A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

olyan tüneményesek a babák! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Horcsog: neked plusz egy! Mert mire végignéztem már új oldalt nyitottál!!! :D

Gremese: milyet csináljak? Nagyon szívesen, csak kifogytam az ötletekből... :oops:

Juba: én szívesen látlak benneteket pár napig a tali időszaka alatt!!! Bár innen is kell vonatozni, de megyünk egy páran a vonalon. Ha Pestig be tudtok valahogy jönni, még elétek is mennénk!!!

Kép
Kép
timi26

Na asszem az oldalnyitós témába bele kell húznom!!
Kép

Én biztos voltam,hogy emese viszi a pálmát!!

KépKép
juba

Jaj Timi,hogy te mennyire rendes vagy teljesen meghatódtunk apával!! De az én kislányom nagyon nyügös,éjjel felkel nem is egyszer,tényleg nagyon nehezen bírunk vele...
Az az igazság,hogy nem merném bevállalni.
ÉS nem szeretnék nektek se gondot okozni!!
Talán majd jövőre!!
Kolmolyan még a könnyem is kijött annyira meghatódtam,nem találok szavakat!!!

KépKép
juba

Juba: sajnálom. De ha esetleg addigra változik a helyzet, az ajánlat fennáll, csak szólj! :D

Gremese: Zsófi hogy áll a forgással???
VikDan annyira belehúzott, hogy egyfolytában megfordul ahányszor csak a hátára teszem! Annyira aranyosan fordul! Majd levideózom, ha visszakapom a kölcsön fényképezőt!

Kép
Kép
timi26

Nolka kis hunyori! Éééédes! :D
Marci, mintha azt mondaná, Hurrá! :D
Bertusnak is gyönyörű kék szemei vannak (akkor is és most is)! :D

Wow! Dobogós lettem? :lol:

Timi26! Gyűjtsd össze az összes fényképet, amit ide feltettünk! Hihihi! :wink:

Jaj, én már úgy várom a honlapunkat!!! :P

Kép

Kép
regcsiken14

Szegény Szelikém két órát sírt. :cry: Nem tudott aludni, de már nagyon fáradt volt. Anyunak mondtam is inkább, hogy menjen haza. Aztán megetettem Szelit jóval kajaidő előtt, és álomba ette magát. Szerintem már este nem is fog ébredni... :roll: Ilyen kéthetente egyszer van kb. Vagy lehet, hogy a fogacskája miatt volt. De nem tette az öklét a szájába...
Fogfájós picúroknál ilyenkor a szájukba nyúlkálnak????? :?:

Kép

Kép
regcsiken14

...így ma a közös fürdés is kimaradt... :(

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Timi: szupi ez a statisztikázósdi! :D Majd gondolkodom újabb 5leteken. Persze nem azért, hogy jól leterheljelek! :oops: :lol:

Anitja: köszi a tippet, mingyá megpróbálom a youtube-ot.

Gremese: igen, tervezzük a minitalit, de persze bárkivel jó lenne, aki a közelben van. Veletek is. Csakhát tudom, hogy Zsófi milyen kis csipkéslelkű az idegenekkel (a szó pozitív értelmében), így ezért nem mertem még ajánlani... :oops:

Röviden, mizújs velünk, mióta eltűntem:.
- Miután a Mildibé is egyre inkább hiánycikknek tűnik, és ráadásul úgy kellett Mátéba beletukmálni (pedig 1.5 hét alatt mexokta a pocija), váltottunk Humana-ra. Fincsi krémes, és az íze is jobb (megkóstiztam), és többet eszik belőle. :D
- Egyfolytában beszél vagy énekel, és néha nagyritkán hasról hanyatt fordul. Bár nem viszi túlzásba. Hanyattról hasra még hiányzik a kezdőlöket, ezt leszámítva gyönyörűen tekerdik és pici segítséggel sikerül. :wink:
- Evésnél már Neki is saját kanál kell 8) , és nagyon ügyesen dugdossa is a szájába, míg én készítem a következő falatot.
- Jön a fogacska ezerrel. :? Ma délután pölö végig nyöszörgött, csak addig volt jó, míg az ujjamat rághatta.
- ÉÉÉÉÉSS.... PUSZIT AAAAAAD!!!!!! :D :D :D Olyan Ééééédííí!!!!! Az egyiknél ma még a szemecskéjét is becsukta. Én már sokat kaptam tegnap óta :oops: , Apa eddig csak 1-et, mert hát nagyon szúrt... de az bezzeg arcra nyelves volt! :twisted:

50Ft-os: ebben az a szép, hogy ilyenkor úgy össze tud fogni az egész Ország! Mindig ezt kéne tenni!

Na, megyek, jutyúbozok kicsit. Jövök feltenni a linket, ha sikerált. :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Sajnos mindig csak néhány oldalt van időm visszaolvasni.

Timi26!
Köszi a táblát! Hogy volt rá időd??? Ez óriási munka!
Szuper a táblázat, kicsit nosztalgiáztam. Majd ha lesz időm (majd a következő életemben :lol: ) visszaolvasom a terhességet, hogy miket írtunk!

A múlt héten elég sokminden történt velünk. Kedden voltunk ortopédián, Marci kapott terpesz betétes rugit, egy hónap múlva kontroll. A bal csípője 20%-ban merev. Ez nem gáz, csak olyan kis esetlen abban a csúnya rugiban!!!
Apa lebetegedett hétfőn, influenzás lett, ezért nem is voltam egész héten. Ő volt az egyik szobában, mi Marcival meg a másikban. Ez ment péntekig. Rendesen elfáradtam. Marci a nap 24 órájában velem volt. Közben minden nap főztem, apának vittem a teát, szellőztettem állandóan, nagyokat sétáltam Marcival. És mindennek ellenére, annyira vigyáztunk, még a kéztörlőnk is más volt mégis elkapta Marci. Péntek este vittük az ügyeletre. 38,8 volt a láza és köhögött. Szerencsére vasárnapra elmúlt! De a szombat kemény volt!!! Még most is kis kába, de már nem lázas.

Ja, és nem tudtam ma visszavinni az orvoshoz Marcikát, ugyanis nálunk a gyermekorvosi rendelőhöz egy 2 szintes lépcsőt kell megmászni (nincs lift!!!). A földszinten van egy hölgy aki vigyáz a babakocsikra. De ma csak 10.30-ig van a vigyázás, és mi 10.20-ra értünk oda, a doktornő pedig 12-ig rendel. Szóval jó időben voltunk, csak a hölgynek járt le a "munkaideje". Azt mondta, hogy vigyem fel a babakocsit!!!! Mi van???? Egy ember alig fér el a lépcsőn annyira szűk, ráadásul 2 emeletet + a gyerek???
Azt mondta, hogy igazodjak az ügyeleti idejéhez. Én meg erre: én a gyerekem szoptatásához és a doktornő rendelési idejéhez alkalmazkodom.
Elmentem és felhívtam a doktornőt, hogy nem tudunk feljutni hozzá, majd megyünk holnap, mert csak holnap lesz itthon az autó.
Az eszem megállt!!!!! Azóta is ki vagyok akadva rajta!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Drága Lányok,
mindenkinek köszi a drukkot, jelentkezni fogok!
Puszi!

Kép
Kép
irina

Irina!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nagyon szurkolok. Próbáljatok pihenni ma éjszaka. Na, jó fej vagyok! Már amennyire lehet.

Anikó!
EZ A TÖRTÉNET NAGYON DURVA :evil: :evil: :evil:
Igazából nem tudom, hogy sírjak-e rajta, vagy annyira groteszk, hogy viccnek szánták. :shock:

Ma megkatuk a 4 hós oltást. Botond egy HŐS. Nem is sírt!!
Remélem, nem lesz hőemelkedése. Bár este annyira vidám volt! Képzeljétek! Hangosan kacagott. Most először, de most többször is. Eddig is voltak örömtől nyerítések, sikolyok, sóhajtások, de ez kifejezetten kacagás volt! Kicsordult a könnyem!

Jó éjszakát mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Hali, nme tudom mi van ma, de Emma nem aludt az 5 órai evés után, persze fürcsi után már olyna nyűgi volt hogy szopcsizni sem volthajlandó csak ordított. a cumiból persze azonnal bepuszilta a pótlást, vagyis a végére be is aludt a drágám. Büfizni is csak félálomban tudott egy picit, a vállamon aludt is tovább. Ez van akkor ha kimarad az alvás.
Regi: nállatok is ez volt?

Jó éjt!

KépKép
kaqk
Debrecen

kiskolbi: PUSZIT??? Nagyon édes lehet!!! :D :D :D

Anikó: gyógypuszikat Marcikának, és apukájának is jobbulást!!!
Az egészségügy meg kapja be!!!
Én legutóbb vissza sem vittem VikDant ellenőrzésre, mert akkor kezdődött a járvány! Örültem, hogy kimászott a köhögésből, nem akartam kockáztatni, hogy valamit összeszedjen. (Erre most megint beteg! :( )
A táblival 1 hetet foglalkoztam ált. esténként, de tudtam, hogy örülni fogtok neki, így örömmel csináltam...na meg kíváncsiságból!!! :D

Irina: jó éjt nektek!!! +++++++++++++++++++++++++

Sense, Granda: most már igazán elárulhatnátok, hogy melyikőtök volt az álterhes, és melyikőtök szült ikreket, akinek az egyik tagját a másiknak adta??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mék, NCIS van ó. Az is naggyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Hörcsög: köszi, quick-time-mal társítottam. :wink:
Egyelőre még erőlködik a youtube. Sokáig fog tartani... :(

Anikó: nekem is ez volt az első, amit Sense írt: ez most komoly, vagy április 1-jei tréfa, esetleg kandikamera. Durva. :shock:

Sense: gratulálok a kacajhoz!!!! :D Irigy-irigy... :oops: :twisted:

Detti
KépKép
kiskolbi

ó nélkül... :oops:

Kép
Kép
timi26

Nyerkit! Marcika nagyon édes, milyen pinduri volt :lol:

Juba! Bertus tündéri a kis karosszékében :lol:

Timi! ha nem gond küld már el légyszi emailben a táblázatot, internetről nem tudom megnyitni :? totál levédte Apa a gépemet :oops:

Anikó! Sajnálom! Jobbulást Nektek!

és akkor egy pizsis videó lefekvés előtt, épp a zenélőkéjét szereli Nolek baba :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=rhKNtgS0cPc

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Aniko80: Nem semmi amit leírtál én biztos nem ilyen illedelmesen fejeztem volna ki magam... :oops:
A párom is szolnoki és elég sokat vagyunk ott hétvégente.
De ez a rendelő nem a Széchenyin van?

Kép

Kép
agica1126

Kolbi! az én 22megás videómat kb.15 percig töltötte fel :roll: mondjuk nálunk a feltöltés lassú.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Timi26! Na jó kis feladatot adott Regi! :lol: Ha vagy olyan "elvetemült" (a szó pozitív értelmében), akkor akár meg is csinálhatod. 8)

Ami a forgást illeti, Zsófi annyira nem viszi túlzásba, hogy miután egyszer megmutatta, hogy megy hátról hasra, ebben a hitben meg is tartja szüleit, újabb bemutató azonban nincs. Csak segítséggel fordul. A hasról hátra még egyáltalán nem megy, nem is próbálta. Viszont a mászás, vagy inkább kúszás egyre jobban megy neki. Popó égnek, és hernyózik előre.

Sense! Szuper, hogy Botond kacag!!!!!!! És hagy jöjjenek az örömkönnyek! :D

Anikó! :evil:

Juba! Milyen szép újszülött volt Berta! És most is milyen cuki! Én már látom benne a férfivadító vöröshajú Démont!!!! (Ezt ne mondd Apának, mert szívszélhűdést kap! 8) )

Regi! Amikor nem tudtam eldönteni, hogy Zsofka épp miért sír, bedugtam az ujjam a szájába, kissé megnyomkodtam az ínyét, hogy az fáj-e. Nem sírt jobban, sőt, ha függőlegesbe került, abbahagyta a sírást. 8) Tehát nem attól volt.

Kiskolbi! Én gondoltam arra, hogy találkozzunk. Drága Anitja vetette fel, hogy eljönnek Nolkával. :D Így edzük is a kicsi Lányom lelkét. Ha minden renben - és miért ne lenne? -, akkor szerintem majd jól elmegyünk Hozzátok! :D Akár csak mi, akár Anitjáékkal - ha Ők is benne vannak. :D
Budakeszi nincs messze tőlem, pláne, hogy autóval leszek. :wink:

Puszit aaaaad??? Hogy? Csücsörít? Vagy cuppant is???? De jó lehet! :)
Kérünk videjóóóóóóóóóóóóót!!!!!!!!!!!!!

Engem ma simizett Zsófi. De nem olyan vadul, mint mikor belemarkol az arcomba, hanem a bársony kis kezecskéjével simította az arcomat. Majd megfogtam a kezecskéjét, és én simogattam magam. Ő hagyta, és mosolygott. Én meg suttogtam neki, hogy "ezt el nem tudod képzelni, mennyire jó érzés. Majd akkor érted meg, mikor lesz egy kisbabád, és Ő fogja ezt csinálni Neked! De addig nem tudhatod." :oops:

Mi most fürödtünk először közösen. :D Habos vizet csináltam.
Először csak lesett, mint a luki nyúl, majd jól ellazult. Én ültem, Ő nekem háttal lebegett. Csak a tarkóját fogtam, és néha támasztottam a hátát a lábammal, hogy biztonságban érezze magát. Olyan édi volt, mert Ő kezdett el hátra dőlni, majd kiterült, mint egy kis béka, és csak lebegett. Én meg óvatosan úsztattam, miközben énekeltem neki.
A meleg víztől elkezdett kipirosodni, annyira cuki volt. Majd hasra fordítottam. No, akkor a fürdőhab volt nagyon érdekes! Közben kidugta a popiját (ami már nagyon piri volt) a vízből, és rúgkapált. Próbálta begyűjteni a habot. :D Néha a szája a víz alá került, mert Anya nem figyelt eléggé :oops: , de nem zavarta, becsukta a száját, egyáltalán nem esett kétségbe.
Utána gondoltam egyet és kipróbáltam amit Regiék csináltak, a fejére locsoltam a vizet a tenyeremből.
Becsukta a szemét, és kézzel-lábbal kalimpált. Nem pánikolt, nem sírt. Ezt megcsináltam 3x, és ugyan úgy szem becsuk, majd kalimpa. Regi! Ez jó? Így kell viselkedniük?

Ja, és a 30 perces szokásos alvása helyett 2 órán keresztül aludt. :shock: Azóta volt a már említett közös fürcsi, szopika és most durmol.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép 5 percesen Kép És most

Mi se matadunk le :oops:

Kép

Kép
agica1126

matadunk=maradunk

Kép

Kép
agica1126

Kép

Kép

Kép
agica1126

Na csajok ma nem leszek sokat mert tegnap éjjel mint már írtam nem aludtam mert be voltam sz@rva...!Ugyhogy most gyorsan be kell hoznom a kiesést!

Heni!Olvastam ám,hogy nagyon rossz éjszakátok volt csak már azt nem tudom,hogy tegnap vagy előtte :oops: Nagyon sajnállak érte én is tudom milyen amikor az ember nem tudja kialudni magát :cry: ,remélem ma már minden oké lesz(aposodnak jobbulást)

Timi! Te egy angyal vagy,mégegyszer köszönöm!!!!(küldtem privit majd írd meg,hogy megkaptad-e mert lehet nem tudtam elküldeni mint múltkor Bongyinak se) És köszönjük a táblázatot(is),nem kis meló lehetett!

Regi!Köszönjük a dicséretet! Remélem Szelike visszatér a régi kerékvágásba és végigalussza az éjszakát!!(Berta is gyüri az öklét,én is a fogára gyanakszom)

Anikó!Marcikának és apájának jobbulást!!!

Az egészségügynek meg:
Kép

Sajnos mi első kézből tapasztaljuk!

Na most már tényleg lépek!
Jó éjt mindenkinek!!

KépKép
juba

Kép

Kép

Kép
agica1126

Emese! Neked is köszi a dicséretet!
Örülök,hogy jól sikerült a fürcsi édes lehetett Zsófi!!!!!!!!! És gratula a hosszú alváshoz!

KépKép
juba

Anitja: küldtem a táblit!
Nolek baba a szemeivel fog hódítani!!! Gyönyörűűűekk!!!!!!! :D

Juba: nem jött privi! :( Próbáld meg e-mailben! :D

Ágica: nagyon cukorbaba az újszülött Petrus!!!

Kép
Kép
timi26

Gremese: olyan jó olvasni, ahogy írsz Zsófiról!!! Megható!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! Sokszor, mikor így beszélek Hozzá, sííííííjok! :oops: A bódogsától! :oops:

Juba! Mikor már pirosodott Zsófi pofija, egyre kékebbnek látszódott a szeme. Csak úgy világított. Bár Linike szemével nem lehet versenyre kelni. Annyira kék, és annyira világít! :)

Uzsgyi az ágyba! Pihend ki Magad!!!! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica! Milyen szép baba Petrus! Olyan formás csajos pofikája van! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! :wink:

Kép
Itt négy hetes.

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese:

4 napos:

Kép :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Megyek az ágyikóba!!!

Jó éjszakát!!!

Kép
Kép
timi26

Timi26! :lol: :lol: :lol: Ti nyertetek! A miénket Apa állította be! :lol: :lol: :lol:
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jártam itt napközben többször, de mindig csak egy kicsi olvasásra futotta és most meg iszonyatos fáradt vagyok, úgyhogy rövid leszek.

Irina, neked akartam mindenképpen írni, bár lehet, hogy már a holnapi vizsgálat előtt nem nézel be ide, de akkor is gondolni fogok rád és drukkolok! És légy nyugodt és türelmes, tudod, a babád megérzi....

Haláliak az ilyen volt. ilyen lett képek, és hát így estére ezek a bemutatósok.....jó fej gyerekek, korán kezdik!

És Timi még téged sem hagylak ki, annyira jó volt nézni a táblikat, bár én nemrég kerültem közétek (sajnos, mármint nem az a sajnos, hogy idekerültem, hanem, hogy nemrég) de így is tök jó volt nézegetni az adatokat. Pont ilyeneken járhatott nekem is a fejem, amikor valamelyik nap a profilokat nézegettem, mert én meg azt figyeltem, hogy ott írják, hogy a napi hozzászólás átlagban mennyi!

Na megjelent a zuram, búcsúznom kell, pá!

KépKépKép
bongyi

És iggggeen! Kb 2 óra alatt sikerült elolvasnom a 10 oldalnyi lemaradásomat! :roll:

Minden baba nagyon gyönyörű, és nagyon jópofik az ilyen volt -ilyen lett képek is! Majd teszek fel én is, de lehet, hogy az már csak holnap lesz.

Sok boldogságot a hófordulós babáknak, VikDaninak, Marcinak, Lindának, Botinak, Bálintnak!

Regi: kérdezted, hogy mit visel Dorka etetés közben: vízlepergető anyagból készült etetőkabátot. Praktikus, csak egy baja van: sajna rövidujjú, így a body-k ujja veszélyben....

VargaTünde: szoptatom Dorottyát minden etetésnél, de sajnos kevés a tejem, így 3 hósan kezdett tápszert kapni kiegészítésnek, majd elkezdtük a hozzátáplálást a tápszer rovására.
Most már ebédnél nem is kap tápszert, csak szopizik + utána főzeléket eszik; tízóraira sem kap (csak szopi+gyümölcs). Ja, és reggelire sem, mert akkor még van elég tejem az éjjeli pihenésnek köszönhetően.

Timi26: gratula VikDaninak a forgáshoz!!!! És nagyon szupi táblát hoztál össze!

Juba: A tápszerkészítéshez én babavíz helyett szoktam ásványvizet is használani - szerintem ugyanolyan jó (nem klóros stb); azért biztos-ami-biztos, felforralom előtte. (a babavizet is kell, ha már 2 napja fel van bontva)

Irina: ó, szegény Ádi! Megy a drukk ezerrel, hogy minden rendben legyen! Kár, hogy nem úsztátok meg ezt a beavatkozást :cry:

Emese: Zsófi nagyon édesen masszírozza az ínyét :D Biztos nagyon jó élmény lehetett a ma esti együtt-fürdés!

Sense: nekünk a védőnő a gyógyszertári napraforgó-olajat mondta a babamasszázshoz. Épp a jövő héten megyünk Dorkával ilyen tanfolyamra, és azt mondta, ezt vigyük.

Kép
dotildi

Fleur: milyen volt a hétvégi találkozás anyósoddal?

l.móni: remélem, anyósoddal rendeződik a helyzet!

Dorka az elmúlt napokban sajnos változatlanul sokat nyűgösködött, legtöbbször a foga miatt. De olyan édesen hagyja, hogy masszírozzam az ínyét :D Úgy tűnik, az egyik felső foga lesz a következő, ami kibújik, már nagyon érezni az ínyén keresztül a recéket... (mondjuk úgy tudom, először az alsó kettő fog szokott kibújni, csak utána a felső; úgy látszik, mi másképp csináljuk :) )

Na, majd holnap folytatom, most már nem bírok gépelni, leragadnak a szemeim... Jó éjt!

Kép
dotildi

Jó reggelt!

Kaqk! Igen, nagy vonalakban ugyanez volt nálunk is, csak én ki is hagytam a fürdést (minek sírjon?), és előbb kapott vacsit. Reggel ugyanúgy kelt (mármint a 1-2 hete „megszokott” időben). :roll:

Éjjel megint többszöri ébredés volt, de az első időpontja kitolódott fél 1 helyett 3 órára! Haladunk! :D

Emese! Szelinek se a foga fájt tegnap este szerintem. Valami más lehetett a baja, de nem jöttem rá. Az a lényeg, hogy szundizott reggelig :D (pár megszakítást leszámítva, de az nem az estének tudható be).

Igen, jól csináltad a lebegést, de ilyenkor nem jó, ha hab van a vízben, mert esetleg lenyeli, vagy belemegy a fülébe…stb. Nekünk azt mondták, hogy tiszta víz (és a végén fürdetni őket). A locsolást meg nagyon bő vízzel kell csinálni, hogy teljesen ellepje az arcát. Hátulról kell rázúdítani a fejére nagyobb mennyiséget. Én olyan béna vagyok ebben (és másokat is látom, hogy bénáznak), hogy inkább egy kicsit el is szoktam meríteni a fejét a vízben. Akkor biztosan működik a búvárreflex (légútak elzárva). Ja! És a lebegésnél pedig a fülét is el kell, hogy lepje a víz.
Majd ma jön Anyu, levideózzuk szerintem, jó?
Az is jó, hogy kalimpált! Azt kell neki, nem lemerevedni! :D

Ágica! Petra is édike!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Dotildi! Köszi! Szerintem nekünk is lesz (lepergetős etető kabát). :wink:

Juba! Hát nekünk a babavíz nem igazán van 2 napig felbontva… hihihi :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Nolka nagyon aranyos, ahogy hadakozik a felhúzóval! :D Látom, az ő figyelmét is elvonja a kamera / fényképező… :lol:

Granda! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Kép Dettyk! Hol vagy?

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! A rendelő a Mórán van.

Mi is csatlakozunk a "MIBŐL LESZ A CSEREBOGÁR" projekthez.

1 naposan:

Kép

Most:

Kép

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Jó reggelt!

Remélem nem értettük egymást félre Kiskolbival :lol: :lol: :lol:

Most jön egy ilyen volt és ilyen lett Máté tünemény. :lol: :lol:

Kép kórházban

Kép női szívek összetörőjeként :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!Sziasztok!

Granda!
Hát én olyan jót nevettem a kisgyereken.
Nagyon jó. :lol:

Aniko80!
Hú Marcinak ez a huncut vigyor :D
Aranyos :D

Még el nem felejtem Anubias Dominikját meg lehet csodálni a
2008-ban szülünk topikban.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Marci és Máté is tünemények. A barna és a kék szemű szívtipró!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Regi!

Igen-igen szerintem is nagy szívtipró lesz belölük. :lol:
Sőt mindegyik kispasiból és kiscsajból az lesz. :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Regi, aranyos vagy :lol: :lol: :lol: . Bekukkantottam, majd reagálok, de ma elég sűrű intézős napom lesz, és apa sincs ma :? .
Majd gyüszök, már előre félek, hogy az életben nem tudom bepótolni ezt a fél napot :wink: 8) .
dettyk

Feltettem a gmailre a táblázatot.

Remélem nem szúrtam el semmit :roll: Ha mégis kérlek jelezzétek.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ja, a cimkék közt is megtalálható, mert így talán nem kell annyit keresgetni majd a későbbiekben :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: