Sziasztok!
Hú mennyit írtatok ma és mennyi új ember!
Noki!
Üdv köztünk.
Azért még ne add fel és az utrót mindenképpen használd. nekem a 2. inszemnél megjött és abbahagytam az utrót. Másnap mentem a dokihoz és azt mondta hogy terhes vagyok és megemelte az adagomat utróból és mondtam hogy én már előző nap nem használtam, erre ő azt mondta hogy nagy hiba volt. Szóval ha meg is jön akkor is használd, mert ki tudja......
Érdekes hogy neked hétfőn kell menned tesztelni, mert én 15-én voltam és pénteken kell mennem, azt hittem a 17. napon kell menni mindenkinek tesztelni.
Én is szedek ezt-azt: reggel magnéziuomiot, folsavat és most a nagy járványok időszakában C-vitamint. Este pedig elevitet. Korábban én is használtam a Gynexet és a Renolt is. Jártam kineziológushoz és még most is járok talpmasszázsra. Voltam Aviva-tornán, luna jógán. Jelenleg pszichológushoz is járok.
Madrin!
Remélem minden rendben van veled!
Pihenj és ha tudsz jelentkezz!!!!!
Krisztamilli!
Nyugi. Remélem enyhültek a görcseid.
Ne idegeskedj! Próbálj lazítani. Nézz meg egy jó kis vígjátékot.
Dorcsi!
Üdv köztünk. Nagyon sajnálom ami veled történt.
Adri!
Téged is köszöntelek! Drukk tavaszra!
Zami!
Ez nagyon jó hír!!!!! Több ilyen hír kellene már erre a topicra!
Drukk neked. Biztos minden rendben lesz!
Mofly!
Remélem az a valami fel fog szívódni!
Gabicsibe!
Én is gratulálok a táblához. Nagyon szépen vezeted.
Krévi!
A dokik korábban sárgatest eltérést nem mutattak ki nálad?
Én is úgy tudom hogy az Utró jó a sárgatestre.
Érdekes ez a kaja dolog. Sertészsír? Max akkor eszem ha sztapit vagy túróstésztát csinálok, egyébként meg olivaolajat használok.
Kata!
Hogy vagy? Mindjárt itt a nagy nap! Előre is drukk neked?
Nemone!
Hogy vagy? Nagyon szorítok neked hétfőre!!!!!!
Vicky!
Telszám:458-4580, 355-2736.
Szerintem minél előbb kérjél időpontot márciusra és általában 1 és 3 között tudod őket elérni, valamint inkább keddtől csütörtökig próbálkozz, mert hétfőn és pénteken mindig nagyon sokan vannak.