Halihó!
Indulhat az éjszakai műszak? Vagy még korai? Most éppen alszasz van, kicsi fiunk nemrégiben aludt be, majdnem 4 óta szórakoztatom.
Köszi, köszi, köszi...........

Mindenkinek! Imádjuk ezt a képet mi is. No, én meg azt nem vettem észre, amikor a Kedves fényképezett. Egy másfajta tudatállapotban vannak szüléskor a mamák szerintem, ezért nem is emlékeznek bizonyos dolgokra. Egy biztos, ahogyan itt mindenki gondolja és átélte, gyönyörűséges az egész. Egy csoda nem is tud másfajtát, ugye?
Nagyon örültem az újabb képeknek. Olyan kis huncutka Szeli, Bertus meg egy tündérlány. Olyan kis filozofikus a tekintete. Cukkancsok!
VikDani meg Panka, nem is tudom mit mondjak?! Két szerelmes pár....
Timi! A lányos papák már csak ilyenek. Nem irígylem a leendő udvarlókat. Bár a fiús papák sem különbek. Nálunk Apa azt mondta, hogy kössék fel a felkötni valót a lányok. A beugró egy fürdőruhás fénykép, amit IQ-teszt követ majd. Aki megfelel, jöhet.
Valaki kérdezte, hogy mi is a konduktor. Igaz nem tőlem, bocs, ha belekontárkodok. A konduktor tul.képpen mozgásfejlesztő. Ilyen még a szomatopedagógus is. A kettő között az a különbség, hogy a konduktorok a központi idegrendszer sérültjeivel foglalkoznak.
Timi, mielőtt megíjednél VikDaninál nem ez a helyzet. De ezt Te is tudod. Feladatuk a mozgásfejlődésben lassabban haladó, lemaradó gyerekek segítése is. Amennyire én tudom, az első mozgásos reflexekből indulnak ki. Biztosan Ti is láttátok, amikor megvizsgálta az újszülött babákat, milyen szépen működnek a mászás, a járás reflexei. Tulajdonképpen a szomatopedagógus, aki gyógyped-es majdnem uezt csinálja. Nincs nagy különbség, csak annak idején Pető és Bárczi valamiben nem értettek egyet, így vált ketté és alakult meg a konduktív pedagógia és a gyógypedagógia. Érdekesség még, hogy a világon csak itt, Mo-n képeznek konduktorokat a Pető Intézetben.
Bocs, mennem kell. Majd még jövök.
maggie