét, azóta nem voltam, mert elutazott.
Mit néztetek a színházban?
A bütyökműtét még nem biztos, az is lehet, hogy kinevet a szakorvos, hogy mit akarok én ezzel?! Az biztos, hogy nagyon tud időnként fájni, főként a bal lábam... mint például most is

Az viszont elrettentő példa, ahogy a nagynénémé kinéz

Azt nem szeretném megvárni.
Iwiw-es elérhetőséget küldök!
Nellike, Ti is kezdtetek? Drukkolok nagyon! A hétfői leszíváshoz is!
Kira,

De itt az újabb forduló!
Csibe, Kata, nagyon szorítok! +++++++++++++++++++++
Törpehzs, én olyan szívesen mennék.... de nagyon pici az esély, hogy oda is érek.

Sok a dolgom, az elintéznivaló... minden napra van valami. Találka előtti nap is ott van a sebészeti jelenésem

24-én egyébként is megyek BP-re.... Ha változik valami, mindenképp jelzek! Jó volna!
Ami vicces, most láttam, hogy a kaálisok is a Tranzitba szervezik a topiktalit, 24-ére.... oda nagyobb esélyem lenne most eljutni
Madrin, Gabicsibe, csodálkozom, hogy Ti nem voltatok előadáson.... pedig állítólag kötelező. Nem egy újkeletű dolog, mert mi tavaly januárban voltunk egy ilyenen. Újvári doktor tartotta.
Mofly, Nemone, Estike, Bonya