Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket
Emese, Anitja, nagyon jóóóók a képek, biztos szuper volt a tali, és nagyon jó, h Zsófika jól viselte.
Anitja, Nolka nagyon kis édes, köszi a hozzátápis véleményt, azt hiszem most egyenlőre marad az alma délelőtt a szopi után, tetszik neki, majd utána jön az almapép, aztán következő héten jöhet a barack és így tovább, ez a terv, majd meglátjuk.
Emese, viszont én nem tudom megnézni a vidokat
másokét meg tudom, brrrrrr, pedig nagyon meg akarom
Timi, nagyon jó Apa hangja, én sokszor hallgatom mikor ideülök Titeket olvsni

, drukkolok, h befussanak
Jaj istenem, mennyit dolgozol te ezeken a táblákon!
Anikó, Juba, jaj durkkolok nektek, h minden rendben legyen. Jó, h leírjátok sosem lehet tudni, de remélem nem lesz rá szükség.
Irina, gratulálok az éjszakához, mi most a héten kellünk éjjel 1 óra körül enni, aztán kicsit dumcsizik magában és visszalszik kb. 7-ig.
Eddig ilyen nem volt, csak az elején.
Fleur, gyógyuljatok, mi már sokkal jobban vagyunk, még kicsit köhög Robesz, de már sokkal jobban van, ez tényleg csak pici kis betegség, az orrából sem jön nagy cucc, csak kicsit szörcsög.
Kiskolbi, Máté édes lehet, én is annyit röhögök Robeszon, a kúszásain.
Most is van a földön, mit művel:)
Jövő héten megyünk, remélem, már várom ám!
Dettyk
Regi, menni fog az a fogyás, adj időt magadnak, a somlói a k épen írtó jól néz ki, jaj meg kell majd csinálnom, így is borzasztóan kövérnek érzem magam, és eszem is.
Sípitó, nem tudom már lányok ki lakik ott, de mi tavaly ott voltunk a céges kiránduláson, akkor voltam a 7. hóban, szerintem nagyon jó kis hely volt, nálunk mindig van röplabada meg foci és jó volt nagyon a hely, a kaja is fini volt, meg lehetett quadozni, lovaqolni, szóval nekem bejött.
Az alma nagyon bejött Robesznak, bár így szopi után kicsit féltem, h egyáltalán nem fogja megenni, de imádja, ma az apja adta oda, no igaz, csak olyan 7 kanálnál tartunk és ez is csak lé, de már 3. napja kapja.
Ari vele, mondjuk ma, h Apa adta, bokáig almás lett ettől a nagy mennyiségtől.