Emese emgem is szórakoztat, ha csak úgy leírod ami eszedbe jut! Úgyhogy vissza ne fogd magad!!!
Gyuzso Ti aztán tudtok ünnepelni!

De ezt a sikálós rész bárhogy töröm a fejem se értem… Olasz étterem, családi ebéd, majd sikálás??????????
Eni fotók naggyon jóóó! Mi az hogy „mind az én lyányom”??????? Eni/Aida… ez jó. Most már értem miért érzem úgy időnként, hogy kettő van belőled. Xxx

És mitől függ, hogy mikor melyiket használod? És hogy jött az vbea? És tudom ám, hogy éssel nem kezdünk mondatot…
Lányok megszállt az ihlet és kenyeret sütöttem. Méghozzá barna sok magvasat fekete oliva bogyóval. Isnenííííííííííí!
Kristóf is értékeli az alkotókedvemet.
Baba bolognai : csike picit megpirítva+reszelt sárgarépa+paradicsom+ ici pici bazsalikom. Ez a szósz. Kristóf még főtt rizzsel kapta összeturmixálva, de legközelebb megpróbáljuk a durum tésztát. Látni kellet volna, hogy nyomta befelé! Az apja is hálás közönség, na de Ő… Szóval nálunk sincs gond az étvággyal.
Emese gyógyi-gyógyi küld fénypost KisJankónak!
Ancsaaaa????????
Gyögyi hahóóóóó! Na és kép-kép-kép!!!! Lécíííí!
Tünde Györgyivel teljesen egyetértek. A mi matuzsálem doki nénink is azt mondta, ha nem okoz problémát hagyni kell. A „sokáig” nem kakilás azt jelenti, hogy annyit eszik amennyire szüksége van és minden csepp felszívódik. Kizárólag anyatejes baba ha egy hétig nem kakil az (is) normális. Bár Kristóf is tartogatta egyszer 10 napig minden gond nélkül… Akkor aztán egy negyed glicerin kúppal megoldódott.
Meg nekem doki néni még a sötét cukros (szőlőcukor vagy fruktóz) kamilla teát emlegette sokat. Nem mennyiséget kell itatni belőle, csak egy kis teáskanálnyit szopi előtt. Ez is egy ötlet, ha gondolod.
Bár én a popsiba túrkálós módszertől eléggé félek. Nagybátyámnak voltak ez irányú elég komoly problémái, de ez egy külön téma és nem akarok senkit riogatni, de én nem piszkálnám a popsi záróizmait, ha nem muszáj. Bocsi, ez is csak egy vélemény. Meg sajnos egy elég rossz tapasztalat.
Na pusza.
Holnap megint egy új hét kezdődik. Ez most olyan bölcs megállapítás volt…
Ja, Cukorfalat a héten vmelyik nap csak bemegyek én a plázába megnézni magamnak közelebbről is azt a mellénykét.
Ha gondolod egyeztessük óráinkat és talizzunk egyet!
Erről jut eszembe:
KRISTÓF MÁSZIK ELŐRE FELÉ IS!!!
Meg mindjárt kaptok egy édi képet is! Csak ezt elküldöm mert olyan hosszú, hogy már nem fog elférni egy oldalon…