Sziasztok!
Na én is inkább jegyzetelgetek ennyi mindent nem bírok megjegyezni!
Zsu!
Igen túlélésre. Ma sem aludt egész nap, igaz 9kor ébredt, bár 6tól óránként fent volt, de 2kor csak nem akart aludni akármilyen álmos volt. Nagyon tömködte az öklét, szerintem jön a 17. fogacska, nevezetesen a bal hátsó rágó, még a kis hegyét is látni véltem.
Memme!
Hát ezt hogy csináltad?

Mármint a rendet, nekem kell pár óra. Melinda, hogy kezeli Esztert? Simogatja vagy ilyesmi? Harmadikat mikor tervezitek?
Veronikusz!
Jajj! Gyógyuljatok!!! Sok gyógypusziiiii!
Adri!
Már akartam írni, hogy tök szép nevei vannak a gyerekeidnek! Ha következőleg is fiam lesz akkor Marcell lesz!
Tünde!
Nagyon kis ügyesek vagytok!!!
Andi!
Akkor, ha legközelebb megyek íratok sinlacot! Állat a kép! És nekem van született feleségek évadjaim. Miért?
Barbi!
Idén nyáron maradunk a Balcsinál!

Ha minden igaz, már négyesben megyünk, így repülgetés nem valószínű. Egy hosszú hétvégére én is meg akarom fűzni Nimit, egy hónap múlva szabin lesz 28, 29 ez ugye csüt, péntek + a hétvége. Hova mentek? Küldesz róla linket?
Édes ahogy alszik! Mindig pelust gyűrögetve alszik el? Erre hogy vetted rá?
Borsika!
Nyugodtan mehetek Balcsira babával! Ha mázlitok van végig alszik, odafele ott meg a jó levegő, napsütés, szellecske nagyon jót fog tenni neki és ennyi kikapcsolódás neked is járni fog! Majd eszedbe jut!

Tavaly az Égei-tengerbern megmártottam a 10 hónapos fiam, semmi baja!
Eni!
Mekkorát nőtt a fiad! Tiszta nagyfiú! Helyes kis krapek! Kiköpött anyja!

Borcsit továbbra sem kapunk!

Pipa vagyok a postára!
Gabi!
Ha ez megnyugtat: Martin sem nagyon hajlandó enni reggelit. Bár mikor hétvégén az apja eteti akkor mennyiségeket képes enni, na mindegy. Én úgy vagyok vele, hogyha éhes akkor úgyis enni fog.
Emese!
Kösziiiii! A gofrit tudtam, de hogy ez másképp waffel... Nahát

Ezek a sztorik a fiadról! Őrület kis pasi!
Valentina!
Akkor nem kérdezek többet! Köszi a válaszokat! Ne aggódj minden mególdodik!
Orsi!
Oké! Szupik a képek!
Kedvet kaptam képet felrakni és hát Memme kedvéért