Sziasztok!
BENEDEKNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! - így utólag is.
Először is:
Rita, nagyon köszönöm a részletes választ! Már kezdek hozzászokni, csak elsőre meglepett, mert bár tudtam, hogy van ilyen, másfajta fájásra számítottam. (Tényleg megnyugtató, hogy van köztünk egy profi!) Volna még pár kérdésem, majd szép lassan adagolom. Doki bá azt mondta, majd a 36.héten elbeszélgetünk a szüléssel kapcsolatban, de megpróbálom majd rávenni, hogy előbbre hozza..

Most csak egy-két dolog:
a háton fekvés tényleg veszélyes, vagy ez túlzás? Sokszor ébredek úgy és olyankor mindig rettegve tapizom ki, hogy vajon van-e mozgás odabenn...
A másik, hogy a gátmasszírozás, málnalevél tea tényleg hasznos-e? Vagy jobban járok, ha vágnak?
Hát csajok, ez a csempe nézegetés nem egy hálás dolog - most én vagyok az ügyeletes "sárkány".. De tegnap már úgy kimerültem a végére, hogy itthon észrevettem, hogy remeg a kezem, meg a testem... És a vicc, hogy végül csak a klotyóba vettünk járólapot!

De legalább már vannak konkrét elképzelések...
Emano,
a kádunk sarokkád lesz, mert kicsi sajna a fürdőszoba. De a kádért is meg kellett küzdeni, mert a férfiemberek (férjem és apósom - akik az "építésvezetők") teljesen ellene voltak! Pedig én nem vagyok nagy hableány, de a gyerek mellett szerintem nagy élményforrás egy kád, meg kutyát is akarok később (lábzuhany), meg amúgy is parktikus.. Arról már nem is beszélek, hogy a kamrát is ki akarták bontani. De marad mindkettő, ezért (is) vagyok én a házisárkány!
Néha a férfiak annyira más szemmel tudják nézni, mi a praktikus...nem? Mikor kérdeztem, akkor hol tároljuk a zöldséget, gyümit, aszongya, csinál nekem egy szekrényt a gangra!
Amúgy most a Kosztolányi téren lakunk albiban - ami elég zajos...de legalább közel Anyuhoz és a készülő lakáshoz.
Ancsaboszi,
miért, mi jut eszedbe a képről? Ja, a balzsam téma?

Ne is mondd, már olyan szintem nem bízom az agyam kapacitásában, hogy most is például, mikor visszaolvastam ezt a 3-4 oldalt, jegyzeteltem közben, hogy majd kinek mit akarok írni!
Nem tudtam, hogy van 2 in 1 bébiőr, de ez tényleg jól hangzik!
Brigi,
a Baross utcában hol? Az a pelus tartó, amibe zacsi-korongot kell rakni, és mindig csavar egyet rajta?...(remélem, ez így érthető..

)
Veronikusz,
véletlen jöttek a B-s nevek! De valszeg mostmár így marad...
Micsoda este!!! Remek embered van!!!
Az enyémből sajna hiányzik az ilyen meglepis, romantikusos hajlam, sokat töröm a fejem, hogy lehetne ezt mesterségesen belecsepegtetni...
Vica, teljes együttérzésem a hányós korszak miatt, nekem is húzós volt... olyannyira, hogy máig, ha az akkor hordott rucijaimra nézek újra érzem az émelygést, nagyon furcsa!
Kriszta,
bandázókat én is írigylem...és hozzánk is jöhetnek a pocisok (is)! (ha hoztok széket, le is tudtok majd ülni

)
Adri,
gratula a gyönyörű családodhoz - és ahhoz, hogy végigolvastad az előzményeket! Én is nekiálltam anno... mostanában már csak a szüléstörténeteket mazsolázgatom ki..
Gabi,
csúcs ikonokat nyomatsz! A Ventura honnan van?
Encsike,
remélem anyukáddal rendeződött a helyzet!
Nekem se könnyű az enyémmel, bár én megértem őt, hogy még nem tervezett nagymama lenni...
Hanna,
én megtartottam a saját nevem is (kötőjellel) és most így jó hosszú lett! Nem fér ki sehová...
Nagy macera lecserélni az iratokat? Vajon mindent egyszerre kell, vagy van, ami ráér?
Na, indul újra a csempevadászat,
majd jövök...