A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dotildi! Dorka szinte nem is változott!!! Csak nagyon szép újszülött volt! :D
K.Timi! Ádámod is édes! Főleg most, azok a nagy szemek! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Én is pont azt figyeltem :lol: Nekünk már van de sajnos nem nagyon köti le az én drágámat,szerintem ha hajóvá alakítható lenne akkor se érdekelné!! Mint a pihiszék,a hintaszék meg a többi kacat .

KépKép
juba

Timi26! Na! Mit hallgatok? :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: na? Milyen? :D

Kép
Kép
timi26

Szuper! Már hallgattam, csak visszatérek! :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

elkiabáltam a nagy alvást.

KépKép
kaqk
Debrecen

Na itt vagyunk.

Minden újonnan felrakott fotó csúcs szuper.

Kolbi!
Nagyom jók a videók :lol:
És milyen ügyes :D

Bele olvasott valaki a júliusi topikba nem az utolsó oldalra gondolok.

Hát nem akadt ki Ildikétől a mérleg,
6150 g és 65 centi.

Irina!
Nagyon drukkolok én is holnapra.
Hát nem könnyű dönteni.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog: g-amil!

Kép
Kép
timi26

Timi26!

Azt olvastam meg a topikba is bele olvastam,
én erre gondoltam:
Nagyom unatkozó Mamáknak íme egy idióta link. Kire ütött ez a gyerek? Feltöltöd a szülők és a gyermek arcát, kiszámolja, kire hasonlít jobban.
Érdekesség: a linket a szeptemberi fórumról szedtem. Ez mondjuk jobban érdekel, mint a paráztatás. (hi, gremese!)

Engem kicsit felháborít az egész és ahogy dúrván válaszoltak
névtelennek.

Meg,szerintem nem úgy növünk fel és válalunk gyereket,hogy tudunk mindent.
És volt részem abban is,hogy elő szülö anyuka igen béna volt a kicsihez.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

elö=első

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog: válaszoltam rá, de kitöröltem. Hagyjuk az egészet, ne rontsuk a hangulatot... :D (szerintem)

Kép
Kép
timi26

no komment.

KépKép
kaqk
Debrecen

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Juba biztosan fogja érdekelni kicsit később ha majd ülni tud :-) Nekünk 1. helyen a baby gim van, 2 járóka- telis tele mindenfélével, 3. hinta, 4. pihenőszék( pedig egykor még ez volt a favorit :-( )

Tudsz dobni képet? Hol vetted???

Heni
KépKép
heni81

Irina: Nagyon drukkolunk Neketek!!!

Andi
Kép
amona

Na még ezt sem sikerült rendesen leírnom. Bocsi!

Andi
Kép
amona

jaj Heni! Bénán fogalmaztam! Van játszószőnyegünk de nem ilyen.Én csak azt akartam írni,hogy szerintem akármilyen hiper -szuper is az én leánykamat nem köti le! BOCS,hogy félreérthető voltam!!!!!

KépKép
juba

Anoma! Te még lógsz nekünk egy ilyen volt és ilyen lett avagy miből lesz a csergbogár képpel!!

KépKép
juba

Hörcsög! Válaszoltam a gmail-re! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Van gmail-es elérhetőséged már?

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi! Annyira jó a meggylés-videó!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Milyan meggylét adtál? Befőttet, amit boltban lehet kapni?

Hörcsög! Ildike is gyarapodik elég szépen!

Az újabb cserebogár fotók nagyon klasszak!!!! Olyan jó nézegetni! Mindig mosolygok!!!! :)

Dotildi! Elalélt Dorottya.... Jaj de édes picike babuci..... :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Horcsog: Ildike vigyáz nagyon a vonalaira! Elvégre rendszeresen tornázik is!!! :lol:

Naon el vagytok tűnve!!!

Kép
Kép
timi26

Irina! Én már elkezdtem Nektek drukkolni!!!!!!! +++

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi26! ÉN ITT VAGYOOOOOOK!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Küldtem gamil-re levelet :D

Kép
granda

Granda! Olvastam! Jessz!!!! :D

Mi lehet BANITÁVAL?

Kép
Kép
Kép
gremese

Apa ma egy kicsit dekoncentrált volt... Nem csoda, egész nap kódokat írt egy honalphoz.

Du. 5-kor mondom neki, hogy pelenkázza át Zsófit, mindjárt jövök, szopizunk, csak a kajákat nem akarom otthagyni, nehogy odaégjenek.

Oké, megcsinálja persze.

10 perc múlva megyek be, látom, hogy még csak a nadrágját adja rá. :shock:

Naívan érdeklődöm, hogy mit csináltak ennyi ideig, talán Babuka átpisilte a ruciját?

Nem! Apa levetkőztette! Levette mindenét, csak a pelenkát hagyta rajta! :lol: :lol: :lol: De hogy miért? :roll:

Megjegyzem, ötödik hete nem dohányzik! :D :D :D Én olyan büszke vagyok rá! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

honalphoz=honlaphoz

Kép
Kép
Kép
gremese

Esküszöm, ezt az oldalkezdősdit nem dijekt csinájoooom!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Na persze nem direkt mi??? Gratula Zsófi apájának a füst mentes életért!!Nem lehet könnyü neki én már csak tudom!

KépKép
juba

Na, mostanra értem ide, sürgős madártej-főznivalóm akadt
:D
Szóval, sziasztok, még azt hiszem, tegnap került szóba a babapuszi és simogatás.
Képzeljétek, én meg már néztem napok óta, hogy a bő két évesem állandóan fúrja a pofikáját Zita arcába. Most megnéztem közelebbről, mert eddig a fejüktől nem láttam a lényeget, hát Zita kitátja a száját persze és a nyelvével csócsálja a tesót. Sőt, még dumál is hozzá. Én azt már tudom tapasztalatból, hogy ha bőrt érez a szájából, beindul a szopi reflex, de annyira tetszett, hogy ezt a tesó is felfedezte és élvezte. Szó szerint erőszakkal kell lefejtenem ZItával, mert állandóan oda akar bújni! Nagyon édes!

Régóta akartam kérdezni: Van még felvétel a Nyikorgó Kertkapuk-ba? Mert mi eljutottunk erre a szintre! Meg hogy két kézzel mindenre rárabolunk!

A felrakott képek ismét nagyon jók! A mai kedvencem Dorka jóllakkottan, hát ez isteni, annyira kifejező!

Irina, minden így lesz jó, meglátod, minél hamarabb essen túl Ádi a szükséges rosszon, és még ha rossz is lesz neki, végig érezni fogja a szereteteteket, és akkor már nem is lesz olyan rossz!

Fleur! Te még nem jelentkeztél hétvége óta? Ennyire szörnyű volt?

L Móni, nagyon ügyes vagy, jó lett a tábla, én még egy pisi módosítást kérek, saját szülinapom nem dec. 10., hanem 12.. Köszi!

Aniko80 Ez a bizonyos "buzogány", amit fogkefeként látsz a babók szájában, az a fogkefe kisöccse. Amikor még csak fáj és dudorodik az íny , már akkor is jó vele dörzsölgetni, nem sörtéi vannak, hanem puha gumi lemezkék vagy mik.

Maggie, köszi a választ!

Motiot! Na ne már, Németországban nem ismerik az orrszívó porszívót? És nem is használnak semmit a "takarításra"? Hát ez hihetetlen!

alvás: úgy látszik mi fordítva működünk, mint a többség, Zita sokkal hosszabbakat aludt, mint máskor, már elkezdtem aggódni, hogy nehogy megint beteg legyen, de aztán leállítottam magam, bármi miatt aludhat ma többet.

Húúú, ahogy olvasom, már nagyon kevesen vagyunk, akik csak szoptatunk.... már annyira várom én is a kóstoltatást, de kitartok eredeti tervem meellett, még várunk. Csak picit rossz lessz, hogy a többség akkorra már túlesik rajta, de sebaj, majd visszaolvasok, ki mit és hogy csinált!

KépKépKép
bongyi

Granda! Így igaz,és továbbra is szeressük egymást gyerekek!! :D

KépKép
juba

De irigyellek Emese apának ezért az elhatározásáért és kitartásáért! Enyém férj at mondta, ha Zita megszületik, leáll. Aztán ha szabi után visszamegy dolgozni. Aztán újévben. aztán....

KépKépKép
bongyi

Juba! Köszi! Annyira nem láttam, hogy szenvedett volna. Igaz, hamarabb kapta fel a vizet, és inkább a dekoncentráltság volt a jellemző.
Tömtem (tömöm) belé a Magne-B6-ot. :wink:

Jön a 2. fogunk!!!!!! Az első mellett!!!!!!! :D :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi!Már vártam mit írsz mert láttam,hogy fent vagy te is :D

Jaj milyen édesek lehetnek a gyerekek a nyalakodás közbe!Nálunk apa játsza ugyan ezt Bertussal :oops:

KépKép
juba

Bongyi! Nyikorgó vokalisták még kerestetnek, úgyhogy Zita jöhet! :lol:

Nekem Zsófi az államat kapja be teljes elánnal, meg az arcomat is, és annyira jó! :oops: Össze-vissza nyalja az arcomat... :oops:

Apának egy nagyon jó érve volt a leszokásra: nem akar meghalni...

(Ez minden előzmény nélkül egyik napról a másikra történt. Azóta 4x voltunk Anyóséknál, 4x gyújtott rá 1-1 szálra, amiket félig szívott el, mert rosszul lett tőlük. Szédült, le kellett ülnie, rossz íze volt, fintorgott. Én kérdeztem, hogy miért gyújt rá, ha ennyire rossz? Azért, mert azt akarja elérni, hogy a szeme se kívánja!)
Nagyon jó úton halad!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba, Meryke, Regi, Gremese, Bongyi: köszi a képhez fűzött kommenteket! :D

Ma délután hasított belém a tudat, hogy pont ma van az évfordulója annak, hogy megtudtuk, Dorka érkezni fog hozzánk :D
Emlékszem, reggel csináltam a (sokadik) tesztet (amit azóta is őrzünk). Amint megjelent a 2. csík, rögtön keltettem Apát, hogy "Jó reggelt Apuka" :lol:
Olyan kómás volt, hirtelen azt sem tudta, hogy ez most álom vagy valóság :D A biztonság kedvéért másnap is kellett csinálnom egy tesztet, amit ő is végigasszisztált :D

Ja, és micsoda időzítés: az évforduló örömére ma meglátogatott a mikulás.... hát, kibírtam volna még egy darabig nélküle...

Kép
dotildi

Az avatarom is nyalakodós kép!!!!!! :oops: :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Szia Juba!

Már olvasok egy ideje, addig nem akartam írni, amíg a végére nem érek.

Nyalakodás :lol: :lol: :lol:

Egyébként is imádja Zita a bátyusokat, fürdésnél a nagy kád végében van egy, a kád kb. egyharmadát befedő "palánk", amit apa gyártott és arra tesszük a kis kádat. És sokszor beteszem a fiúkat a nagykádba, aztán a kád végében, a kis kádban fürdetem Zitát. Hát akármilyen kedve van, annyira semmi nem tudja felvidítani, mint amikor ilyenkor a tesók bolondoznak neki. Persze látját, hogy Zita vevő a műsorra, még jobban bohóckodnak... a végén már az egész család fetreng a nevetéstől!

KépKépKép
bongyi

Emese! Pedig nagyon nehéz leállni,én anno(5éve)nagyon ingerült voltam minden és mindenki idegesített.Arról meg nem is beszélek,hogy rövid időn belül 15 kilót híztam ,azt nyögöm még ma is.
Kép

Zsófikának meg hatalmas cuppanós puszit küldök!!Remélem fájdalom nélkül jön a fogacskája!

KépKép
juba

Gremese, kitartást Apának!... és Neked is!
Nálunk Apa 2 évvel ezelőtt szokott le egyik napról a másikra. Hát részemről sok türelem kellett hozzá, részéről meg sok tökmag (azt rágcsálta cigizés helyett). Fel is szedett pár kilót, de én nagyon büszke voltam rá.
Sajnos azért a múltidő, mert nemrég visszaszokott :evil:

Kép
dotildi

Bongyi! Na most irigylem a többgyermekeseket! :wink: Na de nekem ebben az évben már újra állapotosnak kell lennem!
Apa megint jön a szüjjémá!!!!!! Felszólítással! És én benne vagyok! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Tulajdonképpen az elmúlt mintegy 10 évben az én párom kétszer is leszokott, mindkétszer 8-8 hónapig bírta. Azt mondja, hogy ő úgy tudja elképzelni, hogy nem hagyja abba teljesen, de napi 3-4 szálnál megáll. Háááát, van, aki képes rá, de ő nem. Mindig íy történt a visszaszokás is. Volt valami buli, na csak egy szál és gyakorlatilag 1, max két nap alatt újra a régi mennyiséget szívta, ami kb. 1 doboz naponta.

De jó, hogy még vagytok páran, az előbb jópár percig nem írt senki, már azt hittem, egyedül maradtam!

KépKépKép
bongyi

Juba, Dotildi! Köszi szépen! Néha a szőnyeg alatt megyek, hogy ne zavarjam. Az volt a legnagyobb baja, ha a munkában végére ért egy szakasznak, akkor nem tudott kimenni a konyhába elszívni egy cigit. Ehelyett evett... 2-3 kiló jött fel rá. Most már szerencsére nem eszik dohányzás helyett.

A következő lépés az lesz, hogy lefogy, felgyúrja magát, nyáron a strandon feszít majd Zsófival a karján - a csajokat majd úgy fogja elhessegetni magáról -, én meg kullogok utána a cuccokkal, meg a ringó fenekemmel.... :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Bongyi annyira irigy vagyok most rátok,én is úgy örülnék ha Betusnak is lenne tesója aki szeretgeti,bolondozik vele.Olyan jó lehet neked őket nézni!!

Dotildi! Mikusás nálam egy hete járt és jóóóóóóóó nagy csomagot hozott!!! :cry:

KépKép
juba

Emese, ó, ha már ennyire a 2. babán jár az esze, szerintem nem kell aggódnod :wink:

Kép
dotildi

Emese, a másik csöpögős filmbe illő jelenet - csak hogy még tovább csigázzalak - a reggeli ágyjelenet. Nem minden reggel, de amikor belesnek és látják, hogy Zita nálam van, - sőt, ha ákos nyűgös, van hogy hajnalban ő is mellém fekszik - na akkor hirtelen mindenki ott terem és összebújunk, puszilgatják egymást, ölelgetik egymást, én meg ha lehet, még jobban szeretek mindenkit.

KépKépKép
bongyi

Granda: így van!!! :D

Enyém levelet el se ojvastátok????? :cry:

Gremese: szólj, hogy mikortól kell drukkolni!!! Éljenek a kistesó projektesek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Megyek aludni!

Jó éjszakát és szép álmokat!!!

Kép
Kép
timi26

Emese!
2.fogacska de jó. :D

Súlyra vissza térve szerintem olyan
lesz mint én.
Itt megsúgom 16 kilóval mentem elsőbe :oops:

Bongyi!
Hmmm madártej én is kéééérek :lol:

Bocsi ha nem reagálok mindenre
félig off üzem módban vagyok :)

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jaj csajok nálunk apának nem sikerült leszoknia :-( pedig már úgy örültem, de megigérte, hogy jóval kevesebbet fog szivni.

Nálunk is megy a nyali fali, úgy élvezem :-)

Regi nézed a feleségeket?????Én igen, olyan jó :-)

Juba semmi gond, de akkor továbbra is wanted táskára összecsukható játszószőnyeg!

Heni
KépKép
heni81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: