A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Bence és Rebeka? Az igen! Nyáron lehet majd nálunk az eljegyzési party a terasz-talin! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, neeem lesz ebből gond, minden városban egy csaj :wink: :D .
dettyk

Sajnos csak addig tartott az idill, míg Panka ki nem sikkantott egyet... :oops: :oops: .
Eljegyzési party :lol: :lol: , erről a "menyasszony" anyukáját is kérdezd meg :wink: :lol: :lol: .
dettyk

Helyesbítek: míg Panka nem sikkantott, illetve míg Panka ki nem nyitotta a száját...
dettyk

Regi!Tündéri ez a vigyor olyan kis komisz!

Emese! Igennnnnnn nekünk is lesz saját!!De jó köszönjük apának és persze neked is :D !
Köszi a Dicséretet :D !
Látom apát zabálják a nők! :lol: Ő a 007-es?

Hajni azért gyere ha tudsz,jó utat és jó szórakozást.

KépKép
juba

Miről maradtunk már megint le! Amint látom a kézfogó már megvolt! :lol: Mégis csak vigyáznia kell Ildikének mert látom a fiatalok már az ágyjelenetnél tartanak :lol:

KépKép
juba

Emese, apa is beillene a sorozatsztárok közé :wink: :D .
dettyk

Én is dobok pár képet!
KépTeli a pocak!
KépElolvasom a híreket!
KépHajolj közelebb.

Kép Ilyen bibis lett az oltásom :cry:

KépKép
juba

Ööö...izé... :oops: mi csak az anyagért mentünk Dettyékhez...kell a farsangra! :D

Az eljegyzési partiba apa belekotyogott! Az rendben van hogy VikDanira többen is buknak, szerinte ez így jó, de Bencével szívesen elbeszélgetne, hogy mik a szándékai Rebekával... :roll: :D

Juba: olyan szép kis kerek arca van Bertusnak!!!!

Gremese: várjuk, hogy nálatok mi lesz a találkán!!! Vajon egymásra találnak a fiatalok? :wink:

Kép
Kép
timi26

Egyébként meg Panka kezdett ki VikDanival, csak az én érzekeny lelkű fiam elasírta magát! (lehet, hogy a meghatottságtól???) :D

Kép
Kép
timi26

Gremese: a 2008 szept.topikban van egy 7 és egy 8 hónapos babával rendelkező kismama is!!! Van aki be meri vállalni!!! :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Nyerkit: Marcinak boldog hófordulót!!!

Niki: Raniának boldog hófordulót!!!

Kép
Kép
timi26

Na hát csajok, nem vagyok pár napot és mennyi minden történik :-)

Még mindig minden baba nagyon édi :-)
Nagyon jó a céklás kép, a szerelmes páros, meg a huncut kisfiú is :-)

Na de lányok, mi ez a rajongás a stárpasikért???Én nem rajongok senkiért, csak az én két itthoni pasimért :-)de azért végignéztem a jó pasis képeket :wink:

Én nagy tvs vagyok, reggel együtt tvzünk a kispasimmal, reggeli, majd csak csajok. Majd utánna még a Balázst is szoktuk, de számomra elengedhetetlen a Barátok közt ( akkor kapcsolom ki a fejem ), na és persze imádom a feleségeket, dr.Haust. Ja és a Sex és New Yourkot is imádom, kár hogy nem adják a tvben :-(

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Indulhat az éjszakai műszak? Vagy még korai? Most éppen alszasz van, kicsi fiunk nemrégiben aludt be, majdnem 4 óta szórakoztatom.

Köszi, köszi, köszi........... :D Mindenkinek! Imádjuk ezt a képet mi is. No, én meg azt nem vettem észre, amikor a Kedves fényképezett. Egy másfajta tudatállapotban vannak szüléskor a mamák szerintem, ezért nem is emlékeznek bizonyos dolgokra. Egy biztos, ahogyan itt mindenki gondolja és átélte, gyönyörűséges az egész. Egy csoda nem is tud másfajtát, ugye?

Nagyon örültem az újabb képeknek. Olyan kis huncutka Szeli, Bertus meg egy tündérlány. Olyan kis filozofikus a tekintete. Cukkancsok! :D :D

VikDani meg Panka, nem is tudom mit mondjak?! Két szerelmes pár.... :wink:
Timi! A lányos papák már csak ilyenek. Nem irígylem a leendő udvarlókat. Bár a fiús papák sem különbek. Nálunk Apa azt mondta, hogy kössék fel a felkötni valót a lányok. A beugró egy fürdőruhás fénykép, amit IQ-teszt követ majd. Aki megfelel, jöhet.

Valaki kérdezte, hogy mi is a konduktor. Igaz nem tőlem, bocs, ha belekontárkodok. A konduktor tul.képpen mozgásfejlesztő. Ilyen még a szomatopedagógus is. A kettő között az a különbség, hogy a konduktorok a központi idegrendszer sérültjeivel foglalkoznak.
Timi, mielőtt megíjednél VikDaninál nem ez a helyzet. De ezt Te is tudod. Feladatuk a mozgásfejlődésben lassabban haladó, lemaradó gyerekek segítése is. Amennyire én tudom, az első mozgásos reflexekből indulnak ki. Biztosan Ti is láttátok, amikor megvizsgálta az újszülött babákat, milyen szépen működnek a mászás, a járás reflexei. Tulajdonképpen a szomatopedagógus, aki gyógyped-es majdnem uezt csinálja. Nincs nagy különbség, csak annak idején Pető és Bárczi valamiben nem értettek egyet, így vált ketté és alakult meg a konduktív pedagógia és a gyógypedagógia. Érdekesség még, hogy a világon csak itt, Mo-n képeznek konduktorokat a Pető Intézetben.

Bocs, mennem kell. Majd még jövök.
maggie
dmaggie

Juba!
A legjobb tag alatt azt értik akit aktívan ott van,
van blogja teljesen kivan töltve a profilja és miegy más.
Nagyon kis csinosBerta.

Regi!
De aranyos :D :D

Timi,Detti!
Édes pofák nagyon. A nagyokról nem csináltatok képet?
Meg ijedt VikDani hát milyen legény :lol: :lol:

Panka baba helyesen csinálta nehogymár
meg ijedjen egy pasitól :lol:
Ebből a lányból még lesz valaki :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Horcsog: lehet, hogy Ildkikét hiányolta a csapatból... :wink:
A nagyokról azért nincs kép, mert ők a másik szobában játszottak! (Legalábbis remélem... :roll: )

Kép
Kép
timi26

Maggie!
Én kérdezetem, hogy mi az a konduktor. És köszönöm a kimerítő választ!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Emese, hát jó nagyot nőtt Zsófikád :-) Azok a hurkák...
Regi Szelikéd nagyon kis huncutka :-)
Dettyk Panna lányod nagy férfifaló lesz!!!! Teljesen elbűvöli a kis Vikdanit :-)
Timi 26, te már duplán izgulhatsz:-) Már vő és meny(2is)jelölt is van :-)
Maggie szép a kép rólatok :-) és szerintem indulhat az éjszai / esti műszak.
Hajni jó utat és pihend ki magad :-)Én is szivesen elutaznék.Majd kérünk képeket!
Juba kis pufi a kisfiad, édepofa :-)

Heni
KépKép
heni81

Köszi a dicséreteket! :oops:

Timi! Kerek feje van mint az anyjának :lol: Sajnos egyenlőre inkább olyan alkat mint én de remélem késöbb inkább az apjára fog hasonlítani akkor nem lesz ilyen kis gömbőc!

Rebeka jó csaj vigyázni kell rá,igaza van az apjának :D

KépKép
juba

Heni! Jubáéknál kislány van. Biztos félreírtad. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Mi ez a neg. hozzáállás? Én leginkább az avatarodat látom csak, de nagyon szépek vagytok. No, meg az előbb a képeket a kistündérről. Gyönyörű ez a kislány. Pont olyan, amilyennek lennie kell!
dmaggie

Juba! Van egy gyönyörű vörös hajú, kerekképű kislányod! Ne mondd, hogy "nem akartam vörös hajú babát", meg hogy "sajnos rám hasonlít".
Olyan nekem, mintha egy kicsit elégedetlen lennél, de remélem csak tévedek.
Ő Téged szeret a világon a legjobban olyannak, amilyen vagy!
Mások ölni tudnának egy ilyen babáért! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hajni! Érezd jól magad!!! :D

Juba! Berta cuki! :D Hú, de piros tényleg az oltás helye! :(

Hú! Mi van itt??? Már szerelmi háromszögek? :lol:

Szelike ma nagyon aranyos volt. Most aludt rendesen utsó két etetés között, és kb. 2 perc alatt elaludt. :D Ezt kell csinálni!
És megint együtt fürcsiztünk!!! Imádom! És ő is szereti így! Tök jól elpancsikol. Amikor meg pocakkal lefelé tartom, kóstolgatja a vizet. Tök ari. Persze néha az orrát is bedugja, aztán prüszköl, de nem baj, hadd tanulja meg!!! Holnap korán megyünk az úszásra, aztán ebéd anyósnál (bevállalom :wink: ). Délután meg itt lesz a Nagytesó (aki lefoglalja a gépet), úgyhogy nem tudom, mikor kerülök ide... :cry: :cry: :cry: :cry:

Ne írjatok sokat! plzzzz!

Jó éjt!!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: de de de!!! Sokat írunk. Holnap este nem lesz itthon apa, szabad a pálya!!! :D

Juba: Szerintem nagyon szép a kerek fejű kislányod! És TILOS negatívan nyilatkozni magadról!!! Itt mindenki nagyon csinos kismami akárhány kiló!!!

Kép
Kép
timi26

Gremese: nagyon osztják a többiek a júliusi kismamit!

Kép
Kép
timi26

Vajon ki kezdi a 300. oldalt???

Kép
Kép
timi26

Juba, Berta szerintem is valami gyönyörűség!!!

Dmaggie: szerintem is teljesen más tudatállapot a szülés, fantasztikus élmény volt, annak ellenére, hogy sok mindent másképp akartam volna, meg mozdulni se tudtam az EDA miatt jó pár óráig (ezt viszont legközelebb kihagynám). A fájdalmak és minden ellenére életem legnagyobb élménye volt a szülés, és az egész megkoronázása, amikor a babácskát az ember hasára teszik... hihetetlen!
Most írta egy barátnőm, hogy ismét terhes, aminek rettentően örülök -- és komolyan irigy vagyok rá!!! Annyira szerettem terhes lenni... :wink:

Kép
Kép
irina

Timi! Te tudod, hogy mi történt? Én csak azt olvastam a múltkor, hogy meg is fenyegették! De miért? Mit tett, hogy ennyire utálják, kitagadták?

Holnap mi is elutazunk anyukámhoz. Nem hiszem, hogy net-közelben leszek, de ma még szívesen beszélgetek. :D
dmaggie

Hűha Juba bocsika, de tényleg rosszul irtam :oops:
Nagyon cuki a kis pufók lányod :D

Heni
KépKép
heni81

Timi26, Dmaggie! A fenyegetést nem olvastam, amúgy meg teljesen ki vagyok akadva! Már ott tartok, hogy privit írok neki! Apának is olvasom a dolgokat, ő is ki van akadva, de nem gyengén!
Szerintem meg nyugodtan beszélhetünk is akár róla, hiszen nyilvános a fórum, ezrek olvassák a topikokat, és ha már ilyen témát megoszt a nagyközönséggel, akkor viselje a következményeket, véleményeket.

Kép
Kép
Kép
gremese

HENI KEZDTE A 300. OLDALT!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi én kezdtem :shock:

Mi történt a júliusi anyukával????

Heni
KépKép
heni81

Heni: GRATULA!!! Ön nyert egy hozzászólást a topikbaaaaa!!!! :D
A júliusi kismami teherbe esett, és el akarják vetetni, de nem gyenge dolgokat művelnek!!! :shock:

Kép
Kép
timi26

Irina! Így van, az első fiunk születésekor nekem sem adatott meg ez az élmény. Dávidnál sok apróság jött össze, majdnem császáros lett ő is, de végül spontán szültük meg, jó nagy vérveszteséggel, kaptam is utána vért. Őt majdnem éleszteni kellet, nagy gyerek volt, 2x-es kzs, magzatvizet nyelt. Nekem meg már gyakorlatilag nem is voltak fájásaim, annyira elfáradtam. Gergő és Albert viszont már a hasamon landolt, köszönhető ez az orvosomnak is. Mondom én, remek kis orvoskám van.
dmaggie

Emese beszéljünk róla! Mi törtét??? Én nagyon lemaradtam :oops:

Heni
KépKép
heni81

Ja, hogy ő az?! Én csak a múltkor, amikor Zsombiról akartam olvasni, véletlenül tévedtem oda. A topic-osok kis talit terveztek, valamelyikük pedig megfenyegette ezt a szerencsétlent, hogy oda ne merje tolni a képét.
dmaggie

Granda: Milumil Ha Start. Nem váltottunk. azt mondta a doki hogy 1 éves koráig mehet ez mert most ez a legjobb a piacon , meg amúgy is. Nem tudod meddig írják ki? 6 hónapig, vagy 1 évig?

KépKép
kaqk
Debrecen

Dmaggie! Hú... miken mentetek keresztül az első szülésnél. De a lényeg, hogy minden rendben volt.
Én biztosan frászt kaptam volna.

Dióhéjban:
1. 6 hónapos baba mellett terhes
2. 8 hetes a magzat (dobog a szive...)
3. Apuka nem akarja a gyereket, Anyukának nincs saját véleménye, befolyásolható.
4. Elvetetés mellett indok: a gyerek mellett nem tud pihenni (éjszaka is ébred), rossz anyagi helyzet.

Morbid: Már most halottnak tekinti a kisbabáját, és azt le is írta, hogy lesz egy angyalkám, akihez imádkozom, és sosem felejtem el.

Nincs semmi rendszer az életükben. Ha lenne, pihent lenne ő is.
Ha Apa 24 órázik, ő nem alszik SEMMIT, mondván: nem ébred fel, ha sír a gyerek, és nem akar bajt.
(Megjegyzem ezzel csinálja a legnagyobb bajt, hogy nem alszik, így nem pihen).

Ha belegondolok, egy második gyerek az elsőhöz képest minimális költséggel jár. Ha meg nem virrasztana 24 órát, akkor nem hivatkozna fáradtságra. És a nagyszülők...
Apuka meg.....
És ezért kell meghalnia egy babának...

Ha meg ilyen témát kitereget egy nyilvános fórumon, akkor olvassa is a priviket, meg a nyilvános hsz-eket.
Sokan megírták a véleményüket, ő meg eltűnt....
(Nekem eszem ágába nem lett volna ilyet nyilvánosan megírni! Ez az ő privát ügyük.)
Semmi közöm hozzá.... Csak éppen annyi, amennyi annak a több ezer embernek, aki ezt nap, mint nap olvassa.

Felháborító!

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú .. ,ma nem akart Emma aludni, pörgött egész nap.
3X 30 percet aludt. Ilyen keveset soha, de ásítozott is ezerrel de nem akart többet aludni.
Újdonság. Nem akar ülni, ha az ölemben van, tornázik és fel akar állni. Megáll az eszem!!!!!

Az ágyban a matracot lejjebb engedtük ( merthogy fekvésből kezdi magát felhúzni ) nehogy kiessen.
Olan fura. Olyan gyorsan nőnek ezek a csöppek. Ja és a derekamnak sem olyan jó ilyen mélyre lehajolni érte mikor ki-be teszem a kiságyba, de hát ez az élet.

KépKép
kaqk
Debrecen

Dmaggie! Nem ő az!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Na de csajok most már mondjátok meg pontosan melyik fórumról van szó, mert én nem találom, pedig keresem :?

Heni
KépKép
heni81

Kaqk! Emmácska nem semmi!
Hú. Nálunk sem tudom mi lesz, ha lejjebb kell majd engedni az ágyat. Szegény derekam.

Zsófi is élvezi, ha állhat, bár én megszakadok, mert nem engedem, hogy ténylegesen álljon, a hónaljánál fogva tartom. Ha meg le akarom térdeltetni, akkor kipeckeli a lábát, és fekvőtámaszba tudom a hasamra letenni. A kis ravasz! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! 2007. július

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi: Szeli nagyon huncut a kiságyban, meg kellzabálni!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hajni: jó utat!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát én a 2008asok között kerestem :oops:

Heni
KépKép
heni81

Háát csajok, ma nem bírtalak követni titeket. Csak átfutottam a lapokat :) meg a képeket.
Minden baba gyönyörű, a VÖRÖS hajú is csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Juba szerintem inkább örülnöd kellene olyan kevés a természetes vörös hajú ember és szerintem igenis szépek)

Igen igen helyszínelők :lol: én is szeretem. De én Friends fan vagyok, de ezt már írtam :)

Vissza foglak olvasni titeket valamikor részletesebben is, csak nem tom mikor :)
Hatalmas elhatározás holnap megyünk Kecskemétre anyóshoz ....én találtam ki, én hülye, a nagy rendezni akarom a dolgokat lázban, de igazából a gyomrom görcsben van rendesen. Inkább máshova mennék legszívesebben, de szeretek mindenkinek adni még 1 esélyt. A férjem is azt mondta, h az a legrosszabb, h nem látjuk egymást egy darabig, de az is az ő döntése lesz és ezzel nem tudunk mit tenni akkor sem ha az anyukája. Mi megtesszük a tőlünk telhető legjobbat és ha az nem elég akkor sajna ez van.
Szóval gondoljatok rám holnap.

Amúgy ma próbáltam rendbe szedni a céges laptopom, ilyen hülyeséget, 4 hónapja nem léptem be a levelező rendszerbe és letilitott az email box. De olyan szinten, h most új ID-t meg ilyesmiket kellett kreálni. Persze még nem működik, mert van egy file amit fel kellene másolni a gépemre, persze a belső levelező rendszerem nem műxik, a külsőre meg nem lehet confidential cuccokat küldeni :lol: izgiiii most mindenféle kerülő utak kellenek, de Lilla mellett ennyi szórakozásra már nem volt időm.
Na jól elmeséltem de kit érdekelt :) és lehet a felét nem értettétek....bocs

Meg volt német órám online :) a modern anyuka. Amúgy nagyon király volt. Tök sok szót meg mindent tanultunk ma :)

Na majd jövök vasárnap :)

Pusszantás
Meli

KépKép
KépKép
fleur

jajj visszaolvastam :lo: file, meg mail box, ID és confidential :lol:
Bocsi

KépKép
KépKép
fleur

Timi26! Nem tudom mit hoz a sors, de még az is lehet, hogy Zsófi 8 hónapos korában jön a kistesó.
Bár - kiindulva a terhességem első trimeszteréből, mikor 7 hétig éjjel-nappal rosszul voltam -, én inkább megvárnám, míg egy éves lesz. Nem akarom a nyarat a klotyóban végigtelefonálni! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Semmi gond, tanul az ember! :wink:

Anyóshoz meg kitartás, nagyon okosan csinálod! Még egy esély, látja, hogy Ti mindent megtesztek, ha meg nem változik a helyzet, ces't la vie! Gondolunk Rátok!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: