No. folyt. köv.
Én egyszer azt csináltam, amikor a Dávid egyik osztálytársával együtt indultunk haza és a srác iszonyatosan rondán beszélt, hogy a köv. alkalommal megkértem, hogy menjen mással, mert nálunk nem szokás az ilyen beszéd és nem szívesen hallgatom, azt meg szintén nem szeretném, ha a gyerekeim ezt hallgatnák még most is. A gyerek azóta a jelenléteben legalábbis szépen, tisztelettudóan beszél, jó haverságban vagyunk. Megértette. Később természetesen az anyukájának is elmondtam az esetet, amikor találkoztam vele és megdícsértem a kisfiát, hogy milyen aranyos, hogy így tud alkalmazkodni. Persze, ha nem vagyok ott, akkor biztosan másként beszél, sőt, még az én fiam is, de legalább megtanulhatják, hogy bizonyos helyzetekben mégis másként kell viselkedni. TALÁN! Javíthatatlan optimista vagyok.
Zsuzsóci! Csak ismételgetni tudom magam. Ennyi gyönyörűséget egy csokorban!
Kaqk, kitartás Drága! Millió gyógypuszkó a kicsi betegnek!
Jaj,
Emese, szegénykém! Szólj neki, hogy fáj és ne csinálja. Fogatlanul Albert is csinál hasonlóakat. Már én is kezdem neki mondogatni, hogy ezt nem kellene.
Kolbi! Mennyi szeretet és büszkeség, ragyogás! Olyan idilli az egész. Máté is mekkora már! Így még talán nem is láttam. Naggyon szép, majd de is hessegetheted a csajokat a háztól!
Az alvós tényleg szépségdíjas!
Tünde, ez jó!
Regi, ez igen! Még jó, hogy le nem kövérezi!
Emese, már kezdtem azt hinni normalizálódik a helyzet. Nem lesz egyszerű menet, de kitartás, következetesen szólj neki. Én olyankor mindig egyből az ujjam segítségével elvettem a cicit, a szemébe néztem és kértem, hogy ne csinálja, majd óvatosan folytattuk a dolgot.
Heni! Rabszolgának többször érzem magam.
Nektarin, Robesz eldöntötte már, hogy szereti-e az almapépet?
Juba, igaza van Emesének. Próbálj megnyugodni. Oka van annak, hogy nem csinálják meg most. Így lesz a legjobb. A végén majd Te is azt mondod, hogy csak ennyi volt?
Emese, jól csinálod, próbálj meg nem szorongani a tejcsi miatt.
Lányok, köszi a dicsiket! Elfogulatlanul

szerintem is jól sikerültek, apa mindent megtett az ügy érdekében.