A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok,

Kata,
Na, mi volt ma? :D

Madrin drága,
Megababatapik mennek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D:D:D:D

Mofly,

Örülök, hogy azért rendben vagy. Mit mondtak meddig normális, hogy még fent van a hőd?

Gabicsibe,
Szuper lett a tábla, ügyes vagy :wink:
Kérlek, hozzám majd írd be, hogy: 2. lombik: 2008. tavasz. Köszönöm :)

Krévi,
Ez nagyon durva! Mármint, hogy ezt így meg tudja állapítani... :shock: Megtennéd, hogy priviben megírod, hogy ez mennyibe került, és hogy a masszázsnak mi az ára? Köszönöm szépen előre is!

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Krévi, nyugodj meg! Ez progeszteronpótlással orvosolható. Erre való az Utrogestan oral- és hüvelykapszula, a progeszteron injekció és a Duphaston tabletta is.
Kinél voltál? Priviben is jöhet! Köszi!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!
Zsókuci!
Képzeld bogaram hétfőn leszívásom lesz. :lol: :lol: :lol:
Nagyon boldog vagyok,de egy picit félek.
Köszönöm mindenkinek aki szorított nekem. :lol:
Gabicsibe!
Szép a táblázat. :lol:
Képzeljétek ma is nagyon sokan voltunk és szegény Zeke doktor ide-oda rohangált,ő és a többiek előtt is le a kalappal. :lol:
kata80

Sziasztok Lányok!

Nagy valószínűséggel nem megyünk nyáron a BMC-be. Mert hatalmas szerencsét hoztatok nekem.
Késett a menzim, csináltam tesztet és pozitív. Hétfőn megyek dokihoz, már nagyon várom!
Nem akarom elhinni, de iszonyú boldog vagok.
Nem szerettem volna nagyon beleélni magam míg a doki nem mondja rá az áment, de nem megy.
Remélem szépen rendben lesz minden!
Jézusom! El se hiszem! Azt mondták kevesebb mint egy százalék esélyünk van! Te jó ég!

KépKép
zami25

Zami!

NAgyon - nagyon örülök!!!!Olyan jó ilyet olvasni!!!
Gratulálok!!
Írd majd meg mi volt hétfőn!!

KAta!

Drukkolok hétfőre!!!!!

Zsókuci!

Már alig várom hogy kezdjetek!! :lol:
Puszi.

GAbicsibe!

Nagyon tuti a táblázat, profi Vagy nagyon. :P

Krévi!

Ez a reflexológus nagyon jó lehet. Ha akarsz írj róla nekem is. Előre is köszönöm!!!

Nem Tudjátok Szűcs doktor lesz a jövő héten? Jó lenne, kedden megyek "eredményhírdetésre".
Én lassan begolyózom...fáj a hasam...görcsöl meg szurkál a petefészkem. Szerintem nem jelent jót...
MIndenkinek kellemes hétvégét, sok puszi!!!

Kép
krisztamili77

Inkább így írom, mint priviben: A reflexológus neve: Szabó Szigfrid. Budaörsön rendel. 3,500 Ft/ alkalom.
Azt nem is írtam, hogy az étrenddel kapcsolatban azt mondta, hogy a növényi eredetű olajok helyett főzzek sertészsírral, és egyáltalán ne fogyasszak tejtermékeket. Érdekes gondolat. :D

Zami, gratula a babóhoz. 1% esélyetek volt, és így is sikerült? Tényleg szerencsés vagy. Milyen problémával kezeltek?
krévi

Sziasztok! :)
Egy évvel ezelőtt már írtam hozzátok, akkor kezdtünk a BMC-be járni! Sajnos közbe jött az endometriózis és emiatt 3 műtét, most kapom az ötödik GnRh Lucrin injekciómat és március végén kezdjük a lombikot Wiegandt doktornál!
Olvaslak Benneteket folyamatosan, képben vagyok nagyjából mindenkiről és azt szeretném kérdezni, hogy csatlakozhatnék mostmár véglegesen én is Hozzátok?

Zami
Nagy-nagy gratula Neked!!!
Kata
Szorítok a leszíváshoz, minden rendben lesz!
Jó hétvégét Lányok!
adri1983

Sziasztok!

Zami
:shock: :shock: :shock: :shock:
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te végül is elkezdtél már most stimut vagy csak a kivizsgálás volt meg? Nem semmi!!!!!!!!!!!!

Kriszta
Ne agyalj, tudom,hogy könnyű mondani, de ezek simán lehetnek jó tünetek is!

Kata
Megy a drukk a leszíváshoz!!

Krévi
Érdekes lehetett a reflexológusnál! Reméljük, bejön, amit mondott!

MAdrin
Otthon maradsz betegállományban? Vigyázz magadra!!!

ADri
Üdv! Örülök, hogy sikerült az endót leküzdeni! Hajrá március!

Gabi
KLassz a tábla, ügyi vagy!

Timy
Mi van veled????? Nem írtál magatokról végül!

Mofly
A cisztától hőemelkedése lehet az embernek???? Jól értettem, hogy ezt írtad?

Szép hétvégét mindenkinek! Nekem szörnyű lesz, végig dolgozom :cry: :cry:

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Sziasztok Lányok!

Köszönöm a gratukat meg a jókívánságokat!

Krévi
A páromnál voltak vagy vannak problémák. A kiskatonák mozgékonyságával. De úgy néz ki most egy mégis jó helyre evickélt. Remélem minden a legnagyobb rendben lesz!

Gil
Még semmi nem volt. Úgy beszéltük a férjemmel, hogy ha anyagilag is összejön a dolog akkor nyáron bejelentkezünk kistesóért. Szerencsére egyelőre úgy néz ki erre már nem lesz szükség. Istenem! Csak minden rendben legyen!

Mindenkinek nagyon drukkolok! És most a nagy örömöm miatt még százszor, ezerszer több jó energiát küldök mindenkinek!

KépKép
zami25

Sziasztok Lányok!

Nemrég akadtam rá erre a topicra, a férfi meddőségben kezdtem.
Gyors bemutatkozás: BMC-be járunk, rögtön lombikkal kezdtünk, ami dec. 18-án volt. Sikeresnek bizonyult, egészen e hét csütörtökéig:-( Sajnos a baba nem fejlődött, nincs szívpulzálás sem, így hétfőn el kell venni tőlem műtéttel.. :(

Tapasztaltcsere és lelki bátorítás miatt szeretnék én is köztetek lenni, ha nem bánjátok. Sok ötletet vettem már Tőletek (ill. korábbi kismamiktól), úgyhogy csak bízni tudok én is a folytatásban!

Remélem Mindenkinek sikeresen kezdődik / folytatódik a 2008-as év!
Dorcsi
dorcsi73

Zami25!

Még így ismeretlenül is htalmas gartula!!! :lol:
dorcsi73

Sziasztok,

Kata,

Szuper, hogy hétfőn már leszívás! :D:D:D Hamarosan kismami leszel! :wink: Nem kell félned, minden rendben lesz, és fájni sem fog! :)

Zami,
Itt is még egyszer gratula! Annyira jó!! :D

Krisztamili drágám,

NYUGIII!!! Ez mind jelenthet jót is, tudod jól!!! :D Szóval légyszi ne golyózz be, jó? Nagyon sok babatapi megy: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Krévi,

Köszi, hogy megosztottad velünk a reflexológussal kapcsolatos infókat :wink: Hm, tényleg érdekes étrend tanácsot kaptál, egy átlagos dietetikus lehet, hogy a fejéhez kapna :lol: :lol:

Adri,
Üdv újra köztünk! :D Sajnálom, hogy 3 műtéted is volt… De meglátod ennyi szenvedésnek meg lesz hamarosan az eredménye! Drukkolni fogunk Neked, abban biztos lehetsz! :wink: És ezzel választ is adtam arra, hogy csatlakozhatsz-e véglegesen hozzánk kérdésedre :D:D Naná! :)

Gil,
Nagyon sajnálom, hogy egész hétvégén dolgoznod kell :roll: :?

Dorcsi,
Üdv itt! :)
Nagyon sajnálom ami most veled történik! :cry: :cry: De egyetlen vigasztalást tudok neked írni, ami tudom, hogy nem fog vigasztalni, de: inkább most, mint esetleg később. Sajnos, ezt tapasztalatból írom :cry: :cry:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Már totál nyugodt vagyok. Tegnap este óta görcsölök, erősen, mintha meg akarna jönni, alig aludtam valamit. Ennek annyi, az már biztos. De jól vagyok.
Köszönök mindent!!!!!Puszi!!!!!

Dorcsi!

Üdv itt!!!
NAgyon sajnálom ami Veletek történt. Kitartás.
Én is "férfi dolgok" miatt kerültem a Bmc- be, túl a 2. beültetésen, szerintem valami gáz lehet nálam is, mert nem sikerül.
Tapasztalatcsere ill. lelki bátorítás ügyben fordulj hozzám bizalommal!!!

Zami!

Persze hogy rendben lesz!!! Ügyi volt az az egy kiskatona nagyon!!! :lol:

Gil!

Ha még a tegnap este tartó görcsölés is lehet jó hír akkor írd meg és akkor még reménykedek de szerintem majdnem teljesen reménytelen az ügy. Azon agyalok hogy ma kell a progeszteront beadni de szerintem nem kéne... :cry:
De azért jól esik ám hogy bíztatsz... :wink:

Adri!

Üdv itt!!!
Hát nem semmi dolgokon mész Te is keresztül!!
Remélem a március sikert /és babát/ fog hozni!!!!

Anett!

Remélem, jól Vagy! Sokszor eszembe jutsz.
Mikor kezdtek új lombikot?
Puszik.

Kép
krisztamili77

Zami!

Gratulálok!
Biztos minden rendben lesz!

Dorcsi! Kép

Kép
nika28

Sziasztok.

Barátosnőm ajánlotta, hogy regisztráljak az oldalon, mert nagyon sok hasznos tanáccsal van ellátva az ember itt.
Nekem a második inszem volt jan.14-én,Wiegandt doktorhoz járok.
Ma csináltam egy tesztet, de sajnos csak 1csíkosra sikeredett
:roll:
Abba is akartam hagyni az utrót, mert kicsit görcsöl a hasam ,de a barátnőm azt ajánlotta, hogy ne hagyjam abba,mert ez jót is jelenthet?!
Nem tudom sajnos, hogy most valóban van e még remény,mert menstruációs görcseim vannak, legalábbis ahhoz hasonlítanak.
Laparoszkóp és hiszteroszkópos műtétem volt nyáron, és a múltkori inszem után volt egy szép kis cisztám is.(ami hála égnek el is tűnt már)
A mostani inszemet és utrózást meg sem éreztem ,de a múltkorinál nagyon erős görcseim voltak.
3petém volt most a bal oldalon amik 17-19mm voltak, és egy a jobb oldalon.
Nagyon bíztam benne, hogy most sikerül, de amit olvasom és látom ehhez valóban "erősnek" kell lennie az embernek lelkileg.

Nagyon drukkolok nektek és remélem idén a gólya ellátogat mindannyiunkhoz!!!

noki&potyi

Szia Noki!

Ugye nem baj, hogy így szólítalak?
Üdv köztünk!
Még ne mondj, le a sikerről! Nem mindig biztosak ezek a tesztek!
Én is drukkolok Neked!

Kép
nika28

Nagyon köszönöm!
A gyors válasz és a bíztatást is:)
Persze nem baj, hogy így szólítasz, sőt
:)
Az az igazság, hogy Én nem is a teszt miatt aggódom, hanem a görcsök miatt.
Mondjuk az első inszemnél a görcseim elejétől kezdve nagyon erősek voltak, de amint írtam is ennél semmit nem éreztem.
Az a baj, hogy nagyon rávagyok kattanva és nem tudok lazítani:(
Gondolom ezzel nem vagyok egyedül:)
Szeretnék tanácsot kérni, hogy elkezdtem szedni ilyen olyan vitaminokat és gyógynövényes dolgokat, és nem tudom, hogy ki mit tud a készítményekről ill.injekciókról és mennyire ajánlatos ezeket használni?!
Tehát injekcióztam magamat és a Páromat gynevac-al,
elevitet már kb 4hónapja rendszeresen szedem, és zöldteázunk folyamatosan.
Vettem egy gyógynövényt aminek a GYNEX a neve és sajnos nem tudok róla nagyon semmit.
Egy hölgy ajánlotta,mert neki fél üveg után össze is jött a várva várt Baba ezért Én is vettem.
Hátha sikerrel járok és nem bízom a véletlenre....

Köszönöm
Noki
noki&potyi

noki, a Gynexet én is szedem. Nagyon rossz íze van, de ezt az üveget még lenyelem. Utána nem veszek többet, mert ha eddig nem hatott, utána sem fog. Én is szedem az elevitet, iszom málnalevél teát a ciklus első felében és palástfüvet a 2.-ban. Szedek folsavat és e-vitamint, de ezeket sem fogom pótolni, ha elfogynak.
Én még hallottam a barátcserjéről bogyó formájában, állítólag az is hatásos.
Jahhhhh, és járok reflexológushoz. Szóval ennyi. De szerintem kinek mi válik be. Én úgy vagyok vele, hogy kisérletezem. 2-3 havonta váltok valamit.
Én is rá vagyok kattanva a baba témára. Nehéz lazítani.
Én még hőmérőzöm is, és kétnaponta akciózunk. Korábban csináltam LH teszteket is, a pé kimutatására, de tök feleslegesnek tartottam, mert pontosan úgy sem tudod, mikor van.
Ezen kívül febr. 13-án megyek a BMC-be.
Ti mióta kisérleteztek?
krévi

noki, elfeletettem megkérdezni: elégedett vagy W. dokival? Még nem választottam orvost?
krévi

Kriszta
Nekem is voltak menstruációs görcseim és látod még is!nem feladni a vérvételig!!!!!!!!A belső hang nem mond semmit???

Zsókuci
A te özreműködésed nélkül nem jöhetett volna létre!!Itt is köszi a segítséget!!!És javítani fogom a táblát!

Adri
Üdv újra nálunk és gyere bátran!!!Táblába nem szeretnél bekerülni?

Zami drága
Szívből gratulálok!!!!Gyere át a másik topikunkba is!!!

NOki
Üdv itt és te is gyere bátran és ha van kedved téged is felveszlek a táblánkba!
Én szedtem a Gynexet 3 hónapig és nekem nem jött be és még a krémjét is használtam!!!!
Itt hasznos információkat találsz róla, többek között hogyan kell alkalmazni!
http://bioenergia.tag.hu/keret.cgi?/gynex.htm
Aúgy millió babatapi neked is és ahogy krisztinek is írtam nem jelent feltétlenül rosszat ha görcsölget egy kicsit a pocakod!!!

Évi
Én csak ajánlani tudom W.dokit!!!
gabicsibe

Gabicsibe!

Tényleg? Te is görcsöltél? Akkor még reménykedek.Pedig már totál feladtam, kisírtam a két szememet.Azért jó sokat görcsölt,tegnap estétől ma délutánig.De Képzeld, beadtam a progeszteront és elmúlt..talán jót jelent.Köszönöm Neked nagyon!!!!

Noki!

Üdv itt!
A gynexet én is szedtem, ártani biztos nem árt, én együtt szedtem egy hasonló gyógynövényes szerrel amit renolnak hívnak.
Abban a hónapban késett először 5 napot a mensesem....teljesen kész voltam amikor azt mondták nem vagyok terhes...a barátnőmnek viszont ezek a szerek rakták rendbe a ciklusát és ma már spontán terhes.. :P

Kép
krisztamili77

Húúúú ,nagyon köszönöm ezt a rengeteg választ!
Csak kapkodom a fejem ,hogy ennyire nagyon jó fejek vagytok!
Ez nagyon sokat jelentett most nekem és még 1x köszönöm mindenkinek!
Most rendeltem megint gynexet, tehát akkor ezt is végig csinálom aztán majd meglátom, hogy hogy alakulnak a dolgok!
Én 16 orvosnál voltam eddig, ami azt jelenti ,hogy a menszeszem 13éves koromba jött meg először és azóta ha van kedve megvan ha nincs kedve nincs meg!
Wiegandt doki volt az akihez elmentem és emberi hangon beszélt velem, sőt még néha sztorizgat is:)
Mesél a testvéréről meg a biciklizéseiről:)
Nagyon rendes!
Szóval Ő volt az aki azt mondta, hogy ez nem normális dolog, hogy ennyire rendszertelenül jön meg és amúgy meg tele vagyok cisztával!
Lényeg az, hogy 16orvos ezt nem tudta megállapítani és Ő meg azonnal!
Nagyon nagyon meg vagyok vele elégedve!
És remélem össze is hoz nekünk egy vagy két babát is:)

Gabicsibe
Nagyon örülnék ha engem is felvennél a táblázatba!
Köszönöm!
noki&potyi

Szia Krévi

Ahogy írtam is, Wiegandt dokival nagyon meg vagyok elégedve, és csak ajánlani tudom mindenkinek aki dokit keres!
28éves vagyok és 3éve vagyunk a párommal, mondhatni első pillanattól kezdve szeretnénk babát, de természetes úton nem jött össze + tele voltam cisztával ,pé-sem nem volt és nem is menstruáltam több mint egy évig.
Most minden hónapba rendesen gyógyszer nélkül megjön és jó hosszú ciklsaim vannak.
Az első inszemem dec.17-én volt ,de csak egy kicsi petém volt:(
A mostani jan.14-én ,és itt már jobb esélyekkel indultam,de majd meglátjuk,hogy hogy alakul.
Hétfőn kell mennem BMC-be tesztelni,aztán indulhat a 3-dik inszem ha ez sem sikerült!
Egyre erőssebbek a görcseim ,ezért már lelkileg rá vagyok készülve a következő inszemre :roll:
Maximum lehet, hogy kellemeset fogok csalódni?!
noki&potyi

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a kedves fogadtatást és a vígasztaló sorokat!! nagyon jól esnek és ahogy olvastam, sajnos nem vagyok egyedül a jelnelegi problémámmal. Azért rettentően félek ám a hétfői műtéttől :( :(

Én is W.dokihoz járok, nagy szerencsém van vele, én is csak ajánlani tudom.

Kriszta, Noki! Szedtek magnéziumot / magne B6-ot?? Az segít a méhizomzat ellazulásában, nekem napi 2-t kellett szednem.
Görcs tényleg normális, ne ijedjetek meg tőle!
dorcsi73

Sziasztok LÁnyok!

JAj segítsetek :( 2 orája iszonyatos görcseim voltak most jobb de még borzasztóan fáj. Az alhasam begörcsölt úgy hogy fürdőszoba kövén fetrengtem, most kicsit jobb de nem az igazi, ugye nem ennyi volt???????
Kisírtam már a szemem,mi lehet ez,vigyáztam is magamra....

Bocsi hogy rontom a hangulatot itt de teljesen kiorultam

MAjd írok arra is amit Ti írtatok, csak most ki kell lépnem.
madrin

noki: Én is Wiegandt dokihoz akarok majd menni, de csak március környékén. Melyik tesójáról? Nekem Tamás a kollégám. Azt hiszem hárman vannak (talán).

Szerintetek mikor jelentkezzek be ha március környékén kéne mennem? Tudnátok nekem esetleg egy telefonszámot adni, amin az időpontot kell egyeztetni?

Előre is köszönöm.
vicky79
Budapest III. kerület

Madrin!

Jaj, Drága, én is ebben a cipőben járok de szerintem Neked jobban fáj mint nekem...
Neked most volt stimu, leszívás, minden, igaz? Lehet hogy attól. Ahogy rendeződnek a dolgok odabent. AZért a stimu után lehetnek fájdalmak. Szerintem.
Veled vagyok gondolatban, írj holnap hogy hogy Vagy, jó? Magne B6, használhat, nekem a doktorom mondta./és Dorcsi is egy kicsit feljebb :P / Mert ugye görcs ill. fájdalomcsillapítót nem vehetünk be.
Én is egész nap sírtam, megértelek, de próbálj meg lazulni, feküdni.
Szorítok Érted, írj, várom!!!

Dorcsi!

Köszi a nyugtató szavakat, a próféta szóljon Belőled.... :P
Magne B6- ot szedek, napi 3-at is, de a görcseim a progi-szuri után múltak el...
Hétfőre nagyon szorítok Érted, rendben lesz minden, tarts ki.
Jó éjt!!!

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Hú mennyit írtatok ma és mennyi új ember! :D

Noki!
Üdv köztünk.
Azért még ne add fel és az utrót mindenképpen használd. nekem a 2. inszemnél megjött és abbahagytam az utrót. Másnap mentem a dokihoz és azt mondta hogy terhes vagyok és megemelte az adagomat utróból és mondtam hogy én már előző nap nem használtam, erre ő azt mondta hogy nagy hiba volt. Szóval ha meg is jön akkor is használd, mert ki tudja......
Érdekes hogy neked hétfőn kell menned tesztelni, mert én 15-én voltam és pénteken kell mennem, azt hittem a 17. napon kell menni mindenkinek tesztelni.
Én is szedek ezt-azt: reggel magnéziuomiot, folsavat és most a nagy járványok időszakában C-vitamint. Este pedig elevitet. Korábban én is használtam a Gynexet és a Renolt is. Jártam kineziológushoz és még most is járok talpmasszázsra. Voltam Aviva-tornán, luna jógán. Jelenleg pszichológushoz is járok.

Madrin!
Remélem minden rendben van veled!
Pihenj és ha tudsz jelentkezz!!!!!

Krisztamilli!
Nyugi. Remélem enyhültek a görcseid.
Ne idegeskedj! Próbálj lazítani. Nézz meg egy jó kis vígjátékot. :wink:

Dorcsi!
Üdv köztünk. Nagyon sajnálom ami veled történt.

Adri!
Téged is köszöntelek! Drukk tavaszra!

Zami!
Ez nagyon jó hír!!!!! Több ilyen hír kellene már erre a topicra!
Drukk neked. Biztos minden rendben lesz!

Mofly!
Remélem az a valami fel fog szívódni!

Gabicsibe!
Én is gratulálok a táblához. Nagyon szépen vezeted.

Krévi!
A dokik korábban sárgatest eltérést nem mutattak ki nálad?
Én is úgy tudom hogy az Utró jó a sárgatestre.
Érdekes ez a kaja dolog. Sertészsír? Max akkor eszem ha sztapit vagy túróstésztát csinálok, egyébként meg olivaolajat használok.

Kata!
Hogy vagy? Mindjárt itt a nagy nap! Előre is drukk neked?

Nemone!
Hogy vagy? Nagyon szorítok neked hétfőre!!!!!!

Vicky!
Telszám:458-4580, 355-2736.
Szerintem minél előbb kérjél időpontot márciusra és általában 1 és 3 között tudod őket elérni, valamint inkább keddtől csütörtökig próbálkozz, mert hétfőn és pénteken mindig nagyon sokan vannak.

Kép
vucuska

Sziasztok Jó reggelt!

Dorcsi
Nem szedek magnéziumot / magne B6-ot.
Azt mondták nekem, hogy ha elevitet szedek akkor arr a külön nics is szükség, de inkább veszek és Nektek hiszek:)

Vicky
A nevét nem mondta a testsvérének ,legalábbis nem emlékszem rá, de azt tudom,hogy a horoszkópja szűz(tesó) és az apukájának is az, mert állítólag a tesó és az apuka nagyon egyformák és precizek is!

Vucuska
Nem hagytam végül abba az utrot és használom folyamatosan, ahogy javasoltátok.
Ma reggel felkeltem és semmi fájdalmam nem volt....
Tegnap megesküdtem volna, hogy ma Nekem meg fog jönni ,de semmi!
Persze örülök, neki ez nem is kérdés.
Én is meglepődtem, hogy 14-dik napon kell mennem tesztelni, de ezt mondta a doki...
Nem tudom miért, de most azt sem tudom, hogy mit csináljak?!
Telefonáljak be reggel ,hogy most valóban akkor kell mennem, vagy csak véletlenül rossz időpontot mondott?!

Jó sok mindent kipróbáltál már, torna, jóga stb...
Biztosan eredménye is lesz a jövőben, legelábbis tiszta szívből kívánom Neked is és többieknek is!

Köszönöm a válaszokat és minden jót mindenkinek!
Szép napot!
Noki
noki&potyi

Sziasztok,

nem sokat aludtam kicsit jobb de nem az igazi, éjjel megfejtettem szerintem húgyutigyulladásom van, alig bírok leülni a fenekemre :oops: :oops:
kaptam anyóstól hemeos fájdalomcsillapítót plussz bevettem áfonya kapszulát sztem ezek nem árthatnak, kicsit elvesztettem a lelkesedést azt hiszem ez érthető, egy rakás szerencsétlenség vagyok, mindegy nyomom tovább az utrot, meg a progi szurit, tegnap már zokogtam mikor a párom beadta....
Nekem február 4én lesz az eredményhidetés....

Üdv az újaknak tegnap nem volt erőm többet írni,

Köszönöm a kedves szavakat párom nem s érti minek kellet beírnom ide a bajomat de Ti legalább megértetek :(

Adri nem semmi amin átmentél 3 műtét??? NEkem 2 volt ebből egy endo műtét amit alig bírtam végigcsinálni nem volt sétagalopp, ennyi szenvedés után már csak jó jöhet, remélem eyszer nekem is :)

Noki... hosszú a neved ) Örülök hogy nem görcsölsz, mindig azt mondjuk hogy nem feadn, de az én számból ez most hiteltelen, mert én felatam egy kicsit...
madrin

feadni = feladni :)
felatam = feladtam le se bírom írni..

Ja é s
Zami, hihetetlen, de jó örülök , azt hiszem én is ilyen csodára várok majd egyszer úgy látom hogy ez a lombik nem az én asztalom
Ezek adnak erőt ha Nektek csak 1 % esélyetek volt és mégis sikerült, nekünk is sikerülni fog :)
madrin

Madrin,
Bizony nagyon megérdemelnéd a sikert. És most meg is van rá az esélyed! A görcsök lehetnek a stimulációtól is. Lehet, hogy nem ártana beugranod egy vizsgálatra, megnézné a húgyúti panaszokat is.

Krisztimamili,
Sajnos a doki nem lesz jövő héten sem, csak utána. És tessék bizakodni!! :) A fájások önmagukban még semmit nem jelentenek.

Kata,
Nagyon drukkolok holnapra! Nem kell félned, minden rendben lesz! :)

Vucuska,
Te mindent megteszel az ügy érdekében, biztos meglesz az eredménye. :wink:

Dorcsi,
Kitartást a holnapi műtéthez! Nagyon sajnálom, hogy veled is megtörtént. :(

Kép
mofly

Sziasztok!

Noki!
Mindenképp menjél be holnap h a doki azt írta a zárójelentésre. Örülök hogy elmúltak a görcseid.

Madrin!
Nagyon sajnálom hogy pont most van hugyútigyulladásod. :(
Nekem is volt életembe eddig 3*, de az iszonyat volt szóval átérzem a fájdalmadat, de hogy pont beülti után......
Én akkor semmi gyógyszert nem vettem be, hanem én is áfonyás dolgokat ittam-ettem, a medveszőllőlevél erre a problémára a legjobb. Én annak idején ezt ittam és fürödtem is benne. Valamint echináciát, propoliszt és grapefruitmagcseppet is használtam. És mindenképpen tartsd melegben az alsórészedet! Nekem ezektől 1-2 nap alatt megszüntek a fájdalmaim és wc-re se kellett percenként szaladgálni.
Holnap szerintem mindenképpen menjél el dokihoz.
Jobbulást neked!

Kép
vucuska

Krisztamili77,Adri1983,Gil!
Lányok nagyon szépen köszönöm. :lol: :lol: :lol:
Zsókuci!
Jaj,te drága,remélem és bízok benne,hogy hamarosan kismama lehetek.Nagyon köszönöm. :lol:
Te hogy vagy drága?
Vucuska!
Köszönöm és izgalommal ugyan,de már nagyon várom. :lol:
Mofly!
Köszönöm kicsim,remélem te is jól vagy. :lol: :lol: :lol:
Puszi mindenkinek.
kata80

Jajjjj lányok, nekem teljesen elment a kedvem a stimutól. Mennyivel jobb lenne, ha természetes úton esnék teherbe, akkor nem kéne ilyen görcsöktől szenvedni.

vucuska, engem még nem vizsgáltak orvosok meddőség ügyben. Febr. 13-ra van időpontom a BMC-be, így ezt csak a reflexológus találta ki, hogy nekem ez a bajom. Ki tudja, lehet, hogy igaza van.
krévi

Krévi ne izgulj lehet hogy nem is kell stimu Neked vagy egy inszmmel is sikeres leszel előre még ne izgulj

Én meg felhívtam a János kórházat szerintük nem hugyúti gyulladás merthogy nem járok percenként wc-re bár sűrűn megyek de sztem azért mert most sokat iszom...
Sztük a mehém feszül és az nyomja és hoyg igyak magnéziumot megtettem bár már nem görcsöltem, a fájdalom nem múlt el...
NEm értem ezt talán reggel amíg nem indul be a nagyüzem megpróbálom Tanárúrat felhívni hátha ő már látott ilyet :) :)
Mofly,vucuska köszi, kicsit jobba kedvem nem tudom mitől ingadozik hol ilyen hol olyan :) Most épp jó , azért is írok.

Docsi most olvastam figyelmesebben vissza, szörnyen sajnálom, kitartást és erőt kívánok holnapra :(

Gabicsibe átírod a életkoromat holnap már 34 leszek.... Mint mondjak vhogy nem így képzeltem de ez van :(
madrin

Madrin!

Reggel hívd fel a Tanár úrat, ő biztosan meg fog nyugtatni.
Sokat gondolok Rád, remélem minden rendben lesz.
Holnap remélem csak jó hírt és megnyugtató szavakat fogsz kapni, előre is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kívánok.

Vucuska!

Remélem, Te jól VAgy, drukkolok Neked!

Kép
krisztamili77

Mofly!

Köszi az infót, sajnálom hogy nem lesz Szűcs doki, remélem ha nem sikerült folytathatom jövő hónapban...
Remélem, jól Vagy, puszillak.

Kép
krisztamili77

Madrin
Nagyon Boldog Szülinapot kívánok Neked!!!!

Holnap bemegyek a BMC-be és ha max nem jó időpontot adtak meg akkor megyek a 17-dik napon is....
Nagyon izgulok, főleg, hogy nincsenek görcseim már!
Most megint elkezdtem bízni abba, hogy van esetleg egy kis pocaklakóm:)
Azt hiszem csak 10körül fogok menni, mert múltkor reggel 8:00-14:30-ig egy helyben álltam és vártam mire kiderült, hogy nincs is meg a kartonom!
Valakiével összefogták és vissza lett téve a többi közé!
Már nagyon ideges voltam és szóltam a recepciónál, hogy most iylenkor mi is van, mire 3-an nekiálltak megkeresni és meg is találták...
Holnap ezt nem szeretném megint átélni!

Üdv Mindenkinek, holnap jelentkezem, hogy mi történt velem!

Jobbulást kívánok Madrin!
noki&potyi

Madrin!

Előre is:
Kép

Kitartás! Meglátod minden rendben lesz!

Kép
nika28

Lányok!
Egy pár napig nem fogok jönni,jó kis virust nyalt be a gépünk a rendszergazdánk meg külföldön :evil:

Mindenkinek nagy kalappal Kép

Madrin
Boldog szülinapot!!
gabicsibe

Sziasztok,

Krisztamili,
Jaj drága, sajnálom a görcsöket, de látod Gabicsibének is volt, úgyhogy tilos feladni :wink: Nagyon drukkolok: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Noki,

Üdv itt! :D
Nagyon drukkolok, hogy a teszt tévedjen! Drukkolok nagyon holnapra: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
A barátosnéd is BMC-s, vagy ír ide? Jól tette szerintem, hogy ajánlott minket, remélem, hogy tényleg hasznodra tudunk válni :wink: Wiegandt dokiról én is csak csupa jó dolgot tudok mondani, imádom! :D

Gabicsibe,
Drága vagy, és igazán nincs mit :wink:

Dorcsi,
Megértem, hogy nagyon félsz a holnapi műtéttől! :cry: Meglátod, túl leszel rajta, és hamarosan „csak” egy nagyon rossz emlék lesz. Kitartás!!! Veled leszünk holnap lélekben!

Madrin,
:shock: Jaj drága! Remélem, azóta már sokkal jobban vagy, de kérlek, inkább nézesd meg magad valakivel, mert ez nem hiszem, hogy normális. Enyhe fájdalom, meg feszítés még oké, de ez már nem az a kategória :roll:

Kata,
Drukk holnapra +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Én amúgy jól vagyok, tegnap este átmentünk a barátunkhoz, és úgy vélem, tényleg teljesen meggyógyultam, mert már ment az alkoholos fertőtlenítés :oops: :lol: :lol: Amúgy már ez a 3. gyógyszermentes napom :D:D:D Holnap reggel már munka :roll:

Szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zami
Ez maga a csoda! Tiszta szívből gratulálok! Vigyázz magadra!

Dorcsi, Noki
Üdvözöllek benneteket!

Dorcsi
Sajnálom ami veled történt! kitartás! Lélekben veled leszünk!

Noki
Drukk holnapra!

Madrin
Boldog Születésnapot!

Kata
Nagyon drukkolok holnapra. Csütörtökön vissza is kapod őket?

Jó éjszakát!
bessy76

SZiasztok!

Mennyit írtatok!!

Madrin
Jobban vagy?????? Szegénykém!! Remélem, elmúlik, és jót jelent!
HOlnap nem bitzos, hogy tudok jönni, úgyhogy

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!! BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kriszta
Én szívesen tartom benned a lelket! :wink: LÁtod, Gabinál is voltak eredményhirdetés előtt ilyen görcsök! Fel ne add! Sajnos én még sose jutottam el a kétcsíkos tesztig, a mostani adag is egycsíkosra kalibrált, úgyhogy személyes tapasztalatról nem tudok beszámolni, de világosan emlékszem, hogy már a babájukat ringatók is ilyen görcsök miatt sírtak, hogy úgyse sikerült, aztán mégis...! Úgyhogy fel a fejjel! Azóta hogy vagy?

Dorcsi
Üdv itt! Nagon sajnálom, hogy ez történt veled!!! Kitartás a holnapi naphoz!

Noki
Üdv neked is! Kérdezz bátran, azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, és meghallgassuk egymást! Ne add föl, megy a drukk!! Gyere hamar a hírekkel!

Krévi
Még jó, hogy jobb lenne spontán babásodni!!! De sajnos ez nekünk nem jár valamiért :cry: :cry:

Zsókuci
Örülök, hogy jobban vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata
Drukk holnapra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil!

Köszi szépen, nagyon rendes Vagy!
Már jobban, tegnap megkaptam délután a progi-szurit és elmúltak a görcsök. Azóta is érzem a hasam de nem vészes.
A kétcsíkos teszt nekem is csak egyszer volt az életben, lassan 9 éve, de egycsíkosat jó párat "gyártottam" már!! :P Nem baj, előbb-utóbb nekünk is sikerül ám!!! Neked az 5. inszemed lesz?/megkukkoltalak a táblában/ Mikor?
Mégegyszer köszönöm, sokat javítottál a hangulatomon.

Kép
krisztamili77

Kata!
Drukk a holnapi leszíváshoz!

Nemone!
Neked is nagyon drukkolok hogy pozitív legyen a tesztet!!!!!

Madrin!
Boldog szülinapot!
Remélem valamivel már jobban vagy!

Dorcsi!
Neked nagyon nagy lelki erőt kívánok a holnapi napra és az azt követő napokra. Nagyon sajnálom hogy ez történik veled. Remélem hamar felépülsz és folytatjátok!!!!!

Kép
vucuska

Sziasztok!

Süni, Törpehzs, Brummadzag, privi ment!

Kép

KépKép
anett_1

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, remélem most már kicsit jobb lesz a helyzet. a lakásfelújításon túl vagyunk, volt, hoyg éjszakába nyúlóan is csináltuk...

Madrin, nagyon drukkolok neked, a múltkor együtt haladtunk, és most te leelőztél a 2 lombikkal... szívből kívánom, hogy hamarabb szülj nálam! :)
BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED! :)

Üdv az újaknak! :)

Zami, te nagyon szerencsés! :) Gratulálok! Kívánom, hogy minden rendben legyen.. Dehát miért is nem lenne? :)

Zsókuci, szuper, hogy túlvagy... :) Most már lehet a babázást tervezni! :)

Mindenkinek a legjobbat kívánom, nem tudtam visszaolvasni mindent, de pótolom hamarosan...

Puszi NekteK!
Vendég

Sziasztok!

Madrin
Remélem azóta már jobban vagy, és boldog szülinapot kívánok!

Zami
Ez csodálatos, gratula

Dorcsi
Igazán szomorú ami történt, de kitartást a következönek sikerülnie kell!!!

Krisztamili
Gondolj arra ez jót is jelenthet, csak pozitívan...

Noki
Drukk a teszthez!

Kata
Megy a drukk a leszíváshoz, minden rendben lesz és ne félj.

Lányok, ha valakit kifelejtettem, bocsi, természetesen neki is drukkolok, de olyan sokat írtatok csak kutyafuttában tudtam visszaolvasni.

deri
deri

Sziasztok! :D
Kata,
Milyen volt a leszívás? Remélem minden rendben volt!
Írj, ha hazaértél!

Zami
drukkolok nagyon! :D

Kriszta,
mostmár nem kell sokat várnod az eredményre!
örülök, hogy szűntek a fájdalmaid, borzasztó lehet, főleg hogy
fájdalomcsillapítót sem lehet bevenni.

Gil
köszi a köszöntést! Tudtál azért pihenni valamit?

Dorcsi,
Nagyon sajnálom! Sok erőt kívánok az újrakezdéshez!
Gyere sokszor, itt mindig kapsz segítséget! :)

Gabicsibe: persze, szeretnék bekerülni a táblába, majd küldöm az adatokat! :D

Vucuska
neked is köszönöm az üdvözlést :D

Madrin,
Tanár úrral sikerült beszélned?
Nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánok neked!!
Sok puszi!
adri1983

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: