Hello Lányok,
bekukkantok, erre mit látnak szemeim? Itt már lassan vér fog folyni... Peace fiúk!

Nolkából nehezen nézném ki, h verekedjen. No nem, mintha Máté olyan harcias lenne
Úgy érzem, h számítógépes zsenik csapatába kerültem! Felhasználói szinten sok programmal elboldogulok, no de ez a rengeteg progi meg telepítések!

És aki még nálam is "nagyobb" zseni ezen a téren, az Apa

Na ezért lesz hamarosan pár napig elszállítva a gépünk, h egy hozzáértő mindent legyaluljon és újra telepítse, és akkor végre én is mindent meg tudok nézni.

Ja, fél éve a szomszédok nyomtatnak nekünk (ha éppen kell vmi SOS), mert nem vagyunk képesek feltelepíteni a nyomtatót
Regi, jó a csoportkép. Ha nem mondod, én rá nem jövök, hogy hamarosan babázik a barátnőd. Kúra miatt ne bánkódj, lehet, h az aerobic alatt több megy le Rólad
Anikó, örülök, h alakulnak a dolgok. Otthon sokkal jobb Nektek, mint bent. Fúj-fúj rota
Gyerekdalok: nálunk a vuk a nyerő.

Meg hozott anyósom egy Weöres Sándor könyvet, abból szoktam mondókázni Lizinek. Imádja! Olyan áhitattal néz rám közben, h még a szája is nyitva marad. És tök jó nosztalgiázni, megtaláltam egy rakat kedvencemet: csiribiri, galagonya, bóbita, haragosi
Éjjel megint 2x keltünk a fogacskák miatt.

Annyira sajnáltam megint a kis drágát. És már több, mint 3 hete megy a kínlódás. Fog meg sehol. Ennek köszönhetően éjjel 5 órát aludtam 3 részletben. És a nappalok is egyre rosszabbak, szinte ki sem veszi az ujjacskáit a szájából.
silka