Lituka
Anyóssal ne foglalkozz!
Mond meg neki, hogy ennek a gyereknek te lehetsz a legjobb anyja!
Anyós
Néha nem is olyan rossz, hogy anyósom annyira nincs oda a fiáért legalább rám nem féltékeny… ilyen jellegű problémáink nincsenek
Nagyon csinos vagy!!! Nem kell ennél vékonybbnak lenni… ilyenkor a gyerek a fontos… gondolom te sem készült címlaplánynak szülés után!
Melsőfali lepénnyel nincs semmi gond csak esetleg az uhun kevésbé látszik a baba...
Szőlő
Nekem csak most esett le, hogy te szőlő és mazsi mazsola…
…nem kapcsolok azt hiszem valami gyorsan!
Figyu már rég akartam kérdezni, hogy az a kis ikon amin a baba úszkál és blogba lehet tenni azt hogy és hova kell betenni? Látom nálad már nincs is… amúgy nagyon tetszika blogod külalakja!
Szöszi
[quote]E írta:rről jut eszembe - Mamacka, mizújs férjeddel és a munkával? Kezdenek megoldódnia dolgaitok?
Most buktam egy 150000-es munkát

de úgy néz ki, hogy kilátásban van egy bölcsi festése, csak az a baj, hogy ők nem nagyon tudnak fizetni

viszont reklámként esetleg jól jöhet

most azt kell mérlegelnem, hogy ekkora pocakkal merjek-e létrázni????
Férjemet legközelebb február végén várják az ígéret szerint

aztán, hogy abból mi lesz? Persze keres továbbra is de semmi

Köszi, hogy érdeklődsz!

Örülök, hogy minden rendben

az nem baj ha kisebb és nem is biztos, hogy az

a vesédet sajnálom

Voltunk az Aréna plázában sokkal nagyobb a
H&M kérdeztem a nőcit a pénztárnál, hogy lehet-e ilyen akcióra esetleg jövő héten számítani… azt mondta fogalma sincs, és hogy ő bár itt dolgozik lecsúszott mert annyira hirtelen külföldi telefonutasításra jött ez a dupla akció dolog…
Áronomnak vettem egy ünneplő fehér inget anyós szülinapi partijára… ez 70% volt…
Itt van amúgy férfi osztály is.
GumimaciAz ikeás rácsvédő körbeér végig, az elég hosszú… a rövidek szerintem sem praktikusak…
Nekem olyan furi, hogy ágyneműket néztek… Áronomnak majd most varrom az első garnitúrát… eddig nem is volt neki…

Cukros vérvétel… nekünk zsömle tej és csak egyszer böknek… éhgyomira nem…

Megreggelizem a zsömle tejet majd bemegyek szurira és haza is jöhetek… tényleg be kellene már jelentkeznem…
GaboA fürdőkád alacsony szerintem pelenkázni, nagyon le kell hajolni, ne félj a mosógép tetejéről nem tud legurulni.
Viszont az asztalossal ha csináltatsz feltétet a kádra arra nyugodtan rá tudod tenni a kicsi fürdőkádat és nem kell álvány!
De ha ennyien dícsérik nem akarlak lebeszélni…
Pumpóka[quote]h írta:ipi-szupi méregdrága anatómiailag formázott meg anyámkinja kialakitású kádak sz@rt sem érnek! A babát igyis úgyis fogni kell, amikor meg már nem kell fogni, baromi zavaróak benne azok a hepehupák és nem tud normálisan ülni benne. Ez csak egy meglátás, én próbáltam ilyet is és olyat is....
Ezt már én is akartam írni… amúgy lehet bele venni plusszba is hepehupát ha valakit az megnyugtat és két hónap után nem kell a kádat lecserélni elég eladni a hepehupát!
Fekvésről
Én még hason is szoktam… épp ami kényelmes… azzal biztos nem ártok… szerintem ezt érezni, hogy mi a jó…
Gumimaci
Gratulálok a bevásárláshoz!
Erről jut eszembe, hogy
kiváltottam a várandós csomagot… Áronnál ez is elmaradt… de akkor eleve nem kaptam a védőnőtől ezta könyvecskét sem mert elfogyott…
Ez az Avent szerintem jópofa dolog, hogy ennyire kompatibilisek a különböző cumik, mellszívó és egyebek egymáshoz… de azért cumisüveget csak akkor ha nagyon muszáj!
Atizka
A pólya is jó csak macerásabb… abba bele kell tenni erre meg csak ráteszed és a gyöngyöcskéket úgy alakíthatod ahogy a legkényelmesebb és tovább tudod használni… én ajánlom.
Adri
Nagyon aranyos a tapéta.
Bambi
Cuki a manód! Szép fejlett már!
Toncsi
Nagyon ügyi vagy! Babódnak is ez lesz a legszebb!
Csilla
Sajnálom a görcsöket… próbálj pihizni
Adri
Nagyon szép a pocakod!
Ez még a normál gatyód???