A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Banika :P
A "Bálnamami"-n jót nevettem. Én is felvehetném ezt a nevet :lol: Annál is inkább, mert nekem a 14. héten majd' ekkora a bálnapocim :wink:

Babyteve :P Banika :P
Szerintem egyről beszélünk, de nem tudom, mi a neve. A lényege, hogy tartja a pocit, segít a gerincnek.

Petra :P Panni :P
Köszi az infot. Nekem ijesztőnek tűnt a nyitott méhszáj, de akkor ezek szerint noha feküdni kell -amitől a hideg is ráz-, de még akár 40. hétre is jöhetnek a kis lurkók :D

Lanyané :P
A 150eFt elég húzós. Én 50-70 között hallottam, ritkán 100, de 150? + minden UH 7ezer? Jajj.
Én protekciós vagyok, mert a férjem is orvos, így szivességi dokihoz járok, aminek sok az előnye, na meg a hátránya is...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
A barátnőmnek a 3. gyerkőcnél kinyílt a méhszája és még jónéhány hétig nem volt semmi gond.37 hétre szült.
Nem bálnamami,hanem bálnamini(mármint a haskötő)
Vendég

Kata és Péter!

nagyon szorítok én is,remélem minden rendben lesz,de tényleg szigorúan feküdni kell!!!

Fanni!

Nekem is volt ekkora...
6 hetesen voltam még síelni,de már nem jött fel a sígatyesz!:-))
Nekem giga hasam volt,mondjuk most olyan mint egy tigrismintás táska... :roll: Viszont szép súllyal születtek a lányok,és csak a két gyerköc+a hozzátartozó mindenféle a hasban+víz=15 kg.Nálam ez volt.Kórházból kijövet.De ne ijedj meg,ez jó dolog! :shock: :wink:
A DM-ben lehet kapni terhességi csíkok ellen krémet,javaslom használd,szülés után örülni fogsz neki!

Panni!

A beszólásokat én is gyüjtöm...Van egy új favoritom:_-a tiedék?
-nem a stanci nénié...(mondom én.)

BABAKOCSI:
Nekünk bébé comfort,én nagyon szeretem mert nagyon jól lehet vele közlekedni.
Olyan,hogy cserélhető az ülés benne,ugyhogy míg fekszenek van egyféle,aztán,be lehet építeni a bébihordót és ez azt jelenti,hogy majd nagyobb korukba is tudnak egymással szembe dumcsizni és úgy sétizni(vagy egymás mögött,tetszés szerit).
Nem volt drága mert egy belga licitálós oldalon vettük használtan,mindennel együtt kb.1OO e,(kocsi+4 ülés)

Tonti!

Nálunk járókában vannak,kb.2 hete.BNagyon élvezik,mert felfüggesztettem a mennyezetre damillal játékokat és azok lógnak nekik kézmagasságban.Azt nézegetik lökdösik.
DE!Kaptak az ikeából egy szétnyithatós utazókátékot ami telitalálat,mert annyira élvezik,hés lköti Őket,hogy ki sem akarnak belőle jönni.
Ez úgy néz ki,hogy van egy kerek alap és abból a feje fölött átlóban egy rúd fut,amin játékok lógnak(szintén kézmagasságban)egyik csipog,másik csörög a harmadik zörög,stb.Színes,könnyü,kis helyet foglal és tényleg imádjáj a lányok(beszélnek a játékokhoz)
A neve leka.Remélem nálatok is kapni..mi az egyiket a belgas ikeából kaptuk,de annyira bejött,hogy a Bátyám vett egyet az itthoni ikeában.Kint 25O euró,itthon 75OO ft. volt.
Hja,és egy kis javítás,már nem 26 éves vagyok,ma lettem 27! :lol:

Gica!

Ma megtörtént nálunk is...
Reggel feküdtek az ágyon,Játszottak,Adél kiszemelte Emesét,elkezdett beszélni hozzá,majd Emese is ránézett a húgára és visszagagyogott... :lol: Pont ment dolgozni a férjecském,még szerencsére Ő is látta,hát,majd el olvadtunk... :lol: Ezek annira csuda dolgok...megvolt a szüli napi ajcsim Tőlük... :wink:

Lili!

Ha erre jársz...Tudom ilyenkor sűrű.Én Úgy csinálom a tápszert,hogy felforralok vízforralóban vizet és utána lehűtöm.Minden alkalommal frissen keverek,márcsak azért is,mert nem minden etetésnél ugyanannyit szopiznak,így nem tudom mennyit keverjek előre.
Szóval minden etetésnél,csak rámelegítek a forralt vízre,hogy kellemes hőmérsékletű legyen.
Remélem már jobban összerázódtatok!
Drukkolok!
Nekem a rendszeresség elve jött be... :shock:

Banika!

Nagyon egyszerű ez a haskötő.Nekem tépőzáras volt,de a vége felé már nem tudtam hordani,mert nyomta a lányokat és az sokkal rosszabb volt a hátfájásnál! :roll:

Kép
bogyótanya

Bocsi a sok elírásért...Itt a bébiőr elöttem és közben hallom hogy szövegelnek az emeleten,így nehéz figyelni... :twisted:

Andi!

Még azt akartam mondani,hogy Te nagyon csini voltál pocisan is,a fenti gépen van finishes pocis képem majd mütyürrel lehozom és megpróbálom feltölteni..Én inkább hasonlítottam egy vizilóra...Nem sok sikk volt bennem... :shock:

Kép
bogyótanya

Bogyó
Én is így gondoltam,mert amikor a sógornőm szült,engem küldött el ilyen bigyót venni.Hát én fekpróbáltam"nemterhesen" és messze volt a kényelmestől.Ő is csak fekvéskor tudta kényelmesen elviselni,de akkor meg minek.A másik fajta,ami nyúlik,az nekem szimpatikusabb.Azért köszi.
Vendég

Bogyó

Minden viziemlős szép állat(egy másik viziemlős számára)
Ez a pasim dumája.
De legalább nem krumplinak szólít már.
Vendég

Banika :P
Mostanában mindent félreolvasok és magamra értelmezek. Így nem lep meg, hogy félreértettelek :lol:
Persze hogy egy sem jut az eszembe, de jókat szoktunk derülni rajta, mindent babásban látok csak 8)

Bogyótanya :P
Uram már hetek óta kötelez rá, hogy napi minimum 2x bekenjem a pocim és a cicim. Állítólag mindegy, hogy mit ken az ember, fő az E vitamin és hogy kenje... Van egy piszok drága gyógyszertári kérmem is, meg egy egyszerű gagyi. Váltogatom. De azért alkati kérdés is. Meg én már vénség vagyok, 35, így kevésbé rugalmas a bőröm... de azért reménykedem :roll:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Az uradnak igaza van.Tessék kenni!Korábban talán a Juci testvére írta,hogy a milupa terhességi csíkos krémje a legjobb.Én szót fogadtam,de azt kicsit nehéz elkenni,mert olyan kemény krém.(ezt is jól leírtam)Vettem a dm-ben babylove-os krémet is,meg olajat is.Nekem mindkettő bejön.(halkan jegyzem meg:eddig)A Johnsons babaolaj viszont allergiát okozhat,azt hagyd ki.Nálunk úgy néz ki lassan a fürdő,mint valami drogéria.
Vendég

én kentem magam rendesen, aztán a 27ik héten asszem elkezdtem összevissza repedni. pedig 30 vagyok és nem is rugalmatlan a bőröm. azaz ezek szerint mégis. anyukámnak is csíkos. sztem ez is genetika kérdése, mint a narancsbőr. :? és nem is volt ugye akkora hasam.. sztem

Kép
an°°di

sziasztok

Tegnap este 11 után nem sokkal természetes úton megszületett Nagy Márton és Csenge. Marci 990g és 38cm, Csenge 960g és 37 cm.
Miután Kata vasárnap bekerült a kórházba csak idáig sikerült húzni a dolgot. Mivel jóval korábban jöttek a kelleténél, ezért az újszülött intenzív osztályra kerültek. Jelenleg jól vannak és aktívak, de az első egy hét nagyon kritikus, azonban ha 3 hétig rendben lesznek várhatóan a lélegeztető gépre sem lesz szükség.
Remélem amennyire siettek meglátni ezt a világot, annyira itt is akarnak maradni...

Péter

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Péter!

Nem is tudom, hogy mit írjak hirtelen. Miattatok néztem be. Nem írom, hogy gratulálok, mert én síkitani tudtam volna ettől, amig az intenzíven voltak a törpéim. Kitartás, nem könnyű az inkubátor mellett állni, sok erőt kívánok hozzá. És hogy minél hamarabb együtt lehessen a családod. Katának sok puszi! Marcit és Csengét köszöntöm ezen a világon.
Képeket kérünk szépen, ha van rá módod!

Judit

jucicuki

Kata és Péter!

Valóban nagyon nehéz szavakat találni,ahogy Juci is írta.Kitartást és erőt kívánunk minkettőtöknek!
Banika
Vendég

Lányok!

Tegnapi adatok:
Lili 5910g :shock:
Dorka 5240g

Judit

jucicuki

Péter és Kata,
Nagyon nehéz szavakat találni! Kitartást, sok erőt kívánok nektek! A babáknak pedig sok egészséget, és hogy minél hamarabb megerősödjenek!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Péter és Kata Istenke vigyázzon a drága pici családotokra kívánom a legjobbakat és röpüljön el most egy hónap egy pillanat alatt és stabilizálódjon a pici szervezetük.

lanyané

Kata és Péter!
A legjobbakat ,sok erőt és egészséget kívánok a kicsiknek és nektek.
(Péter- az indexen a szülői munkaközösségben van egy kora babás fórum -rengeteg sokkal kisebb súlyal született babát láttam ott gyönyörűséges egészséges gyerkőccé cseperedni.Ha esetleg bármilyen kérdésetek van ott mindenre tudnak válaszolni a tapasztaltak...)

Kép
Kép
panni7

Kata es Peter! Sajnalom hogy nem sikerult tovabb bent tartani a babakat, ez meg nagyon korai volt de ha mar igy tortent nagyon, nagyon sok erot, egeszseget kivanok Nekik, Istenem vigyazz Rajuk!!! Nektek kitartast, nagyon nehez lesz az elkovetkezendo par het, honap. Imadkozom majd Ertetek!

Jucicuki: hogy elhuztak a Lanyok! :shock: :D Egy-ket szobol behozzak a "lemaradast"! Vagy mar be is hoztak?! :wink:

Bogyotanya: NAGYON BOLDOG SZULINAPOT!!!!!
Jo lehet az a jatek, en is valami olyat szeretnek, megvarom a fizut es kikonyorgom Apatol. :wink: :lol:

Pocirepedes: elsoszulottemmel egyaltalan nem repedtem, ikrekkel meg szanaszet! :( Ekkora pocakkal szerintem nem nagyon lehet meguszni.

Alex sir, mennem kell!
Ma vagyunk 4 honaposak! :D

KépKép
KépKép
tontica

Tonti!

A babaszoba testsúlykalkulátora szerint Lili már a normális tartományban van ( ez ugye nem koraszülöttekre számol) Dorka még alatta. A neurológus szerint 1-1 1/2 éves korukra hozzák be a lemaradást, ami a koraszülöttségből adódik, addig nekünk a korrigált életkorukat kell figyelembe venni. Tehát jelenleg 2 hónaposak és három hetesek vagyunk kb.

Judit

jucicuki

Bogyótanya!

Boldog szülinapot!

Kép

Meiszter lányok és Ati

jucicuki

Kata és Péter!
Sok erőt és kitartást, a babóknak meg egészséget kívánok!

Kép
babyteve2

Kedves Kata és Péter!
Isten hozta a két babát a nagyvilágban! Jó egészséget és -a kezdeti ijedtségek leküzdése után- sok-sok örömet kívánok Nektek! Nagyon szép súllyal születtek a kicsik, egész biztosan fel fognak erősödni!!!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Kata, Péter! Én is szorítok Marcinak és Csengének, hogy nagyon erősek és egészségesek legyenek. Nektek pedig kitartást a következő hetekhez. Ma én is voltam vizsgálaton a Jánosban, de mivel még csak tegnap történt és személyesen nem ismerjük egymást, ezért nyilván tolakodás lett volna a részemről benézni Katához, ezért nem tettem, de sokat gondoltam rátok. Kérlek Péter, ha teheted tájékoztass minket a fejleményekről. Nagyon várjuk a jó híreket.

Végigértem az elmúlt napok termésén. Babák gyönyörűek, pocik csinosak. Mindkettőre irigykedem egy kicsit. Az előbbiekre azért mert elérkeztem a várandósság nyűgösködős szakaszába. Anyukák tudjátok: amikor már semmi sem jó így egyben, közben pedig minél tovább egyben szeretnék még maradni. Az utóbbiakra pedig azért, mert az én pocim bizony nem ilyen kis csinike, a héten a bőröm is megadta magát, felfedeztem az első repedéseket.

Fanni73! Én kezdettől szedek E-vitamint, minden nap kenem (ugyanazzal a kombinációval mint Banika: Milupa+Babylove) és így is csak a 28. hétig tartottam ki. Igaz, ahogy a nevem melleti évszámból is látszik én sem vagyok már mai csirke. :D

Bogyó! Boldog születésnapot kívánok! Gondolom ez életeben eddig a legszebb minden külön ajándék nélkül is, hiszen ott van nektek a két Kisbogyó.

Lanyáné! Ígértem ezer éve kocsifotókat. Ne haragudj nem felejtettem el, a fotózásig már el is jutottam, csak a többihez kellenne a férjem, aki viszont mostanában mindig olyan embertelen időpontokban jön haza munkából, hogy már nincs képem fotó feltöltögetéssel és kicsinyítgetéssel szórakoztatni őt. De ha minden igaz, talán ma este....

Rólunk: Nálam a héten terhességi cukorbetegséget állapítottak meg. (végülis már talán csak ezt hagytam ki eddig :( ) Ma voltam tanácsadáson a diabétesz rendelésen. Rögtön megvetettek velem egy vércukormérőt. Most méregetni kell napi 5X, és az eredmények függvényében a jövő héten eldöntik, hogy csak diéta vagy inzulin. Hát nem mondom, hogy boldog vagyok.

Kép

Kép
szofi74

szofi ne hülyéskedj majd ha egyszer lesz időd nem olyan fontos,mennyi e vitamint szedsz egy nap :?: én még nem kenem magam,de megbeszéltem magammal,hogy genetikailg nem fogok repedni :D :D viszont a narancsbőrt kenegethetem,semmit nem ér,amikor 52-55-57kg vagyok semmmmmi viszont 59 felett ihaj csuhaj 61 vagyok most no comment.a terhességtől még csak 2 kilót híztam a többit a stimu alatt másfél hónapig szuriztam egy szuri egy hami :D
sajnálom a cukros dolgot remélem elég lesz a diéta tudom kemény a barátnőm csinálta terhesség alatt mindent számolgatni..

lanyané

Banika :P Andi :P Tontica :P Szofi :P
Kor, meg genetika, meg bőr, meg a krém is biztos fontos. Az ember lánya igyekszik mindent megtenni, aztán majd meglátja. Apa már biztosított róla, hogy szereti a zebrákat :roll:

Szofi :P
Éreztél is valamit, vagy csak észrevetted, hogy jééé, megrepedt :?

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Szofi :P
Remélhetőleg elég lesz a diéta. De amúgy a szurizást is meg lehet szokni. Én 4 hónapja szúrom magam minden nap, heparinnal...

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Voltunk 4 hos mericskelesen:
Alex: 6 kilo es 60,5 cm.
Anna: 5120 g es 56,6 cm.

Megneztem a nagyfiam kiskonyvet es O 4 es fel hosan volt 7750 g es 67 cm. szoval a kicsiknek meg noniuk kell ha utol akarjak erni. :wink: :oops:

Kaptak szurit, Anna kicsit sirt, Alexnek egy hangja nem volt.

KépKép
KépKép
tontica

Fanni! Nem éreztem semmit, egy reggel észrevettem, rohanás a páromhoz: Nézd meg gyorsan, ez már az szerinted? Ő: Igen, de azért kenegesd csak tovább szogalmasan! És nem baj én így is nagyon imádlak....blabla. Én: bömbi. (utólag már röhögök magamon, de az első sokk az komoly volt. Ja és éppen vércukorvizsgálatra indultunk, aminek a fent ismertetett eredményét még aznap megtudtam. Ez egy kicsit sok volt nekem egy hétfői napra.)

Babyteve! Kérdezted korábban az Elefáni kedvezményt. Nekem amikor először vásároltam ott helyben kiállították a kártyát, bemondásra elfogadták, hogy ikrek, semmivel nem kellett igazolni. Rögtön lehet is használni. A 10% kedvezmény viszont nem jár olyan cikkekre, ami már eleve akciósként szerepel, illetve ami speciálisan ikres termék. (pl. ikerbabakocsi: mondván, hogy az úgyis csak mi vesszük meg és annak az árába ez már be van építve :D :D :D ) Én sokkal jobban kihasználom a Minimanós kártyát. Jó dolgok vannak jó áron, elég nagy az árukészletük, gyakran is frissítik és segítőkészek, rugalmasak. (amiből nem tudtak kettőt adni, vagy egyáltalán nem volt raktáron, azt mindig berendelték és ők hívtak telefonon, ha megérkezett). Ott mondjuk csak 5% a kedvezmény.

Léghajó! Szerintem hívd őket minél előbb, ha még szeretnél időpontot találni. Én ma jelentkeztem és már csak a febr. 24. volt olyan ahova még ketten befértünk, mert én a párommal együtt szeretnék menni. Te említetted, hogy egyedül mennél, úgy tudom, hogy arra még van egy korábbi hely, vagy hozzánk lehet még csatlakozni febr. 24-re. Utána márciustól már vidéki kurzusaik vannak. Nehéz elérni őket, de érdemes üzenetet hagyni a rögzítőn, ők tényleg visszahívnak, én is csak így tudtam beszélni velük. Telefonos egyeztetés után csak egy mailt kell küldeni az elérhetőségeiddel, előleget nem kérnek.

Kép

Kép
szofi74

Katáéknak nagy gratula és még nagyobb drukk!!!!!!!!

Bogyónak BOLDOG SZÜLINAPOT! nálunk 9 naposak voltak a gyerekek a szülinapomon ;) legszebb ajándék lesznek ők már mostantól mindig!

terhességi cukor: nekem is volt: a betartott 120 grammos szénhidrát ditéa elég volt nekem. egész nap ettem gyakorlatilag, de keveset és olyat, amit szabadott (tejet délelőtt nem, fehér kenyeret nem, stb). nem is említette senki az inzulint. remélem, Szofi, így neked is kordában tartható lesza fránya cukor! nem olyan vészes, meglátod (bár nyáron egyszerűbb volt a zöldségekkel. igaz van mirelit)

Kép
an°°di

ja, igen még ezt akartam: én nem ajánlom a minimanót, de elég árérzékeny vagyok. pl a pesztonka mellszívó 2000rel többe került ott, mint a brendonban! pedig azt hiteem, a brendon a legdrágább. hát nem :? és ez egy 10ezres tételnél ugye elég komoly százalékos különbség :? és így 5% kedvezmény. akkor inkább az elefáni diszkont. ott még ráadásul baromi kedvesek is voltak velünk az eladók. és az árak is jók

Kép
an°°di

Sziasztok lányok!

Hát én most nagyon hűtlen voltam hozzátok,néha benéztem olvasgattam kicsit amikor volt időm!De most Katát és Pétert nem akartam szó nélkül hagyni!Nagyon nagyon szorítok nektek,és kitartás!
Egyenlőre ennyi,és figyelem majd a további híreket!
Velünk minden ok nem sokat pihenek,dehát tök jól érzem magam!
Sajnos a nemük még mindig bizonytalan de úgy néz ki hogy vegyes páros! :lol: :lol: Jó lenne!Eddig 4 kilót híztam,viszont a hasam még nem túl nagy!Szerintem!
Igyekszem többször jelentkezni majd,mindenkinek jó egészséget kívánok,influenzát kerüljétek,egyetek sok-sok vitamint!! :lol: :lol:

Kép
gina25

Szofi, köszi a választ! :D

Léghajó: bejelentkeztem a febr. 24-ei tanfolyamra (remélem, még belefér időben :oops: )

Kép
babyteve2

Folyton itt ténfergek hátha vannak hírek -persze a legjobb hír ha nincs semmi különös hír ....
Tontica enyém lányok is ilyesmi súlyban voltak 4 hósan -szerintem igazán csinos méretek :)
Csíkok -én megúsztam nélkülük pedig igen tiszteletre méltó volt a pocakom -ez szerintem is tiszta genetika pont úgy mint az a nyavajatörés narancsbőr... :? (azzal nem vagyok ilyen szerencsés :( )
Fényképezgettem a csajszikat bizonyítandó hogy tényleg kettő van belőlük- egypetéjűek de csak most kezdenek összekupálódni.. Kép Kép

Kép
Kép
panni7

Gina

Hasonló "korúak" vagyunk és örömmel olvasom,hogy te sem pihened halálra magad.Én is dolgozom még,meg mindig van tennivaló itthon is.A hátfájásom fekve még rosszabb,úgyhogy nem fetrengem szét magam.
Vendég

Panni

Annyira cukik ezek a lánykák!Én is szeretnék egy kis rózsaszín tündért!
Vendég

Tabla vegre valahara, eddig egy perc nyugtom nem volt.
Kép
Kép
Hianyzik egy csomo adat, kerem szepen!

Ma egesz nap egyedul voltam a gyerekekkel mert Apa elment meheket szallitani, ejjel jon majd haza, azt hittem borzalmas nap lesz es minden siman ment, jol elvoltunk.

KépKép
KépKép
tontica

Szofi
El is hiszem, hogy sok volt 1 napra. És szerintem én is bizti pityeregni fogok, ha meglátom a repit.

Panni
Tényleg döbbenetesen egyformák. Nagyon mókásak :D

Banika
Én is keveset pihenek, hasonló okok miatt...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Panni, nagyon szép mosolygósak a babáid! :P

Csíkok, rücskök, narancs: Eddig én is megúsztam szerencsésen (bár Panni, Hozzád hasonlóan a narancsminta engem sem hanyagol el), de naponta 20 percet masszírozgatom a hasam és a combom. Ja, és a babákat is meg szoktam masszírozni és úgy néz ki, tetszik nekik. :D

Képzeljétek ma voltunk dokinál. Állítólag szépen fejlődnek a babák, bár Bendegúz (kb. 2300gr :shock: ) kissé elhúzott Zsombi (kb.1700gr) előtt, ezért be kell menjünk a Margitba egy UH-ra, hátha pontosabb értékeket ad majd. Ha nem, akkor flowmetria, de remélem minden rendben lesz. Jövő pénteken megyünk streptococcus szűrésre :roll: és az első CTG-re. :) A méhlepények nem meszesednek és a magzatvíz mennyisége is szerencsére OK volt. Szóval mindent egybevéve rendben vagyunk. :)

Azt nem tudjátok véletlenül, hogy babamasszázst hol oktatnak?

Petra

Petra
Kép
petricsek

Tontica, köszi a táblázatot! Mi elvileg február 25. körül szülünk! :)

Petra
Kép
petricsek

Mi az a leghajo? :roll: :oops:

Panni, ezek a Lanykak egyszeruen gyonyoruek!!! De jo, megnyugtattal! :D Hany hetre es milyen meretekkel szulettek a babak? Bocsi ha mar irtad!
Zabalnivaloak! Mikor jottek ki a fogacskak?

Petricsek: beirtam! koszi! Remelem kihuzod addig! :wink: Na jo, legalabb a 37. hetig!!!
Szep meretekkel rendelkeznek a babak, nem lesz itt semmi baj!!!

KépKép
KépKép
tontica

Nezzetek mit muvelt Rate Alexel delutan amig kint voltam a konyhaban, ki akarta szedni a hintabol szegenykem meg egy szo nelkul turte. :lol: (az en bunom, nem kotottem be) :roll:
Ez a latvany fogadott:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Marcikának és Csengének mais sok energiát :D

lanyané

megpersze a szülőknek is :!:

lanyané

Tonti!

Augusztus 31-én születtünk, 31+5 napra, tesó nincs

Nagy kópék a fiaid :lol:

Panni!

Édesek!

Péter :?: :?: :?:

Szép napot! Marci+Csenge hajrá! Tessék erősödni, növögetni!

Judit

jucicuki

A Léghajó egy gyermek elsősegély és újraélesztési tanfolyamot szervező cég. Lázgörcstől elkezdve tárgyak lenyelésén keresztül a bölcsőhalálig minden babás problémával foglalkoznak.

www.leghajo.hu

Kép
babyteve2

Kata, Péter!

Kitartás nektek!A babócáknak pedig sok egészséget! Biztos ügyesen fognak fejlődni!
Kívánom, hogy gyorsan elrepüljön ez az egy hónap!!!!!És meglátjátok, minden rendben lesz!

Lanyané:huh, tényleg húzós az a 150ezer. én is kb 60-80at tartok normálosnak.
dokimnak én is 8000-t fizetek/alkalom. de akörülmények jobbak.várni szinte soha nem kell.

Panni: csudijók a képek!én is alig várom már, hogy fényképezgessem az enyémeket :D persze mindent a maga idejében! :lol:

Tonti: olyan jó, h csinálsz táblázatot! köszi.

Jaj, egy kicsit szíven ütött Kata szülése!nem voltam itthon 2 napig és olvastam, mi történt.kb. egyidősek voltunk! De biztos minden rendben lesz velük!nagyon drukkolok!!!!!

szanet

tontica,
Alex arcán semmi reklamáció, jól tűrte az akciót, amint látom! Szerencsére puha pelusra pottyant. :P Rate pedig mintha egy kis megbánást tanusítana. :P Aranyosak!

Petra
Kép
petricsek

Kata, Péter
Nagyon drukkolunk... és azt kívánjuk, hogy minél előbb otthon legyetek... együtt Csengével és Marcival :lol:

Pocak csíkok
Az enyém már akkor csíkosodott, mikor "csitriként" a fiamat szültem...
De nem foglalkozom vele... a lényeg, hogy van 3 szép, egészséges fiam...

Panni
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tontica
Szuper a tábla :lol:
A két fiú meg nagy csibész :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nálunk Tamás 6990g, Bálint pedig 6870g...
Vendég

Sziasztok!

Jelentkezem. Január 17-én a 37. héten (+0) megszületett Fanni (2550 gr, 45 cm) és Gréta (2260 gr, cm) császárral.
Minden rendben, hétfőn jöhetnek haza, mert addigra Gréta is eléri a 2500 grammot.

Üdv az újaknak, gratula az újszülöttekhez.

Sziasztok

Ági
tiszaviragzas

Tiszavirágzás!

Nagy gratula, jó, hogy sikerült a 37. hétig húznod, és a hétfő mindjárt itt van, készülj, ezennel üdv a klubban :wink:

Keviszpészi!

Remélem minden rendben lesz, és valahogy átvészelik a babák ezt az első nagyon nehéz hónapot. Sok-sok erőt és kitartást kívánok. Vigyázzatok magatokra!

teszek fel egy fotót én is a csajokról :lol: Kép

Tdanie!

Most vettem csak észre, hogy az USA-ban laktok, kint születtek a babák?

Tontica!

Hogy bírod a hárommal? Milyen, hogy elment a nagyid?
Én még néha a mai napig nehezen :roll:
Vannak pillanatok, amikor mély levegőt kell vennem... :oops:
És szégyen szemre a naggyal többet foglalkozom, mint az ikrekkel együttvéve(mert ők tök jól elvannak).

Üdv:Dóri
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: