Reggel bekapcsoltam a gépet, gondoltam hétvégén biztos nem írtatok sokat. Ez 9 óra után volt, azóta olvasok...
Nagyon klassz képeket tettetek fel, babák, mamák, pocik, rucik és babaszobák nagyon szépek. (bocs, hogy nem nevesítek, de tényleg rengeteg volt fotóból is)
Üdv az újaknak!
Mezsó! Én is 7-én megyek UH-ra, akkor leszünk pont 30 hetesek, már nagyon várom és persze egy kicsit izgulok is. Egy ismerősöm ikrei a 29. héten születtek és gyönyörűek, egészségesek, ezért eddig azt vártam, hogy odáig mindenképpen eljussunk, most a 34. hét a következő nagy cél, mert úgy tudom addigra már szépen kifejlődik a tüdejük is. Utána meg... szerintem már minden napnak örülni fogok. Remélem nálad minden rendben lesz a kis veséjével és szépen be is fordul. Bár én már sokaktól hallottam, hogy még a 30. hét után is befordulhat a baba.
Pumpóka, Babyteve! Én még nem kerestem gyerekorvost, de szomorúan hallom, hogy nem lehet előre feliratni semmit. Ez nekünk azért gáz, mert a János kórházas listán szerepel, hogy már vinned kell magaddal pl. a popsikrémet!? Az nem a feliratósok között van?
Pelenka: aki lemaradt a Corás akcióról vagy a cseh típusra esküszik vagy egyszerűen csak közelebb van a Mamut környéke, csatolok egy lelőhelyet. Szerintem jó árban van: cseh tetra 1597/8 db.
http://babyfun.fw.hu/
Ha pedig valaki a
kókuszmatracról csúszott le, a Minimanóban mindig 5.990-ért van 60x120 méretű.
Zenélő forgó: Valaki írta, hogy az is volt akciósan. Azt mindenképpen hallgassátok meg, mert mi befürödtünk vele. Szép volt, nagyon színes, pont amilyet kerestem, akciós, de nem lehetett kibontani, csak a kiállított mintadarabot meghallgatni. Azzal nem is volt gond, de amit hazavittünk... Nekem botfülem van, de ez annyira hamis volt, hogy még én is szörnyülködtem, amikor otthon meghallgattam. Szerencsére nekünk mindenképpen kettő kellett, viszont csak egy fog szólni, ezért a másiknál már jobban odafigyeltünk.
Hálóing: Hát tényleg elég szörnyűségeket lehet kapni. Én leginkább a rejtett szoptatónyílásos variációtol vagyok kikészülve. Nem tudom elképzelni magam, ahogy ülök a kórházi ágyon minkét mellem kirakva azokon a nyílásokon, néha benyit egy-egy apuka... Mivel nekem amúgy is a pólófazon jön be, a Brendon Outletben találtam meg a sok csúnya között a legkevésbé csúnyát, abból beruháztam 3 db-ra. (3.490/db) Amikor én vettem volt világoskék is.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Baba fekvése: Nálam többnyire fejvégűek, de Mira komoly forgolódást rendez, az utóbbi két UH-n teljes fordulatot sikerült végignézni. Szóval még bármi lehet. Akik már a 29-30. hét környékén járnak szintén tapasztaltak olyat, hogy egy kicsit csökkent, lassult a magzatmozgás? A "szakirodalom" szerint ilyenkor a korábbi focimeccseket már felváltják a finomabb mozgások, lábak, könyök, popsi kinyomogatása, de azért én egy kicsit mégis aggódom.
Gátmetszés: Azokat a hsz-eket nem kellett volna elolvasnom. Amikor legutóbb a dokimnál jártam megtudtam, hogy mindenképpen lesz gátmetszés, viszont tutira nem lesz EDA.

Ezek után nagyon remélem, hogy most csütörtökön nem azt közli velem, hogy felszívódó varrat sem lehet.
Kád+állvány: Vett már valaki? Tudom, téma volt már korábban és tároltam az infót, hogy együtt kell megvenni, akkor tuti nem lesz instabil, és lehetőleg nélkülözzön minden extra formatervezést és egyéb sallangot, de van már valakinek? Én nézelődtem, de nem igazán találtam elfogadhatót jó árban.
Légzésfigyelő: Gyanítom, hogy rajtam kívül mindenkinek eszébe jutott, de azért leírom, hogy ne hagyjátok az utolsó pillanatra: aki már vett légzésfigyelőt próbálja ki. Tegnap kisgyerekes vendégeink voltak, akik kérték a délutáni alváshoz. Közölték, hogy a mienk gyári hibás. Utólag kiderült, hogy csak rosszul állították be, de azért szereztek nekünk néhány kellemetlen percet. Kicsit ideges lettem volna, ha ezzel is vissza kell csattogni a boltba.