A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok...vagyok ám és olvasok is folyamatosan csak Dnai kicsit nyűgibb mostanság a nátha miatt...

Veronikusz!

nagyon sajnálom...gyógyulgassatok...+++++++++++++++++++++

Adri!
Üdv itt a csapatban :D nagyon jó ám itt :D

Emano!
Nagyon jók a képek, Balázs látom rendet tart otthon :D

Paklincs!

Én megvettem dvd-n a mary poppinst...Orsit még nem nagyon köti le...próbáltam olvasva is, de úgy sem. Orsi még inkább a verseket szereti hallgatni...ami hosszabb ahoz nincs türelme :)

Akartam kérdezni, hogy van e otthon valakinek párásitója...mégis milyet érdemes venni????? Nekünk nagyon kellene a távfűtés miatt, de már egyszer bebuktuk...vettünk egy olyat ami meglehetősen szar volt...szerintetek milyet érdemes???????

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Cukipofa!

Nekünk tefal-baby van, hidegpárásító, még Benéhez vettem, 10 rongy volt. Most a terhesség alatt nagyon beduzzadtakaz én nyálkahártyáim is, és így nekünk is nagy szolgálatot tett, itt áll a nappaliban, és gyakran bekapcsoljuk. Nincs hangja, és egész enyhétől erősig mindeféle fokozatban tudod nyomatni a párát.

mtunde

Emese!
Marry Poppins! Imádom, állandóan azt meg a Muzsika Hangját néztem! :D

Barbi!
Cuki tigris :D Lényeg a pihi, majd legközelebb összejön a találka is :D

Eni!
Nekünk is van ilyen tányérunk! Nálam a mocis menő csávós kép a nyerő! Nagyon cuki! És igez a 2. szülinapot ő is jobban fogja érteni, de biztosan ez is nagyon emlékezetes volt számotokra :D

Valentina!
Jobbulást neked mi ezeknek a "régi" képeknek is örülünk és ne aggódj bizti nagyon szép szülinapotok lesz! Majd várjuk a beszámolót!

Zsu!
Mica kényelmes, dehát igaza van nehogy már a kiskirály menjen a csajok után jöjjenek azok oda :D Csak vigyázzanak mert Emmus odatolat és lecsapja őket!

Emano, Veronikusz!
Gyógypuszik!

Tünde!
Ez a kép! Na most meglepődtem, tök jó hogy van ilyenetek!

Ma beiratkoztam angolra, szombatonként 9-12 ig tök jó lesz a vége nyelvvizsga remélem sikerül :D

Heni!
Gratula a fogacskákhoz, azért meg külön örülünk hogy Benének nem fáj! :D

Encsike!
Mire körülnézel már itt is van a kislegény! Én meg a pocakodat irigylem! De nem baj majd hamarosan.....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Kati,
mi karácsonyra kaptunk solac ultrahangos párásítót, ilyet:
http://www.ebolt.hu/product144671_category2286.html
napközben/lefekvésig szokott menni, mert kék fénnyel világít, ne zavarja meg az álmot :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Kati!
Nektek is jobbulást!
Ahol vigyáztam babókra olyan pingvin alakú hidegpárásító volt Piezzo-s kell (az olyan porlasztós) nekik bevállt mert a kisfiú kruppos volt. Médiában vették

Orsi

borsa

Szia Zsu!
Te is itt :D

Orsi

borsa

Sziasztok!

Dorina szeme meggyógyult!! :D Köszönjük a gyógypuszikat :!: :!:
Tényleg hamar segített neki az a szemcsepp.

Minden kis-és nagy betegnek jobbulást kívánunk!!

Emano
Nekünk is olyan békánk van a kádba :D

...és akkor két kép...csak úgy....

Kép

Kép

Kép
tikó

Kép

Kép

Orsi

borsa

Mai képek a dátum megtévesztő....

Orsi

borsa

Orsi,
de édes!!!! :lol:

Tikó,
örülünk, hogy meggyógyult Dorina!!! tök jóóóóó!

Vali,
megnyugtattál, hogy Ádám is csimpi-korszakban van... köszi!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Na én is inkább jegyzetelgetek ennyi mindent nem bírok megjegyezni!

Zsu!
Igen túlélésre. Ma sem aludt egész nap, igaz 9kor ébredt, bár 6tól óránként fent volt, de 2kor csak nem akart aludni akármilyen álmos volt. Nagyon tömködte az öklét, szerintem jön a 17. fogacska, nevezetesen a bal hátsó rágó, még a kis hegyét is látni véltem.

Memme!
Hát ezt hogy csináltad? :roll: Mármint a rendet, nekem kell pár óra. Melinda, hogy kezeli Esztert? Simogatja vagy ilyesmi? Harmadikat mikor tervezitek?

Veronikusz!
Jajj! Gyógyuljatok!!! Sok gyógypusziiiii!

Adri!
Már akartam írni, hogy tök szép nevei vannak a gyerekeidnek! Ha következőleg is fiam lesz akkor Marcell lesz! :lol:

Tünde!
Nagyon kis ügyesek vagytok!!!

Andi!
Akkor, ha legközelebb megyek íratok sinlacot! Állat a kép! És nekem van született feleségek évadjaim. Miért? :lol: :lol:

Barbi!
Idén nyáron maradunk a Balcsinál! :lol: Ha minden igaz, már négyesben megyünk, így repülgetés nem valószínű. Egy hosszú hétvégére én is meg akarom fűzni Nimit, egy hónap múlva szabin lesz 28, 29 ez ugye csüt, péntek + a hétvége. Hova mentek? Küldesz róla linket?
Édes ahogy alszik! Mindig pelust gyűrögetve alszik el? Erre hogy vetted rá?

Borsika!
Nyugodtan mehetek Balcsira babával! Ha mázlitok van végig alszik, odafele ott meg a jó levegő, napsütés, szellecske nagyon jót fog tenni neki és ennyi kikapcsolódás neked is járni fog! Majd eszedbe jut! :wink: Tavaly az Égei-tengerbern megmártottam a 10 hónapos fiam, semmi baja!

Eni!
Mekkorát nőtt a fiad! Tiszta nagyfiú! Helyes kis krapek! Kiköpött anyja! :wink: Borcsit továbbra sem kapunk! :twisted: Pipa vagyok a postára!

Gabi!
Ha ez megnyugtat: Martin sem nagyon hajlandó enni reggelit. Bár mikor hétvégén az apja eteti akkor mennyiségeket képes enni, na mindegy. Én úgy vagyok vele, hogyha éhes akkor úgyis enni fog.

Emese!
Kösziiiii! A gofrit tudtam, de hogy ez másképp waffel... Nahát :lol: Ezek a sztorik a fiadról! Őrület kis pasi!

Valentina!
Akkor nem kérdezek többet! Köszi a válaszokat! Ne aggódj minden mególdodik!

Orsi!
Oké! Szupik a képek!

Kedvet kaptam képet felrakni és hát Memme kedvéért :lol: Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gyuzso,
ha meghívtok a lagziba, intézem a jegyeket... :D

Kati,
épp hiányolni akartalak...semmi Orsi-Dani közös alkotás? Párásító nálunk nem nyerő, így is annyit kell szellőztetni, hogy ne penészedjünk... :?, sajna nem tudok segíteni.

Orsi,
Emma kis boszorkány, ezek a grimaszok...nagyon aranyos. Első szülinapjára harisnyatartót neki, látom, hogy folyamatosan ingerli a férfinépet. :)

Steffi,
Martin igazi férfi(még hajpánttal is :)). Az a napszemüveges vigyor...

Tünde,
akkor jól bírod kettőjükkel? Bene mit szól a tesóhoz(tudod, nálam ez központi kérdés)?

Veronikusz,
kicsit jobban?

Cukorfalat Brigi? Vasalós Brigi, aki nagyon szereti a kedves mamát? Ancsa?

Kép
Kép
paklincs

Dorinát meg kihagytam...ő is nagyon bájos.

Kép
Kép
paklincs

Szép estét mindenkinek!
Steffi
Köszi a dicséretet a nevek miatt. A Marcell név mindig a kedvencem volt, a második fiúnál már gondban voltunk, nehezen találtuk ki, mi legyen a neve. (Nagyon lányt vártam)
Már a 17. fognál tartotok? Nekünk még csak négy van, bár kisfiam mindenben ilyen ráérős típus.
Borsika
Ha én is hozzászólhatok a nyaralás témához: tavaly az Adrián voltunk, Matyi 4 hónapos volt, simán bevittem a tengerbe, a gyerekorvosunk tudott arról, hova készülünk, de nem mondta, hogy nem vihetem a vízbe. Egyenlőre nem látom, hogy gondot okozott volna a sós tengervíz nála.

Steffi, Borsika
A képek szuperek. :D

Milyen nagyságig lehet felrakni képet? Memme kedvéért én is tennék még fel néhányat.

Veronikusz

Hogy vagytok?

Gabi
Nyugodt volt Encivel a délután?

Emano
Fiacskád jobban van?

A betegeskedőknek jobbulást, a fáradtaknak jó pihenést kívánok!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jó estét mindenkinek!

Steffi: Martin nagyon nagyon pasis,annyira ari :lol:

Borsa: Emma nagyon aranyos és milyen nagyott nött :lol:

Tiko: Dorina is nagyon aranyos :lol:

Most jött haza a férjem és gyorsan levadásztam pár fotot a telefonjából csak nektek.
Gabbó: Merre vagy? Hogy vagytok?
Kép
Kicsit belemélyedtem az olvasásba
Kép
Viktor kiterülve iszik
Kép
Jó éjt mindenkinek.
V

valentina

Bocsi, de máris sikerült a neveket összekevernem.
A képeknél Borsika helyett Borsa.
Sziasztok

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tiko
Téged meg kihagyott.
Dorinád nagyon szép. :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

De jó, hogy ennyi képet raktok fel!!! Még még még!!! :D :D Annyira aranyosak mind!!

párásító: nekünk Venta légmosó van, nem kell bele szűrő, hanem vizes tárcsát forgat, néha ki kell cserélni benne a vizet. Így valamennyire párásít is, bár nem kifejezetten az a cél. 4-5 éves már biztos van, de nincs benne olyan rész, ami elromolhatna. Nagyon szeretem, sokat megy.

Steffi,
azok a Martin-baba szempillák... 8) húú, ettől döglenek majd a csajok...

Na megyek, mert megvettem az Éva magazint (a Ti hatásotokra először, ez a peer pressure!) és közben megjött az ingyenes baba magazin "beetető száma".
Ja, és ma megvettük a kádat, meg a fürdőszoba csempét, meg leegyeztettük az asztalost. Lehet, hogy mégis beköltözünk még az én életemben? :shock: :lol:

Köszi a megnyugtatást a strandolós nyaralással kapcsolatban, tuti nem hagyom ki! Majd visszük az egyik nagymamit.... csak hát az azt is jelenti, hogy nem csak a strandon fogja hasznossá tenni magát... :) :roll: (és nem az anyóstól tartok elsősorban.. :lol: )
Namindegy.
Vendég

Benézek, mert sajna csak holnap este tudok jönni a büdös kölök miatt :lol:

Veronikusz!
Remélem már jobban!? Képzeld: az én férjem is dolgozik egész héten sokáig, plusz hétvégén is non stop. Meg még jövő szombaton is. Aztán hétvégén már nem, hétköznap lehet, hogy sok munka lesz. Magyarul martint nem is fogja nagyon látni, csak szerdán, mert megyünk tüdőszűrésre. Szóval szolidálunk veled! És kérek tippeket túlélésre! Mit szokták a gyerekekkel játszani? VAgy ők el vannak ketten? Mert martin mellett ott kell ülni, labdázni, könyvet nézegetni... Na nem panaszkép :D

Emese!
:lol: :lol: Ugyeeeee?! :lol:

Adri!
Nekünk nem tudom, hogy jött a Marcell, de nagyon tetszik! Mivel lány nevünk már van (ugye martint is annak hittük) így kellett még egy fiú név és ebben megegyeztünk! 17 fog ne is mond! Mindig irigykedem a nyugisabb babák miatt, na de mindegy, jó ez így :D Nektek is bő egy hónap és szülcsi! Márc. 15 ha jól emlékszem?!

Valentina!
Na te sem panaszkodhatsz! Jó,, hogy jössz kicsit sűrűbben! Mi volt olyan érdekes olvasmány?! :lol: Viktor egyedül iszik? De ügyi!

Borsika!
:lol: Hát akkor ne vidd, ha úgy érzem nem lesz okés! Nem okoskodás csak tapasztalat, ne engedd, hogy mások rád telepedjenek merő jó szándékból, esetleg irányítsanak... Néhányan kacifántos történeteket tudnánk itt mesélni...

Tikó!
Dorina tényleg olyan bájos! Kis hercegnő!

Na megyek aludni, holnap este jövök! Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Halihooo!

Én is megvagyok ám, ha valakinek hiányoznék! :P :P

Gyuzso ma reggel zuhanyozás közben az jutott eszembe, hogy én pocakosan jártam az usziba délelőttönként és egy teremtett lélek se volt soha. Mi lenne ha csak úgy programon kívül elmennétek pancsolni, ücsörögni a lépcsőn egyett??? Én vinnék pár pancsolós játékot is! "Poénul" úszhat a gumikacsa abban a medencében! :wink: :lol: :lol:
Valami hasonlóra készükök Kristóffal, mert mostanában nem szereti annyira a fürdést mint pár hónappal ezelőtt… Kb 3 perc után kapaszkodik belém, hogy azonnal vegyem ki…

Tünde, Gyuzso a képet meglátva nekem is az volt az első gondolatom, hogy a nagy fény az út végén… Puszi nektek!

Emano nem semmi a kis pakoló bajnok!

Barbi naggggyon édes Dani azon a képen! És nagyon szép a kép is!

Lányok „csimpi” korszak… anyám, mi vár még rám… már most se tudok kimenni úgy a szobából, hogy ne vonyítson… ül mellettem és kapaszkodik a gatyámba, hogy nehogy lelépjek! Szerintetek!?

Emese most tényleg ellepett a vasalatlan. :D :D
Ellógtam a hétvégét, de olyan jó volt kicsit semmit se csinálni. Azt hiszem taktikát váltok és leszokok a mosásról. De azért még ezt most kiteregetem... :D

Mi nyáron Horvátországba szeretnénk menni. Hát érdekes kiruccanás lesz egy egy évessel. És Peti már mindjárt Makarskaig menne. Persze az olyan gyönyörű, de kutya messze van…
Tényleg erről jut eszembe, hogy van 65ezer forintnyi üdülési csekkünk,ami júniusban lejár és mi csak augusztusban mennénk, meg ott ugye nem nagyon lehetne azzal fizetni. Ha valaki átvenné (persze kevesebbért) az tök jó lenne!!! Itthon azt hiszem bárhol lehet vele fizetni.

Memme tök jó ötlet volt ez a sok-sok kép! Tényleg jóóóóó nézegetni!
Annyira cuki mindegyik baba! Memme ugye a tieidet is lehet még az idén nézegetni!!?? Puszaaaa Kép Ott a fogam, látod?!
Kép Hát... elmegy... ha már megkaptam, ülök benne egy kicsit.
Kép Sőt, meg is rágom...
Kép Vigyori Kép

Kép
vkbrigi

Sziasztok,

Eni: Benedeknek Nagyon Boldog Születésnapot Kívánunk! Nagyon jók a fotók, a mocis tetszik a legjobban.

Veronikusz: a képen nem Tündér van, bár szívesen bandáznánk mi is, most már van autóm is... Nagyon jó lehetett a kis „kiruccanás”! Jobbulást nektek, nagyon sűrűn látogat benneteket a róka koma, küldjétek el most már jó messzire.

Adri: Üdvözlet közöttünk! Mi is három Babóra gyúrúnk hosszú távon.

Kriszta: mi Ürömön laktunk még Tünde pocakbaba korában, sokszor sportoltunk felétek. Futás, bicikli... Péter név nagyon jó, nekem férj Péter! De tudom ezzel nem vagyok egyedül :D

Cukipofa: nekünk is Tefal Baby van és nagyon szeretjük. Bár mióta Tünde külön szobában van, a párásító is költözött vele, de hamar bekapcsolom délután, így nekünk is jut.

Tikó: örülök, hogy Dorina szeme rendbe jött. Nagyon jók a fotók.

Barbi: ez a tigrises szerkó nagyon cuki!

Steffi: Martin nagyon fiús, a napszemüveges kép meg csúcs.

Orsi: Emmáról jók a fotók, hintát élvezi?

Borsika: az átalakulás a végéig tart, utána meg kezdődik a visszaalakulás. No nem akarlak elrémiszteni... Nekem szülés után pár héttel kezdett nagyon fájni a térdem és még most is elég képlékeny. De azért rá kell nézni az ágyra, a cipőre, meg be kell fogni Apát masszírozni.

Bocsánat akiket kihagytam, de visszaolvastam a kimaradt 4 oldalt és el is fáradtam. Megyek aludni. Tünde már jól van, elmúltak a pöttyök, de lehet, ő hamarabb olvasta a fórumot, mert csimpizik (nekem is nagyon tetszik ez a megnevezés, ha nem gond használom Gyuzsó) már két napja. Vagy csak elkapattuk, amíg beteg volt :) Szép éjszakát!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

No csak lemaradt egy pár dolog:

Emano: Balázs és a rekesz, no meg a csíkos zokni, nagyon jó sorozat.

Kristófnak üzeni Tünde, hogy ugyanolyan etetőszéke van és nagyon szereti. Főleg most, hogy főztem neki finomakat...
No tényleg jó éjt: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Memme, Tünde egy kis virtuális ajándék!!! Mikor megláttam, Ti jutottatok eszembe! Pusza
Kép
Brigi

Kép
vkbrigi

Jó reggelt mindenkinek!
Most tudok kicsit jönni.

Steffi
a Martin név meg nekünk tetszett, csak sajna férjem népes családjában van már néhány, így mást választottunk.

Snowwite
Gyúrjatok csak háromra! Meglátod milyen jó. főleg amikor a fejeden táncolnak. De félre a tréfával, és bevállalnék egy negyediket, ha biztosítana valaki arról, hogy lány lesz, meg kicsit fiatalabb lennék.

Vkbrigi Valentina
Igazi pasik.
Betegeskedők
Jobban vagytok már? Várom a jó híreket.
Most látom, én vagyok ma az első. Mi történt ma mindenkivel?

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok

este nem tudtam jönni,mert Apának megfájdult a foga :cry:
őt istápoltam...

Adri! Enci nem aludt tegnap délután-ahogy előre sejtettem
de este annál hamarabb elájult, és nyomta ma 1/4 9ig Kép
most megint be kellett raknom a Némót, azt nézi, nagyon szereti :D Hétvégén pedig a hupikék törpik,meg a Kép a menő.

Most megyek ebédet készíteni, aztán jövök......
Vendég

Sziasztok!
Kiscsaj hajnali 4-kor úgy döntött reggel van... :evil: Bezzeg most durmol...

Paklincs: hát vannak fenntartásai Benének, pl nem nyúl Villőhöz, de mést még apja itthon van, leköti őt, amikor nekem Villőzni kell. Kiváncsi leszek, mi lesz, ha 3-asban maradunk itthon. Addig nehéz bármit is mondani... De öszességében aranyos, nagy törést nem látok rajta, apásabb lett, és est epl neki is akkor kell fürdeni, amikor Villőnek :)

mtunde

Sziasztok Lányok!

Most ment el a védőnő és totál felhuztam magam rajta.
Azt mondta, hogy ő kötelezné a bárányhimlő elleni oltást mindenkinek,mert csúnya szövödményei vannak. :twisted:

De én nem szeretném Viktornak beadatni. :cry: Ti hogy vélekedtek erről? :?: :?: :?:

Steffi: Nem tudom mit olvasstam,mert a keresztlányom nyomta a kezembe, apa meg kapot az alkalmon és lefotozott.
Szerencsére Viktor már régóta egyedül iszik,de van amikor nincs kedve fogni az üveget. :)

Tudjátok mit vett az anyósóm a Viktornak?
Úszó gatyát! :evil:
Még úszni se tud, a pancsoláshoz meg, minek gatya,itthon nem kell neki.Velük meg úgy se megy a gyerek Görögben.
Na lépek mert a hercegem felébredt és balhézik.

valentina

Egy gyors:

Tünde,
tök jó, hogy Bene jól viseli. Szerintem még kell egy kis idő, amíg felfedezik egymást, Jankó is csak mostanában kezd Flórkához igazán közeledni, de még nem játszanak együtt úgy és annyit, mint ahogy Orsi és Dani pl. Esti altatás hogy megy?

Dóri,
épp tegnap voltál eszembe. Mindjárt 7 hónaposak... Olyan durva, nagyon megy az idő...

Brigi,
az az etetőszék... és benne Kristóf. Nem csoda, hogy így vigyorog, nekünk az étkezőasztalunk nincs ekkora:D

Valentina,
én szeretném a gyerekeket beoltatni bárányhimlő ellen, nálunk javasolja a gyerekorvos. Amikor én gyerek voltam, akkor az volt az általános, hogy essen át a betegségen mindenki. Épp Gyuzsóval beszélgettünk erről múlt héten, hogy az oltás nem is ad teljes védettséget. Szóval nem kizárt, hogy az oltás ellenére elkapja a gyerköc a bárányhimlőt, csak sokkal enyhébb lefolyású lesz a betegség és lecsökkenti a szövődmény kialakulásának valószínűségét.. Egyébként én is sokáig vaciláltam, de azért döntöttem az oltás mellett, mert egyidőben elég sokat foglalkoztak vele a tv-ben. Valamelyik kórházból(talán Szent László?) egy doktornő nagyon kiállt az oltás mellett, meg mutattak egy nőt is, aki azért került tolószékbe, mert lebénult a bárányhimlő miatt. Hangsúlyozom, egyáltalán nem vagyok gyógyszer meg oltáspárti, és fogalmam sincs, hogy jót vagy rosszat teszünk ezzel a sok védőoltással vagy sem. Azt sem tudom, hogy mekkora a kockázata annak, hogy bármilyen szövődmény kialakuljon, azt viszont igen, hogy szeretnék mindent megtenni annak érdekében, hogy nehogy az én gyerekem legyen az a bizonyos 1%. Na hát szóval én ezért...

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Valentina, az én dokim is elég oltásellenes, de azt mondta, hogy ha 6 éves koráig nem esik át rajta a gyerek, érdemesebb beadni, pont azért, amit Emese is írt.

Emese: hát egyelőre még olyan, mint eddig. Fürdenek, Villő eszik, leteszem a mózeskosárba. Bene meg megy az ágyába és a szokásos fél-1 órás altatás. Állítólag, amikor nem voltam itthon sokkal könnyebben aludt el. :twisted:

mtunde

Most csak gyors leszek

Én nem voltam még bárányhimlős :shock: :shock:

éjszakáink továbbra is borzalmasak :cry: fáradt vagyok :cry:
majd jövök még

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Oltás:
Én nem szeretném beadatni a gyerkőcöknek. Méghozzá azért nem, mert sztem az a tuti, ha átesik a gyerek a betegségen. Másrészt meg mi van akkor ha Orsi mondjuk terhes lesz és akkor kapja el????? Az sokkal rosszabb, én erről beszéltem a nőgyogyimmal is amikor voltam 6 hetes kontrolon. Meg hát a gyerkőceim egészségesen születtek a 40 héten és nem valami beteges fajták. Nekünk azt mondták akkor érdemes úgy igazán beadadatni ha pl koraszülött volt vagy van valami alapbetegsége, stb...
Ja merthogy ez ugyebár csak 20 évig ad védettséget. Legalábbis ezt olvastam valami oltási szakhonlapon...nemi s tudom a címét... előkeresem...
De ezt inkább a szülők döntség el mint az orvosok...
A mi régi gyerekorvosunk pl nem akarta Orsi kullancs ellen oltani, mert ugye ha 5 órán belűl kiszeded a gyerekből a kullancsot akkor úgysem lesz beteg...

Na és szeretném Veletek megosztani, hogy éppen most mit csinálnak a rosszcsontjaim :D

Kép Danika FHM naptárral

Kép Orsi anya cipőjében

Kép

Kép
cukipofa

Orsi,
Koránérő szívtiprónak boldog hófordulót!

Kép
Kép
paklincs

má' hogy Orsi anyukája, Kati(bocsánat :oops: :roll: )...

Kép
Kép
paklincs

Cukipofa
Boldog hófordulót Daninak!!!
Hmmmm, kicsit korán kezdi.....bár végül is mindennel ismerkedni kell! :D :D :D

Emano
Azt hittem az alvásproblémátok már megoldódott! :(
Versenyben vagy akkor még a karikás szem fődíjért?

Veronikusz
Gyógypuszik mennek!!! Mostmár csak véget ér ez a nyavajás baciidőszak!!! :evil:
Jobban vagytok?

Gyuzso
Elmarad a februári babauszi (Kalovits féle) csak február végén tudunk kezdeni.:? Veletek minden rendben?

Tünde
Villő nagyon ügyes, reméljük aludni is jól fog majd!Úgy látszik csak a fiúknak van beállítva a ketyegőjük rosszul (Emmus kivétel, Ő szolidalít :D ) :D

Paklincs
Flórkáról már olyan régen volt fent kép... :roll:

Hanna

Kép
hanna09

sziasztok!
Hanna
Versenyben vagyok!!!!már lassan 1 hete alig alszok valamit :cry:
piszok fáradt vagyok, de ez van!Ráadásul nem úsztam meg tegnapra náthás lettem :roll:

Cukipofa
boldog hófordulót Daninak!!!
Olyan szép gyerkőceid vannak....

Veronikusz,
hogy vagytoK????

Tünde,
örülök,hogy jól vagytok

Gabi,
párod foga?
ÚGy látom nálatok is van NÉmó korszak(én kb 1000x láttam,Bálint nővérének a kislánya volt érte megőrülve)

Brigi
Kristóf zabálni való!!Nagggggyon édes

Steffi
Martin nagyon vagány!!!!
köszi előre is a receptet!
ja írok privit

Borsa
Nagyon édi Emma baba

Emese
akkor Ti is állandóan szellőztettek??
mi is,ugyanis mióta kicseréltettük az ablakokat,folyamatosan penészesedünk Kép

Gyuzso,
hogy vagytok??

Györgyi?Kriszta? és a többiek?????

na majd még jövök

emano/Andi
KépKép
emano

Halihó!

Dani manónak nagyon boldog hófordulót nagyon jók a képek :D

Emano
Sajnálom az éjszakákat, reméljük hamarosan jobb lesz!

Veronikusz
Légyszi adj hírt rólatok, nagyon sokat gondolunk rátok! Gyógypuszi

Gabi
Szegény férjed, az enyém is nagyon szenved a fogak miatt jobbulást neki!

Brigi!
Jók a képek

Dóri!
De jó hogy jöttél kérünk képet Tündérről! Igen Emmus imádja a hintát jó sok időt tölt benne :D

Hanna!
Áron képek? Fogacskák hogy vannak? Puszi nektek

Steffi
Martin teljesen olyan mint te gyönyörű!

Emese
Imádom a hozzászólásaidat :D harisnyatartót Kisjankótól kapjuk? ;)

Képzeljétek tegnap 8-fél 5 ig egy mocc sem volt Emmus aludt ráadásul a hasán! (sose szokott) :D:D:D

Orsi

borsa

Borsa
alvás miatt irigyirigyirigy :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Andi!
Végre most engem irigyel valaki :D Nálunk ilyen alvás eddig 1szer volt csak....

Orsi

borsa

Borsa
legalább kialudtad magad....

emano/Andi
KépKép
emano

Jaj Valentina lemaradtál bocsi Viktor is nagyon cuki! Szülinap hogy áll? Anyóssal meg ne törődj....

Orsi

borsa

Andi!
Nálunk 1 hete alvás van kivéve azt az egy szeles napot annyira boldog vagyok! Remélem ma ti is! DRukkolunk!

Tikó!
Dorina milyen kis huncut a képeken :D

Orsi

borsa

Borsa
Alvás miatt én is nagyon irigy. Matyi ilyen éjszakával még soha nem lepett meg engem.
Nagyon tetszenek a leánykádról a képek.

Emano
Mi meg sajnos egy cipőben járunk.(nemalvásügyileg). Hidd el hozzá lehet szokni(sajnos)

Ha tudok, még jövök.
Ma nincs túl nagy mozgás itt.
Többiek!!!! Hahó!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri!
Köszönöm :D Az alvás pedig külön nagy érdem nálunk mert Emma hírhett a rossz alvókáról már pici kora óta... ezért olyan nagy kincs ez nekünk :D Nektek jobb éjszakákat kívánunk!

Orsi

borsa

Csak gyorsan bekukk, mert hírem van Veronikuszról!
SAJNOS nincsenek jól! Lányok DU óta nem hánytak, de kicsi Szofi nem iszik és már megint acetonos a lehelete és szegény Veronikusz is nagyon, de nagyon rosszul van!!! :(
Ha nem iszik Szofi, holnap orvoshoz mennek.

MILLIÓ gyógypuszi Nektek Veronikusz és drukk, hogy holnapra jobb legyen!!!

Borsa
Legalább egy kis jó hír, hogy VÉGRE alszatok!!! :D
Pusszancs Nektek is! :wink:

Steffi
Eltüntél, minden rendben?

Hanna

Kép
hanna09

Veronikusz
Kép
Szoifbaba ígyállllllllll lécccccccccccciiiii

emano/Andi
KépKép
emano

röviden most
majd még este jövok,csak most 1ül vagyunk,apa elment fogdokihoz....
én beadattam az oltást, én magamtól döntöttem így,senki nem
tanácsolta, és nem is ellenezte. én úgy gondolom,hogy nem is a betegség a szörnyű,hanem tényleg a szövödmények,amit senki sen tud megjósolni előre. ki vállalja a felelősséget,ha baja lesz?csakis én...és tényleg ettől függetlenül lehet beteg, csak enyhébb lesz a lefolyása, én is ezt hallottam!!!
nekem mindn létező betegségem volt gyerekkorban,kivéve a mumpsz.
bocs a félreütésekért de itt van enci az ölemben és ő is veri a gépet....
majd később téynleg jövök.... Kép
Vendég

Hahó!
Itt vagyok! Tök ciki, hogy mindig ezt kell írnom, de mondtam már a napközbeni netezés hátrányait.

Tünde! Ez jó hír, akkor lehet, hogy Ketetske is fog kapni tejcit, akkor is, ha utálkozik a cici miatt. És képzeld, Pankának a füle volt szőrős a cimpáján, de aztán kihullott...

Veronikusz! Szegénykék! Remélem nem azért nem jössz, mert nagyon rossz a helyzet. Sok gyógypuszi!

Steffi! Martin nagyon édes a napszemcsiben. És már a múltkor akartam írni, hogy fiús mamák babáznak... :) (hajpánt, fésülés, csat...)

Brigi! Kristóf igazi kópénak látszik a képeken.
Emano! Balázs a kosárban, tök jó.
Eni! Benőhaj még mindig ....

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz :(:(:(

Orsi

borsa

Linocs! Hol vagy????
És Banana? Eredmény?

Kép
Kép
kriszta36

halihó!

Adri!
Mi is három bébire gyúrunk! :lol: :lol:

Tünde!
Hogy s mint?

Valentina!
Martin mostanában kezd egyedül enni-inni, de én ezt nem tartom cikinek, szerintem erre is meg kell érni! Viszont már 17 és fél foga van :lol: :lol:

Oltás: én is sokat tanakodok rajta, nem nagyon tudok dűlőre jutni. Nekünk a háziorvos azt mondta, hogy bhimlő ellenit akkor adassuk, ha közösségbe megy előtte nem sokkal. De azt hiszem ebből 2x adatni vagy valami ilyesmi van.

Andi!
Nem voltál még bhimlős?? Jesszusom! Állítólag felnőtt korban az nagyon veszélyes…

Cukipofa!
Jók a képek! Dani és a nők :lol:

Orsi!
Jajj, de édes vagy, de nem is! :oops: Tiszta apja szerencsére :lol:

Hajni!
Bocsi nem vagy elfelejtve csak gyermekem napközben nem alszik semmit- nem mintha éjszaka békén hagyna :roll: – és játszani kell vele, labdázni, könyvet nézegetni,kergetőzni, levegőn sétálni…

Veronikusz!
Sok gyógypuszi kicsi Szófinak és millió drukk!!!!! :!: :!:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: