A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202225549.8842.jpg[/img
az alma pép :D

Kép
Kép
nektarin

Kép
na akkor újból, az almapép :D

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok!

Jaj szegény Emese,sajnos nem tudok tanácsot adni mivel nálunk nincsen fogacska és csak éjjel cicizik. De ne add fel,a defektes cicit is rendbetetted,Zsófikával is biztos sikerül megoldani a gondot!Kitartás!

Ma telefonáltunk a doktornőnek,hogy akkor megyünk csütörtökön,de hasmenése van Bertusnak nem gond-e?!
Azt mondta ha nem rendeződik addigra akkor el kell halasztani a vizsgálatot.Tele van a tudatom már egy hete ezen idegeskedek most meg majd kezdhetem előröl.Egyébként valami olyasmit mondott,hogy feltöltenek valami folyadékot katéterrel a hugyhólyagjához és röngenezik közbe,hogy teljesen távozik-e az egész vagy csak egy része.Na a röntgenen megint kiakadtam ez kb olyan jó mint a múltkori radióaktiv folyadék amit kapott!Hogy miért kell egy ilyen kicsi babát ilyen vizsgálatoknak kitenni?
Tök kivagyok!

A Képek mind nagyon édesek!
Maggie!Én kértem ,hogy a tesókat is mutassátok meg!Köszönöm,nagyon szépek a fiúk,mind a három!!

A héten egyedül vagyok mert apa délutános,úgyhogy nem bizti,hogy tudok még jönni mert Bertust szórakoztatni kell!!

KépKép
juba

Emma alszik, a homeos cuccok remélem beválnak. Kicsit parázok az éjszakától. Kíváncsi vagyok valóban a fogacskái azok.

KépKép
kaqk
Debrecen

Nektarin! Robesz de édesen nyomja be az almát! És milyen érdekes a szemecskéje. Sötétebb kék foltok vannak benne?

Dmaggie! Azta micsoda srácaid vannak! Csak vigyázz, nehogy Apjuk is menjen velük majd csajozni! :wink:

Timi26! Nagyon köszönöm, hogy belinkelted ezeket. Pont rosszul csináltam. :( Úgy rákiabáltam szegényre, hogy frászt kapott és szopisztrájkba kezdett. :cry:

Azóta volt még egy szopi - végre rendes időben 5-kor -, és ott már minden rendben volt. Akkor kaptam frászt, mikor kakilni készült, és szájában a bimbóval nyomott. :shock: Eddig is így csinálta, és nem szorította össze a száját, de most nagyon betojtam, inkább kivettem a bimbit.

Amint olvasom, ez akár hosszadalmas is lehet, de én bízom benne, hogy Zsófikám megérti: nem harapdáljuk Anyát.

Amúgy hatottak a drukkok, Zsófikám jól van! Köszönjük szépen! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Próbálj egy kicsit megnyugodni! Minden Bertus egészsége érdekében zajlik! Az összes vizsgálat! Ezeken túl kell esni, és minden rendben lesz.
Tulajdonképpen ezek - szerintem - nem fájnak neki, csak mivel nem érti még, hogy maradjon mozdulatlan a vizsgálatok alatt, le kell fogni, amitől megijed és esetleg sír.
(Onnan gondolom, hogy nem fáj a katéterezés, mert nekem csinálták, és nekem nem volt rossz. De ha jól emlékszem, talán Anitja is átesett ilyenen, és neki fájt). :roll:

Ne aggódj! Bertának egy nyugodt anyuka kell, akire ha ránéz, látja, hogy nincs semmi baj!

Lsd. Irina Ádija. Milyen "durva" beavatkozás előtt álltak, aztán Ádi volt az, aki még körbe is vigyorgott mindenkit! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese: mennek a ++++++++++ Zsófikának is hogy hamar megtanulja hogy ne bántsa anyáját!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Mekkora láz nem láz még a csecsemőknél?? emma egyre jobban kehel és folyik az orra ezerrel, :-(
Megfázott?? a fogacskája is? ha nem akkor miért mondta a doki? mit látot? én nme látog változást, viszont tény hogy tegnap óta a legkeményebb műanyagokat rágaja a játékai közül, és ha viszketem neki a kis fogkefével akkor olyan jólesően tűri.

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Én úgy tudom, hogy a fogtól is lehet láz. Mérted neki?

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: aha, 37,6 volt eddig

KépKép
kaqk
Debrecen

nyűgös, sír Emma?

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: igen, nyűgös ( sosem szokott ) és sír is, vígasztalhatatlan. Kapot fogzásra 1 adag homeós cuccott, azóta jobb, aluszékonymost de olyan sirdogálós maradt.

Szelinek jön már a foga?

KépKép
kaqk
Debrecen

Zsuzsóci: de jó, hogy jöttél!!!!!!!!!! Gyönyörűséges a 3 gyerek!!!

Dmaggie: hát ez a három tündéri fiú valóban olyan (volt), mint a tojás! Elképesztő! Szépséges családod van, gratulálok!

Nektarin: az almapépes kép csúcs! ;-)

Juba: elhiszem, milyen rossz érzés lehet, ha eltolják a vizsgálatot, de biztos fontos, hogy a kicsid ne legyen beteg közben! KITARTÁS!!!!! Nagyon gondos anyuka vagy, úgyis látod, ha Bertus állapotában bármi változik. Az orvosok azért vannak, hogy zargassuk őket, legfeljebb azt gondolják rólunk, hogy parások vagyunk, de kit érdekel?

Gremese: biztos emléxel, ez a kaki alatt bimbónyúzás nálunk is megtörtént (harapás nem, mert Ádinak még nincs foga, bár a két ínyét ha összeszorítja, hááááááááát....). Szerintem ügyesen csináltad a további szopiknál, ki kell venni a bimbit a baba szájából. Nálunk ez még ma is napi rendszerességű, ezért írtam korábban azt, hogy van, hogy Ádi 3 részletben eszik (pl. ma is), mert a pocija miatt ki-be kapdossa a bimbót, meg tépegeti. Bimbóápolásra a már sokszor említett Purelan 100 kiváló, nekem a 1,5 hónapos gyógyulási idő alatt ez tette lehetővé, hogy szoptatni tudjak. Remélem, hamar behegednek a lelki és a testi sebeid egyaránt! Puszi!

Kép
Kép
irina

Nálunk EZ még = az EZ itt azt jelenti, hogy Ádi pl. rendszeresen evés alatt kakil (biztos akkor indul meg az inger)

Kép
Kép
irina

Anitja! Feltöltöttem a youtube-ra 3 minitalis videót! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó estét!

Emese :shock: :shock: húúúúú, hogy mik előtt állunk még. Remélem hamar rendeződtök és nem fog harapdálni Zsófika.

Maaargit :lol: :lol: :lol: Nagyon jók a képek. Kicsinek mind a három teljesen egyforma :lol: :lol: Na hallod, ha így belegondolok. 4 pasi ellen 1 nő :shock: :roll: :lol:

Juba Elhiszem, hogy rossz a kis lelkednek ha elhalasztják a vizsgálatot, de mindezt azért teszik, hogy Bertusnak jó legyen. Fel a fejjel.

Zsuzsóci Nagyon szépek a gyerekek :lol:

Nektarin Robesznek micsoda kék szemei vannak. Nehezen fogja majd levakarni a csajokat :wink:

Kaqk Levonva a 0,5 fokot? Lehet ma vagy holnap kibújik az a fogacska. Kitartás neked is csak azt tudom mondani.

Gréta cica most bealudt megint, talán így jobb hamarabb túllép a náthán. Már előre rettegek, mert fürdés előtt orrszívás lesz :? Olyan sokat sírt ma emiatt :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Emese Mi is szeretnénk látni :lol: :lol: :lol: Kérjük a linkeket :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ itt nem lehet oldalt kezdeni. Már az első üzimre is azt hittem, hogy az új oldalra megy :cry: :cry: na mindegy

KépKép
Kép Kép
l.móni

Körözés

Granda
Hörcsög
Ágica
Anikó80
Sense
Motiot
Hajni
Ancsi26
Becka
Meryke
Vadvirág

Hol vagytok? Legalább életjelet adjatok.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na léptem fürdetni.

Jó éjszakát mindenkinek.

Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kétszer sétáltunk délután :D !
Pancsi után jövök (ha el nem alszom 8) ).
dettyk

Azért azt még leírom, hogy az előző oldalt én zártam 8) .
És a fotók már megint szuperek :D !
Maggie, milyen helyes fiaid vannak :wink: !
dettyk

Milyen homeós cucc van fogzásra???? Hogy adjátok be???

Heni
KépKép
heni81

Lányok, csak néhány óráig nem voltam! Éééédeees zsíííroskenyér!

Móni! Sajnálom, szegényke. Gyógypusz természetesen és ++++++++

Emese, és most mennyi az annyi?

Rowling Kolbi! Én is azt mondtam volna, mint Timi. Észre fogod venni, ha elég neki.

Dettyk! Én nem emlékszem, hogy írtad volna. Nehéz ügy, itt is nehéz okosnak lenni. Sajnos én is azt látom, hogy egyre agresszívabbak, gonoszabbak a gyerekek nagy többsége, a kisebbség, mármint az érzékeny, okos, tisztelettudó gyerek teljesen kiszolgáltatott lesz. Azért nehéz szerintem, mert otthonról hozott a minta, zsigerből azt mondanám beszéld meg a szüleivel, de nem biztos, hogy célravezető. Talán a tantónéninek kellene nagyon-nagyon figyelnie, terelgetnie, nevelnie. Szülői értekezleteken nem vetődött ez fel? Másnak nincs ilyen problémája? Ez az önleértékelés is teljesen ismerős. Kap elég megerősítést az iskolában? Már bocs, hogy ennyit kérdezek, de Tőletek biztosan megkapja, csak ott lehet hiányban. Ez a kisgyerek kis gond, teljesen igaz!!!!!
:shock: Lesz ez még rosszabb is!

De jó látni a CSillagszeműt! Kéééész vagyok! :lol: :lol:

Tündi? Mi lett? Jobbulást! ++++++

Dettyk! Szerintem a szomorú arcoktól nem lesz jobb egy gyerek!
Sem a figyitől! Mást kell a kolleginának kitalálnia!
Most ennyit, mert hív a főnök!
dmaggie

Heni: én Chamomilla vulgaris CH 15-öt adok 3x5 golyócska pici vízben feloldva! De lehet 9-et is, az gyengének bizonyult... :?
Többiek?

Kép
Kép
timi26

Zsu! Olyan édesek a gyerekek, és olyan érdekes, hogy mindegyiknek ugyan olyan a szem-formája! Szééépek! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Most éppen egy félbeszakított esti szopinál tartunk, mert kakilás miatt bimbirángatás és ráharapás volt, és 3x kellett rászólnom. Össze is ráncolta a homlokát, remélem kezdi vágni, mi a helyzet.

Kép
Kép
Kép
gremese

És most várom a kakit.
Irina! Nálunk is volt, hogy összeszorította az ínyét, de Zsófi úgy kakil, hogy nem harap rá a bimbóra.
Nem tudom, mi ütött belé, hogy most ezt csinálja.
Szörnyű, mert a mostani szopi alatt teljesen leizzadtam, úgy féltem. :shock: Ha kakil, majd befejezzük a szopit.

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni: ua, Timi 26 írt. igaz még csak 1 szer adtuk neki, de az egész család át áll homeopátiás gyógyításra, olcsobb, szerintem és természetes. nem?
jó éjt mindenkinek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Dettyk! Kétszer sétáltatok? Mi már 3 napja nem voltunk kint. :( A hasmenés miatt, utána esett valami, ma meg felborult a napirend, és ez a harapdálás... Plusz extra nyűgösség..... Jáj.....

Hol vagytok? Elírogatok itt magamban...

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Ha a pelus arányt kérdezed, akkor idáig 7/4 kakis.

Anitja! Felteszem ide a videjókat! :D

Valamelyik kisvideó eléggé ramaty minőség, mert kis felbontásban vettem fel, és a youetube felnagyította, így kockás.
(Amúgy jók, ha a normál felbontásban nézzük.)

Az első találkozás:
http://www.youtube.com/user/Anitja75

Egymásra találás:
http://www.youtube.com/watch?v=ngjzqXlkV5s

Itt már minden rendben volt!
http://www.youtube.com/watch?v=gxY5pYN5JNY

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese:
Hasmenés?? Kinek? Bocs, nincs időm visszaolvasni!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Még annyit a videókhoz, hogy az elején sír Zsófi, de utána megnyugodott, és dumált, kacagott! Persze ez a videókon nem látszik... :?

Kép
Kép
Kép
gremese

Anikó! Zsófinak volt. Pár napja nem éreztük jól magunkat, rajtam átment 1 nap alatt, Ő mára jött rendbe.
Valami hülye vírus - gondolom.

Kép
Kép
Kép
gremese

I.Móni!

Engem nem kell körözni, vagyok elég sűrűn!

Megkaptuk a kórházi zárójelentést, minden rendben, minden negatív, de Marcinak továbbra is megy a hasa! Remélem mostmár nem sokáig!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Vírus- vagy baci, egyre megy! Nálunk nem tudták megmondani, hogy mi okozza.
Örülök, hogy jobban vagytok!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Én is, hogy Nálatok minden rendben!

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese jó sok pelust használtok!
Szegény Zsófika! Csunya hasmenés, sicc, sicc, sicc

Heni
KépKép
heni81

No megyek, megpróbáljuk befejezni a szopit, és leteszem Gyöngyömet.

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát, még nem 100%-os, elég csúnya a kaki, de ma 3 kakis volt, abból 3 csúnya!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Na, ezt jól leírtam! :oops: :oops: :oops:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Törpi már egy órája az álommanókkal van!
Fél nyolckor leteszem aludnim és elalszik. Olyan édes!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó de jó hogy nincs komolyabb baj!!! Gyorsan rendbejön !Marcika!

Heni
KépKép
heni81

No. folyt. köv.

Én egyszer azt csináltam, amikor a Dávid egyik osztálytársával együtt indultunk haza és a srác iszonyatosan rondán beszélt, hogy a köv. alkalommal megkértem, hogy menjen mással, mert nálunk nem szokás az ilyen beszéd és nem szívesen hallgatom, azt meg szintén nem szeretném, ha a gyerekeim ezt hallgatnák még most is. A gyerek azóta a jelenléteben legalábbis szépen, tisztelettudóan beszél, jó haverságban vagyunk. Megértette. Később természetesen az anyukájának is elmondtam az esetet, amikor találkoztam vele és megdícsértem a kisfiát, hogy milyen aranyos, hogy így tud alkalmazkodni. Persze, ha nem vagyok ott, akkor biztosan másként beszél, sőt, még az én fiam is, de legalább megtanulhatják, hogy bizonyos helyzetekben mégis másként kell viselkedni. TALÁN! Javíthatatlan optimista vagyok.

Zsuzsóci! Csak ismételgetni tudom magam. Ennyi gyönyörűséget egy csokorban! :lol: :lol:

Kaqk, kitartás Drága! Millió gyógypuszkó a kicsi betegnek!

Jaj, Emese, szegénykém! Szólj neki, hogy fáj és ne csinálja. Fogatlanul Albert is csinál hasonlóakat. Már én is kezdem neki mondogatni, hogy ezt nem kellene.

Kolbi! Mennyi szeretet és büszkeség, ragyogás! Olyan idilli az egész. Máté is mekkora már! Így még talán nem is láttam. Naggyon szép, majd de is hessegetheted a csajokat a háztól!
Az alvós tényleg szépségdíjas! :lol:

Tünde, ez jó!

Regi, ez igen! Még jó, hogy le nem kövérezi! :twisted:

Emese, már kezdtem azt hinni normalizálódik a helyzet. Nem lesz egyszerű menet, de kitartás, következetesen szólj neki. Én olyankor mindig egyből az ujjam segítségével elvettem a cicit, a szemébe néztem és kértem, hogy ne csinálja, majd óvatosan folytattuk a dolgot.

Heni! Rabszolgának többször érzem magam. :lol: :lol:

Nektarin, Robesz eldöntötte már, hogy szereti-e az almapépet?
:lol: :lol:

Juba, igaza van Emesének. Próbálj megnyugodni. Oka van annak, hogy nem csinálják meg most. Így lesz a legjobb. A végén majd Te is azt mondod, hogy csak ennyi volt?

Emese, jól csinálod, próbálj meg nem szorongani a tejcsi miatt.

Lányok, köszi a dicsiket! Elfogulatlanul :lol: szerintem is jól sikerültek, apa mindent megtett az ügy érdekében.
dmaggie

Én naív meg azt hittem a végére értem.

Annyira jók a vidijók!!!!! :lol: :lol: :lol:

Anikó, nagyon örülök!!!!!!

Emese, igen azt kérdeztem. Látom itt is van haladás.

Igen, ez a hasmars elmúlhatna már!
dmaggie

Köszi csajok a vígasztaló szavakat,tudom én,hogy minden őérte történik csak olyan rossz látni amikor bökdösik meg kíntatják és annyira keservesn sír!Bárcsak soha ne lennének betegek!!

Megnéztem a videókat ,nagyon édesek a babók!!!Annyira aranyosak ahogy az elején megvannak illetődve egymástól,de aztán ahogy megfogják egymást olyan cukik!!!!!!!!!!

Anikó!Örülök,hogy minden rendben van veletek!!!!

U.ERA!Nem haragszom rád egyátalán!!Én csakazért kérdeztem,hogy talán fiús arca van neki mert már más is fiúnak nézte.Vagy csak elírta! Majd megsürgetem a fülbevalóját és akkor még csajosabb lesz :D

Minden betegeskedőnek nagyon gyors gyógyulást!!

KépKép
juba

Timi! és akkor mit adsz inni neki kanalas kaja után? Lehet, hogy Nolka is csak szomjas :roll:

Kiskolbi! Tündériek vagytok Mátéval, hát bizony jó lenne találkozni :wink:

Zsuzsóci! Édesek a gyerkőceid :lol: Köszi, hogy raktál képet Róluk :lol: azért olvasni tudsz minket?

Maggie! Jaj de szép gyerekek :lol: , csak nem füstültsajtot kóstizik Albert :shock: ?

Nektarin! Cuki Robesz ahogy majszol, Ő is szereti a hasát, igaz?

Emese! Köszi, hogy feltetted a videót, nagyon édesek, jó volt újra megnézni :lol:
Én is úgy gondolom, hogy nyugodj meg, el lehet ezt szépen magyarázni Nekik, én egyébként egy "áúúú"-t szoktam mondani, elengedi és les mint a mukinyúl :lol:

Anikó! Belinkeltem a véres kakiról Nektek egy oldalt, nem olvastad?

Puszi!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Juba! Tudom, Drága, de akkor is erősnek és nyugodtnak kell lenned. Sajnos csak így deríthetik ki, hogy mi van. Ha nyugodt vagy az segít Bertusnak is és hamarabb túl lesz a dolgon. Segíts NEKI!!
dmaggie

Anikó!!! Jaj, de jó!!! :D Szurkolok hogy a hasmenés hamar elmúljon!!! Azt nem tudják mitől van?

Juba: kitartás!!!

Anitja: teát, vagy rostos üdcsit az emésztés miatt. De a vizet is szívesen issza!

Kép
Kép
timi26

Anitja, de igen. :lol: :lol: De csak játszásiból!
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: