Timi26! Na jó kis feladatot adott Regi!

Ha vagy olyan "elvetemült" (a szó pozitív értelmében), akkor akár meg is csinálhatod.
Ami a forgást illeti, Zsófi annyira nem viszi túlzásba, hogy miután egyszer megmutatta, hogy megy hátról hasra, ebben a hitben meg is tartja szüleit, újabb bemutató azonban nincs. Csak segítséggel fordul. A hasról hátra még egyáltalán nem megy, nem is próbálta. Viszont a mászás, vagy inkább kúszás egyre jobban megy neki. Popó égnek, és hernyózik előre.
Sense! Szuper, hogy Botond kacag!!!!!!! És hagy jöjjenek az örömkönnyek!
Anikó!
Juba! Milyen szép újszülött volt Berta! És most is milyen cuki! Én már látom benne a férfivadító vöröshajú Démont!!!! (Ezt ne mondd Apának, mert szívszélhűdést kap!

)
Regi! Amikor nem tudtam eldönteni, hogy Zsofka épp miért sír, bedugtam az ujjam a szájába, kissé megnyomkodtam az ínyét, hogy az fáj-e. Nem sírt jobban, sőt, ha függőlegesbe került, abbahagyta a sírást.

Tehát nem attól volt.
Kiskolbi! Én gondoltam arra, hogy találkozzunk. Drága
Anitja vetette fel, hogy eljönnek Nolkával.

Így edzük is a kicsi Lányom lelkét. Ha minden renben - és miért ne lenne? -, akkor szerintem majd jól elmegyünk Hozzátok!

Akár csak mi, akár Anitjáékkal - ha Ők is benne vannak.
Budakeszi nincs messze tőlem, pláne, hogy autóval leszek.
Puszit aaaaad??? Hogy? Csücsörít? Vagy cuppant is???? De jó lehet!
Kérünk videjóóóóóóóóóóóóót!!!!!!!!!!!!!
Engem ma simizett Zsófi. De nem olyan vadul, mint mikor belemarkol az arcomba, hanem a bársony kis kezecskéjével simította az arcomat. Majd megfogtam a kezecskéjét, és én simogattam magam. Ő hagyta, és mosolygott. Én meg suttogtam neki, hogy "ezt el nem tudod képzelni, mennyire jó érzés. Majd akkor érted meg, mikor lesz egy kisbabád, és Ő fogja ezt csinálni Neked! De addig nem tudhatod."
Mi most fürödtünk először közösen.

Habos vizet csináltam.
Először csak lesett, mint a luki nyúl, majd jól ellazult. Én ültem, Ő nekem háttal lebegett. Csak a tarkóját fogtam, és néha támasztottam a hátát a lábammal, hogy biztonságban érezze magát. Olyan édi volt, mert Ő kezdett el hátra dőlni, majd kiterült, mint egy kis béka, és csak lebegett. Én meg óvatosan úsztattam, miközben énekeltem neki.
A meleg víztől elkezdett kipirosodni, annyira cuki volt. Majd hasra fordítottam. No, akkor a fürdőhab volt nagyon érdekes! Közben kidugta a popiját (ami már nagyon piri volt) a vízből, és rúgkapált. Próbálta begyűjteni a habot.

Néha a szája a víz alá került, mert Anya nem figyelt eléggé

, de nem zavarta, becsukta a száját, egyáltalán nem esett kétségbe.
Utána gondoltam egyet és kipróbáltam amit
Regiék csináltak, a fejére locsoltam a vizet a tenyeremből.
Becsukta a szemét, és kézzel-lábbal kalimpált. Nem pánikolt, nem sírt. Ezt megcsináltam 3x, és ugyan úgy szem becsuk, majd kalimpa. Regi! Ez jó? Így kell viselkedniük?
Ja, és a 30 perces szokásos alvása helyett 2 órán keresztül aludt.

Azóta volt a már említett közös fürcsi, szopika és most durmol.