Bevallom, nálam ez úgy működik, talán a harmadik gyerek szindróma, hogy akkor eszik, ha szól. Jóval evés után szokott eszembe jutni, hogy már megint nem néztem az órát, hánykor ettünk. Persze kb. tudom, és annyit felmérek, hogy nem 1-2 órája vagy öt órája evett, de a kettő között bárhol megéhezhet. Szerencsére ő jelez valamilyen módon, és átlagban három óránként jön ki az evés. És mint a hurkákon látszik, nyilván nem is éhezik....
Jajj ez a stagnálás a legrosszabb, nehogy feladd! Utána majd csak úgy hullanak le a kilók!
Silka, jók lettek a képek, most már nem csak Tündét lehet irigyelni a Balcsis séták miatt!
Kiskolbi, hidd el, hiába úszik minden a nyálban, még van bőven a szájban is, és abból igen, nyelhet le! Evvel együtt nem hiszem, hogy nálatok ez van, akkor folyamatosan a hígabb változat lenne.
napló gyermekemnek: Levinek írtam pocakosan, aztán a születése után is jópár hónapig. Ákosnak már nagyon kevés került bele, Zitának meg eddig néhány lap született csupán.... pedig azt hiszem, lányként ő értékelné legjobban nagyobb korában.
Nectarin, remélem, ma már sokkal jobban lesztek!
Timi26! Máskor is írhatsz gyorskaja ötleteket, néha nagyon kifogyok, és egy ideje, csak a gyorsban gondolkodom!
Juba, hogy vagytok ma? Semmi változás?
Emese, a tökkel kapcsolatban, Heni is jó ötletet adott az ivőlével, meg igaza van Dotildinek, sütve szárazabb a tök. Én szárazabbaknál úgy csináltam, hogy tejcsit fejtem bele és úgy kevertem össze, azzal nyelhetőbb lett. Kaksi megjavult?
Dotildi, létezik pucolt, mirelit gesztenye, modjuk igen jó árban, de ha megpusztulok se jut eszembe, hogy hol láttam!
Dettyk, mondom én, hogy konyhatündér leszel!
Fém reszelő: igen, valami oxidációs reakció vagy mi.
Emese, Anitja: készültök már a talira,mi?
Még van két oldalam, ezt gyorsan elküldöm.

és ilyen lett

ilyen volt