A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Süni

Köszi, hogy ezt a sztorit leírtad! Ez nagyon gáz! :shock:
Mindenképpen el fogok menni ahányszor csak kell!
Az nagyon jó, hogy a melóhelyeden ilyen jól állnak hozzá. :wink: :D
bessy76

Drága Madrin! :cry: :cry: :cry:
manda

Törpe
Tök jó fej vagy, hogy szervezed a találkozót! Engem érdekelne, és péntek lenne jó, akkor jó korán végzek. Tényleg hány órára gondoltál???

Anett
Ami Madrin kérdezett, engem is érdekelne. Melyik hsz-ekre gondoltál?

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Anett,
Aranyos vagy, köszi!!!!! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gil
nekem is a péntek lenne jobb, akkor általában én is korán végzek!szombaton ismét suli lesz:(bár ettől még jó lehet,csak négy után.
Nem gondoltam igzán semmire :lol:
Gondolom pénteken sokan dolgoznak még, de talán 4-5 körül már jó lehet!

Akkor téged most be "x"-ellek péntekre!
Aki még szeretne találkozni a többiekkel az írjon és bővítem a listát!

Kinek jó a péntek 4?
Vagy inkább szombat 4?

Jah és dátumot is kellene választanunk:)
Mondjuk a 22-23 az kinek jó?

Törpe

Kép
törpehzs

Szia Rebe
Te nem szeretnél jönni?
Én már szívesen megismernélek!
És lehet Gabicsibének is jól jönne az erősítés :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe
Péntek (22) 4 nekem jó!

gil

Gil
jegyeztem :lol:

Többiek?

Jó éjt Mindenkinek!

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok! Most csak bekukk, majd talán pénteken írok hosszabban.

Voltam uh-n, vérvételen, minden ok. Úgy néz ki, hogy hétfőn leszívás :)

Azért még pénteken is kell mennem :?
nellike

Sziasztok!

Natü, akkor te is szúrod a decát... együtt haladunk majdnem.. én egy héttel járok előbbre... mit kapsz még mellé majd? Meekaptad már a recepteket?

Törpi, nekem sjanos nem lesz jó, vagyis remélem nem lesz jó a február 20i hétvége. Úgy számolta Kanyó drnő, hogy akkor lesz a leszívás és beülti, 20-a körül. Előző pétek vagy szombat? :) Akkor jó lenne, tuti.

Anett, én is akartam kérdezni, milyen hozzászólás volt, ami miatt nem jöttél... Megírod, ha mást nem priviben? jövő sütőtökön megyek a kinezhez! :) Te voltál azóta?

Gil, jobbulást Neked! Ritkán szoktam lázítani, de én biztos háziorvost váltanék.

Nellike! Küldöm a cybertüszőnöveszttőket! én is megyek pénteken! te milyen kabiban és táskával mész? hogyan ismerlek fel? :) De izgi, Te is megtestesülsz hamarosan! :) Én fekete hosszú tollkabátban megyek, és egy olivazöld plüsstáskát viszek, virágok vannak ráhímezve, azt biztos felismered! :)
Vendég

Csibe, hogy vagy? :) Lassan itt a nagy nap! :) Vironckodsz már, vagy még vizszintesben?

Madrin, le a kalappal, hogy Konc tanárúrnál mertél kiállni, és kérni, hogy amit lehet, még csináljanak meg, mielőtt mentek a következőre! Én 1x kértem valami, nagyon lehurrogott, a Gynevac-ot mondtam neki... azóta nem merek megszólalni. Tényleg lehet úgy is venni, hogy bizalmatlanság, ha kérünk vizsgálatokat, de igazából mint kiderült nem mindenre küldik el az ember lányát "feleslegesen" így jó, ha tudatjuk velük, hogy ha van rá lehetőség, alá vetjük magunkat minden olyannak, ami növeli az esélyt.
Vendég

Sziasztok!

Megvolt tegnap az első ultrahang. Minden rendben volt, 9 mm-es petezsák van. Jövő héten csütörtökön megyek legközelebb aztán ha minden rendben nem kell többet mennem. Már a gondolattól is rosszul vagyok, a Bmc- ben legalább biztonságban éreztem magamat és amilyen kedvesek meg aranyosak én ennyi kedvességet nem kaptam még egészségügyi intézményben mint itt.
Nagyon jól esik.

Nellike!

Örülök hogy ilyen jól haladsz, drukkolok hétfőre!!! /és utána is/ :lol:

Kira!

Köszönöm a gratulát! Szorítok a következőre nagyon!!!

Törpe!

Hát igen, néha nagyon hihetetlen hogy sikerült. Köszönöm szépen!!
A találkozóra nagyon szívesen elmennék dehát túl messze vagyok Budapesttől...Te hogy Vagy?

Nika!

Annyit gondoltam Rád! Sajnálom hogy most nem kezdesz de a Merional jót fog tenni, én is kaptam , akkor már tuti minden oké lesz!!!!

Sok puszi és szép napot MIndenkinek!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok,

Törpe nekem is jó a péntek de én 1/25-5 ig melózom, ha marad a XI. kerületi találka félóra alatt ott vagyok ha nincs az M0-son dugó :twisted:
Szal szervezzétek én alkalmazkodom.

Hát igen Manda ez van, még most sírok reggel és este akkor a legszarabb, múltkor vhogy jobban viseltem :(

Brummmadzag, most annyira kedves volt a tanárúr, látta hoyg teljesen összetörtem, remegtem meg amikor nem tudsz megszólalni mert épp visszafolytod a sírást hu nagyon szar volt, még valami üvegtáblán lévő rajzot is elővett hogy megmutassa mit vizsgálnak,úgy sajnálom hogy nem figyeltem, tényleg nem érdekelt , akkor....
Szurkolok nagyon :)

Csibe Neked is :)

Kata hogy vagy?
madrin

Törpe,
Aranyos vagy, hogy gondoltál rám a talival kapcsolatban. :wink:
Szívesen elmennék, de igazából nem akarok zavarni ott pocakosan! Nem biztos, hogy mindenki örülne neki, és én ezt teljes mértékben megértem!

Krisztamilli,
Borzasztóan örülök a petezsákocskának! :D Hidd el minden rendben lesz, jövő héten már a babókát is láthatod!

Mindenkinek megy a drukk a stimuhoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Törpe,
Aranyos vagy, hogy gondoltál rám a talival kapcsolatban. :wink:
Szívesen elmennék, de igazából nem akarok zavarni ott pocakosan! Nem biztos, hogy mindenki örülne neki, és én ezt teljes mértékben megértem!

Krisztamilli,
Borzasztóan örülök a petezsákocskának! :D Hidd el minden rendben lesz, jövő héten már a babókát is láthatod!

Mindenkinek megy a drukk a stimuhoz!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kép
gabicsibe

Sziasztok,

Kriszta gratulálok :D

Stimusoknak mennek a tüszőnövelök++++++++++++

Brumi, nem kell a Tanártól félni, nekem ezidáig egyetlen egy kérésemet sem utasitotta vissza, sőt támogatta azt. Szerintem felesleges töle parázni. Kérdezted fekszem-e. Is-is. Inkább csak utrozáskor. Több helyen olvastam, hogy nem jó csak feküdni. Lájtosan csinálgatom a háztartást. Sétálunk este egy kicsit. Nincs semmi tünetem, nincs petefészekfájás, görcs, cicifájás. Habár lassan kezdek aggódni, azért szeretnék valami terhességre utaló tünetet produkálni Wink

Kata?

Süni mi volt a dokinál?

Kép

csibe
csibe32

Rebe hogy mondhatsz ilyet ,én nagyon örülök a pocakosoknak, a gyerekeseknek is.
Múltkor is tök jó volt mikor láttam azt a sok édes babát :)
madrin

Madrin!
Köszönöm, minden rendben,a többi meg hétfőn kiderül. :lol:
Csibe32!
Nálam is minden rendben,de majd hétfőn kiderül,mi a helyzet. :lol:
kata80

Kata hétfőn mész izgi :)

Én holnap elmegyek háziorvoshoz megkérdezem hoyg ad -e egy két vizsgálatra beutalót...Kíváncsi leszek.

Szerintetek az normális hogy még mindig nem jött meg? Hétfő óta semmi progszteront nem nyomok.
Eszembe jutott az is mi van ha terhes vagyok :) mert összekeverték a leleteimet :shock: :shock:
Tudom hogy nem csak néha olyan jó belegondolni :)
madrin

Sziasztok, engem is érdekel a tali. Talán péntek du. jobb lenne.
Jövő héten 1. konzi. Nagyon izgulok.
Nem tudjátok, hogy a sekunder meddőséghez hogy állnak? Ha jól látom, nektek inkább primer van.
krévi

Évi,

ne aggódj, nincsenek kötelező terhességi tünetek, ráérsz még azzal! :wink: :wink:
Holnap de. hívlak!

Kép
Kép
pannati

Pannati oké várom a hívásod :wink:

Kép

csibe
csibe32

Sziasztok!

Madrin!

Nem próbáltam még a méhpempőt, de már hallottam róla. Lehet, hogy bevállalom, és talán nem kell majd merional.

Törpe!

Nekem a szombat jobb lenne, mert én hétköznap 6-ig dolgozom.
Viszont a 23-a hete azt tutira nem jó. :oops:

Rebe!

Ne beszélj butaságokat!
Már alig várom, hogy személyesen is megismerhesselek! :D
A pocakodnak mindenki örül! :lol:

Kép
nika28

Sziasztok!

Brummadzag én már megkaptam a recepteket és ki is váltottam.
Van amit a páromnak kell majd használni, de azt még nem tudom, hogy melyiket.

Kaptam: Merionalt, Puregont, Pregnylt, Utrogestant, Gynazol hüvelykrémet, Cydonint..
Nagyjából ennyit. De egyenlőre csak a Decával szúrom magam és 19-én kiderül, hogy mit mikor és hogyan.

És Te? Neked vannak már receptjeid?
Ilyenkor mit érdemes még mellé szedni?
Várom a javaslatokat!

Előre is köszönöm!
Üdv.
Natü
natü

Sziasztok Lányok!

Tegnapelőtt voltam uh-n és képzeljétek ott volt az a fránya ciszta, ezért tegnap le kellett szívni. Nem volt vészes, kibírható simán csak kicsivel többen vannak a műtőben. A műtősbácsi nyomta a hasam, közben uh bent, jött Évike nagy tűvel, kitöröltek kívül-belül Betadinnal, aztán hopp már le is szívták. Pihiztem egy órát, most kicsit szúrkál-nyillal nem vészes, de ma estétől szúrhatom a Merionált. 15-én uh, aztán majd megmondom melyik nap lesz az inszem. :wink:

Megint mindenki csodakedves volt, és nagyon mérges lettem amikor fél füllel hallottam, hogy valaki megjegyzéseket tesz a BMC-re. Kiteszik szívüket lelküket még akkor is ha nem sok idejük van a nagyüzem miatt. Tündér volt megint Mártika, Irénke, Erzsike, Évike és persze a dokim is.

Törpe!

Nekem is jó a 22.-e és a péntek jobb lenne. Én 4-ig dolgozom, Kosztolányin ott vagyok egy fél óra alatt, ha még mindig a Tranzit a helyszín.
Az utánavaló hét nem jó, mert Utazáskiállítás van és én végig dolgozom.

Gyorsan visszaolvasok aztán jövök.
vic12

Sziasztok Lányok!

Csak gyors benézés,mert dolgozni se ártana :(

Az jutott eszembe ha valaki bizonytalan hogy kinek is adná az adója egy százalékát egy tipp:

A BMC-nek is van alapítványa a honlapjukon elolvasható mire is költik (jobb ultra hang gép, fénymásoló stb stb )
Itt az adószámuk:

IVF-MEDICAL Alapítvány
18233298-2-43

REmélem sok pénz érkezik :)
madrin

Sziasztok!
Madrin! Ez jó ötlet volt, hogy beírtad ezt az adó 1% dolgot! Már írom is fel az adószámukat! :D
Tegnap voltam uh.-on és már szuriztam is! Merionalt kértem most, mert nekem a Puregon nem jön be. 2-szer is kellett vennem multhónapban és mégsem nőttek meg a tüszők! Fél óra kiselőadás után felírta nagy nehezen. De nagyon nem akarta. De mindegy. Én meg akartam... :) Hát egy biztos! A Puregont sokkal könnyebb használni! Mit össze bénáztam! :) :) De sikerült!!!
Nagyon szép hétvégét mindenkinek! Még az idő is jó lesz! Irány a szabadba!!! Aki teheti...
kira76

Vic!

Én is így vagyok ezzel hogy nem értem ha panaszkodnak a Bmc- re mert tényleg ennyi kedvességet nem igazán kapni szerintem, én nagyon féltem az altatástól , nekik köszönhetem hogy többé annyira már nem fogok, plusz az, ahogyan Mártikáék "fogadnak" , segítenek, bátorítanak, az még külön jól esik az ember lelkének... :P

Madrin!

Köszi az adószámot!!!

Kira!

A puregon nekem sem használt, én is mindig merionalt szúrtam az inszemek alatt, lombiknál már a kettő kombinációja hatott... :P
Sok sikert , kellemes hétvégét neked!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Na, én belevetettem magam még jobban a sűrűjébe.
Tegnap elmentem tüdőszűrésre (tudjátok, pocisan már nem lehet;) ), bejelentkeztem a kedvenc fogdokimhoz főgkőeltávolításra... és közben elkezdtem törpölni azon, hogy milyen vizsgálatokat kellene még megejtenem a babásodás érdekében, a 3. lombik előtt, és főként hogyan.... Mire hazaért a párom, kész tervem volt. Megcsináltatom én is a hysteroscopiát, az immunulógiai és a genetikai vérvételt is. Mindezek mellett megpróbálom itt a városban elintézni az inzulin rezisztencát és a Lieden mutációs szűrést.
Ma reggel elmentünk a siófoki sebészetre időpontot egyeztetni a műtétekre (tavaly nem szedettük le az anyajegyeket és a férjem szemölcsét :? ), február 21-én lesz a napja.
Utána rohanás haza, hogy be tudjak menni a háziorvosomhoz beutalókért. Szokás szerint rendes és kedves volt, megírta a haematológiára és a diabétesz szakrendelésre a papírokat. Azóta fel is hívtam már őket, haematológiára 14-én megyek, diabéteszre 25-ére kaptam időpontot (oda vinnem kell egy friss laborleletet). Nem tudom, hogy a konkrét vizsgálatokból lesz-e valami, majd kiderül.
BMC-be hétfőn mehetek a korábban megbeszélt uh-ra és nőgyógyászati vizsgálatra és a férjem is a vérvételre és a spermatesztre. Mindezek mellett csinálnak majd egy nagyrutint és leveszik a vért a genetikai és az immunológiai vizsgálathoz, és megbeszéljük a hystero részleteit.
(Azt a jó tanácsot kaptam, hogy a BMC-ben a saját kis "partizán-akciómat" ne nagyon reklámozzam, max. csak akkor, ha bármelyik vizsgálaton találnak valami eltérést, egyébként ne. :roll: Persze, ha engem ez megnyugtat, járjak utána, de ha bármilyen rendellenességre utaló jel lett volna az eddigi leleteim között, akkor elküldtek volna ők.)

Kép

KépKép
anett_1

Anett a mai napon nekem is így telt :)
De itt Pesten olyan fejeletlenség van... 2,5 óra volt mire kaptam pajzsmirigy vizsgálatra időpontot, meg mire inzulin rezisztenciára...
Kiderűlt hoyg nem jó a beutalóm mehetek vissza a háziorvoshoz...

Viszont a hysterora ,immunológiára, kromoszóma vizsgálatraa BMC ad majd beutalót.
NEm adtam fel könnyen a nyomozást letöltöttem a szakmai protokollt a minisztérium honlapjáról és ezeket a vizsgálatokat tényleg csak 3. vetélés után csinálják meg.
Amit pl nem értek ha az immunológiáért és kromoszóma vizsgálatért fizetni kell akkor nekik nem mindegy???????

Tényleg Anett Te ezeket pénzért csináltatod meg , mert számomra az is furcsa hoyg ezt nem támogatja a TB :shock: :shock:

Viszont a Leidenre nem kaptam beutalót azt Anett Te hogy intézted, hova kell menned?

Jó ötlet megyek tüdőszűrésre is :) Nehogy egy hetem is annélkül teljen hoyg nem megyek vizsgálatra :)

Egyébként én a hysterótól várok vmi választ, mert a barátnőmnek 4. lombik után csinálták meg :shock: találtak vmi kinővést azt eltávolították és az 5. lombik sikeres volt :) bár utna egész más ok miatt nem maradt meg a baba, de addig meg se tapadt...
madrin

Elküldte, pedig nem is kattintottam rá....... :shock: :shock:

Na, szóval ennyit intéztem. Ja, és ha már lúd, legyen kövér..... lehet, hogy itt a nagy kivizsgálós időszakban megcsináltatom a régóta tervezett bütyökműtétet is. :lol: Még régebben találtam egy helyet, ahol OEP finanszírozással meg lehet műttetni, csak 10.000 Ft egyszeri konzultációs díjat kell befizetni (+vizitdíj persze).
Előtte azért kell szereznem egy röntgen felvételt is a lábamról, így a jövő héten újabb kéréssel zavarom majd a drága háziorvosomat :wink:

Ami még új, hogy két héttel ezelőtt megvettem én is a Gynex-et, és a héten már el is kezdtem szedni. A 2. napon az ébredés után nem voltam valami csúcsformában tőle, de már minden rendben. :D Remélem, hogy hatni fog :wink:

Kata, Csibe, nagyon-nagyon drukkolok!!!!!! Induljon be a babaeső! :D :D Pontosabban folytatódjon Krisztamili után :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Madrin, jó kis napod volt Neked is! :D
Sajnos a genetika és az immunológia fizetős 10.000 és 12.000 Ft. A hystero valószínűleg nekem is a Jánosban lesz. Sokaknak segített akkor is, ha nem találtak elváltozást (pl. polipot, myomát, gyulladást), ha meg van valami gubanc, akkor meg kiderül és remélhetőleg orvosolják majd.
Leidenre a haematológiára kell mennem, itt a városban. (Régebben szűrték a Jánosban is, de már nem. Meg ahogy írtam is, nem hangoztatom ezeket a vizsgálatokat, ezért a BMC-ben szóba sem hozom.)
Nem is baj, hogy sor kerül erre a vizsgálatra, mert anyai ágon van keringési probléma, igen súlyos.... vele együtt trombózis veszély is :( Ha lehet, szeretnék utána járni.

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!!

Hát, Anett, nem semmi, jól belehúztál :D A kis mazochista :D Bár én jobb, ha nem dumálok... :wink:

Hétfőn akkor talizunk a Jánosban, én is levetetem a vért a hystero előtt, így legalább nem kell rohangálni az utolsó héten. Biztos jó lesz a műtét előtt 1,5 héttel levett vér is.

Madrin, ahogy Anett is írta, a genetikait az Istenhegyi csinálják (10 000 Ft), az immunológiait meg a márnemtudommianevehelyen (12 000 Ft) Durva, ahogy röpködnek a 10 ezrek, az meg mégdurvább, hogy a 100 ezres nagyságrendű szurik után már "szinte" elveszítjük az érzékünket a pénz értékével kapcsolatban. (1 nullával kevesebb, jajjdejó, milyenolcsóóóóó) Bocs, de ez a kínomban nevetek szitu. Még szerencse, hogy kaptam egy kis fizuemelést, csak kár, hogy nem másra költöm. No, de meghozza gyümölcsét!!!

Mára asszem ennyi voltam - legalábbis egyelőre - . Beteszek valami brutál zenét, hogy motiváljon és gyorsan kitakarítok, mert holnap torna, aztán este koncert. :D

Később azért még lehet, hogy bekukkantok!
süni76

Sziasztok!

Brummadzag! ne haragudj, de nem jöttem olvasni szerda óta, úgyhogy nem tudtam, hogy jössz és kit kell figyelni. Viszont, most, hogy olvastam, a "táskádról" tudom, hogy ki vagy:) Ott ültem leghátul a Wc-knél lévő fotelekbe és egyszer hátrajöttél valamiért. Meg is irigyeltem a táskád :) Volt rajta egy selyemszalag is a közepén, nem?
Talán be is kopogtál a laborosoknak, hogy szurit szeretnél beadatni, ha jól emlékszem.

Én igen türelmetlenül ücsörögtem sorstársaimmal , farmer volt rajtam, meg egy piros strasszos poló. Hosszú, szőkésbarna -most épp - egyenes hajam van.

Képzeljétek, tegnap reggel 8-ra mentem, de fél háromkor még ott voltunk :evil:

Eredmények elkeserítőek: határeset túlstimu:( Bár nincs olyan sok leszívható tüszőm, doki szerint 8-10 petécske lesz kb, de a horminszintem 3800-ra felszaladt. Úgyhogy tegnap már nem kaptam csak 50 egység Puregont. ma tüszőrepi, hétfőn leszívás!
Méhnyálkahártya szerintem nagyon gáz, 7,5 mm vastag csak, pedig szedek kétféle méhpempőt is. :(
Na mindegy, majd meglátjuk.

Kérdésem lenne, hogy a Pregnyl-t ugyanúgy kell beadni, mint a progeszteront? (popsiba?) nekem 10.000 egység Pregnyl kell beadni és valami olyasmit mondott a doki, hogy egy oldószer elég hozzá. A Merionalhoz (meg régebben a progi szurihoz) kapott tűk jók a beadáshoz?

Azért lenne fontos tudnom, mert ha a férjem be tudja adni ugyanúgy, mint a progeszteront, akkor nem megyünk az ügyeletre este fél tizenegykor.
:?
nellike

Sziasztok lányok,
Jelenleg csak olvasó üzemmódban tudlak követni benneteket, de minden rendben, csak a héten sok volt a munka, ma meg nemsokára megyünk ebédre egy volt kolléga-párral, utána meg buliba. Holnap lehet, hogy tudok többet írni is végre :D

Törpe,

A talival kapcsolatosan: pénteken nekem csak 5 után jó, mert fél 5-ig dolgozom. De a szombat okés. Amúgy a dátumok eddig jónak tűnnek :wink:

Sok puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok

Adódott egy kis problémám ami nem is tudom, hogy probléma e egyáltalán?!
Szombaton kezdtem el megint a Puregont szúrni és eddig semmi bajom nem is volt.....
Ma reggel azonban elkezdett görcsölni alul a hasam mind a két oldalon:(
Eléggé....
Fura dolgok azaz váladékok jönnek ki belőlem, el sem tudom képzelni, hogy mitől!
Kicsit most megvagyok ijedve, mert ez a harmadik inszeminációm lesz és az előző kettőnél nem voltak gondjaim.
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy esteleg nem e tudjátok, hogy ez most normális vagy sem?!
Csak azért mert eddig nem tapasztaltam ilyet!

Nagyon köszönöm

Kép
noki&potyi

Sziasztok lányok!!
Nem tudtam tegnap jönni, este 11-re értünk haza.. Reggel 7-re mentem BMC-be, és délután 2-kor végeztem.. Minden rendben :) Jobb és ball oldalt megszámolt 5 plusz 11 tüszőt 3. ciklusnap! Smile nem is tudtam, hogy ilyenkor már meglehet számolni! Smile Mostmár a stimu megy, 175NE Puregon, 1 luveris, 1 deca. naponta.. Most kezdek úgy kinézni, mint aki sündisznóval hál! Az orvosi igazolásra kellett sokat várni.. Aztán progiszuri rendelés, és este színház.... Isteni volt!

Nellike, hú, hát te is ott voltál! Kerestelek is, még egy lányt meg is szólítottam, hogy nincs e a lombikos fórumon :) csak mert olyan kedves volt, és egy másik lánnyal beszélgetett, látszott, hogy nem aznap beszélnek először. aztán kiderült, a férje alkalmazottja, akit rábeszéltek, hogy jöjjön ő is BMC-be. Nem semmi főnök! :)
Sajnos nem emlékszem rád, de valóban, én kopogtam be a laborba, hogy szurit szeretnék beadatni. De jó, hogy még így utólag is emlékszel! :)
A felszívós szuriból most kaptam az elsőt, jó volt látni hogy is kell, mert így nem kell a szomszédunkat, aki orvos zavarni., meghát ő zavart engem, mert 2-szer is a negyedét benne hagyta a fecskendőben, és nekem kelllett mégegyszer beszúrni. Na, azóta szúrom magam..

Ha határeset túlstimu, akkor csak nem lesz semmi baj, meglásd! Állítólag a teherbeesési arányt javítja. 8nem a magas petesejt szám miatt, nem tudom miért, így nézd a jó oldalát.... Egyébként én kicsit aggódom a túlstimutól, dehát csak nem lesz baj. Hú, és hétfőn leszívás! Drukkolok nagyon! Vároma híreket délután!

Zsókuci, tényleg már én is hiányoltalak.... Gyere.........!

Allegro... :( Nagyon sajnálom
... meglásd, a következő sikerül!

Natü, én is kiváltottam majdnem mindent a receptek közül. Pluszban én szedek napi 1 C vitamint, a járvány miatt, és antidioxáns is, és 1 folsavat a magzatvédő multivitamin mellett. Tudod, az Elevit vagy Gravida. (én a Gravidától mindíg majdnem hányok, ha nem eszem semmit mellé. És sok folyadékot kell inni, és sok fehérjét enni. Párom szed cinket, szelént, és C és E vitamint.

Anett, nem aprózod el a vizsgálatokat! Így is van, ha van rá időd, pénzed és türelmed, ez a leghasznosabb, amit tudsz tenni, Ha nekünk nem sikerül, én is felkerekedem. De! A bütyökműtéttel vigyázz, nem sokaknak sikerül, és nagyon durva is lehet,Nem is részletezem, de az biztos, én nekem ha nagyobb lesz sem műttetem meg!

Noki! én sajna nem tudok segíteni, nulla tapasztaltom van e téren... Remélem hamar jön valaki, és kiokosít...

lányok, holnap próbálok jönni, most megyek,

Csibe, dukkkkk, gondolok rád!

Cyberpuszi nektek!

Brumi
Vendég

Noki!

A váladék ami jön belőled, tojásfehérje szerű, és nyúlik?

Ha igen akkor az teljesen normális. Azt jelzi, hogy érnek a tüszők!
Ez az anyag "segíti" normális esetben a spermiumoknak a haladást.

Kép
nika28

Jó estét!
Már megint csak bekukkantani van időm :cry:

Dobok gyorsan egy találkós táblát.
Egyelőre úgy tűnik, hogy a 22-e péntek lesz a nyerő! Szerintem 16:00-tól lehetne kezdeni, ha jól látom, és mindenki érkezik, ahogy tud!

Nika biztos nem tudod megoldani valahogy? Jó lenne, ha ott lennél :wink:

Többiek? Akinek még van kedve szóljon és beírom!
(nem egyszerű ez a szervezés :lol: )
Süni neked jó a péntek 22?
Gabicsibe neked jó a péntek, ugye?

Itt egy tábla:
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe!

Nagyon szívesen mennék!
Megpróbálom megoldani!

Lányok!

Ha sikerül megoldanom, nagy gáz lenne, ha a párom is jönne?
Mert nem vagyok ismerős Pesten és egyedül nem biztos, hogy nekivágnék!

Kép
nika28

Anett, Süni!
Nem vagytok semmik!
Mióta olvastalak titeket én is elgondolkodtam a dolgon! Szívesen vállalnék minden tortúrát a siker érdekében. Drukkolok nektek, hogy super eredmények legyenek!

Süni
Milyen koncert?

Anett
Mi bosszantott fel?
Neked nincs kedved jönni a találkozóra?

Kira
Hajrá döfködés! A puregont én is "szerettem"! :wink:

Natü
én Gravidát, és méhpempőt ettem még!

Kata
drukk hétfőre!

Csibe,
Már csak négyet kell aludni :wink:

Brumi,
Kár,hogy nem leszel ott, de ez igazolt hiányzás :wink: majd gonolunk rád, és drukkolunk nagyon!

Rebe!
Irgumburgum...meg ilyenek!
Igenis örülnénk! Annyira kell a jó példa!
Kell, hogy lássuk, hogy igenis sikerül!
Szóval?

Krisztamilli
boldogságos kismamaságot Neked! Gyere majd a fejleményekkel!

Törpe

Kép
törpehzs

Nika!
Szerintem nem gáz!
Párom felajánlotta, hogy megmenti az "uradat", ha akarja, és esetleg jól becolazhatnak egy csendes sarokban :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Nagyon köszönöm Nika a választ!
Igen, tojásfehérje szerű és nyúlik :roll:
Most nagyon megnyugtattál ám!
Már nem tudtam elképzelni, hogy mi fene van velem.

Köszönöm még 1x!
Minden jót!

Kép
noki&potyi

Törpe!

Köszönöm szépen! :D :D :D :D
Igaz a Drágám már nagyon megszokta, hogy túlnyomó többségben vannak körülötte a nők, de ha a Te párod is ott lesz úgy biztos jobban érzi majd magát. :)

Noki!

Nagyon szívesen! :D
Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj!

Kép
nika28

Sziasztok!
Végre visszaolvastam :D

Vucuska, nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
A fagyis beültetésről annyit, hogy igen, ott tudtuk meg. Más intézményben ez úgy van, hogy előző nap felengedik az embrio(ka)t, telefonon egyeztetnek a pácienssel, hogy minden oké, másnap menjen a megbeszélt időpontban. Azt nem tudom, hogy a BMC-ben előző nap vagy a beülti napjának reggelén engedik-e fel őket.... de ez nem egy pár perces folyamat, tehát nem akkor derült ki, hogy nem ébredt fel, mikor mi már ott voltunk. Ez az egy rossz tapasztalatom volt eddig a BMC-ben... nem értem, miért nem lehet felhívni az emberkét, hogy tudja, mire készüljön. Nagyon rossz volt :( Mikor beléptünk, Irénke egy másik beteggel foglalkozott, de rám nézett, és azt mondta, hogy "Anett, üljenek le egy kicsit!" Itt már tudtam, hogy baj van, nekünk nem lesz beültetés. Fél óra várakozás után, behívott a Tanár úr, és közölte, hogy nem ébredt fel a kis drága...... :cry: 70% az esélye, hogy felébred a fagyasztott embrió, de a BMC ebben (is) nagyon jó, náluk 94% az arány... mi sajnos a 6%-ot erősítettük....
Azt csak félve kérdezem meg, hogy a DVD-ből lesz esetleg valami? :oops: :oops: :oops:
Gil, igen, egy év után meg kell csináltatni minden vizsgálatot, kivétel a HSG, a 20. és a 24. napi vérvétel :?
Meggyógyultál már? "Tündéri" a háziorvosod :evil:
Gabicsibe, szuper az új tábla!!! :D Csak annak nem örülök, hogy visszaestem az előkelő 3. helyről..... Minél feljebb szeretek lenni, akkor tudom, hogy "helyzetben vagyok" és történik valami :wink: :oops:
Nika, utólag is nagyon boldog Születésnapot kívánok Neked! A kezed jobban van már?
Sünike, holnap találkozunk!!! :lol: Alig várom! Milyen volt az Aviva? Az én érdeklődésemet eddig nem nagyon keltette fel. Nem tudok olyan problémáról, ami miatt kellene.... a két ismerősöm, akik már egy éve csinál(gat)ják, azok meg még mindig nem lettek babásak tőle.... Alexandrában még tavaly láttam a könyveket, de nem vettem meg. :roll:
Zsókuci, lehet hogy egyszerre kezdünk? Örülök, hogy minden rendben!
Noki, üdv! Sajnálom, hogy nem sikerült! :(
Dorcsi, fogadd részvétem! Mielőbbi jobbulást Neked!
Vic, ciszta... influenza...gomba!! :shock: Áhhh! De látom, csak sikerült helyrehozni magad, és meglesz az az inszem! :wink:
A franciaországi út biztos nagyon klassz lesz! Én is szívesen visszamennék... de ez álom, álom, édes álom :lol:
Eger? Szeretem! Oda jártam fősulira.
Krisztamili, nagyon örülök Nektek! :D Olyan izgalmas volt visszaolvasni a vérvételed előtti napokat! Látod, mégis sikerült! :wink:
Brummadzag , hajrá! Örülök, hogy elkezdtétek! Jó kis kabala az a helyes kis zebra! :wink: Kineziológushoz 19-én megyek ismét, azóta nem voltam, mert elutazott.
Mit néztetek a színházban?
A bütyökműtét még nem biztos, az is lehet, hogy kinevet a szakorvos, hogy mit akarok én ezzel?! Az biztos, hogy nagyon tud időnként fájni, főként a bal lábam... mint például most is :? Az viszont elrettentő példa, ahogy a nagynénémé kinéz :shock: Azt nem szeretném megvárni.
Iwiw-es elérhetőséget küldök!
Nellike, Ti is kezdtetek? Drukkolok nagyon! A hétfői leszíváshoz is!
Kira, :cry: :cry: :cry: De itt az újabb forduló!
Csibe, Kata, nagyon szorítok! +++++++++++++++++++++
Törpehzs, én olyan szívesen mennék.... de nagyon pici az esély, hogy oda is érek. :( Sok a dolgom, az elintéznivaló... minden napra van valami. Találka előtti nap is ott van a sebészeti jelenésem :? 24-én egyébként is megyek BP-re.... Ha változik valami, mindenképp jelzek! Jó volna!Ami vicces, most láttam, hogy a kaálisok is a Tranzitba szervezik a topiktalit, 24-ére.... oda nagyobb esélyem lenne most eljutni :wink: :lol:
Madrin, Gabicsibe, csodálkozom, hogy Ti nem voltatok előadáson.... pedig állítólag kötelező. Nem egy újkeletű dolog, mert mi tavaly januárban voltunk egy ilyenen. Újvári doktor tartotta.

Mofly, Nemone, Estike, Bonya :?: :?: :?:

Kép

KépKép
anett_1

Többen is kérdeztétek, hogy min húztam fel magam....... mufurc, pénz, várakozás, görcsök..... :roll:

Nem is értem. Ha valakinek ilyen rossz véleménye van a BMC-ről, annak ellenére, hogy még sosem járt ott, akkor miért megy oda? Sajnos rengeteg a meddő pár, sok a beteg.... de nagyon sok a meddőségi intézmény is. Lehet miből választani..... hallomás, földrajzi távolság, anyagi lehetőségek stb. alapján.
Azt egyik sem tudja garantálni, hogy x időn belül babás lesz az illető, vagy legjobb esetben 1. inszemmel/lombikkal összejön majd a baba. Azt sem tudják megígérni, hogy nem fog fájni..... testileg / lelkileg....
Sajnos nem egy fáklyás menet a mesterséges megtermékenyítés, mi sem így terveztük a babásodást. Jobb lett volna otthon, párnák között, szerelemből, de ha már így alakult, csináljuk amit kell, úgy látszik, ez a sorsunk. Az inszemhez és/vagy lombikhoz erő kell, vágy, kitartás.... és nem utolsó sorban pénz. Én ahogy várok a BMC folyosóján, nagyon sokszor gondolok azokra is, akik nem lehetnek köztünk..... akik otthon sírdogálnak a gyermektelenség miatt, de anyagi lehetőségeik annyira korlátozottak, hogy nem fordulhatnak segítséghez. Ilyenkor mindig megállapítom, hogy mi vagyunk a szerencsések, akik legalább megpróbálhatjuk.

Én már több, mint egy éve járok oda, de soha senki nem volt még undok velem. Rengeteg segítséget, figyelmet, odafigyelést kaptam az ott dolgozóktól. Kezdve a recepciótól, az orvosomtól, a biológustól, a laborosoktól, a műtősökön át, mindenkitől. A recepciós Irénke és Mártika soha nem türelmetlen vagy figyelmetlen velem. Tudják a nevem, ahol tudnak segítenek, mindenre igyekeznek megoldást találni. Nekem ez nagyon-nagyon jólesik. Mártikát a héten kétszer is hívtam a saját mobilján, és nagyon segítőkész volt. Pedig nem hinném, hogy a munkaköri leírásában szerepel, hogy a privát mobilján is álljon a betegek rendelkezésére. Arról nem is beszélve, hogy péntek délután meg kétszer vissza is hívott, mert utána nézett dolgoknak, anélkül, hogy én megkértem volna rá!
Az biztos, hogy rengeteg a beteg, és nagyon nagy a nyomás, amiben dolgoznak. Az is biztos, hogy negyed ennyi beteget, négyszer ennyi pénzért szívesebben látnának el. Több idejük volna mosolyogni, beszélgetni velünk..... de sajnos ez nincs így.
Azon is érdemes egy kicsit elgondolkodni, amit olyan sokat hallottam anno a nagymamámtól: "Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten!" Van benne valami.

A várakozás a vizsgálatokra tényleg hosszadalmas, nem vitás. Én is onnan ismerem fel a legújabbakat a sorban, hogy ők a legtürelmetlenebbek. Pedig attól, hogy furakodnak, szentségelnek, és felhúzzák a többieket is, még nem lesznek előrébb..... :? Lehet könyvet, újságot vinni, de lehet ismerkedni, barátokat szerezni is.

Orvosok. Mindegyik orvos jó, különben nem lehetne ott. A saját orvosommal nagyon meg vagyok elégedve, pedig kapott már hideget-meleget.... másoktól. Általában azok szidják nekem legjobban, akik még sosem jártak nála, nem is beszéltek vele, max. a folyosón látták komor arccal.

Pénz. Pénzt senki sem kér a betegektől..... persze elfogadják, ha valaki ad. Miért ne tennék? Én is eltenném. Ha valaki úgy látja jónak, hogy adnia kell és van miből, akkor tegye. Szíve joga. (Én az eddig látottak/hallottak alapján azt figyeltem meg, hogy nem a paraszolvencián múlik a siker.) Mi eddig senkinek sem adtunk egy fillért sem. Mikor oda kerültünk, nem is gondoltunk ilyesmire. Most meg már úgy gondoljuk, hogy adunk, ha sikerül, addig nem. Éppen elég megterhelő kifizetni a gyógyszereket, a vitaminokat, megoldani az utazgatást stb.

Nagyon röviden ennyi jutott eszembe a témáról.
Talán még annyit, hogy tavaly azt mondta a férjemnek várakozás közben, hogy ugye tisztában van azzal, hogy hány ember munkája lesz majd a babánk "létrejöttében", ha egyszer végre sikerül. Kezdve a recepciósoktól, laborosoktól, orvosoktól stb.
Azért vannak ott, hogy segítsenek nekünk... nem másért.

(Persze, beszélhetnénk még itt a csalódásokról, a sikertelenségből adódó fásultságról... intézmények közötti vándorlásról stb. ..... azt is megértem.)

Kép

KépKép
anett_1

Nika
Szeretnék kérdezni.
Én holnap megyek be a BMC-be és nem tudom, hogy most vigyem magammal a Páromat vagy sem?!
Esteleg ez a váladékozás stb ami volt az elmúlt napokba emiatt nem e csinálják meg holnap az inszemet?
Vagy teljesen lecsúsztam róla?
Vagy csak érnek a peték és ne aggódja emiatt?

Nagyon köszi!

Kép
noki&potyi

Törpe,
Aranyosak vagytok, ha úgy gondoljátok, akkor szívesen mennék! :oops:
22-e egyenlőre jónak tűnik! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

SZiasztok Lányok!

Kata
Nagyon drukkolok holnapra!!!!!!!!!!!!!!! HOgy vagy?? Mi van veled???

Anett
Köszi a kérdést, már sokkal jobban vagyok, de még nem teljesen múlt el. Háziorvosomat pedig szerintem utoljára láttam, mert máshoz fogom átkérni magam.
Nekem se kellett előadásra menni :roll: . Lehet, hogy pont tavaly januárban vezették be?
Holnap hányra mész?

Noki
Nem hiszem, hogy emiatt elmaradna az inszem. Tüszőrepit beadtad? Eddig a peteérésed mindig rendben volt?

Zsókuci
Igazolt a távolléted! :wink: :wink: A lényeg, hogy érezd jól magad!

Süni
Mindig tervezem, hogy letudom a takatást pénteken, le a kalappal, hogy te meg is csinálod! Jól telt a hétvége?

Na, ma megjött, úgyhogy lehet, hogy holnap délután (fél 2 körül) megyek a BMC-be. Ki lesz ott akkor közületek???? Hacsak napközben meg nem gondolom magam, hogy még kéne várni. Annyira tanácstalan vagyok egyébként! Olyan jó lenne, ha kiderítenék, hogy mi a gond, mert így lehet, hogy tök fölöslegesek az inszemek.... De a lombikkal meg még várnék :oops: :oops: . Lehet, hogy nekem is vizsgálatokat kellene még kérnem, mielőtt folytatom.
Mivel azt írtátok, egy év után ismételni kell vizsgálatokat, így lehet, hogy ebben a hónapban nem lesz semmi. Majd kiderül!
Ha valaki még benéz, várom a véleményét.... Férjecském ugyanis már nem mond semmit a témáról, nem akar erről beszélni. Ne gondoljatok róla rosszat, én megértem őt.

Rebe, Gabi
Remélem, ott lesztek a találkán!!!!! :wink:

gil

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: