A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Anitja! Átmentek a képek? Huhh! Akkor örülök! Több 3 mélben küldtem.

Kiskolbi! Nolka tényleg békés természetű! Én tanusíthatom! Bár ha egy nő kegyeiért megy a harc, ki tudja.... :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Anitja!

Miért nem csinálsz gmail-es fókot ha kell küldök meghívót.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi, nagyon szépek vagytok a képeken :D !! Tök jó, hogy majdnem egyszerre babáztok a barátnőiddel, nekünk mindig 4 évente jöttek a babáink :roll: .

Babás jóga: tényleg nagyon felületes szemléltetés volt (ezeket én is csináltam Bencével), de az a baba nagyon tündéri volt. Igaza volt Lilunak, hogy egy kis Buddha nyugalmával csücsült és nézelődött... :lol: :lol: . Mégiscsak jó lett volna Anitját és Nolkát látni a tv-ben :wink: . Anitja, nagyon jó az új kép a voni előtt :wink: .
dettyk

Regi!

Hú de jó lesznek ám Szeklinek barátai.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Bakker! Mesi! Nem tudom... hibaüzenet... :cry:

Kép

Kép
regcsiken14

de én ezt nem is értem..

Kép

Kép
regcsiken14

Szeli meg így aludt a babakocsiban :lol: :
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Sajnos nincs időm visszaolvasni, de Timitől és Milénától tudom, hogy szorítottatok értünk.
Hazaengedtek a kórházból hétvégére, hétfőn kell visszamenni.
Marci kakija még mindig véres és a színe, állaga, illata is furi.
Azért jöhettünk haza, mert NINCS HELY!!! ÉS... MERT A SZOBÁBAN ROTA + GYEREKEK VANNAK!!!!!!

Nem bosszankodok, de NAGYON KIVAGYOK AKADVA!!!

Ha lesz időm és energiám akkor írok részletesebben, de a lényeg, hogy itthon vagyunk, remélem nem kaptunk el semmit és Marci hamar rendbe jön. Jókedvű, kiröhögött mindenkit, csak aludni nem tudtunk a sok kis sírós betegtől. Egyedül én voltam ott anyuka.

Öcsém is szerencsésen hazaért Kínából Angliába, úgyhogy köszi a vudut!

Majd jövök ahogy tudok!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A DRUKKOLÁST! SEGÍTETT!! REMÉLEM!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó!

Ez félig jó hír de azért mennek még a ++++++++++hogy
Marci gyorsan meg gyógyuljon.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anikó, reméljük, nem kaptok el semmit, és Marci hamar rendbejön, nem kell sokáig bent lennetek :? . Azért ez az eü. még így is naon durva :evil: :evil: .

Mesi, most bsplayer lejátssza Zsófit, de hangja nincs :cry: , pont a kacagást nem hallom :cry: .
dettyk

Nekem a Quick Time Player eddig mindent lejátszott

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sikerült a dances videót is megnyitni :D , szintén hang nélkül :cry: . De semmi gáz, megnyitottam alatta MP-en a zenét :wink: .
Mesi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Nagyon jó páros vagytok Zsófi babával :wink: :lol: :lol: .
dettyk

Dettyk! A bsplayer egy nagyon régi program. Apa nyugodt szívvel ajánlja a realplayer-t, az Ő gépén is ez van, ez mindent lejátszik. Ő ért a számítógépekhez. Akinek Apája esetleg nem engedi feltölteni ezt a progit a gépére - és ha gondolja - írjon nekem nyugodtan privit, én Apa válaszolni fog nagyon szívesen.
(Apa nem tölt fel akármit a gépére, mert ha valami tönkremegy, akkor több százezret bukna...)
De ahogy gondoljátok. :)

Regi! Küldtem az új mélcímedre, de onnan is hibaüzi jön. :(
Szeli milyen édesen és békésen alszik! :D

Anikó! Azért jó, hogy otthon vagytok, úgy könnyebb gyógyulni és pihenni is! ++++++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Dettyk! Köszi! A táncnál csak Zsófikám kurjantott kettőt, annyira tetszett neki.
Nem nagyon látszik, mert pont elfordította a fejét, de mikor az volt a szövegben - most nem tudok pontosan idézni -, hogy tincs hull a homlokodba, én meg elsöpröm, akkor próbáltam úgy csinálni. hihihi... Meg a hiányzol-nál megpusziltam.... :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Akkor feladom! Az a baj, hogy Anyu gépe is vírusos lett (mint múltkor az enyém), de ha helyrehozzák, akkor ott meg fogom tudni szerintem nézni. Lehet, hogy a gépemnek nem tetszik valami a kacagós videón... :roll: bár nem értek hozzá. A többi videódat simán meg tudom nézni, és hang is van... :roll: rejtély

Kép

Kép
regcsiken14

Igen, sejtettem, hogy a tincssöprést szemlélteted :lol: :lol: .
Letöltöttem este a realplayert, de állítólag nincs annyi szabad helyem (asszem 126 MB ?!) :evil: :evil: . Ezért pipultam be este, de még próbálkozom...nem hiszem, hogy nincs hely :? .
dettyk

Anitja: szerintem is csinálj g-mail címet, oda a nagyobb cuccok is átmennek. És egyszerűbb lenne átküldeni!

Gremese: nem jöttök Zsófival háttértáncosnak???

Regi: nem baj, ha május végén nekiveselkedünk a fogyinak, nyárra már azért valamivel könnyebbek leszünk. És a gyerkőcök szülinapi fotóin meg ott fogunk feszíteni csinin!!! Hm? :D

Dettyk: majd nézd a privid, mindjárt küldök egyet!!!

Anikó: nagyon jó, hogy otthon vagytok!!! És ne felejtsd, ha tudok segíteni, szólj bátran!!!

Kép
Kép
timi26

Emese, tegnap írtad a sztárkismama találkozót :wink: , én pedig gondolkodóba estem, hogy akkor most a Rába Tímea megszült már? Mert rémlik, hogy láttam pocakosan, de időben mikor, arra már nem emlékszem :oops: ...
dettyk

Dettyk: Rába Timi októberre volt kiírva! Még ha túl hordta volna is, szerintem megszült... :lol:
Egyébként nemrég láttam őket a tv-be, épp fotózkodtak egy babamagazinnak!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Okkkkkéééé!!! :lol:

Nemsokára jönnek a vendégek, gyártom a szendókat ezerrel! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi majd csinálj képeket!!! És küld nekem is szendót, bár most nem rég ebédeltem, de ennék még valami finomat :-) este felé akarok sütni muffint :-)

Heni
KépKép
heni81

Timi26, kösz az infót, megkönnyebbültem, mostmár képben vagyok :wink: :D . Válaszoltam :D !
dettyk

Heni! Oké, küldöm! :wink:
Nekem most nem volt hangulatom sütni. :oops: Bár szívem szerint készítettem volna somlóit!!! Istenit tudok sütni, csak 3 óra, mire elkészül... :shock: Ahhoz meg kellene egy babysitter, vagy legalábbis Apa... :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Anikó: inkább otthon legyetek,mint bent a kórházban. tuti nem szedtetek össze semmit! hamar meggyógyul Marci baba. Csak pozitívan! biztos nem könnyű,de ha kivagy ide legalább bátran leírhatod. :)

Anitja:kár,hogy nem te voltál. :( :)

Csajok mi sem leszünk. Már most ideg vagyok. 4-5ig kijön a gyerekdoki a védőbe,tegnap nem is kellett mennünk tanácsadásra,mert ott is úgyan úgy lemérik a babócát. Nem az a baj,hogy menni kell,hanem az tök messze van,későn érünk haza egyedül vagyok itthon (uuutálom) és a környékünkön nincs egy lélek se! A világításról ne is beszéljünk.Aki ismerősünk is van,az jó pár utcával feljebb lakik (5),és csak max. később tudna lejönni,ha megkérném.
Amúgy meg itt feltámadt a balcsi mellett a szél zeng a ház,hogyan megyünk így el babakocsival? LEhet még oltást is most kapjuk meg.Jaj kivagyok ettől az egséztől. :(
Meg pakolnom is kellene,mert nemsokára költözünk sióra,annyi felé kellene szakadni.
Mi is fent voltunk már 3kor! Törpit egy óra próbálkozás után sikerült rábírnom az alvásra,úgyhogy aludtam vagy 5órát összeadva.Még a ma este és holnap jönnek apáék is haza.Azt már csak kibírom valahogy.

Irina: örülök,hogy jobban vagytok.most már kezd alakulni a dolog,betegségek letudva és éljen a családi boldogság.!

Bongyi:drukolok,hogy már ne legyetek betegek.ez a legrosszabb.egy anyának ez a rémálma szerintem.én még mindig kiakadok ha valamelyik gyerek megbetegszik,nem tudom félválról venni és nem is fogom tudni soha!. :shock:

Juba: hogy áltok kakus terén? javultok? remélem igen. :)

Tudtok valamit Nikiről? Már rég nem hallottam róla semmit,vagy lemaradtam valamiről?

Timi:jó hangja van a férjednek. :) hűűű én már nem is engedném kiálni énekelni a sok csajsereg miatt... VikDani jól van,segít neki a homeo?Ird ám le mit tapasztaltál. :) Ja igen és mennyi vízben oldottad fel a golyókat,mert elég sok van az osciba.

Na most lépek.. :)
varga tünde

Regcsiken: a somlói receptedet elküldenéd.? bevallom én még sosem csináltam :oops: (nem szeretem,majd leírom miért) a párom meg imádja. kéne neki egyszer csinálnom,még mielőtt szó éri a ház elejét. :lol: :lol: köcce
varga tünde

Sziasztok!

Próbálok írni, míg Máté hagyja…
Részben sikerült visszaolvasnom (ma reggelig), úgyhogy:
Robesz: boldog 5 hónapot utólag is.
:D Dettyk, Era: nagyon tetszenek az új frizuk!
8) Emese, Anitja: nagyon tetszenek a talis képek, irigy-irigy!!!!! :twisted: Nolek vigyázz! (bár azt hiszem, Máté maradna alul, némileg kisebb, mint Noel… :shock: :lol: ) Mindegy, úgyis mindig a Hölgyeké az utsó szó.
Timi: már a múltkor is írtam, hogy jó Apátokék zenéje!Nagyon drukkolok Nekik, hogy belendüljön a bót!!!
Anikó, Juba: nagyon szorítok, hogy rendbejöjjenek a Manók! Mivel én is aggódtam a kaki miatt, miután írtatok, rögtön elvittem Mátét dokihoz. Szerinte ránézésre rendben van a Gyerkőc, de azért kaptunk mintavevő tubust. Jövő hét végére lesz eredmény. Jobb túlparázni, azt hiszem, minthogy később derüljön ki, hogy nagy a baj. Tanultam Tőletek, köszönöm.
Irina: (ezzel kellett volna kezdenem): MINDEN TISZTELETEM ÁDIÉ!!!! És persze a Szüleié!
Fleur, Nektarin: gyógyuljon meg Lilla és Robesz mihamarabb, mert várunk Titeket!

Lássuk, nálunk mizu:
Kúszik a Fiam! :shock: :D Igaz, csak kb 5cm/perc sebességgel egyelőre :lol: , de kúszik. (És nem forog…ugyan minek?!)
Megkóstiztuk a Milupa Aptamil tejpépet (rizs és kukoricadara van benne). Nagyon csipázza! Holnaptól feltuningolom valami gyümivel.
Nem szopizunk. :cry: És észrevettem, hogy ahogy ritkult a szopizás, úgy lett Máté egyre anyásabb. Szerintem érthető, nem is baj, csak olyankor nehéz, mikor sehol sem jó, csak anya ölében egész nap. (Sajna ezt nem tudom kivitelezni :( ).
Jobb egyes fogacska pedig nyomul gőzerővel, lealábbis úgy tűnik az ínyén. Még nincs kint, de néha eléggé fáj a Drágámnak.

Röviden most csak ennyi, mennem kell. Később próbálok visszaolvasni, képeket, videókat nézni, stb.
Pussz!

Detti
KépKép
kiskolbi

Regi, akkor a somlói receptet nyílvánosra kérjük :lol: . Én sem csináltam még, de imádom 8) !!!!
dettyk

varga tünde: Emese azt írta, Niki gépe rossz, vagy mi! De már igazán jöhetneee!!!!!
A bogyókat minél kevesebb vízben oldom, kb 10 ml, és mindig kaja előtt adom, hogy biztosan megigya! Azt írják, hogy kb 3 nap után kell változásnak beállnia, mi ma kezdtük el, majd beszámolok! Remélem ez hat, mert ha nem komolyan kétségbe fogok esni!!!
Te is vettél? Azt mondják megelőzésnek is jó!

Regi: jaj szendók! Én tegnap reggel gyártottam SOS-ben a farsangra félkómásan. (VikDan újabban éjszakai életet él). Remélem azért nem csesztem el nagyon! Bár rossz visszajelzést nem kaptam! :D

Kép
Kép
timi26

Kolbi szijjjja!!
Úgy érzem, kicsit szontyol vagy :roll: . Nemáá! Nagyon ügyes csajszi vagy!! :D
Kúszáshoz és fogacskához gratula!!! :D
Látod, Máté az élő példa arra, hogy mennyire eltérő a gyerekek fejlődése, hiszen ő már csinál olyan dolgokat, amiket 7-8 hónapos babák (sem), nem vagytok még elkésve a forgással sem :wink: ! Tényleg izgibb kúszni, mint forogni... :lol:
dettyk

:D :D :D + 1 a javamra :P .
dettyk

Tündi! A somlói receptet elküldtem a gmail-re!

Kép

Kép
regcsiken14

Tévedtem! Nem 5cm/perc! :shock: Az előbb még a játszósmatracon volt, most meg a parkettát fényezi!!!! :shock: Azt hiszem, nem halogathatjuk tovább a szőnyegvásárlást. Jesszusom! :shock:

Detti
KépKép
kiskolbi

Mi az a szendó? :shock: :oops:
dettyk

Dettyk: te süsü!!! :D s z e n d v i c s !!! :lol:

Kiskolbi: zárd az ajtót, nehogy félrenézel oszt kiszökik!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Detti!
Szendvics :lol:

Kolbi!
Szép Máté lassan leköröz mindenkit örülök
ügyes kispasi :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kíváncsi leszek, a 400.oldalnál hogy fog állni az oldalnyitó és záró tábla!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Horcsog: Pilisi a társa!!! :lol:

Kép
Kép
timi26

Timi!
De egyszerre köldtük.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Timi!
A Göne?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Még mindig alszik pedig lassan készülődnünk kell.

Timi
:Beninél használt.mikor elkezdet vagy köhögni v. orrfolyás akkor kapott egy ampullát este és reggel és megszűnt. :) Apa is ette,igen hetente kell nekik adni megelőzés gyanánt. Csak én még nem mertem Dominak adni.Oké tudom rajta van a dobozon is,hogy adható,de sajna nekünk nincs homeos dokink,pedig sziveseben adnák neki azt ,mint anti bigyot. Most olyan orrhangja van szegényemnek,remélem nem talál semmit sem a doki ma.Mert már engem is aggaszt a dolog.Nálatok Rebeka hozza nálunk meg Beni a bacikat. :shock: :(
varga tünde

Horcsog: IGEN!!! :D

Tünde: szerintem is add neki, de talán kérdezd meg a dokit is, mielőtt antibigyót írna. Ő homeo párti?

Kép
Kép
timi26

Timi!
Meg ismertem a hangját :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog: Akkor most már képben vagy? A múltkor mondtad, hogy nem ugrik be, ki az! :D

Kép
Kép
timi26

Húú szerintem én előre pótolok az este miatt!
Mondjárt felkel VikDan, eszik, aztán indulunk apáért a munkahelyére! Még próbálok majd jönni, mielőtt jönnek a srácok és elfoglalják a szobát !!!

Kép
Kép
timi26

Timi!
Már igen ha minden igaz és jól rémlik egy ideig postás volt.
vidd át a gépet :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

:oops: :oops: Basszus, tiszta gáz vagyok!! :oops: :oops:
Én szenyónak hívom, de azért asszociálhattam volna rá :oops: :oops: :roll: .
Azt a srácot mi apánk is ösmeri :wink: !
dettyk

Horcsog: igen!!!
Kell nekik a gép is! :( Valami zenész progival alkotnak!!!

Kép
Kép
timi26

Detti!
Nem baj ezt elnézzük neked :lol:
Képzeld nem messze lakik tőlünk.

Timi!
Mostmár így tudom. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket :D

Emese, Anitja, nagyon jóóóók a képek, biztos szuper volt a tali, és nagyon jó, h Zsófika jól viselte.
Anitja, Nolka nagyon kis édes, köszi a hozzátápis véleményt, azt hiszem most egyenlőre marad az alma délelőtt a szopi után, tetszik neki, majd utána jön az almapép, aztán következő héten jöhet a barack és így tovább, ez a terv, majd meglátjuk.
Emese, viszont én nem tudom megnézni a vidokat :(
másokét meg tudom, brrrrrr, pedig nagyon meg akarom

Timi, nagyon jó Apa hangja, én sokszor hallgatom mikor ideülök Titeket olvsni :D, drukkolok, h befussanak
Jaj istenem, mennyit dolgozol te ezeken a táblákon!

Anikó, Juba, jaj durkkolok nektek, h minden rendben legyen. Jó, h leírjátok sosem lehet tudni, de remélem nem lesz rá szükség.

Irina, gratulálok az éjszakához, mi most a héten kellünk éjjel 1 óra körül enni, aztán kicsit dumcsizik magában és visszalszik kb. 7-ig.
Eddig ilyen nem volt, csak az elején.

Fleur, gyógyuljatok, mi már sokkal jobban vagyunk, még kicsit köhög Robesz, de már sokkal jobban van, ez tényleg csak pici kis betegség, az orrából sem jön nagy cucc, csak kicsit szörcsög.

Kiskolbi, Máté édes lehet, én is annyit röhögök Robeszon, a kúszásain.
Most is van a földön, mit művel:)
Jövő héten megyünk, remélem, már várom ám!

Dettyk :D :D :D
Regi, menni fog az a fogyás, adj időt magadnak, a somlói a k épen írtó jól néz ki, jaj meg kell majd csinálnom, így is borzasztóan kövérnek érzem magam, és eszem is.

Sípitó, nem tudom már lányok ki lakik ott, de mi tavaly ott voltunk a céges kiránduláson, akkor voltam a 7. hóban, szerintem nagyon jó kis hely volt, nálunk mindig van röplabada meg foci és jó volt nagyon a hely, a kaja is fini volt, meg lehetett quadozni, lovaqolni, szóval nekem bejött.

Az alma nagyon bejött Robesznak, bár így szopi után kicsit féltem, h egyáltalán nem fogja megenni, de imádja, ma az apja adta oda, no igaz, csak olyan 7 kanálnál tartunk és ez is csak lé, de már 3. napja kapja.
Ari vele, mondjuk ma, h Apa adta, bokáig almás lett ettől a nagy mennyiségtől.

Kép
Kép
nektarin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: