Na, mostanra értem ide, sürgős madártej-főznivalóm akadt
Szóval, sziasztok, még azt hiszem, tegnap került szóba a babapuszi és simogatás.
Képzeljétek, én meg már néztem napok óta, hogy a bő két évesem állandóan fúrja a pofikáját Zita arcába. Most megnéztem közelebbről, mert eddig a fejüktől nem láttam a lényeget, hát Zita kitátja a száját persze és a nyelvével csócsálja a tesót. Sőt, még dumál is hozzá. Én azt már tudom tapasztalatból, hogy ha bőrt érez a szájából, beindul a szopi reflex, de annyira tetszett, hogy ezt a tesó is felfedezte és élvezte. Szó szerint erőszakkal kell lefejtenem ZItával, mert állandóan oda akar bújni! Nagyon édes!
Régóta akartam kérdezni: Van még felvétel a Nyikorgó Kertkapuk-ba? Mert mi eljutottunk erre a szintre! Meg hogy két kézzel mindenre rárabolunk!
A felrakott képek ismét nagyon jók! A mai kedvencem
Dorka jóllakkottan, hát ez isteni, annyira kifejező!
Irina, minden így lesz jó, meglátod, minél hamarabb essen túl Ádi a szükséges rosszon, és még ha rossz is lesz neki, végig érezni fogja a szereteteteket, és akkor már nem is lesz olyan rossz!
Fleur! Te még nem jelentkeztél hétvége óta? Ennyire szörnyű volt?
L Móni, nagyon ügyes vagy, jó lett a tábla, én még egy pisi módosítást kérek, saját szülinapom nem dec. 10., hanem 12.. Köszi!
Aniko80 Ez a bizonyos "buzogány", amit fogkefeként látsz a babók szájában, az a fogkefe kisöccse. Amikor még csak fáj és dudorodik az íny , már akkor is jó vele dörzsölgetni, nem sörtéi vannak, hanem puha gumi lemezkék vagy mik.
Maggie, köszi a választ!
Motiot! Na ne már, Németországban nem ismerik az orrszívó porszívót? És nem is használnak semmit a "takarításra"? Hát ez hihetetlen!
alvás: úgy látszik mi fordítva működünk, mint a többség, Zita sokkal hosszabbakat aludt, mint máskor, már elkezdtem aggódni, hogy nehogy megint beteg legyen, de aztán leállítottam magam, bármi miatt aludhat ma többet.
Húúú, ahogy olvasom, már nagyon kevesen vagyunk, akik csak szoptatunk.... már annyira várom én is a kóstoltatást, de kitartok eredeti tervem meellett, még várunk. Csak picit rossz lessz, hogy a többség akkorra már túlesik rajta, de sebaj, majd visszaolvasok, ki mit és hogy csinált!