Kata és Péter!
nagyon szorítok én is,remélem minden rendben lesz,de tényleg szigorúan feküdni kell!!!
Fanni!
Nekem is volt ekkora...
6 hetesen voltam még síelni,de már nem jött fel a sígatyesz!:-))
Nekem giga hasam volt,mondjuk most olyan mint egy tigrismintás táska...

Viszont szép súllyal születtek a lányok,és csak a két gyerköc+a hozzátartozó mindenféle a hasban+víz=15 kg.Nálam ez volt.Kórházból kijövet.De ne ijedj meg,ez jó dolog!
A DM-ben lehet kapni terhességi csíkok ellen krémet,javaslom használd,szülés után örülni fogsz neki!
Panni!
A beszólásokat én is gyüjtöm...Van egy új favoritom:_-a tiedék?
-nem a stanci nénié...(mondom én.)
BABAKOCSI:
Nekünk bébé comfort,én nagyon szeretem mert nagyon jól lehet vele közlekedni.
Olyan,hogy cserélhető az ülés benne,ugyhogy míg fekszenek van egyféle,aztán,be lehet építeni a bébihordót és ez azt jelenti,hogy majd nagyobb korukba is tudnak egymással szembe dumcsizni és úgy sétizni(vagy egymás mögött,tetszés szerit).
Nem volt drága mert egy belga licitálós oldalon vettük használtan,mindennel együtt kb.1OO e,(kocsi+4 ülés)
Tonti!
Nálunk járókában vannak,kb.2 hete.BNagyon élvezik,mert felfüggesztettem a mennyezetre damillal játékokat és azok lógnak nekik kézmagasságban.Azt nézegetik lökdösik.
DE!Kaptak az ikeából egy szétnyithatós utazókátékot ami telitalálat,mert annyira élvezik,hés lköti Őket,hogy ki sem akarnak belőle jönni.
Ez úgy néz ki,hogy van egy kerek alap és abból a feje fölött átlóban egy rúd fut,amin játékok lógnak(szintén kézmagasságban)egyik csipog,másik csörög a harmadik zörög,stb.Színes,könnyü,kis helyet foglal és tényleg imádjáj a lányok(beszélnek a játékokhoz)
A neve leka.Remélem nálatok is kapni..mi az egyiket a belgas ikeából kaptuk,de annyira bejött,hogy a Bátyám vett egyet az itthoni ikeában.Kint 25O euró,itthon 75OO ft. volt.
Hja,és egy kis javítás,már nem 26 éves vagyok,ma lettem 27!
Gica!
Ma megtörtént nálunk is...
Reggel feküdtek az ágyon,Játszottak,Adél kiszemelte Emesét,elkezdett beszélni hozzá,majd Emese is ránézett a húgára és visszagagyogott...

Pont ment dolgozni a férjecském,még szerencsére Ő is látta,hát,majd el olvadtunk...

Ezek annira csuda dolgok...megvolt a szüli napi ajcsim Tőlük...
Lili!
Ha erre jársz...Tudom ilyenkor sűrű.Én Úgy csinálom a tápszert,hogy felforralok vízforralóban vizet és utána lehűtöm.Minden alkalommal frissen keverek,márcsak azért is,mert nem minden etetésnél ugyanannyit szopiznak,így nem tudom mennyit keverjek előre.
Szóval minden etetésnél,csak rámelegítek a forralt vízre,hogy kellemes hőmérsékletű legyen.
Remélem már jobban összerázódtatok!
Drukkolok!
Nekem a rendszeresség elve jött be...
Banika!
Nagyon egyszerű ez a haskötő.Nekem tépőzáras volt,de a vége felé már nem tudtam hordani,mert nyomta a lányokat és az sokkal rosszabb volt a hátfájásnál!