Autósülés:
megvettük, de nem azt. nem csak mert nem volt, hanem mert apának nem tetszett, hogy szimpla "héjrendszere" van. más fajtát választott, drágábbat persze. :/
Lindi,
nektek is mozog az ülés, ha bevan kötve?? már nem olyan stabil, mint a Römer Lord, hanem jobbra balra mozog. vagy ez nem gáz?
Neet,
én is hasonló cipőben jártam a maszek állásban. többet kerestem, hülye időbeosztás, no táppénz, no szabi (csak fizetetlen). most inkább kényelmesebb állásra vágyom, ahol felőlem fizethetnek kevesebbet, csak ne nekem kelljen még a sz...t is lapátolni.
te majd akkor tudsz ilyen magántanári állást vállalni, ha nagyon a kőcök, s magadnak keresed a sok lét
a gyerekről jut eszembe! arra gondoltam (de javíts ki, ha így nem oké), hogy most még használjuk Eszti régi babakocsiját, s babonából csak akkor juttatom vissza, ha megfogant (s elmúlt 3 hós) a kistesója. oké?

s így jut is, marad is, s megpróbálok vigyázni rá, most úgyis egyelőre a garázsban áll, mert sokat gyaloglunk.
ne légy idegroncs az "érdekes órát kell tartani" dolog miatt, vagy igyá inkább még egy pohár bort

.
egyszer vmikor itt megállapodtunk, hogy minden orvos nagyon fasza, mígnem komplikáció adódik. így van ez a tanárokkal is. a könnyű eseteknek könnyen le lehet kötni a figyelmét, s az igazi szaGértelmet az idióta marha hajfelgyújtósok igényelnek. találkoztam én olyan tanárral, aki csak mondta a magáét, míg az osztály nagy része pofázott. már én égtem a többiek miatt. a tanárt viszont nem érdekelte. találkoztam ennek ellentétével is. én azt gondolom, hogy csak nagyon kemény szigorral lehet eredményt elérni, s sajnos mostanában ez az oktatási rendszer ezt nem támogatja. pedig én legjobban a kemény (domina

) szigorú tanáraimat szerettem, akik csúnyán le tudták teremteni az idiótákat, akik zavarták az órát.
Curse,
az a diplomás (vagy bárki normál korosztály), aki nem tud egy rózsaszín csekket kitölteni, balf...sz.
az autógumis történetedről az jutott eszembe, hogy mikor gépjármű oktatásra jártam, a műszaki tanfolyáson megkérdezték, hogyan tudnánk ellenőrizni egy frissen vett autónál, hogy mennyi fagyálló van a hűtőrendszerben. jöttek a jobbnál jobb bonyolult ötletek, mire én mondtam, hogy be kell tenni belőle egy kis pohárkával a fagyasztóba.

és tényleg ez volt a megoldás.
Zsanci,
férjem szakmájában követelik a papírt és a tapasztalatot, de pl. az angol tudását (habár vannak vizsgái) mindig élőben ellenőrizték, bevetették különböző szitukba, hogy megnézzék igaz-e, amit a papír mond.
mondjuk ezt könnyebben ellenőrzik, mint hogy tényleg jó vegyész-e.
Szellőke,
úgy 17 a rákszűrés, hogy felszámítja a 15 vizitdíjat + 2e rákszűrést. úgyhogy legjobb akkor szűretni, mikor amúgy is gondod van.
Mása,
az a tök frankó, hogy a fiad mintha lány lenne, úgy hasonlít Orsira
A szakmunkásokról jut eszembe:
statisztikák szerint perpill olyan kicsi a szakmunkás képzés, hogy pár év múlva nem fog fájni a feje egy jó szakmukinak, hogy miből éljen meg, mert annyira nincs utánpótlás. állítólag sorran szünnek meg, vagy szünetelnek a szakmunkás képzések. (s ez különösen áll pl. a víz- v. villanyszerelőkre)
már csak az a gondom a szakmukikkal, hogy kb. 50%-uk kókány, trehány, lusta, lassú, ígérgetős (mondjuk hazug, simlis) s k...va sokat kér. minden szakmából jó tartani a saját telókönyvben egy figurát, különben könnyen ráfizet az ember.
és ez nem csak Bp-re áll, hanem vidékre is. anyukámék mostanában újították fel a lakásukat, s végig felügyelni (ostorral) kellett a burkolót, festőt, asztalost, mert olyan okádék munkát csinált volna (gondolván úgyse szólnak neki), ha nem szólnak rá.
most, hogy a lakásunk is új, sok bosszúságot okoztak ezek a figurák nekem is, csak hát én voltam olyan tetű és felszedettem velük az olyan lapot, amit pl. lepattintottak, miegymás...
Nuk!
nagyon irigy vagyok Bartha Zsolt miatt! IMÁDOM!
Curse,
hamar elmúlik a közvetlen időszak!!! hamarosan félni fog az idegenektől.