Pár nap kihagyás után esélytelen, hogy mindenre reagáljak...
Emi! Örülök, hogy felesleges volt az aggodalom és minden rendben. Csak semmi idegeskedés, egy kolléga vagy munkahely sem érdemel meg ennyit.
Mezsó! Sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket. Nagyon szép súlyban van a picurkád, biztosan nem lesz semmi gond. Sokat kellett visszaolvasnom, ezért lehet, hogy elkerülte a figyelmemet, hogy melyik nap kell visszamenned a héten?
Atizka! Nekem először 7,6 lett amin még nem aggódott a dokim. Majd később a kicsit több magzatvíz miatt csináltak egy ismétlést, ahol már 8,0 volt az eredmény. Ekkor kellett diétás tanácsadásra mennem. 3 napig napi 5X mérnem kellett a vércukrot és írogatani amit ettem. Szerencsére ott már jó eredmények jöttek ki, ezért azt mondta a doki, hogy egyenlőre tartsam a megszokott étrendemet, minden héten csináljak egy mérős napot, és amíg nincs kiugró érték nem kell szigorúbb diéta (csak a szokásos: édesség nem nagyon, kevés tészta, kevés tej, gyümölcsökből: alma, narancs, kevés mandarin). Szóval ne izgulj, egyáltalán nem biztos, hogy komoly diéta kell. Viszont, ha megoldható érdemes néha mérned, hogy tudd mitől ugrik meg jobban az érték, és akkor csak azokat az ételeket kell kerülnöd. Nálam többnyire 4-6 közötti értékek jöttek ki, ami teljesen jó, 7 fölé nem nagyon szabad menni(itt nem az a határ érvényes, mint terhelésesnél. Nekem egyedül anyukám fánkja verte ki a biztosítékot, akkor 7,9 lett.

). Napi méréseket nekem éhgyomorra, főétkezések után 1,5 órával és lefekvés előtt kellett végezni. Igazából én is csak mazsola vagyok még a témában, Mezsó tud többet, ha még valami felmerül.
Kamilla! Örülök, hogy jelentkeztél. Nagyon édesek és szép súlyban vannak. A méhszáj dolog miatt ne aggódj, ha pihensz szerintem nem lesz semmi gond. Más fórumon is találkoztam olyannal akinek kb. ilyenkor kezdett nyílni, és mégis szépen végigvitte a 37-38. hétig. A vásárlás kérdést pedig tényleg ne bánd. Biztosan segít a család és később még te is rengeteg szép dolgot vehetsz nekik. Az ikresen Lilinek kellett szinte végig feküdnie és emlékszem rá, hogy még ő sem nagyon vásárolt amikor ágyba parancsolták. Végül neki is nagyon jó időre születtek a babái, talán ő tud segíteni abban, hogy mit honnan érdemes rendelni, vagy ők hogyan oldották meg ezt a kérdést.