A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Most van egy kis időm garázdálkodni itt. Jelentem elkészítettem a vonalzókat, de hiába gépelem be a kódokat, nem jeleníti meg a gép. De nem baj, majd csak sikerül.
Szóval: sok mindent szeretnék mondani, de mire leírom, a felét elfelejtem. Nagyon összetartó társaság vagytok, meghatódtam a karácsonyi készülődésetek olvasásakor. Akkor gondoltam arra, hogy jó lenne hozzátok csatlakozni.
:D
A szülinaposoknak és a hófordulósoknak én is minden jót kívánok.
Jó éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!
csak gyorsan....

Kriszta! végre !!!!!lerágtam a körmöm,mi van veled???

Tünde! millió puszi nektek!majd gyere ha tudsz...

Üdv Adri!!! iwiwen rajta vagy? ha nem van meghívóm .add meg a mailcímed és küldöm...remélem jól érzed majd magad nálunk :D :D
bocsi majd későbbtudok még jönni, csak itt vannak Anyuék...stb

BENIKE!!!!!!!!!!ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!!
Vendég

Sziasztok!
Gyorsan jövök, most állok még neki pakolni, úgy elment a nap.

Adri,
Szia,szia! Három gyerköc mellett külön dicséret az olvasásért. Vonalzó ügyben nekem is a többiek próbáltak segíteni anno, próbálok most én is. A lényeg, hogy a kódokat(nem tudom, melyik oldalon csináltad, asszem a Babafalván többféle kód is kreálódik,az a jó, amelyik url-lel kezdődik),másold be a profilnál az aláíráshoz. Hátha így működik, ha nem akkor majd jönnek az informatikus szakértők és segítenek.

Ancsa,
nekem mindegy milyen könyvet írunk( a szakácshoz nagyon nem tudok hozzászólni, de majd megírom az előszót meg a tartalomjegyzéket), a lényeg, hogy nagyot kaszáljunk vele. Kép
Hármaska nálunk nincs betervezve( :cry: ), de nem fogok megharagudni, ha mégis álmodsz nekem egyet. A neme tökmindegy. A Gábor nevet pedig nem nyúlom le Veronikusztól. Hátha lesz négyeske... :) (vágom itt a fát magam alatt... :D )

Valentina,
szerintem nem marad nyoma. Kisjankó anno a szekrény sarkát fejelte le, hirtelen nőtt még egy kék feje, aminek a közepén ott volt a szekrénysarok lenyomat, nagyon durván nézett ki, pár nap múlva semmi nem látszott belőle. Nyomjál rá sok gyógypuszit a nevemben is.

Andi,
Waffel parti nálunk volt betervezve, aztán szegény Micu lebetegedett. De azt mondja Gyuzso, hogy mobil a sütője, én is tudom vinni a pudingot meg a tejszínhabot bárhová, úgyhogy ha valakinek jó nagy nappalija s erős idegrendszerű párja van,szóljon...

Borsa,
embereddel egyeztettem hazafelé úton. Azt mondta Volviba bármikor szerez alkatrészt ocsóért(merhogy nekünk is az van), úgyhogy cserébe Flórka majd ingyen fitnesz órákat tart a magánovidba. Így jó lesz?

Hanna,
Áronnak jobbulást, remélem este senki nem kavar be és tudtok pihenni.

Vica,
hátha bő másfél hét múlva a kis ravaszdi már másnál próbálkozik...Kitartás.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
paklincs

Mégse tudok most jönni,majd talán holnap

jó éccakát

Kép
Vendég

Sziasztok!
Beni BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!!!
[b]Encsike,[/b]
Üdv köztünk
Gyuzsó
Már jobban vagyunk, igaz Balu néha nagyon köhög!Láza már nincs hálisten, de jönnek rá piros pötyik….:(
Waffel party jól hangzik csak messze vagytok,sajnos….
Veronikusz
Akkor jól sikerült az este:-)
EmeseSzopi továbbra sincs, de lefejtem(kemény 30ml 3 nap alatt)
Waffel partyhoz sütő,puding tejszínhab,NUTELLA van,csak nagy nappali nincs (nagy lakás se sajnos)
Ancsaboszi
Szakánykönyv nagyon jó 5let
Ja én is IKEA fun vagyok:-)
Aranyos vagy receptügyileg (is:-),de anyukám szerzett 2 dobozzal is, úgyhogy most van egy darabig!Doktornőt megkérdeztem pénteken és ő is azt mondta, hogy indok kell hozzá,mindegy hagyjuk
Zsófi
Jól vagy?
BorsikaMilyen csempét vettetek végül????Most merre laktok?
Phadri
Üdv köztünk!!végig olvastál 500 oldalt!????Hát minden elismerésem
Vica 10
Sajnálom a randevúkat a rókával!!!-6 kg…nem sok az???doki nem mondott semmit?
Tünde
Örülök,hoyg otthon vagytok?Miért voltak utána fájásaid?Az összehúzódástól????
Kriszta
Minden oké??Ne dolgozz sokat!!!Pihizzél!!
Steffi
Jól vagytok?
Gabi
Ti is jól vagytok???
Cukipofa??
Bocsika akit kihagytam
Iwiwre nekemis van 1 meghívóm,havalakit érdekel
Húúú kicsit sok(K) lettem
Szép estét....

emano/Andi
KépKép
emano

Jajjjjjajjjj
Borsa kimaradt
Kép
Jók a képek!!!Hogy van Emma?

emano/Andi
KépKép
emano

Emese állat a smile! Visítva röhögtem, sőt még Peti is! Mert hogy időnként Ő is ide kíváncsiskodik ám! Ezért voltam/vagyok annyira csöndben az anyóstémánál. Á nem. Nekem is rendes anyósom van. :wink: :P

Ancsa mi vasalunk, Te teregetsz?! Szakácskönyv??! Jó ötlet. A cím lehetne mondjuk A cyber csapat ötletei a babakonyhában . Édes volt Lara a tortájával!

Ikea-t mi is szeretjük. Meg a Brendont is… Az olyan jóóó kincsvadászós program. Kristóf is szereti. Mindig nagy szemekkel tekintget. Nem éhes, nem szomjas, nem fáradt, csak vigyorog mindenkire. :P Peti meg elviseli a kedvemért. Ha nincsenek sokan…

Zsófi GRATULAAAA!!!! Tök jó-tök jó! Léna babának kistesó!!! :D :D :D

Lányok mennyi pocakos lesz itt jövőre (is) ! Én majd az azt követő évi tábort erősíteném! :D

Borsika nekünk is Angel care. A Baross utcában most akciós. És még mindig adják hozzá a pelustartót is. Nekem nincs, de a barátnőmnek igen és ő imádja. Amúgy tényleg praktikus, hogy nem kell rohanni kifelé a műsoros pelussal…

Encsike szia!
Adri neked is! Vida fun club??! Ti aztán rendesen összeszoktatok már!!? :D :D

Veronikusz Anyám!!! Micsoda program!! A csajok meg a két bébicsősz És mit meséltek másnap? Kata azért már tud rendesen vetíteni, nem??! :lol:

Vali örülök, hogy nincs nagy gáz! Azért majd tudósíts a fejleményekről!

Eni/Benőke bébi-nek nagggyon boldog szülinapot!!! Neked meg további jó nosztralgiázást! Írtál akkor szüléstörténetet? Próbáltam visszakeresni, de nem lelem!

Esküszöm megveszem az Éva-t. Barbi mit össze ömlengett róla… Egészen megkívántam. :D :D

Waffel party - nálunk jó nagy babaszoba van, jó nagy hentergővel! Meg ma nyúltam nagymamitól igazi habszifont a tejszínhabhoz. :wink: ??????? :P :P :P

Kép
vkbrigi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.14 10:23-kor.
Vendég

Sziasztok!
Benéztem gyorsan, mert ma apa nélkül, nem biztos, hogy ide jutok. Kisjankó új szokása: nem alszik el addig, amíg nem bújok oda mellé. Tegnap 11-ig megvárta, amíg elmosogatok... :twisted: Most persze horpaszt.
Ahogy a szelet elnézem túl sokat kint sem leszünk ma :( .

Brigi,
örülök, hogy mulat a család... :D Tőlünk Dunakeszi nincs messze... :wink: Ott laknak egyébként a testvéremék is.

Andi,
tejcit sajnálom, de ahogy írtam Neked, én nem voltam túl nagy ász szoptatásban. Flórka 4 hónaposan elfordult, azóta rá se nézett. :evil: Ha a többiek azt mondják, hogy még visszahozható, akkor hátha... drukkolok Nektek. Hogy vagytok?

Elköszönök, mert fent van az apró nép, nekifutunk a napnak! Akinek összejön, szép családi vasárnapot! :)

Kép
Kép
paklincs

sziasztok

mindenhol ilyen szupi idő van????? Kép

szakad az eső, és olyan szél fúj,hogy szétesik a ház....

Lilluska! te is rég voltál már..jó rólad is hallani.

na most megyek,mert takarítás,főzés,vasalás vár......hurrá

Kép
Vendég

Sziasztok!

Eni: Benőkét Isten Éltesse sokáig!!!

Waffel-party, hm...én is beneveznék.. Nálunk is van nappali, igaz nem nagy, de sok jó ember kis helyen is elfér... :wink:

Memme: olyan jó volt olvasni, amit írtál..

Tünde:
Jó, hogy már újre otthon vagytok!!

Adri és Encsike: Üdv köztünk...

Bocsánat, de most többet nem tudok írni, mert Petikém felkelt és engem követel... :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Tünde!
De jó hogy jöttél!!!!! Hát igen. Szofi születése után én is mondtam a dokinak, hogy ne menjem el, mert jönnek a fájások, tuti hogy van még bent egy ikertesó. És ezek a fájások a szülések számának növekedésével állítólag csak keményebb lesz. De hát megéri. :D
Villőnek van hajacskája? :D

Emano!
További gyógypuszikat postáztunk! :oops:
Nekünk anno kérdés nélkül a HA-s tápszert írta a doki. :roll:

Phadri!
Üdv közöttünk. Az én elismerésemet már kivívtad és NEM CSAK a 3 gyerek miatt. :lol:

Vica!
Lélekben veled vagyunk. Mi aztán tudjuk, hogy mi az hogy Róka Komázni! (én mind a kettőnél 14 hétig …. ) Kitartás! :?

Kriszta!
Te hogy vagy? Te megúsztad a rosszullétet? Meddig fogsz dolgozni? Még nincs eldöntve?
Remélem együtt ünnepeljük majd a Péter napokat!!!! :D

Brigi!
ÁÁÁÁ!!! Katát nem lehet megkérdezni. Ő folyton hantázik. Múltkor látta a Harry Potter 1-et és azt mondta, hogy már ő is volt a Roxfordi suliban. Szóval csak akkor kérdezzük, ha mesét akarunk hallgatni. :lol:

Gabi!
Megy a nagy készülődés??? :D

Hanna!
Áron Babának jobbulást! Küldünk expressz gyógypuszikat!
Olyan furi a vonalzódat nézegetni, mintha az én lányaim nem is lettek volna ilyen picik. Irigykedem. :D

Tikó!
Dorina szeme hogy van?

Steffi!
Hajrá hízókúra! Irigy-irigy!
Különben hogy vagytok?

Borsa!
Van még vicces képetek? :wink:

Ancsa!
Ma van a családi zsúr? Kérünk képeket!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Rita:
Kedves Rita! UH működik, vagy a zárlat miatt oda sem lehet bejutni?

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok!

Paklics: Nagyon aranyos vagy. Lassan hozzá szokok, hogy esik,botlik a gyerek,de még így is van hogy frászt kapok :lol: :oops:
Pl. Mikor az ágyról mászik le és nem úgy jön le ahogy mutattam neki. :)

Steffi: Merre jársz?Jól vagytok?

Na megyek valami ebédet összeütni.
Ha tudok majd jövök.

valentina

Valentina nyugi! Nálunk az ágyról leesés volt az első (és nem az utolsó...). ne kapj frászt az elsőnél, mert mi lesz később? És hidd el, nem gondolhatsz mindenre. Én is azt hittem, mindent meg tudok előzni. :cry:

Tünde! Jó, hogy már otthon, és minden OK. Szopival mi újság? Most hajlandó az alany, vagy Benére hasonlít? (Csak azért, hogy mire számítsak én is...)

Gabi! Itt vagyok, csak évvégét zárunk bent, és kicsit sok van. De aztán egy hét pihi, már amennyire Pankától lehet.

Veronikusz! Csajok haláliak! Én megúsztam a rosszulléteket, mondtam is Vidadokinak, hogy nagyon rendes ez a baba. Mondjuk Panka is csak kétszer hányatott meg. Úgy látszik, szerencsém van. MOndjuk még minuszban vagyok súlyban (2 kiló).
Péter napot biztos ünnepelünk együtt, mert apa is Péter. Valamiért nekem nagyon bejön ez a név... :wink:

Borsika! Ritának tuti igaza van, mert nekem meg szülés után fájtak az iyületeim, főleg a bokám, alig tudtam lépcsőn közlekedni.

Lányok! Nekem is küldjetek recepteket, még mielőtt jogdíjat kérnétek érte. :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Nálunk is iszonyat idő van! Mindjárt kiesnek az ablakok is, meg a macska is lobog kint az ablakban :)

Nekem 29-én kell mennem UH-ra, meg gondolom még egy két vizsgálatra. Azt megcsinálják ott, vagy most hogy van ez a "zárlat" ? :)

Ma valahogy nem tetszett a reggeli a gyomromnak, mert olyan hányingerem lett... de nekem még soha nem volt!! Na mindegy, túléltem!

Szép napot Nektek!

Kép
encsike87

Sziasztok4
Most kaptam egy kis időt, hogy írjak. A két nagy gyöngyözik, a kicsit meg letettem aludni, remélem nem ébred túl hamar fel.
Lányok! Köszi az üdvözléseket még egyszer!
Gabi
igen iwiw-en rajta vagyok. Patóné Hradil Adrienn, Érd, így biztos megtalálsz.
Egyébként szeretnék neked külön üzenetet írni, ha nem baj. Priviben vagy emailban.
Paklincs
Próbálkozok feltenni a vonalzókat, gépelem a kódokat is, de valamiért nem rakja be, csak a kódot írja le. Lehet, hogy nem jó helyre írtam. Az aláíráshoz kell?
Veronikusz
Köszi az elismerést, bár én kicsit "irigy" vagyok rád a két belevaló lányod miatt. Biztos nagyon fárasztóak most, de szép élmányeket raktározol el róluk. Az én lányom nagyon nyugodt gyerek volt ennyi idősen, azt hittem ez így is marad, most kezd megváltozni, hát néha tépem tőle a hajamat.
Borsa
[b][b]Minden elismerésem és köszönetem a tiéd, rengeteget segítettél tegnap, nekem mégsem sikerült. Hugom néha meglátogat, ő informatikus, (meg is kapom tőle a magamét a bénaságom miatt), talán neki sikerül, ami nekem eddig nem.

A pocakosoknak eddig elfelejtettem minden jót kívánni, kitartás nagyon gyorsan elrepül az a néhány hónap, én nagyon szerettem várandósnak lenni.
Küldök egy képet rólunk, hogy megismerjetek valamennyire. Kicsit becsapós, a legkisebb rózsaszínben van, mert annyira lányra készültem, hogy alig van kisméretű ruhám más színben. A kép nem most készült, de ezen apa kivételével mindannyian rajta vagyunk.
Kép Mi
Sziasztok

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Adri
igen azz aláírához kell. ha a babafalván csinálod akkor a rövidebb kriksz-krakszot másold át!

később jövök de ma extra fonos napunk van éjszaka alig aludtunk :(

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Adri az a 2..... url-al kezdődik

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

BENEDEKNEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! - így utólag is.
:D :D :D

Először is:
Rita, nagyon köszönöm a részletes választ! Már kezdek hozzászokni, csak elsőre meglepett, mert bár tudtam, hogy van ilyen, másfajta fájásra számítottam. (Tényleg megnyugtató, hogy van köztünk egy profi!) Volna még pár kérdésem, majd szép lassan adagolom. Doki bá azt mondta, majd a 36.héten elbeszélgetünk a szüléssel kapcsolatban, de megpróbálom majd rávenni, hogy előbbre hozza.. :) Most csak egy-két dolog:
a háton fekvés tényleg veszélyes, vagy ez túlzás? Sokszor ébredek úgy és olyankor mindig rettegve tapizom ki, hogy vajon van-e mozgás odabenn... :)
A másik, hogy a gátmasszírozás, málnalevél tea tényleg hasznos-e? Vagy jobban járok, ha vágnak?

Hát csajok, ez a csempe nézegetés nem egy hálás dolog - most én vagyok az ügyeletes "sárkány".. De tegnap már úgy kimerültem a végére, hogy itthon észrevettem, hogy remeg a kezem, meg a testem... És a vicc, hogy végül csak a klotyóba vettünk járólapot! :roll: De legalább már vannak konkrét elképzelések...

Emano,
a kádunk sarokkád lesz, mert kicsi sajna a fürdőszoba. De a kádért is meg kellett küzdeni, mert a férfiemberek (férjem és apósom - akik az "építésvezetők") teljesen ellene voltak! Pedig én nem vagyok nagy hableány, de a gyerek mellett szerintem nagy élményforrás egy kád, meg kutyát is akarok később (lábzuhany), meg amúgy is parktikus.. Arról már nem is beszélek, hogy a kamrát is ki akarták bontani. De marad mindkettő, ezért (is) vagyok én a házisárkány! :P
Néha a férfiak annyira más szemmel tudják nézni, mi a praktikus...nem? Mikor kérdeztem, akkor hol tároljuk a zöldséget, gyümit, aszongya, csinál nekem egy szekrényt a gangra! :roll:

Amúgy most a Kosztolányi téren lakunk albiban - ami elég zajos...de legalább közel Anyuhoz és a készülő lakáshoz.

Ancsaboszi,
miért, mi jut eszedbe a képről? Ja, a balzsam téma? :D Ne is mondd, már olyan szintem nem bízom az agyam kapacitásában, hogy most is például, mikor visszaolvastam ezt a 3-4 oldalt, jegyzeteltem közben, hogy majd kinek mit akarok írni! :oops:

Nem tudtam, hogy van 2 in 1 bébiőr, de ez tényleg jól hangzik!

Brigi,
a Baross utcában hol? Az a pelus tartó, amibe zacsi-korongot kell rakni, és mindig csavar egyet rajta?...(remélem, ez így érthető.. :oops: )

Veronikusz,
véletlen jöttek a B-s nevek! De valszeg mostmár így marad...
Micsoda este!!! Remek embered van!!!
Az enyémből sajna hiányzik az ilyen meglepis, romantikusos hajlam, sokat töröm a fejem, hogy lehetne ezt mesterségesen belecsepegtetni... :shock:

Vica, teljes együttérzésem a hányós korszak miatt, nekem is húzós volt... olyannyira, hogy máig, ha az akkor hordott rucijaimra nézek újra érzem az émelygést, nagyon furcsa! :shock:

Kriszta,
bandázókat én is írigylem...és hozzánk is jöhetnek a pocisok (is)! (ha hoztok széket, le is tudtok majd ülni :lol: )

Adri,
gratula a gyönyörű családodhoz - és ahhoz, hogy végigolvastad az előzményeket! Én is nekiálltam anno... mostanában már csak a szüléstörténeteket mazsolázgatom ki..

Gabi,
csúcs ikonokat nyomatsz! A Ventura honnan van?

Encsike,
remélem anyukáddal rendeződött a helyzet!
Nekem se könnyű az enyémmel, bár én megértem őt, hogy még nem tervezett nagymama lenni...

Hanna,
én megtartottam a saját nevem is (kötőjellel) és most így jó hosszú lett! Nem fér ki sehová... :?
Nagy macera lecserélni az iratokat? Vajon mindent egyszerre kell, vagy van, ami ráér?

Na, indul újra a csempevadászat,
majd jövök...
Vendég

Helló!
Sikerült!
Legalábbis a vonalzókat feltenni. Fogalmam sincs hogyan?
Nem rakta az utolsót jó helyre, hogy miért nem azt végképp nem tudom.
De most megyek örömtáncot lejteni. Meg Matyit visszaaltatni, mert úgy hallom felkelt.
Sziasztok!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Phadri!
Nagyon szépek vagytok! :D Remélem hamarosan mi is ennyin leszünk! :D
Hát igen! A lányok miatt én is tépem folyton a hajam. Igazi két kis terrorista és senki nem mondja nekem, hogy a lányok a jobbak! Kata a 7végén beleharapott a Nagyi fenekébe. :twisted: :P
Nagyon ügyi vagy a vonalzókkal. Én megpróbálnám még, hogy mindegyik link bemásolása után kihagyok egy sort! Lehet összecsúsztak. De ez csak egy tipp. Már így is szuper!

Borsika!
Ne hajtsd magad annyira, hogy így kilegyél! Ennyit nem ér az egész! :oops: A leírtak alapján viszont szuper kis fészketek lesz! :D (különben Katával a terhességet én is az épülő lakásunk építkezésén töltöttem. Ismerem a csempe utáni rohangálást. A végén már engem is eltiltott a férjem, hogy kimenjek az építkezésre. :oops: Én is sárkány voltam. Ha megláttak a munkások, már szaladtak is 100 fele :lol: )
Igen, tudom, hogy remek férjem van. Különben meg biztos azért kaptam ezt a vacsit, mert mostanában még annyit se látjuk, mint korábban. :cry: Munkamániás ugyanis szegényke. :roll: Ezért gondolom, nem irigyel senki. :oops: Vagy ez a hosszú házasság titka? :wink: Én azért kipróbálnám, hogy milyen NORMÁLISAN élni! :roll:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

EniBeni
boldog szülinapot!!!

Emano, igen a méhösszehúzódások fájtak ennyire utána, és nekem is azt mondták, mint Veronikusznak, hogy a 3. után még brutálisabb lesz. Akkor ott éjjel egyedül az ágyon az órát bámulv azt mondtam, SOHA TÖBBET. Ti ezt még vajúdáskor mondjátok :)

Kriszta
: tejem most van, de most is fejem. Villő szépen szívná, de túl nagy a mellbimbóm, meg puha is, így csak csócsálja, bimbóvédővel is csak mérgelődik. De minden szopira le tudom fejni neki a most is már 90 grammját... éjjel meg 1-2x kap tápot, mert éjjeli etetést apa is be akar vállalni, én meg nem akarom ettől az élménytől megfosztani :)

Veronikusz
: gyönyörű sötétbarna, 4 centis haja és sötétbarna gombszeme van. Ma jönnek anyumék, és csinálnak jó képeket, a mi képeink nem lettek jók. És tiszta szőrös a válla, háta, feneke.... kis Jettinek hívjuk :)

Kuha
, de jó, hogy figyeltél minket, nagyon jól esik!!!

mtunde

Ja, és üdv az újaknak, majd megismerlek én is benneteket...

mtunde

Tünde,
de jó, hogy otthon együtt a családod!! Szép pillanatokat és sok boldogságot kívánunk!!

Borsika,
sarokkád, jaj de jól hangzik!! Jól tetted, hogy ragaszkodtál a kamrához is, én nem tudom, mi lenne velem nélküle.. :lol:

Phadri,
bejelöltelek!! le a kalappal, végigolvasni ennyi oldalt 3 elevennek tűnő gyerkőc mellett!! :lol:

Vica,
remélem rókakoma lassan elcuccol Tőletek! addig kitartás!!

Kriszta,
óvatosan a munkával!!! meddig akarsz dolgozni..?
m,ilyen macska-mizéria..?

Gabi,
jelentem, szétesik a fejem a széltől, ráadásul nálunk extra durva adomb miatt... alig aludtunk.. macska hajnalban kiment, azóta sehol van...

Veronikusz,
látom, Péter klub készülődik!! :lol: :lol: majd drukkolunk ezerrel Nektek is! én azért titokban küldök gyógyvarázst a munkamánia ellen is, ha nem baj.. :roll: bár biztos nagyon drága, ha végre otthon van!

Orsi,
Emmus sem aludt..?

Hanna,
gyógypuszkák Áronnak!! ti aludtatok..?

Mi voltunk pótuszin, úgy látom, a kisfiam csimpi-korszakát éli, nem lehet a nyakamból leszedni, így meglehetősen fakultatíve "úsztunk.." de legalább eltereltem a figyelmét a 2 személyes pancsival és nem sírdogált... :oops:

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde!
de jó hogy jöttél! :D

Képzeld! én azt, hogy a 2.-nál jobban fog fájni, csak szülés után tudtam meg. :D Még szerencse. :lol: és látod! már a 3.-ra ácsingózom! :lol: Szenilis Csirke! :lol:

Barna!! WOW! tisztára mint Szofi! Neki is sokáig szőrös volt a kis válla, homloka, feneke felett. De az olyan aranyos!!! :D :D :D Már ali várjuk a képrket! :D

SOK-SOK TEJECSKÉT! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
Micunak nincs kedve úszni??? Vagy rosszul értem? vagy van csak lóghason anyucin? :D

férjem: Sajnos sokszor akkor se tud kikapcsolni, ha itthon van és csak lelkiismeret-furdalása van, hogy most is dolgoznia kellene. :oops: Elég feszült szegény. :oops: Persze vannak jobb ill. rosszabb napok is. :D A gyógyvarázst meg köszi. Most is dolgozik. MSN-en néz minket. :oops: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzsó
visszaigazoltalak, köszi a jelölést.
Nálunk is bolond szél fúj, még jó, hogy a férjem nem ügyeletes. Az ELMŰ-nél keresi a pénzt, csak nehezen találja.
Veronikusz
Csak jó tanács, nálam bejött. Lehet, hogy nagy lett a korkülönbség, hogy a harmadik most pici, de volt egy kis szusszanásnyi időm a babázások között. Jó volt kicsit vissszatérni a hétköznapokba dolgozóként. Igaz, hogy a legjobb volt, hogy újra itthon lehettem egy újabb jövevénnyel.
Vica10
Sajnállak a rosszullétek miatt, nekem nem voltak egyik terhességem elején sem ilyen problémák, de biztos hamar elmúlnak. Róka koma meg valahova máshova költözik.

Bocsi, de most mennem kell.
Ha tudok, jövök.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Phadri!
hát én ezt nem akarom. Öcsém és köztem 15 év van, mivel féltestvér és ez már olyan volt neki, mintha nem is lettek volna testvérei. A Sógornőnéknél is van egy 10 ill. egy 8 éves és most született egy 3. Mikor a pici 10 éves lesz ki fog vele játszani??? A nagyok már rég bulizni fognak. Én MAX. 3 évet szeretnék. Köztem és a bátyám közt is annyi van és mi tök jól elvoltunk együtt. Bocs, de nekem ez NAGY PARA! Sajnos a mi családunkban rossz volt a tapasztalat. Arról már nem is beszélve, hogy a céget ahol dolgozom, .... inkább nem is mondom hogy milyenek ott a nők! :twisted: DE CSAK A NŐK PERSZE! A férfiak rendesek. :D Egyszer nagyon rosszul voltam és nem akartam a kocsi ott hagyni a XIII. kerületbe talán napokig és taxival hazamenni, erre fogta magát a főnököm, beültetett az autómba, hazavitt, majd hívott egy taxit és visszament. Kár hogy nem csak férfiak dolgoznak a cégnél. :roll: Talán akkor én is szívesebben mennék vissza. :oops: Mikor a két lánnyal bementem megmutatni őket, az egyik kolléganőnek köszönös helyett ezt sikerült mondani: "basszus EZ visszafogyott" :oops: nem folytatom.
Talán megértesz! Én is megértelek téged! Ennek is annak is van előnye. :D Tudom, hogy csak azért mondtad, hogy úgy picit talán könnyebb. :D Én viszont MAZOHISTA vagyok. :lol: :lol: :lol: és kell a társaság, ha már a férjem úgy sincs itthon. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Adri! írjál nyugodtan!priviben is ,vagy mail-ben, ahogy tetszik! :D bejelöltelek az iwiwen,nagyon szépek a gyerekeid,és a családod!!! :D :D Férjem is Matyi :D
Vendég

Sziasztok!
Veronikusz
Remélem nem bántottalak meg azzal, amit írtam, a kis korkülönbség nálam is jó volt a két nagyobbik között(17 hónap).
A harmadik meg nehezen akart összejönni, voltak közben problémáim is, már letettem arról, hogy három gyermekem legyen, de mégis sikerült. A nagyok tényleg jól elvannak egymással, bár az érdeklődési körük kezd nagyon különböző lenni. Viszont most sokat segítenek. Bár nem szeretném, ha túl sokat várnék tőlük, mert én is személyes tapasztalatból tudom, milyen a 7 év korkülönbség. Sokat számít gyerekkorban.
Sok sikert a terveidhez, kívánom, hogy minden úgy legyen, ahogyan TE szeretnéd, és nem úgy, ahogy a kívülállók mondják.
Bocs, nem akartam túl sok lenni.

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!
borzalmas idő van,szétszakad a fejem :cry:
Gyuzsó,Borsa,
TI sem aludtatok éccaka,mi sem fél4-től
Phadri,
bejelöltelek iwiw-en,ha nem baj
Tünde,
sajnálom,hogy így fájt utána!Én nem emléxem,hogy császár után fájt volna (a sebemet kivéve)
Borsika
mi is nemrég csináltuk meg a kádat a gyerek miatt, előtte csak zuhany volt!De megérte alig lehet a gyereket kiszedni a kádból annyira élvezi
Veronikusz
az én féjem is munkamániás.....ráadásul itthon van a műhely........nem részletezem.......
na most megyek,még remélem hogy tudok jönni

emano/Andi
KépKép
emano

Phadri!
én meg azt remélem, hogy én nem gázoltam a te lelkedbe!!!!! :oops: Nem akartam és ahogy írtam, tudom, hogy mért javasoltad hogy várjunk Hármaska előtt. Majd az idő dönti el úgyis hogy mikor jön össze. :D Mind a két variációban van jó és kevésbé jó. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Először is gyógypuszikat köszönjük! :D

Vica
Reméljük nem tart örökké, de ha kicsit hosszabb is lesz a terhesség közepe fele enyhül... (Kedvenc dokim szerint és tényleg így volt! :D :D)

Kriszta, Veronikusz
Péter nálunk is bejön, Apa is ezen a néven fut! :wink:

Cukorfalat
Hiszed vagy nem még mindíg nem felejtettelek el... :oops:

Borsika
Tudom mire gondolsz :wink:
Nekem egy kicsit összehúzták a szemöldöküket, mert a házasságkötés után 14 napra új személyit kell igényelni és uyge én 1 évre rá mentem, de ilyenkor nagypocak ki és kevésbé szőrszál hasogatóak :roll: :wink:
A lakcímkártyád a személyivel kell és ha új a lakásotok érdemes ugye oda. A TB kártya és adókártya is fontos a baba születése után a gyermekágyi segély és a Gyed miatt. Oda csak az új jó!
+ 2db belépési nyilatkozat eredeti a Magánnyugdíj Pénztártól..
Mindent postán és e-mailben kértem és 1 hó alatt megvolt minden. Érdemes már most elkezdeni, ha gondolod átküldöm az elérhetőségeket. :D

Veronikusz
Pont ma vittem le a kinőtt kisruhákat a pincébe (alapítványnak akartam adni), de még nincs szívem...és hátha egyszer......kisfürtös mint a Tiéid :D

Gyuzso
Biztosan egy ilyen korszak nem? Végül is tudják ezek a kis ördögök, hogy hol a legjobb! :wink:
Ezek szerint Ti sem aludtatok?

Tünde
Biztosan nagyon édes a pici lány! :D
Ha kicsit több a szőri az azt jelenti, hogy szép sűrű haja lesz nem? Vagy ez butaság? :roll:

Pöttyök még megvannak, de más tünet nincs. Védőnéni szerint ételallergia...na de a céklától? :shock:
Valakinek volt ilyen?
Hanna

Kép
hanna09

Emano
[b]
nem találom a bejelölést.
Hanna09
neked még nem köszöntem, gyönyörű a kisfiad, nagyon huncut szemei vannak.
A pöttyösödés nem lehet izzadástól? Matyikám a héten belázasodott, majd amikor megizzadt pöttyös lett a bőre.

Jó éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Tegnap esti képek!!! :lol:
Kép
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzso!
Még dolgozom egy darabig. PAnkával majdnem végig dolgoztam. Ha bírom, miért ne. Annyira nem stresszes.
Macska: Bedugta fejét a lecsukódó garáskapu alá :oops: , mert az a mániája (már nem!), hogy a garázsban hesszel(t). Aztán szerencséje volt, hogy férjem belenézett a visszapillantóba és kiszabadította. De valószínűleg ekkor elharapta a nyelvét, és nem tudott enni, úgyhogy még egy utunk volt az állatorvoshoz. Lassan törzsvásárlói kártyát kapunk. De ott már csak vigyorogtak a cicán, mert amikor kifeszítették a száját, hogy megnézzék, mi van, megint dorombolt, mint az őrült, kapott egy fájdalomcsillapítót, aztán lefeküdt, összegömbölyödött, és elaludt. De most úgy néz ki, már tudlefetyelni, meg kajálni is. De nem tudjuk, mennyit fogyott szegény. :cry: Csipa előkerült?

Itt maj szétviszi a házat a szél.

Veronikusz: Beleharapott??? :lol:

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!
És lehet bírni a fejést Bene mellett? Nekem ez a nagy parám, hogy Ketteske is lesajnálja majd a cicit, és nem lesz annyi időm fejni, mint Panka mellett.

Kép
Kép
kriszta36

Hanna, na milyen az Éva? :D

Borsa, hát igen, igazából nekünk is úgy lett ez a mappa, h van pár kép, amik inkább viccesek, mint szépek, mármint a babó rajtuk és ki akartam belőle törölni, de aztán rájöttem, hogy inkább a jobbakat elmentem! :wink:

Ez az idő szörnyűűű, nálunk is szélvihar és eső, pfuj! Reemélem azért a babók jól alszanak majd!

Tünde, jó, hogy van tejcsid, ezek szerint szopizni egyáltalán nem fog tudni a babó? Vagy 1-2 hét múlva már ügyesebb lesz és akkor? lehet, h hülye kérdés és már rég tudod, de láttad, h Avent bimbóvédőből vannak különböző méretek? Nálunk a standard vált be, de van Ses méret is! És emlkészem, nekem is voltak még utána összehúzódások, de csak olyan 10-15 összesen.

Adri, szuperek lettek a vonalzók és édes a közös kép is!!!

Borsa, neked is jó az új vonalzós képed!

Encsike, ma már nem lesz energiám, de holnap majd írok privit akkor!

Gyuzsó, ti mennyit hagytatok ki?? Mi is kihagytunk úszásból egy elég hosszút és Dani sose csinált még ilyet, kétszer ki akart menni az apjához a partra, párszor meg nem csinálta a feladatokat, hanem csimpaszkodott belém, mint egy kismajom, de aztán adtam egy kis gumijátékot a kezébe és utána már jól elvolt, azt mondta Csilla néni, h ez visszaszoktatásnál term., sőt, nem sírt, meg nem volt hiszti, szóval még meg is dicsérte, h ez nem számít!

Légzésfigyelő: Angelcare nálunk is!

Gabi, ezek a smiley-k! :lol:

Emese, tieid is jók! :lol:

Van még rajtam kivül olyan, aki Tűzvonalban fan? Mi most felvesszük, mert apa elment segíteni költözködni egy barátjának és majd együtt nézzük meg, ha haza ért!

Na, jó éjt mindenkinek!

KépKép
barimami

Halihó!

Én is itt, csak kisebb hullámvölgyben, de már kezdek kikecmeregni belőle :D

veronikusz!
Wow! Micsoda pasiii! Az enyém is szokott brilirozn - így írják? :oops: - ,de neki az volt a max. mikor a kedvenc éttermünkben megkérte e kezem, bár letérdelni elfelejtett :)
Jól vagyunk, csak az az alvás, ill. nem alvás teljesen felemészt. Ha sikerült is felkapnom prá kilót egy nem alvós hét és oda minden...

Zsu, Orsi, Emese!
Édik a gyerekek együtt! Micának micsoda jó napja volt ennyi dögös csajjal körülvéve :lol: Áruljátok már el - ciki nem ciki megkérdezem - mi az a waffel? :oops:

Adri!
Üdv köztünk! Én is fejet hajtok, hogy 500 oldalt elolvstál! Én is bejelölhetlek?

Andi!
Alvás nálunk is extra a szar, megint minimum 10x ébred...

Tünde!
De jó, hogy itt!!!! Gyere mesélj, rakj képeket! Benedek hogy fogadta a húgit?

Bori!
Mi is költöztünk mikor martin már pocakomban volt igaz még az elején voltam, de azért elég nyügös volt, hogy egész nap takarítottunk, rendezkedtünk én meg reggel-este menetrendszerűen hánytam :? Csempe, parketta ilyesmi kiválasztása tényleg asszony dolog, férfi nép ezt nem értheti! Csak határozottan! :wink:

Eni!
Szülinapos képek??

Kriszta!
Hú, de mákos vagy, hogy ennyire jól viseled az elejét! Képek Pankáról és gömbölyödő pocakodról? Mikor még újra Vidához?

Encsike!
Szia Neked is!

Valentina!
Drága vagy! :D Viktorról az ígért képek?! Anyósék mentek azóta? Szülcsire készültök ti is?

Andi!
Jól vagyunk, csak tényleg az alvás téma a mumusunk :( Ti gyógyulgattok? Én szerintem márc. körül megyek majd dokihoz, remélem előbb nem kell - kopp kopp. Ha megyek írassak sinlacot?

Nem tom már még mit akartam... Alvós éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hanna!
Egyszerre írtunk! Beteg volt Áron? Mert Martinnak, ha valami vírusos betegsége volt, ami lázzal és orrfolyással meg ilyesmivel járt a 3. napon kb kis pöttyök jöttek ki. Persze elsőgyerekes, beszarós anyaként rohantam vele a dokihoz, hogy úristen, valami nagy betegsége van, de azt mondta, hogy egész egyszerűen csak így reagálja le a szervezete a vírust, hogy kitüései lesznek. Esetleg?

Andi!
Jók a képek, hú mekkor nagyfiú már! :lol:

Barbi!
Vettetek cipőt?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Hanna!
Persze ez kb. 3x volt ilyen mindig a vírus után,de harmadjára már nem mentem vele dokihoz. azt mondta szép lassan elmúlnak, ha nagyon sűrű arra meg írt calcium ampullát valamiylet.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Én is itt,olvasó üzemmódban... Szétszakad a ház....legalábbis olyan érzésem van....

Rita???

Emano! de cuki Balázs,, mi van a kád alján? egy nagy béka,??meggyógyultak a fiuk??és hány foga van már? alul ha jól látom 2?

megyek megnézem Encit, délután sem aludt jól emiatt a Kép szél miatt.

később még visszanézek,..
Vendég

Csak egy gyors bekukk.
Lányok, nyugodtan bejelölhettek, hiszen úgy érzem, már ezer éve ismerlek benneteket. (Tényleg végigolvastam minden oldalt, csak a felére már nem emlékszem.)
És köszi, hogy ilyen gyorsan befogadtatok!
Jó éjszakát mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Steffi
megköszönöm,ha iratsz!Bár most van 2dobozzal!Úgyhogy ráér!!!
Kép
Gabi
igen egy nagy kék béka van alul :lol:
Foga pedig alul kettő felül egy icipici
Bálint már jól van (néha túl jól) Kép
Balázs már nem lázas,viszont köhög még elég fuldoklósan :cry:
Enci jól van?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!Örülök,hogy Balázs már nem lázas, remélem a köhögése is el fog múlni hamarosan.
Enci most jól van, ez betudható annak hogy most nemigen viszem közösségbe sem. (mármint a Mazsolába- pedig lejár a bérletünk is :( )a héten remélem nem lesz beteg, jó lenne a szülinapozást egészségesen megcsinálni :D

na megyek én is bárányokat számolni/ jó éjt mindnekinek (szélcsendes éjszakát)
Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma korán keltünk, 6 kor Enci felordított az ágyban, valószínű beütötte valamijét..... de nem is akart visszaaludni :shock:
most itt ülünka nappaliban és nézzük a Némót.
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Látom Gabi ma megelőztetek bennünket! :D

Steffi
Nálunk is nagyon fogy a szemránckrém :wink:
Pöttyök: Igen, nekünk is ezt mondta a doktor néni, de Ő a vírus előfutáraként említette és hogy másnapra belázasodik, de SZERENCSÉRE semmi! A héten kellene kapnia a meningococcus elleni oltást, de így nem biztos, mert még mindíg pöttyös, csak már nem annyira.
Nem tudom mi ez, de látszólag nem zavarja és ma kijön a doki megnézni. Valószínű ételaergia lesz!

Barbi
Éva: Azt hiszem megfertőztetek!!! :D
Szépek vagytok ám a Larás képeken! :wink:

Adri
Gondoltunk erre, de mivel nem múltak el a pöttyök, nem hiszem, hogy ez a meleg miatt van! Szépek a gyerekeid! :D
Valamit biztosan rosszul csinálok, mert nekem sokszor az 1-2 napi termést nem sikerül visszaolvasni...Neked pedig 500 oldalt :shock:

Borsa
Tegnap elfelejtettem, szép az új vonalzós képed! :D

Ancsa
Régen voltál!!!

Emano
Balázs is nagyon elevennek tűnik első ránézésre és szerintem Neki sem lesznek gondjai a csajozással! :wink:

Hanna

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!
Sokan dicsértetek az olvasás miatt, ezért leírom: még augusztusban kezdtem, azzal a szándékkal, hogy találok valakit, akivel együtt szültem valamelyik gyerkőcömet. Mivel 100 oldal elolvasása után nem találtam, azt gondoltam feladom. Néhány napig a gép közelébe sem jöttem. Aztán meggondoltam magam és úgy döntöttem, ha elkezdtem, végigolvasom, majd a végén csatlakozok hozzátok.
Mostanra sikerült átrágni magam az oldalakon. Délelőtt volt egy kis időm az olvasásra, mert a legkisebb alkalmazkodott a nagyok napiredjéhez. Ők ilyenkor iskolában vannak (elsős a fiam, másodikos a lányom), csend van a házban és délelőtt alszik hosszabban. Délután sok elfoglaltságunk van, zeneiskola, tánc, foci. A kicsi kéthetes kora óta jön velünk mindenhova. Az esték meg zűrösek, de ez gondolom mindenkinél hasonló.

Hanna
Igazatok van a kiütésekkel kapcsolatban. Én a lányommal éltem át többször, minden betegség után pöttyös lett, csak már elfelejtettem, mitől. Néhány nap alatt elmúlik. Csak arra emlékeztem, hogy nem nagy probléma. Remélem nálatok is rendeződtek a dolgok.

Jobbulást minden betegeskedőnek!

Na megyek, megpróbálom eltüntetni a hétvége romjait.
Sziasztok

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Gabi,
mi is 6-kor keltünk, sajna nem tudtam visszaaltatni, így én most kómázom... :roll:

Hanna,
szerintem viszonylag kicsi az allergia esélye.. inkább vírusra voksolok.. de majd a doki néni is mond valamit :lol:
mindenesetre gyógyulgassatok!! szerintem is ráér az oltás!

Barbi,
dec 20-jan 10 között maradt ki úszás, az első órán még nem volt gond, de ott csak 3-an voltunk.. a 2. órán már kiscsimpánz effektus, anya nélkül sehova+ 3x rávisított egy kislány, az végleg betette a kaput...
a betegsége óta lett anyásabb+"zsarnokabb" is
remélem, idővel visszatér az önbizalma

Steffi,
akkor Te is a túlélésre játszol? kibújt a fogacska?

Orsi,
Emmus bírta a szelet?

Eni,
Benő koma hogy van? kapunk fotókat...? :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: